Kortingen in een nieuw jasje!

In één van je favoriete shopsteden sta je met een mooi gevuld mandje met prachtige producten die je allemaal met een incredible korting heb kunnen scoren. Met iets minder dan twintig euro op zak, weet jij dat je gebakken zit. Langzaam herreken je alles nog een keer na in je hoofd en het bedrag klopt. Totdat je bij de kassa aankomt, je hoopte op een geweldige deal die je ging sluiten, maar helaas waren de kortingscodes die je bij je droeg niet geldig. Ze waren geldig, maar niet in de buurt waar jij je op dat moment bevond.. DISASTER!

Actiekrant.nl

Heb je het wel eens meegemaakt, dat je voor Jan Joker bij de kassa stond? Met een heel vol mandje, met trotse bijna-aankopen en het schaamrood op de kaken? Leg je alles terug? Terwijl je ondertussen jezelf met de shampoofles slaat, of koop je alles moedig zonder korting? Dankzij de website Actiekrant.nl, kan ik je verzekeren dat jij dit nooit zult meemaken!

Een makkelijk systeem, waardoor je op het internet thuis, zelfs mobiel, even snel kunt opzoeken waar er kortingen zijn in jouw stad! Door de regio van jouw woonplaats aan te klikken, vervolgens op jouw stad, kom je uit bij de kortingen die erop dat moment zijn!

Om het jullie makkelijk te maken, koos ik voor onze hoofdstad voor de duidelijke uitleg, want er is nog meer! Het zijn niet alleen kortingen die je kunt vinden, maar ook de Shops & Spots. Zodra je hier op klikt komen de aantal Shops & Spots in beeld, krijg je een kaart te zien, waar de winkel zit die jij wilt bezoeken. Ook zijn de koopzondagen, bij de groene pijl zichtbaar, soms moet je ook even op de zondag eruit, als je de rest van de week geen tijd hebt. Ideaal toch?

Onder zien jullie de welbekende “m”, namelijk Mc Donalds, daar beginnen de kortingen, scrol iets meer naar beneden en de rest van de sales worden zichtbaar die er op dat moment in de stad zijn. Klik op het merk/winkel wat er op dat moment staat, vervolgens weer op “bekijk website” en je kortingsbon wordt zichtbaar op de pagina. Niet elk merk/winkel heeft dat, aangezien het dan kortingcodes zijn zonder bonnen. Well hello kortingen + zondagse shopfestijnen en natuurlijk de producten die je van plan bent in te slaan!

Actiekrant.nl bestond namelijk al langer, alleen nu is het weer in een nieuw jasje gestoken, een chic, modern en makkelijk jasje, waardoor je een overzichtelijke website hebt, die je dagelijks kunt bezoeken, om de kortingen in jouw stad te bekijken. Bang dat jouw stad er niet tussen staat? Onmogelijk, aangezien ze over meer dan 195 steden beschikken! Amazing right?!

Kon jij de website al? En heb jij nu ook al je shoptrips genoteerd?

In samenwerking geschreven.

Bron foto’s: Actiekrant.nl

23 Comments

 • happyannanas

  20/06/2012

  Handig! ik heb het één keer gehad in de Etos, stond ik met een bonnetje van een jaar geleden voor een tweede Nivea product gratis. Ofzo. (ik weet niet meer precies waar het voor was) Toen heb ik het zelfgekozen product wat wik wou kopen zonder bonnetje maar teruggelegd want het ging me om die gratis tube, niet om wat ik gepakt had! =D

  Reply
  • Beauty Koning

   21/06/2012

   Vervelend dat het je overkwam, maar je hebt wel goed gehandeld! Gewoon terugleggen, dat doen heel veel mensen, dus ik geef je groot gelijk hoor!

   Reply
 • Louna Beauty

  20/06/2012

  Geinig.. Ik kende de site niet! Wel super leuk zeg! :) X

  Reply
 • femketje

  20/06/2012

  oeh ik kende deze site nog helemaal niet o.O

  Reply
 • Jasmine

  20/06/2012

  Wat ontzettend handig en juist wanneer ik van plan was om in de vakantie naar Amsterdam te gaan!

  Reply
 • bysoelila

  20/06/2012

  Handig, ga er zeker even op kijken!

  Reply
 • joycelysanne

  20/06/2012

  wat handig zeg! & wat heb je ’t weer leuk geschreven!

  Reply
 • Joyce

  20/06/2012

  Wat handig zeg! Ik heb dat soort dingen wel heel erg vaak ja, dan denk ik dat ik korting heb, maar dan toch niet. Ik schaam me te erg om ’t dan weer terug te leggen, dus reken ik het gewoon af – terwijl ik het eigenlijk te duur vind.
  Dit is echt een goede oplossing!!!

  Reply
 • ValleyDoll

  20/06/2012

  Ik zou zeggen handig maar ik woon in Be dus is niet echt voor mij bedoeld :p ! Maar ik hou het in gedachten voor wnr ik es nr NL kom winkelen !

  Reply
 • Mariska

  20/06/2012

  Ik ga gelijk even kijken ^^

  Reply
 • Darcy

  20/06/2012

  Waaauw super handig!

  Reply
 • Savannah

  20/06/2012

  Wat handig! Ga even snel kijken of mijn stad erbij staat en anders: Amsterdam :)

  Reply
 • Yak Man

  20/06/2012

  oe, dat is echt handig zeg! :O

  Reply
 • Marloes

  20/06/2012

  Dat is wel handig! Zeker als je van plan bent om veel te gaan kopen!

  Reply
 • Hanna

  20/06/2012

  wat handig! haha dit heb ik wel eens meegemaakt, het is echt vreselijk haha.
  liefs!

  Reply
  • Beauty Koning

   20/06/2012

   Oh my, het is echt terrible! Zelf had ik het wel met een korting, maar niet met kortingsbonnen.

   Reply
 • Beauty Koning

  20/06/2012

  Dank je wel. Amsterdams hé, die kennen het verschil tussen kennen, kannen en kunnen niet. ^^

  Reply
 • yourdailyintake

  21/06/2012

  Ik baal altijd als ik achteraf achter een of andere kortingsactie kom als ik al iets gekocht heb. Of ook stom: als een actie de dag erna ingaat haha!

  Reply
 • Lisa

  21/06/2012

  wat handig! ik heb net ook even op de site gekeken en het is echt heel fijn, thanks voor de tip (:

  Reply
 • Gerrianne

  21/06/2012

  Dit heb ik nog nooit gehad, gelukkig! Anders sta ik echt met een bolle toet in de winkel, haha! Lijkt me zo vervelend.. De tip is wel héél erg handig, dankje! :D

  Reply
 • sheelaaa

  22/06/2012

  Dit lijkt me zo handig maar helaas niet in Belgie :( x

  Reply

Geef een reactie