Madonna Meets Cynthia.

Rondstruinend op Bloglovin’, altijd heerlijk om even op te rotten, stuitte ik op de cover van Madonna, urenlang heb ik ernaar geluisterd, de clip bekeken en door Nicole raakte ik geïnspireerd om even contact te leggen met de oude dame die optrad in de halftime show van de amazing Super Bowl 2012. Kijk daarom vandaag mee naar de eerste Madonna Meets Cynthia!

Sommige nummers staan meer dan vijf uur op repeat, insane I know! Dankzij Nicole en YouTubeRepeat.com heb ik het nummer meer dan honderd, misschien wel twee honderd keer gehoord! Natuurlijk bekeek ik ook de clip, aangezien zij daar met een kort koppie voorbij schoof, was ik heel nieuwsgierig geworden naar de make-up look van het pop idool.

Donkere oogschaduw en vrij matte lippen, die ook naar de donkere kant neigen, daredevil! Haar kapsel vind ik trouwens echt stunning kort, maar toch heel vrouwelijk om te zien. Een mooi model zit erin en de kleur, om van te houden. Terug naar de make-up, basic maar toch een eyecatcher door de felle lippen, tijd om aan de slag te gaan!

Mat en shimmers, wat een rare combinatie blijft dat! Om ervoor te zorgen dat alles netjes op zijn plek bleef zitten, begon ik met mijn favoriete oogschaduwbasis, namelijk de Too Faced Shadow Insurance die ik over mijn gehele ooglid tot onder mijn wenkbrauw aanbracht, ook onder mijn oog!

Driemaal raden welke palette ik er toen bij pakte? Uhu.. de Too Faced Natural Eye Palette of course! Het moet niet gekker worden, hij komt bijna in elke look voor, it’s insane! Snel paste ik even de blendtruc toe(=lichte tint onder wenkbrauw, hierdoor blend je makkelijker). Vervolgens bracht ik Velvet Revolver uit de palette aan op mijn ooglid, zorgde voor de juiste pigmentatie en maakte hem niet te donker.

In mijn arcadeboog ging ik voor één van mijn favoriete shimmery oogschaduws, namelijk Mocha van NYX! Geweldige bruine tint, die niet too much is, maar zich makkelijk aanpast aan de omgeving. Je kunt de oogschaduw easy opbouwen, maar ook weer soepel wegblenden, incredible. De tint blendde ik iets omhoog en onder mijn oog. Love the sparkles!

Over naar een totaal nieuwe oogschaduw, die ik inmiddels heb omgezet naar een nagellak.. .. oeps. Een klein restje heb ik kunnen redden, maar de geweldige highlighter uit de Caribbean Collection van Sleek, beter bekend als Martini uit de Curaçao palette, bracht ik aan in mijn binnenste ooghoek, to make those eyes pop!

Hoor ik daar een opgeluchte ademhaling? De winged eyeliner is namelijk weer back in business! Ja, hij was vorige keer ook aanwezig, zelfs nog een How To hoe ik hem nou elke keer aanbreng, maar misschien oud en vertrouwd om hem weer op mijn oogleden zien te verschijnen. Zoals altijd heb ik ook hier weer mijn favoriete product gebruikt, is het weer zo ver? Een favo-favo artikel? Of course is het de gelliner van Catrice Black Jack with Jack Black. Even mijn wimpers krullen zodat ze konden voorzien worden van een laagje Essence Maximum Definition Volume Mascara. Een wit oogpotlood voor de frisse blik, die afkomstig is van de Etos!

Rode lippen, tijd voor een lipstick van Bourjois, de Rouge Sur Mesure, bracht ik met een lippenseel aan op mijn lips, volgde de natuurlijke lijn, kaapte hier en daar wat huid mee om ze in evenwicht te brengen. Helaas was hij aan de rode kant, op de foto’s nog steeds, maar in real was hij tegen de donkerbruine kant aan, toen ik de lippenstift van ELF, Royal Red, eroverheen aanbracht. Het licht nam mij in het ootje.. meh.

Mijn liefde voor rode lippen is gewoon groot, het liefst draag ik ze elke dag, helaas denkt mijn huid daar anders over. Ik ben er gewoon verliefd op, of oranje, hinthint. De combinatie samen is misschien wat te heftig, maar zoals ik het al zei, de rode lippen doen mij de das om, ze zijn incredible! Red lips vind ik ook echt bijna iedereen staan, smiley face.

Ga jij wel eens voor een rode lipstick?


86 Comments

 • Lifesplash

  16/06/2012

  Wauw, mooie look! En de red lips zijn misschien wel wat heftig, maar het staat jou zo goed. :)

  Reply
  • Beauty Koning

   17/06/2012

   Je kunt natuurlijk ook altijd voor een lichtere versie gaan. :) Dank je wel!

   Reply
 • Esmay

  16/06/2012

  Ik vind rode lippen je juist prachtig staan hoor!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  16/06/2012

  Ik draag nooit rode lipstick maar jou staat hij prachtig !

  Reply
 • liesbethvv

  16/06/2012

  Wauw, wat een prachtige frisse look, fris maar toch niet TE fris :) die mooie rode lipstick doet het’m echt!

  Reply
 • Josephine

  16/06/2012

  Yay voor rode lipstick, het staat je mooi :D

  Reply
 • Jorinde

  16/06/2012

  Ik draag nooit rode lipstick, maar het staat je geweldig!

  Reply
 • Tarlan Z.

  16/06/2012

  Woow, mooi zeg. Ik hou echt van classic looks.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/06/2012

   Ah, dank je wel Tarlan! Ik ook, vooral een beetje richting de Monroe kant op, geweldig om te zien. :)

   Reply
 • Amanda

  16/06/2012

  Staat je super! Haha dat Too Faced palette gebruik je idd echt in bijna elke look, geeft niet. Het is gewoon een mooi palette!

  Reply
 • ValleyDoll

  16/06/2012

  I luuuuv Madonna ! Heel mooi gedaan, as usual ;-)

  Reply
 • Wederom weer een prachtige look!

  Reply
 • beautiesatwork

  16/06/2012

  ik durf geen rode lipstick dragen xD

  Reply
  • Beauty Koning

   17/06/2012

   Eh, gewoon proberen hoor! :D You never know what you’re gonna get. :)

   Reply
 • Marije

  16/06/2012

  Gaaf! Ik draag nooit rode lipstick, ik vind het mij niet echt staan haha. Ik ga liever voor roze!

  Reply
 • rebecca0191

  16/06/2012

  Staat je super goed! Ik maak mijn ogen ook vaak zo op, ik hou van die retro look! Jammer genoeg sta ik niet met rode lippen.. Jij wel, wauw!

  Reply
 • Louna Beauty

  16/06/2012

  Prachtigg!! :) staat je weer prachtig. haha

  Reply
 • joycelysanne

  16/06/2012

  je ziet er prachtig uit =)

  Reply
 • MissEvie.nl

  16/06/2012

  Ohw wauw wat prachtig weer! Deze look staat je echt goed :-) Ik draag niet zo heel vaak rode lippen, liever roze of mijn rode lipgloss!

  Reply
 • Whit

  16/06/2012

  I love rode lippen!! :D
  mooi look!!

  Reply
 • Irma

  16/06/2012

  Ik vind rode lippen echt prachtig, vooral bij jou!
  Bij mezelf heb ik er nog wat twijfels over…

  Reply
  • Beauty Koning

   17/06/2012

   Bedankt Irma! Misschien een andere rode tint? Of donkerrood? Oranje? Of roze? :D

   Reply
 • Christel

  16/06/2012

  Heel erg mooi!
  Ik ken het gevoel met de rode lippenstift, dat je huid niet altijd mee werkt, maar ik vind het je toch heel erg mooi staan.
  Zelf heb ik de rode Bloody Red uit de Catrice Revoltaire collectie en die werkt eigenlijk altijd wel met mijn huid mee. Misschien ligt dat aan het matte effect van de lipstick?

  Reply
  • Beauty Koning

   17/06/2012

   Dank je wel! Oh no, mijn lippen zijn heel schraal, of nouja, het lijntje was eigenlijk je liplijn is, is dan even van slag. :’) Bedankt voor het meedenken. :D

   Reply
 • Erg mooi geworden!
  Youtuberepeat is ook echt geweldig uitvinding, ik gebruik hem zelf ook heel vaak :)

  Reply
 • Rachel

  16/06/2012

  Ja prachtig, what else can I say?! Bijbaantje; mij opmaken elke dag? hahaha. You go girl.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/06/2012

   Haha, ik zou het zo doen! :D Bedankt voor het compliment Rachel. ^^

   Reply
 • Marjorie

  16/06/2012

  De look is echt prachtig gedaan! You go Cynthia!

  Reply
 • Joyce

  16/06/2012

  Wat mooi! Deze look staat je echt ontzettend goeeeed!

  Reply
 • jlovesbeauty

  16/06/2012

  Deze look staat je echt prachtig!!

  Reply
 • Alyssa

  16/06/2012

  Wat een prachtige look! Staat je heel erg mooi :)

  Reply
 • Deb

  16/06/2012

  AARRGGGHH!! Geweldig!! Madonna was mijn jeugdidool. Leuk dat je de look uit de Papa don’t preach clip (tenminste dat denk ik) hebt gedaan. Staat je gorgeous!!

  Reply
  • Beauty Koning

   17/06/2012

   Yes, haha! Precies uit die clip heb ik de foto gebruikt. Wauw, goed hoor Deb. :D

   Reply
 • Ruth

  16/06/2012

  Ah Madonna! Goede tijd was dat :-) Heel mooi gedaan en rode lippen staan je echt heel goed! Ik hou van rode lippen, draag het de laatste tijd ook weer wat meer, vroeger kon je me erin uittekenen ;-)

  Reply
  • Beauty Koning

   17/06/2012

   Yeaaa, rode lippen zijn amazing! Bedankt voor het compliment Ruth. :)

   Reply
 • Mariel

  16/06/2012

  Mooie lipstick!

  Reply
 • lindemarrit

  16/06/2012

  Rode lippen staan je inderdaad mooi! Rode lipstick past totaal niet bij mij. Ik heb zelf last van een hele rode huid en als ik een rode lipstick op doe, benadruk ik dat alleen maar.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/06/2012

   Dank je wel! Oh, so true. Dat kan inderdaad heel vervelend zijn ja. :/ Zelf heb ik dat weer met een blush, alles komt dan ineens boven water!

   Reply
 • Sandra

  16/06/2012

  Prachtige look Cynthia!

  Duh, die clip heb ik minstens 200 keer gezien….. de 80’s, gotta love them! Was groot fan van haar in die tijd :)

  Reply
  • Beauty Koning

   17/06/2012

   Bedankt Sandra! De clip is ook geweldig, ze ziet er prachtig uit. :D

   Reply
 • Allissa

  16/06/2012

  Rode lippen staan je geweldig! Ik zeg vaker doen :3

  Reply
 • mynameisblonde

  16/06/2012

  Mooie look! Ik ben ook fan van Madonna, sommige liedjes zet ik ook 50 maal op repeat en mijn Madonna cd’s zijn grijs gedraaid! :-)
  Geweldige madame vind ik he!

  Reply
 • Hanna

  16/06/2012

  rode lippen staan je echt febjoeloes! (:
  liefs!

  Reply
 • Anne vdh

  16/06/2012

  Mooie look! Ook voor everyday zegmaar. Ik heb eigenlijk bijna nooit rode lippen, terwijl ik het bij andere altijd geweldig vind staan. Ben zelf meer van het (fel)roze. Hmm.. misschien doe ik morgen wel eens rood, LIVING ON THE EDGE BABY! ;-)

  Reply
  • Beauty Koning

   17/06/2012

   OHH DANGEROUS! Haha, ben heel benieuwd, vind wel dat je er een foto van moet maken. :D

   Reply
 • Nena

  16/06/2012

  Mooi! x

  Reply
 • inikkens

  16/06/2012

  Prachtige look. Rode lippenstift staat jou zo mooi!

  Reply
 • Gerrianne

  16/06/2012

  Classic! De look staat je heel mooi & de licht bruine tintjes ook. Perfecte combinatie met de rode lipstick!

  Reply
 • Lesjolieschoses

  16/06/2012

  Mooie fotoreeks en leuke rode lipstick , die je overigens heel erg mooi staat.

  Liefs

  Reply
 • lisa

  16/06/2012

  Wauw prachtig!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  16/06/2012

  Okay die rode lippen vind ik je echt prachtige staan! Mooooi!!

  Reply
 • Kimberley

  16/06/2012

  Rode lippen staan je goed zeg!

  Reply
 • marchingonthebeat

  16/06/2012

  Madonna is geweldig<3 Ik vind het mooi dat je zo'n natuurlijke foto hebt gepakt.

  Reply
 • Laralaurentia

  17/06/2012

  Staat je echt goed, je moet vaker rode lippen dragen!

  Reply
 • Ayla

  17/06/2012

  Staat je goed! Ik hou wel van rode lippen. Ik neem alleen altijd een iets donkerdere kleur rood, dat maakt me iets minder bleek/flets. Bij jou staat het felle rood trouwens wel mooi!

  Reply
  • Beauty Koning

   18/06/2012

   Thank you Ayla! :) Oh my, dat staat heel classy, slimme oplossing van je!

   Reply
 • happyannanas

  18/06/2012

  Mooi! Echt supermooi. En ja, daar zijn ze weer, die loeiblauwe ogen. Omaigod, ik ben nog steeds jaloers. De ook lijkt echt op Madonna’s look alleen is jouw gezicht wat feller en duidelijk, vind ik. Moooooi

  Reply
 • happyannanas

  18/06/2012

  okee feller klinkt echt raar :-D Ik bedoel gewoon dat je alles vet goed ziet op de foto en dat is echt moooi. :-D okee laat maar hihi

  Reply
 • Lisa

  19/06/2012

  Beautiful as usual :D

  Reply
 • deijsprinses

  21/06/2012

  Stunning!

  Reply

Geef een reactie