Glamour Model Meets Cynthia.

Neuzend in de nieuwe Glamour werd ik meteen weer geïnspireerd door een geweldige look die erin stond. Dit keer was ik niet bij een photoshoot aanwezig, maar stond ik in de hal, gewoon thuis, met een uit elkaar gereten verpakking. De allernieuwste Glamour lag weer in de bus, kortom een nieuwe bron vol met informatie over verschillende runway looks. Voel je hem al aankomen?! Een Glamour Model Meets Cynthia!

Looks van de catwalk zijn nou niet altijd draagbaar, inmiddels heb ik er al een aantal nagemaakt met succes, vanwege de leuke reacties daarop! Bij sommige looks krijg je gewoon het gevoel dat je hem moet namaken, dat had ik bij deze. De kleuren zijn echt go crazy, go insane!

Een vlammende lijn boven de zwarte oogschaduw, waarschijnlijk een voorwerp wat door de knallende oranje tint in de as was gelegd. Maar daaronder vind je weer een verstopte gele kleur bij haar binnenste ooghoeken, inclusief some nude lips. LIKE LIKE LIKE!

Mijn lieve SleekPalette pakte ik er weer bij, TequilaSunrise ging vandaag de show stelen! Maar voordat mijn enthousiasme de leiding ging nemen, bracht ik een oogschaduwprimer op mijn ooglid aan, blendde deze tot aan mijn wenkbrauw en boven mijn arcadeboog ging ik voor het Jumbo Pencilvan NYX in de witte kleur Milk. Hierdoor popt de kleur zo intens, waardoor hij nog meer spreekt.

Nadat ik de Milk met mijn vinger had ingeklopt, bracht ik met een pencil brush om goed precies te werken de Tequila Sunrise uit de Curaçao palette van Sleek die weer afkomstig is uit de Caribbean Collection in mijn arcadeboog. Dit deed ik net zo lang, totdat ik de juiste intense kleur had, net zoals het model. Ondertussen blendde ik de oogschaduw naar boven toe, hoog tot net onder mijn wenkbrauw, goed naar binnen toe en met de pencil brush wingde ik hem uit. De wing is nog steeds aanwezig hoor!

Omdat ik wilde voorkomen dat de Tequila Sunrise zich ging mengen, besloot ik de zwarte oogschaduw daarna aan te brengen. Met een geweldig potlood van Lavera, de Soft Eyeliner in Black kleurde ik makkelijk mijn ooglid in en depte de Espresso Martini daar overheen. Vervolgens pakte ik weer de pencil brush erbij, die ik goed had schoongemaakt en wingde hem aan de binnen én de buitenkant uit. Twee wings, gewoon omdat we hem zo erg miste! Ik moet oppassen dat ik niet opstijg..

Milk onder het oog en Screwdriver daar overheen, waardoor het nog meer knalt, aangezien we voor het poppen gaan! Vervolgens bracht ik met de platte oogschaduwkwast nog een wing aan de binnenkant, onder de zwart wing. Zodat alle kleuren een beetje naar elkaar toe vervaagde.

Geen winged eyeliner, maar er zitten genoeg wings in de look verstopt! Wel vulde ik de lege plekken tussen mijn wimpers op met een zwart oogpotlood, die ik ook op mijn ooglid had gebruikt en een wit oogpotlood van de Etos op mijn waterlijn. Still want those huge eyes! Mijn wimpers krulde ik met een wimperkruller en bracht een laagje Essence Maximum Definition Volume Mascara aan.

Voor het glossy effect, pakte ik een JuicyTubes van Lancôme erbij, de goddelijke appeltjesgeur hing niet op mijn lippen, maar op mijn ogen. Met een lippenseel bracht ik het voorzichtig aan en Tokyo Apple Shibuya verspreidde zich over de zwarte oogschaduw.

Op mijn lippen bracht ik een lipstick van MAC aan, beter bekend als Angel. Helaas is het toch niet zo mijn kleur, dacht eerst van wel, maar nu ik hem weer zie, krijg ik echt een meh-gevoel, terwijl hij goddelijk naar vanille ruikt! De look is zo heftig, maar gaaf om weer eens te experimenteren met dingen die eigenlijk niet kunnen, wat houd ik hier toch van!

Experimenteer jij wel eens met make-up? En wat voor creaties maak je dan?


49 Comments

 • joycelysanne

  23/06/2012

  wow, ik vind ‘m wel heavy hoor! je kan het hebben, maar hij is wel heel donker ;)!

  Reply
 • Lifesplash

  23/06/2012

  Wauw! Heftig, wel heel gaaf. :) En ik vind hem wel mooi. En haha, geen winged eyeliner inderdaad maar veel andere wings. Ook leuk voor een keer. :D

  Reply
 • Laralaurentia

  23/06/2012

  Heftig! Maar heel herkenbaar dat je gewoon wilt experimenteren.

  Reply
 • Joyce

  23/06/2012

  Wow wat een heftige look! Hij is wel erruggg goed gelukt moet ik zeggen! :)

  Reply
 • Elise

  23/06/2012

  Wow! Ik zeg altijd zoiets, jouw looks zijn gewoon altijd wow!

  Reply
 • beautiesatwork

  23/06/2012

  experimenteren met make-up is superleuk!

  Reply
 • Nicole

  23/06/2012

  Wow, heftig, maar echt goed nagemaakt!

  Reply
 • Irma

  23/06/2012

  haha, supervet!
  ik vind de lipstick je trouwens wel leuk staan!
  maar anders zou je er liperaser onder kunnen doen, of juist een andere kleur lipgloss overheen (:

  Reply
  • Beauty Koning

   23/06/2012

   Dank je wel Irma! Oh my, een lipgloss.. damn. Wat slim, totaal niet over nagedacht. Inmiddels heb ik hem aan mijn zus gegeven, het was maar een sample. Hij benadrukte heel erg de lijnen in mijn lippen, niet zo mooi. Bedankt voor je tip, volgende keer zal ik hem toepassen als ik weer hetzelfde probleem heb!

   Reply
 • Christel

  23/06/2012

  Ik vind het wel wat hebben, je kan makkelijk over straat hiermee!
  Haha JK!
  Maar je hebt m wel weer ontzettend goed nagemaakt!:)

  Reply
 • Naomi

  23/06/2012

  je hebt hem erg mooi en goed nagemaakt! :)

  (dit is niet om je af te kraken of om negatief over je te zijn, maar ik denk dat het mooier is om je wenkbrauwen iets minder bij te tekenen bij zo’n heftige look.
  mij lijkt het persoonlijk ook mooier want dan knalt de oogschaduw er nog meer uit

  Reply
  • Beauty Koning

   23/06/2012

   Dank je wel Naomi! Oh nee, je brengt het echt super netjes + je legt ook uit waarom. :D Dit is trouwens heel toevallig, op dit moment ben ik weer in mijn lichte wenkbrauwfase, deze foto’s zijn al twee weken oud, moest vooruit werken. Inmiddels ben ik een stukje lichter! Bedankt voor je tip girl. :)

   Reply
 • Liselotte

  23/06/2012

  prachtig! weer een heftige look maar wel heel gaaf. En ook erg goed na gemaakt.

  Reply
 • Jasmine

  23/06/2012

  Wauw, heftig! Hij is wel goed nagemaakt. Soms zie ik ook wel modellen met de meeste prachtige looks, maar als ik het probeer loopt het meestal uit op een lachertje.

  Reply
  • Beauty Koning

   23/06/2012

   Dank je wel Jasmine! Gewoon proberen, net zo lang totdat het wel goed gaat. :D

   Reply
 • deijsprinses

  23/06/2012

  Ik had je bijna niet herkent! Maar mooi!

  Reply
 • femketje

  23/06/2012

  gaaf gedaan :D

  Reply
 • Ruth

  23/06/2012

  Heel mooi gedaan, wauw! De lipgloss op je ogen vind ik heel leuk bedacht. Echt wauw gewoon!

  Reply
 • mysupersweetlife

  23/06/2012

  Wauw, wat een gave ooglook!
  Liefs

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  23/06/2012

  Wauwhh heavy shitt.. eerst dacht ik noooo.. maaar hoe verder ik doorscrolde hoe meer ik hem begon te likenn!!

  Reply
 • Josephine

  23/06/2012

  Ah HEEL tof met de zwarte oogschaduw. Het glossy effect is echt gaaf gedaan. Enne, angel niet jouw kleur? Echt wel!

  Reply
  • Beauty Koning

   23/06/2012

   Thank you Jose! Haha, oeps. Ik heb de sample net weggegeven. :’) Hij benadrukte heel erg de lijntjes in mijn lippen, niet mooi!

   Reply
 • Esmay

  23/06/2012

  Heel gaaf! Mijn dagelijkse look gaat ’t niet worden maar ehhh. :P

  Reply
  • Beauty Koning

   23/06/2012

   Ah, niet?! Wat jammer nou! Wat zal men wel niet denken als je met zo een look naar je werk gaat, haha. :”D

   Reply
 • Erg heftige look maar zeker leuk! :)

  Reply
 • Jorinde

  23/06/2012

  Goed gelukt zeg! Heftig maar gaaf.

  Reply
 • Amanda

  23/06/2012

  Gaaaaaf! I like it, jij bent echt mijn mede heftige kleuren blogger haha. Vind t je super stoer staan!

  Reply
  • Beauty Koning

   23/06/2012

   Trueeeeeee story Aman! :D Woa god, Aman, rare afkorting. Daar moet ik nog iets op verzinnen. Thanks a lot girl!

   Reply
 • sofie

  23/06/2012

  erg mooi! ♥

  Reply
 • Gerrianne

  23/06/2012

  One word; heftig! Serious, serious. Ik vindt dit echt een typische look voor op de catwalk of voor fotoshoot, maar verder niets.. Dit is echt de eerste keer, dat ik zoiets vindt dus waw, Gerrianne; wordt wakker! De look vindt ik gewoon ietwat apart & verder niets. Je hebt het natuurlijk wel perfect aangebracht! :D

  Reply
 • Hanna

  23/06/2012

  wat een heftige look, echt fantastisch! liefs.

  Reply
 • Lotte

  23/06/2012

  Wauw gave look! Ik heb niet echt felle kleuren in mijn collectie, dus ik maak niet zo vaak gewaagde looks..

  Reply
 • Mariel

  23/06/2012

  Heftig! Wel heel gaaf :)

  Reply
 • allissaa

  23/06/2012

  Holygoedemorgen! Tof nagemaakt. Vind het persoonlijk echt niets maar voor een tijdschrift is het natuurlijk wel weer helemaal leuk. :d

  Reply
 • Elizd

  23/06/2012

  Wauw! Deze is zo ontzettend mooi! En zo strak, hij staat je ook super goed.
  Xxx elize

  Reply
 • nathalie

  23/06/2012

  wow! knap seg! Niet voor in het dagelijks leven maar wel erg mooi gedaan!

  Reply
 • Sophie

  24/06/2012

  Wauw, knap gemaakt! Wel heel heftig, maar gaaf! ;)

  Reply
 • aboutbeautyfashion

  24/06/2012

  Hm dit is niet helemaal mijn ding… Wel mooi en knap nagemaakt:) x

  Reply
 • Ragna

  25/06/2012

  Je bent creatief, dat is een feit dat zeker is! :) Ik vind de artistieke ooglook echt heel mooi geworden en je kan hem makkelijk hebben!

  Reply
 • Darcy

  25/06/2012

  waaauw! Hij is echt heel erg mooi, wel erg heftig! maar wel erg gaaf.

  Reply
 • yourdailyintake

  25/06/2012

  Ik verwacht nu eigenlijk wel dat jij ook zo nonchalant met een telefoonhoorn (wat was het idee achter deze shoot? :’) ) op de foto gaat :P

  Reply
  • Beauty Koning

   27/06/2012

   Haha, dat zou zo maar kunnen! XD Lil.. breng mij niet op ideeën :””)

   Reply

Geef een reactie