Beauty Koning in de Hitkrant!

Donderdagmiddag was ik druk bezig met het verwerken van enkele e-mails, totdat ik weer een nieuwe ontving. Afkomstig van Marjoriejaaaaaaaj I know her! Mijn ogen vlogen even snel over de titel, Hitkrant. Jeugd. Gniffel. Daar stonden vroeger de gekste dingen in die andere tieners hadden meegemaakt, memories. Een toegevoegde bijlage, oké, Marjorie pakte het grootst aan, nieuwsgierig opende ik de e-mail..

Een spontane e-mail met de vraag of dit mijn oog was. Whut?! Mijn oog? Heeft iemand mijn oog gepikt? Snel keek ik in de spiegel, maar ik kon opgelucht ademhalen, ze zaten er nog allebei in. Thank god. Op de bijlage vond ik inderdaad mijn oog, mijn oog! OH! MIJN OOG! Mijn oog is beroemd, hij staat namelijk in de Hitkrant baby!

Dankzij Marjorie, een geweldige bezoekster die mijn oog herkende in het blad, kwam ik er achter dat Beauty Koning in de Hitkrant stond. AMAZING! Nee. INCREDIBLE. No. MIND-BLOWING! True that, I am blown away. Hoe vet is het dat Beauty Koning in de Hitkrant staan? Nee. Hoe vet is het dat een bezoekster mijn oog herken? .. Uhu.. just saying. Mijn dag kon echt niet meer stuk! Thank you Marjorie!

Na even te heen en weer hebben gemaild met Marjorie, kwam ik erachter dan Justin Bieber op de cover stond en het om nummer vierentwintig ging. Mijn zus stuurde ik er de volgende dag op uit, aangezien ik mij nog steeds niet in het openbaar vertoon, nog steeds ben ik het tweelingzusje van Hamtaro, nadat ze alle vier de verstandskiezen in één keer trokken, maar ik moest en zal hem in bezit hebben. Thank you Naab!

Dankzij Marjorie was ik al up-to-date waar het over ging, maar nog steeds was het raar om je eigen oog in een tijdschrift terug te zien. Nog steeds vind ik het gek om mijn naam terug te vinden in mijn eigen statistieken.. I know.. dat klinkt heel weird. Helaas kon ik geen bronvermelding vinden in het tijdschrift, zowel niet op de pagina als de rest van het jeugdblad. Maar helleuw! Beauty Koning staat in de Hitkrant, gespot door een bezoekster wat het nog unieker maakt en voor het eerst in de media.

De Koninginnedag look werd gekozen voor het EK, de felrode arcadeboog knalt echt van de pagina af, de witte oogschaduw popt net zo mooi als op de foto, en de blauwe eyeliner maakt de ooglook toch wel compleet. Laten we niet de oranje oogschaduw onder het oog vergeten. Nee, dat is geen goud people, oranje!


Met een knalroze oogschaduw kleur je je arcadeboog, op je ooglid smeer je witte oogschaduw en trekt een knalblauw lijntje boven je wimpers. Onder je oog trek je een gouden lijn. Wow!”

De look is ook echt heftig, een echte eyecatcher aangezien hij al op meerdere blogs is verschenen, thank you guys. Het is nog steeds raar, nu ik weer hier naar kijk en dan het tijdschrift naast mij.. insanity! Ik wil Marjorie bedanken voor het opmerken van “het oog”, it’s amazing right?! Bedankt Marjorie, dankzij jou weten we dat Beauty Koning de Hitkrant heeft gehaald!

Ken jij de Hitkrant nog? En lees je hem ook?


101 Comments

 • Christel

  18/06/2012

  Dat is wel echt heel erg gaaf zeg!:D
  Wel jammer dat ze altijd ‘vergeten’ te vermelden waar ze materiaal vandaan halen bij magazines maar toch, JOUW LOOK!:D

  P.S. ik heb deze look niet in een artikel voorbij zien komen(gemist volgens mij:P), maar ik had vrijwel dezelfde look gemaakt voor de afgelopen EK wedstrijden, die van mij was alleen wat ingetogener. Vind die van jou wel leuker:D

  Reply
  • Beauty Koning

   18/06/2012

   Haha, thank you! :D Uhu, I know. Het is mijn Koninginnedag look! Ah, thank you girl. :) Wel stoer dat je dezelfde variant had gemaakt. ^^

   Reply
 • Ruth

  18/06/2012

  Ah, te gek zeg! Wat leuk voor je :-) De hitkrant las ik vroeger, way back. Zo tof dat een bezoekster je oog herkende! Je eerste print-exposure :-)

  Reply
  • Beauty Koning

   18/06/2012

   Bedankt Ruth! Haha, so true. Het maakte het toch een stuk specialer. :D Inderdaad, a-mazing. ^^

   Reply
 • Gatton

  18/06/2012

  Ik vind het wel aardig naaierig van ze. Je jat iets van het internet, laat dan credit achter! Ik run zelf een simpele blog voor een muzikant, maar ik zet ALTIJD credits neer omdat ik weet hoeveel het betekent en het is gewoon eervol.

  Dat ze dat niet eens bij een tijdschrift kunnen doen…

  Maar het is uiteraard wel supertof voor je dat je oog in een blad staat, dat probeer ik niet neer te halen. ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   18/06/2012

   Dank je wel Gatton! Netjes dat jij dat wel gewoon doet, het is fijn om te zien als iemand iets van jou overneemt of kopieert, dan is een bronvermelding altijd een waardering naar de schrijver/blogger toe.

   Reply
   • gatton23

    18/06/2012

    Yes! Ik ben zelf ook fotografe en ik heb er een hekel aan wanneer men mijn foto’s steelt. Soms zijn ze zelfs zo baldadig om mijn watermark er af te halen! Wut?! Het is niet alsof het de hele foto verpest! Het is gewoon zodat mensen naar meer van mijn gigfotografie kunnen kijken. Stelletje apen.

    Houd ons maar op de hoogte of Hitkrant reageert!

    Reply
 • beautiesatwork

  18/06/2012

  Ik zou die hitkrant toch eens een mailtje sturen hoor. Ze kunnen toch niet zomaar een foto ‘stelen’ van je? Iedereen gebruikt bronvermelding, van een professioneel mag je dat dan toch zeker verwachten!

  Reply
 • Donna

  18/06/2012

  Nice hoor Cynth, wist wel dat jij ’t ging maken :-D

  Reply
 • mysupersweetlife

  18/06/2012

  Erg leuk dat je erin staat, maar ik vind het niet zo netjes dat ze je blog en naam er niet hebben bij vermeld, nu is het net of hebben ze de foto zelf gemaakt!
  Liefs

  Reply
 • Josephine

  18/06/2012

  Ooooh dat is supernice! Ik vind het dan niet netjes dat ze geen bron hebben gebruikt. Ik zeg: mail een dreigberichtje naar Hitkrant en vraag een wekelijkse collumn aan haha! :)

  Reply
  • Beauty Koning

   18/06/2012

   Thank you Josephine! Haha, ineens neem ik heel dat blad over. xD Oké, beetje veel fantasie, bedankt voor je tip!

   Reply
 • Deb

  18/06/2012

  Da’s nog eens een vette score lady!! Toch vind ik vind het niet chique dat een blad als Hitkrant zomaar een foto van jou heeft ‘gejat’ om het zo maar te zeggen zonder jouw toestemming en jou niet eens de ‘credits’ heeft gegeven.
  Lekker çheap’ dat ze hiervoor geen visagiste en model hebben moeten inhuren. Misschien moet je alsnog een rekening sturen hihi. Ik wil de pret voor jou niet verpesten want het is natuurlijk wel een ontzettend dik en vet compliment dat ze JOUW OOG hebben uitgekozen, maar het zou Hitkrant sieren als ze dit toch nog even netjes oplossen en rechtzetten.

  Reply
  • Beauty Koning

   18/06/2012

   Thanks a lot Deb! ^^ So true, beter huren ze mij een keer in voor een opdracht, inclusief model, doe ik de visagie, haha.

   Reply
   • Deb

    18/06/2012

    Misschien moeten we het ff met zijn allen op Twitter gooien.. zag dat Hitkrant daar ook actief was en dan krijg je zeker een reactie ;-)
    Ja ze moeten jou gewoon inhuren als model én visagist..

    Reply
    • Beauty Koning

     21/06/2012

     Oh, really? Hoo, Deb! Niet teveel van het goede hoor, visagiste is genoeg. xD

     Reply
 • monique

  18/06/2012

  Wij zijn zo trots, trots, trots!

  Reply
 • joycelysanne

  18/06/2012

  Dat is gaaf, wel een beetje jammer dat er geen naam bij staat maar het blijft een kick!

  Reply
 • Jorinde

  18/06/2012

  Gaaf. Ik las vroeger altijd de hitkrant. Ik zou Hitkrant denk ik wel even een mailtje sturen!

  Reply
 • Adinda

  18/06/2012

  Hey, gaaf zeg maar ook wat alle anderen zeggen: mailen naar hitkrant! Weet je dat als je als magazine of krant geen bron vermeld, je aan copyright schending doet? Ze moeten of je naam en website vermelden of je geld geven. De foto is in jouw bezit dus jouw eigendom en niemand mag die zo publiceren voor commerciele doeleinden zonder jou te betalen en op de hoogte te stellen. Ik zou mailen naar ze als ik jou was!

  Reply
  • Beauty Koning

   18/06/2012

   Thank you Adinda! Bedankt voor de informatie, ik heb al contact opgenomen met de Hitkrant, ben benieuwd of ze erop reageren. :)

   Reply
 • Paola

  18/06/2012

  Wat super gaaf! lijkt me echt bijzonder om te zien!

  Reply
  • Beauty Koning

   18/06/2012

   Thank you! Ja, het is zo raar om je oog in een tijdschrift te zien, helemaal omdat het zo onverwachts was. :D

   Reply
 • Esmay

  18/06/2012

  Ah gaaf! Wel heeel erg jammer dat ze je site er niet hebben bij vermeld, dat had je nóg meer verdiend!

  Reply
 • Marjorie

  18/06/2012

  Ik vind het ook nogal lullig dat ze geen bronvermeldingen erbij hebben gedaan.. Maarja, niets aan te doen. Behalve een mailtje naar ze te sturen dan. Liefs <3 x

  Reply
 • Marije

  18/06/2012

  Wat gaaf zeg! Gefeliciteerd! Stiekem vind ik het wel superslecht dat ze geen brondvermelding hebben gedaan. Voor een populair blad als de Hitkrant vind ik dat echt niet kunnen. Zo zonde!

  Reply
 • Amanda

  18/06/2012

  Super gaaf Cyn! Gefeliciteerd, je hebt t verdient. Je maakt ook zulke mooie looks!

  Reply
 • Ayla

  18/06/2012

  Wat gaaf! Ik zou btw wel even een mail sturen naar de hitkrant over die bronvermelding.. Wie weet krijg je er nog wat voor ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   18/06/2012

   Dank je wel Ayla! Haha, true that, ik zal een e-mail sturen. :)

   Reply
 • Joyce

  18/06/2012

  Wel raar dat ze je website niet ff vermelden, kleine moeite toch! Wel ontzettend gaaf dat je in de hitkrant staat, wauw!!!

  Reply
  • Beauty Koning

   18/06/2012

   Thanks a lot! I know, snap ook niet waarom ze dat hebben gedaan. :’)

   Reply
 • Anna

  18/06/2012

  Ik snap wel waarom ze het hebben gedaan: hij viel megaop omdat ie zo mooi is! Ik vind het echt cool, je eigen oog daar. Jammer dat ze neit even je blog erbij gelinkt hebben, zou leuker geweest zijn. iemand van hitkrant zou die foto toch van je blog gekopieerd hebben?
  xx

  Reply
  • Beauty Koning

   18/06/2012

   Thank you Anna! :D Same here, ik vind het ook echt amazing om te zien, ook omdat hij zo lekker knalt. Het zijn geen lichte tinten, maar echt POWPOWPOW.

   Reply
 • Germa

  18/06/2012

  Whoop Whoop! You go girl! Idd jammer dat ze geen bronvermelding hebben gedaan. Misschien dat ze het kunnen rectificeren. Maar any way. F*king awesome! :-)

  Reply
 • Charlotte

  18/06/2012

  Tof hoor! Maar jij hebt dan ook wel een heel kenmerkende strakke en nette stijl van opmaken, ik zou foto’s van jouw ogen er ook direct uit pikken :)

  Maarreeh… Als je iets maakt, heb je daar automatisch auteursrecht op. Artikel 1 van de auteurswet: ”Het auteursrecht is het uitsluitend recht van den maker van een werk van letterkunde, wetenschap of kunst om dit openbaar te maken en te verveelvoudigen.” Fotografie = kunst, dus Hitkrant had dit niet zomaar mogen doen. Ze hadden op zijn minst toestelling moeten vragen en de bron moeten vermelden.

  Ik citeer ook nog even uit Musiconomie van Ton Lamers en Rebcca Nagel: ”Er gelden geen formaliteiten voor het ontstaan en exploiteren van auteursrechten. Enkel door het maken van het werk alleen ontstaat het auteursrecht.”
  ”Alleen de maker heeft het recht om zijn werk te exploiteren.”
  ”Afbeeldingen van anderen mogen niet worden overgenomen als ze alleen tot functie hebben het eigen werk te verfraaien. Wanneer een afbeelding bij wijze van citaat wordt overgenomen, mag dit echter wel.”

  Hitkrant heeft jouw afbeelding gebruikt om hun tijdschrift te verfraaien (geen bronvermelding!), zij verdienen er geld aan. In principe zou je naar de rechtbank kunnen gaan omdat ze jouw auteursrecht hebben geschonden (en de zaak dik winnen), of je kunt ze nu achteraf een rekening sturen voor het gebruik van jouw foto.

  Just fyi ;-)

  Reply
  • Maaike

   19/06/2012

   Joaaaaa, dikke vette rekening sturen! :D

   Reply
  • Beauty Koning

   21/06/2012

   Thanks a lot Charlot! Bedankt voor de informatie, op dit moment heb ik een mail naar ze gestuurd en ben benieuwd wanneer ze daar op reageren. In ieder geval heb ik de informatie makkelijk bij de hand. :p Dank je wel!

   Reply
 • Savannah

  18/06/2012

  Haha wat grappig ! Maare, stuur anders een mailtje dat die foto aan jou toebehoort en dat ze op ze minst een bronvermelding moeten neerzetten! Miss zetten ze dan wel een link de volgende keer :) ?

  Reply
  • Beauty Koning

   21/06/2012

   Yes, ik heb ze op dit moment gemaild. ben heel benieuwd wanneer ze gaan antwoorden. :D Thank you girl!

   Reply
 • MissEvie.nl

  18/06/2012

  Wat super vet dat je in dit tijdschrift staat! Vroeger ‘toen ik nog jong was’ (haha) las ik de hitkrant ook :-) Wel heel jammer dat ze er geen bronvermelding bij hebben gezet, vind ik toch een beetje jatten! Maargoed, het is wel een eer natuurlijk ;-)

  Reply
 • Lifesplash

  18/06/2012

  Aaah, wat awesome! Je hebt dat plekje echt verdiend. (Ach, van mij mag je zelfs op de cover haha) Alhoewel ze inderdaad best de bron erbij mochten zetten. Wel jammer, maar hé, niet iedereens oog komt zomaar in een tijdschrift?! :D.

  Reply
 • Maaike

  18/06/2012

  Ik vind het heel héél slecht dat ze geen bronvermelding hebben gebruikt! Vroeger zou ik er niet op gelet hebben, maar nu wel. Ik zou ze zeker even een mailtje sturen (en misschien vragen of je voor straf volgende week op de cover mag)!

  Reply
  • Beauty Koning

   21/06/2012

   Haha, ineens mijn hoofd heel groot op de cover, geweldig! Slim van je trouwens. :p

   Reply
 • jlovesbeauty

  18/06/2012

  Wat leuk dat je erin staat, het is dan ook een geweldige ooglook!! (zoals al je ooglooks :D) Maar wel jammer dat ze er geen bronvermelding bij gezet hebben!

  Reply
 • Wat vet! :D
  Ik vind eigenlijk wel dat ze er een bronvermelding bij hadden moeten zetten, dat is wel zo netjes namelijk…

  Reply
 • axelleeee

  18/06/2012

  3 jaar geleden heb ik ook in hitrkant gestaan ! haha echt leuk dat je er nu instaat

  Reply
  • Beauty Koning

   21/06/2012

   OH my? Echt? Wat gaaf zeg! Met wat stond je in de Hitkrant girl? :D

   Reply
 • redhotjillypeppers

  18/06/2012

  Zo leuk ! :) Alleen jammer dat ze er geen bronvermelding bij gezet hebben

  Reply
 • Irma

  18/06/2012

  aaaah, gefeliciteerd! ik vind dat echt superleuk!
  ik had vroeger altijd een abonnement op de hitkrant (:

  Reply
 • Liselotte

  18/06/2012

  waauw wat geweldig, lijkt me z’n kik om je eigen ooglook in een tijdschrift te zien die je vroeger altijd las.

  Reply
  • Beauty Koning

   21/06/2012

   True, heel raar om te zien! Ik was in de Albert Heijn en daar vond ik hem, snel even kijken, maar het is echt zo. Mijn oog staat in de Hitkrant. :’)

   Reply
 • Maya

  18/06/2012

  Gaaf! Gefeliciteerd :D (wel jammer van de bronvermelding, maar ach je staat erin :D)

  Reply
 • Mariel

  18/06/2012

  Heel gaaf! Wel een beetje jammer dat je niet wordt vernoemd.. Mailen! Wie weet zit er meer voor je in!

  Reply
 • Nicole

  18/06/2012

  super dat je er in staat!
  wel stom van ze dat ze helemaal geen bronvermelding geven..

  Reply
 • Anne vdh

  18/06/2012

  Lees de hitkrant al jaaaren niet meer maar WAT COOL DAT JE ERIN STAAT:D
  wel jammer dat er geen bron bij staat, raar zelfs! Mailen en eisen dat je in de volgende hitkrant een interview wil om het goed te maken! ;-))

  Reply
 • Wat gaaf! Maar, ik ben het wel met de rest eens, niet zo netjes dat ze je geen credit geven. Ik zie dat je al contact met ze hebt opgenomen, als ze niet antwoorden let me know, ik werk met ze samen via mijn baan misschien kan ik je in contact met iemand brengen. Ze moeten in ieder geval jouw naam/blog ergens vermelden, en als ze netjes zijn in een nieuwe issue met een nieuwe look wellicht, gratis reclame voor je blog ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   21/06/2012

   Oh my, Sophie heeft connecties! ^^ Op dit moment heb ik nog niets gehoord van de Hitkrant, maar ik neem aan dat het een tijdje duurt. Ik houd je op de hoogte. Bedankt voor je reactie. :D

   Reply
 • Sarah

  18/06/2012

  Dat is echt wel gaaf! Het was dan ook een prachtige ek look! de beste die ik gezien had! je oog staat mooi in dat magazine haha! :D

  Reply
 • Manon

  18/06/2012

  Wat een mooie look! Super gedaan en natuurlijk heel erg tof dat je in de Hitkrant staat.

  Reply
 • Sandra

  18/06/2012

  AAAAHHH wat gaaaaaaaaaf voor je!!! GEFELICITEERD, duh!

  *dies laughing* @ Whut?! Mijn oog? Heeft iemand mijn oog gepikt? Snel keek ik in de spiegel, maar ik kon opgelucht ademhalen, ze zaten er nog allebei in <-

  Reply
 • Daphne

  18/06/2012

  Leuk zeg! En het ziet er ook wel erg professioneel uit!

  Reply
 • Flo

  18/06/2012

  Wat gaaf! dom dat ze de bron niet vermelden..

  Reply
 • Oehlala zeg helemaal te gék!!!!!

  Reply
 • Myla

  18/06/2012

  Super leuk :D !

  Reply
 • Hanna

  18/06/2012

  wat gaaaaaaaaaaaaaf! gefeliciteeeerd, je verdient het, want die look was ontzettend gaaf! liefs.

  Reply
 • Gerrianne

  18/06/2012

  Oh my, dit vindt ik gewoon zo gaaf voor je! That makes you happy! Je zult maar in de hitkrant staan ^^ ! Alleen wat jammer, dat er geen bronvermelding bij stond.. Kan je daar niet eens over gaan mailen naar Hitkrant? Haha! Hoe vet is het, om je oog in de hitkrant te zien. Is dit je 1e keer? Volgen er nog meer? Goed teken, ik ben beniewd! :D Oh ja, ik las de hitkrant vroeger altijd! Laatst een hele stapel oude tijdschriften weg gegooid! :-)

  Reply
  • Beauty Koning

   21/06/2012

   Ah, thanks a lot Gerrianne! Je reactie maakt mij helelmaal enthousiast. :D

   Reply
 • Super leuk voor je! Is toch weer een waardering voor wat je doet!

  Reply
 • Mariska

  19/06/2012

  AAAH JOUWN OOG :0. You’re famous! En zeker een mooie ooglook!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  19/06/2012

  Ahh naise zegg!! zag t al op twitter voorbij komen! maar echt tof!! jammer dat ze je site of naam niet vermelden, was een kleine moeite geweest denk ik.. maar ach.. je kan wel ff zegge dat je in de hitkrant hebt gestaan! hihi!

  Reply
 • deijsprinses

  21/06/2012

  Zot! Nu mogen ze je wel eens interviewen ook!

  Reply
 • Tarlan Z.

  21/06/2012

  Supergaaf zeg! Je naam moest er gewoon bij vind ik. Echt leuk in ieder geval hihi. Xoxo

  Reply
 • Kiki

  24/06/2012

  ”Mijn zus stuurde ik er de volgende dag op uit, aangezien ik mij nog steeds niet in het openbaar vertoon,” – Mag ik je vragen waarom je je niet in het openbaar vertoont? Of staat dat ergens in een artikel? Trouwens super stoer voor je dat je oog in de Hitkrant staat (:

  Reply
  • Beauty Koning

   24/06/2012

   Als je het hele stuk had gelezen, zag je dat in de zin daarna precies de uitleg kwam. :”) Ik had mijn verstandskiezen laten trekken, waardoor mijn kaken waren opgezet. Thanks a lot Kiki!

   Reply
   • Kiki

    24/06/2012

    O, ik faal echt heel erg! Haha. Sterkte dan, hoop voor je dat het snel minder wordt! (:

    Reply
    • Beauty Koning

     24/06/2012

     Dat kan gebeuren! Inmiddels ben ik alweer in het openbaar geweest hoor. :D Thanks a lot girl. :)

     Reply
 • Henk

  28/11/2013

  Baas!

  Reply

Geef een reactie