The 25 questions tag!

Tags, ik krijg ze mega vaak, maar helaas heb ik er niet echt vaak tijd voor. Puur omdat het er zoveel zijn, maar ik vind het geweldig om te ze ontvangen, thank you guys die mij hebben getagged! Op dit moment heb ik van die inspiratie momenten, herken je dat? Lullen als brugman? Yes, frustratie inspiratie it is! Bij één van mijn blogmates zag ik hem weer voorbij komen en besloot hem dit keer maar eens over te nemen, thanks a lot Beauties @ Work!

25 questions tag

Misschien is dit weer een stapje in de richting van personal. Zelf doe ik niet aan persoonlijke updates, aangezien ik meestal de dingen vertel in een artikel, jullie horen altijd wel mijn verhaal aan, in ieder geval de gebeurtenissen in mijn leven. Vandaag besloot ik maar weer eens iets te doen, wat ik al in geen tijden heb gedaan. Ja, de 25 questions tag!

Heb je huisdieren?
Oh yea, of course! Sowieso een hond, maar mijn eigen huisdieren zijn mijn twee konijnen, een moeder en een dochter. Alleen is de baby groter dan haar momma. Bigass child! BabyPop en MommaPop!

Meet ma boo’s. BabyPop en MommaPop!

Noem 3 dringen op die op dit moment het dichts bij je liggen.
Mijn telefoon, moet ondertussen Whatsapp’en, even geïnspireerd worden door mijn inspiratiebron. Daarnaast blijf ik gewoon graag up-to-date, joke, kan gewoon niet zonder. Verder producten die ik moet reviewen en meer dan twintig losse papiertjes met to do lists en al die andere dingen, voornamelijk voor de website.

Mijn iPhone in nog een goede staat. Inmiddels is Aaron nogal beschadigd geraakt, maar hij beschermd mijn telefoon met zijn leven, haha.

Hoe is het weer op dit moment?
Geen idee, het is ’s nachts. Geen regen, beetje bewolkt, maar donker. In Las Vegas is het op dit moment meer dan 41 graden en in Wisconsin, altijd belangrijk om te weten, iets meer dan 24 graden. Wel bewolkt, maar still it’s Wisconsin.. AWWW YEA.

Rijd je auto? Zo ja, heb je wel eens een ongeluk gehad?
Ik ben aan het lessen, waar ik op dit moment nog geen ongeluk heb gehad, even afkloppen. Wel een keer bijna, maar  ik lette goed op, anders had ik een scooter voor zijn sokken gereden. De knaap dacht dat hij voorrang had, maar dat was dus niet zo. Pat pat op mijn schouder!

Hoe laat stond je vanmorgen op?
Half twee, nee, twee uur. Lange nacht, nog druk bezig geweest met bloggen, zeker tot half vijf was ik nog bezig met de laatste dingen verwerken. Had nogal last van veel inspiratie, soms kan dat best frustrerend zijn.

Wanneer heb je voor het laatst gedoucht?
Vorig jaar oktober. Joke, net nog.

25 questions tag

Wat is de laatste film die je hebt gezien?
Dit is heel toevallig, want ik had echt wekenlang geen films meer bekeken! Maar vannacht, tijdens mijn inspiratiebui, besloot ik ondertussen een thriller/horror te kijken. Orphan, best oké, vond hem nogal langdradig, waardoor ik hem versneld keek. Beetje doorklikken, kwam niet in het verhaal. Ik vond wel het stukje mooi over het kind wat slechthorend is.

Wat staat er in je laatste smsje?
Tegenwoordig sms ik eigenlijk niet meer zoveel, meestal als ik over mijn internetlimiet heen zit, wat elke maand zo ver is. Vandaag ontving ik hem in de middag, maar lang leve de Wifi!

Wat is je ringtone?
Volgens mij net zoals mijn wekker, heel vervelend. Afschuwelijk, heb een hekel aan wekkers. Mijn telefoon staat meestal op stil en trillen, zodat hij niet tijdens de lessen afgaat. Hoe vaak ik dat wel niet heb gehad, meteen van geleerd, na zo een paar jaar school pas.. oeps.

Ben je wel eens in een ander land geweest?
Ja! Frankrijk, toen was ik nog jong, maar ook naar Duitsland, was ik ook nog een kleine knaap, in de vierde ging ik ook naar Engeland, London baby!

Hou je van sushi?
SUSHAAAAAAAY. Hell Yea. Nooit gedacht dat ik dat zou eten, ben het aandringen van mijn homeboys erg dankbaar. Het is goddelijk en nog eens gezond, nouja, de vis dan. De bakjes van de AH moet je er echt niet mee vergelijken, je moet naar een echt sushi restaurant gaan en je zult het heel anders ervaren. Goddelijk.

Waar doe je je boodschappen?
Bij de Make Up Store kom ik maar al te graag. Nee, ik doe geen boodschappen, aangezien ik nog thuis woon. Daarnaast heb ik er echt een hekel aan, meh.

Heb je ooit medicijnen ingenomen om sneller in slaap te vallen?
Tellen cocktails ook? Ah nee! Dat was een grapje. Nee, ik ben niet echt een voorstander van slaapmiddelen. Zodra ik niet kan slapen, besteed ik mijn tijd nuttig door aan mijn blog te werken.

Hoeveel broers/zussen heb je?
De meeste weten wel dat ik één zus heb. Dankzij haar ben ik begonnen met make-up, en daar is weer mijn blog uit bestaan!

Heb je een gewone computer of een laptop?
Ik heb een laptop, vind het handiger als ik mij even moet verplaatsen en het werkt voor mij ook fijner. Gewoon lekker makkelijk!

Hoe oud word je op je volgende verjaardag?
Haha, stomme vraag. Volgend jaar word ik namelijk een tiger, waar ik absoluut niet blij mee ben. Op mijn volgende verjaardag passeer ik de 20.

Ik vind hem nog steeds ge-wel-dig.

Draag je contactlenzen of een bril?
Nee, beide niet. Ik zou nog wel eens aan de kleurlenzen willen, puur bij enkele looks om ze wat enger te maken, maar ook een extra detail.

Verf je je haar?
Niet meer, volgens mij sinds vorig jaar augustus niet meer. Mijn haar heb ik al meer dan 8 à 9 jaar geverfd. Tijd om te herstellen dus! Ik ben roze, blauw, paars, oranje, geel, zwart en blond geweest. Geen kleur vergeten? Oh ja, en rood. Vervolgens highlights, meer highlights, blonderen en weer blonderen, ontkleuren en al die chemische stoffen deden mijn haar de das om. Vandaar dat ik ermee stopte, aangezien ik mijn haar ook nog eens krulde met de krultang, bad I know. Geen bescherming en al, tijd voor een pauze en op dit moment ben ik al een heel eind met uitgroeien!

Hier had ik mijn haar net geverfd naar een tintje donkerder, dit was ook de laatste keer dat ik mijn haar verfde.

Vertel iets over je planning van vandaag? De dag is al om, ging snel.
Op dit moment ben ik nog bezig met de tag, die moet ik even compleet maken met enkele foto’s, uploaden en inplannen. Daarnaast heb ik nog twee artikelen die ik moet verwerken, foto’s zoeken + uploaden en inplannen. Vervolgens werk ik de Facebook pagina bij, check ik even mijn Beauty Koning mail + social media even nachecken. En misschien plak ik er nog wel een artikel achteraan, maar aangezien ik over iets meer dan  vier uur moet opstaan, weet ik niet of ik dat wel zo een goed plan vind. Ik moet ook nog even mijn spullen inpakken voor morgen, school, blugggh.


Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
Niet tijdens het EK, gniffel. Het is triest, maar ik heb geen één wedstrijd gekeken, de gefrustreerde voetbalfan trekjes, ja.. daar heb ik ook last van. Check maar mijn Twitter tijdens de Packerswedstrijden, oeps. Meestal vermijd ik ook de social media, anders heb ik alleen maar haat op de tegenpartij, of als iemand de bal niet vangt. Jaaaa, noh, die kon ik zelfs vangen! Zie, daar heb je het al. Ik pinkte een traantje weg toen mevrouw mij in de bruidswinkel aanviel, bloed op mijn jurk, niet charmant, just joking.

Wat is de perfecte pizza?
Ik. Houd. Van. Pizza. Kan er wel mee trouwen. Het is echt mijn lievelingsmaaltijd, nomnomnom. Het water loopt al in mijn mond als ik eraan denk. Een knapperige bodem, met kipshoarma, wel homemade, tomatensaus en kip + kaas en paprika en mozzarella. NAMNAM! Dit is trouwens ook het enige gerecht wat ik kan maken, jeej! Oh en sushi.

Homemade by me!

Wat vind je lekkerder? Hamburgers of cheeseburgers?
Van de MC? Want die eet ik beide niet, ga altijd voor de salade met krokante kip, echt nommable. Denk maar niet dat je gezond doet hoor, want hij bevat nogal veel calorieën, haha. Dan ga ik voor de cheeseburger, die vind ik wel oké.

Heb je wel eens een nacht doorgehaald?
Nee, nooit. HAHA! Ik doe het regelmatig, het is niet goed, helemaal niet voor je slaapritme, maar ook daar ben ik nou eenmaal aan gewend.

Rottend op 9GAG tijdens het uploaden wat tot zeven uur in de ochtend duurde.

Wat voor kleur ogen heb je?
Ik heb blauwe ogen!

Proef jij het verschil tussen Pepsi en Coca Cola?
Ja, tussen Coca Cola, Coca Cola Light, Zero, Lidl cola en natuurlijk ook Pepsi.

Snap je wat ik bedoelde met frustratie inspiratie? Ik heb hele verhalen geschreven bij sommige vrage, en ik ratel maar door. Mijn favoriete cola is trouwens Cherry Coke, goddelijk, het lijkt op Dr. Pepper, ook amazing!

Proef jij het verschil tussen verschillende cola’s?


41 Comments

 • yourdailyintake

  21/06/2012

  Oh Cynth, high five! Hier nog een nachtbrakertje ;)
  Verder vind ik het ook altijd verschrikkelijk als iemands telefoon afgaat en het is hetzelfde deuntje als mijn wekker. Dan komt meteen dat gevoel van dat je op moet staan om de hoek kijken :P Irritant!

  Enneh, kleine knaap, was je een mannetje vroeger? Nee toch he? ;)

  Reply
 • Christel

  21/06/2012

  Pizzaaaaa!:D
  Oh ontzettend slecht maar nu heb ik enorme trek!
  En ik haal ook (iets te) regelmatig een nachtje door. Tja soms heb ik gewoon even wat meer tijd nodig om alle interessante dingen te doen!:p

  Reply
 • Lisa

  21/06/2012

  Leuke tag! :)

  Reply
 • Louna Beauty

  21/06/2012

  Leuk meid.. haha! Altijd leuk om te lezen en je schrijft ook erg fijn, dus dan wordt het niet te lang ;-) Liefsss x

  Reply
 • Lifesplash

  21/06/2012

  Haha, leuke tag! En jou konijnen zijn echt lief zeg aaaah. Love them. Haha, en ik zie jou al in de Make up store staan.. ‘Waar ligt de melk mevrouw?’ :’)

  Reply
 • Paola

  21/06/2012

  Wat een leuke tag! Ik proef het verschil echt niet!

  Reply
 • joycelysanne

  21/06/2012

  leuk ingevuld !x

  Reply
 • MissEvie.nl

  21/06/2012

  Super leuke tag is dit hea!! Het is zoo leuk om alle antwoorden te lezen :-) Wat een cutie konijnen heb je!

  Reply
 • Jorinde

  21/06/2012

  Leuk geschreven allemaal. je kan wel columnist worden :-)

  Reply
 • beautiesatwork

  21/06/2012

  heel erg leuk met al die foto’s :D

  Reply
 • Amanda

  21/06/2012

  Super leuk om te lezen! Ik ben ook dol op Pizza hmmm… vriend moet altijd 20 minuten rijden om ze speciaal van DE beste pizzeria te hallen haha. Zooo lekker <3

  Reply
 • Savannah

  21/06/2012

  Haha. Ja pizza en cherry coke ook my favorites <3

  Reply
 • LottedeJ

  21/06/2012

  Heel leuk om je antwoorden te lezen, zo heb ik je weer een beetje beter leren kennen! En ik ken het, haha. Ik blijf ook maar ratelen bij zulke tags. Als je dan al iets over jezelf moet vertellen, doe het dan goed! ;)

  Reply
 • Charlotte

  21/06/2012

  CherryCoke is GOD! Enneh… Ruftpop? wtf :P

  Reply
  • Beauty Koning

   23/06/2012

   Haha ja, dat was ooit toen op school. Zet nooit familie bij elkaar, dan krijg je pure onzin. xD

   Reply
 • teddlicious

  21/06/2012

  Leuk om jouw antwoorden te lezen! Ik kan ook het verschil proeven tussen verschillende cola’s. Ik drink het liefst gewone échte coca-cola. JUM!

  Reply
 • Manon

  21/06/2012

  Je schrijfstijl is echt geweldig! Ik moet zeggen, ik kreeg ook honger toen je vertelde over pizza haha…

  Reply
  • Beauty Koning

   23/06/2012

   Thanks a lot Manon! Amazing om te horen. :D Sorry daarvoor.. nu heb ik ook honger. :’)

   Reply
 • redhotjillypeppers

  21/06/2012

  Weeral wat bijgeleerd over jou :) Leuke tag !

  Reply
 • Irma

  21/06/2012

  haha, ik heb gister nog pizza gegeten, home made by mommy.
  mjammjammjam.
  en nee, ik proef het verschil tussen pepsi en coca cola niet, want ik lust het allebei niet (:

  Reply
 • jlovesbeauty

  21/06/2012

  Haha, wat een leuke tag!

  Reply
 • Leuke tag!
  Cherry coke is inderdaad de lekkerste cola ooit en ook nog eens erg verslavend! :)

  Reply
 • Sarah

  21/06/2012

  Haha wat een toeval! deze tag stond bij mij ook klaar, had hem ook bij beautiesatwork gelezen, je verhalen ipv van antwoorden, zijn wel fijn om te lezen dus no worries, ik ben ook echt een nachtmens.. :D

  Reply
  • Beauty Koning

   23/06/2012

   Haha, thank you Saar! Ik heb hem gelezen, vond hem amazing. :) Gelukkig maar, dank je wel. :D

   Reply
 • Mariel

  21/06/2012

  Leuke tag!

  Reply
 • inikkens

  21/06/2012

  Wat leuk om te lezen! Leuke tag!

  Reply
 • Mariska

  21/06/2012

  Wow, leuke random feitjes! Super leuke tag

  Reply
 • tamara

  21/06/2012

  ik neem hem van je over. proef het verschil niet tussen pepsi en coca cola maar dat komt omdat ik absoluut geen cola lust

  Reply
 • Deb

  21/06/2012

  Leuke Q’s and A’s!! Ik krijg honger door het zien van die pizza en sushi foto’s GRRRR!! ;-)

  Reply
 • Gerrianne

  21/06/2012

  Nommm, ik krijg zin in pizza! Oven nu nog aan zetten? Om 22:40? Neeu, laten we maar niet doen. Haha! Je hebt de tag helemaal leuk gedaan & juist zo héérlijk als je zo lekker door ratelt. :D

  Reply
  • Beauty Koning

   23/06/2012

   Dank je wel Gerrianne! Eh, doe niet hoor.. nu heb ik ook weer honger. :”D

   Reply
 • happyannanas

  22/06/2012

  Super leuk om alle antwoorden te lezen. Ik hou van die lange evrhaaltjes bij één vraag, je bent goed in kletsen :-D !!

  Reply
  • Beauty Koning

   23/06/2012

   Ah, thanks a lot girl! :D Haha, true that. Ik praat graag. :’)

   Reply
 • Rachel

  22/06/2012

  Cynth, ik vind je zo leuk! Ik zou wel een dagje met je willen doorbrengen, dan mag je de hele dag al je verhalen aan me vertellen geweldig! haha, leuke tag! Altijd leuk om de persoon achter de blog ietsie beter te leren kennen!

  Reply
  • Beauty Koning

   23/06/2012

   Ah, dank je wel Rachel! Haha, wat lief, dat is echt leuk om te horen. :D Ik zou graag de hele dag tegen je praten hoor, heb toch veel te vertellen. :’)

   Reply
 • Lotte

  22/06/2012

  Erg leuk om te lezen! Ben heel benieuwd naar die swatches trouwens!

  Reply
  • Beauty Koning

   23/06/2012

   Thank you Lot! Binnenkort, denk aankomende week, of volgende week. :)

   Reply
 • Juudith/Watevahdude

  24/06/2012

  Ahh naise om te lezenn!! je geeft zo heerlijk antwoord haha!! naise!

  Reply

Geef een reactie