How To: Nagellak hip opbergen!

Sommige producten zijn ervoor gemaakt om uitgestald te worden, niet eens voor iemand anders, maar gewoon voor jezelf. Het heerlijke gevoel wat je lichaam bekruipt als je nog precies de aankoopdag weet, het moment dat je het product afrekende bij de kassa en thuis ging gebruiken. We hebben allemaal wel zo een product. Over uitstallen gesproken ik kwam het leuke idee tegen op Pinterest, of Weheartit, die ik wel met jullie moest delen! How to: Nagellak hip opbergen?!

Glazen potten, voorheen borg ik daar mijn Lush zepen in op, mooi uitgestald in mijn boekenkast, die inmiddels alweer vertrokken is en de zepen zijn ingeruild voor nagellakflesjes! De kleurrijke potjes in een grotere glazen pot vrolijkt je kamer + bureau op! Wil je weten hoe ik het heb gedaan? Laten we beginnen met het pakken van je nagellakstash!

Een kleurrijke pot vind ik het leukst staan, vandaar dat ik gewoon random merken heb gepakt, niks heb uitgezocht, alleen de kleuren heb ik bij elkaar geraapt. Je kunt natuurlijk ook op merk selecteren, of juist alleen op kleur.

De benodigdheden voor een hippe pot met kleur:

 • Nagellakflesjes naar jouw keuze
 • Een glazen pot, maak niet uit wel formaat
 • Inspiratie, it’s important you know!

1. De lege pot, zoals je ziet ging ik voor een vrij groot formaat, maak je kunt altijd een kleine pot kiezen, zoals jampotjes.
2. Begin met je eerste nagellak, ik ging voor paars.
3. Een nagellakje ziet er nogal triest uit.
4. Tijd om er twee andere kleurrijke lakken erbij te zetten. Zelf koos ik nog voor de lakken die ik minder gebruik, aangezien ze onderaan staan, dus dat wordt moeilijk graaien.

5. Tijd voor een nieuwe felle kleur, Jersey Shore oranje, of zonsondergang?
6. Blauw van de Hema!
7. Met de groene lak erbij, lijkt de pot ineens een stuk gevuld.
8. Maar niks is minder waar, hij is nog leeg!

9. Op de eerste verdieping is er geen ruimte meer, gevuld en wel!
10. Tijd om naar de tweede laag te gaan, hier leg ik de nagellak schuin neer.
11. Hier zie je hoe dat er van bovenaf eruit ziet.
12. Vervolgens gaat de volgende nagellakflesjes daar weer bovenop, net zolang totdat de pot vol zit!

En met vol, bedoel ik ook echt vol, tot aan de rand! Let er wel op, dat de minder intense kleuren aan de binnenkant liggen, als je voor de felle nagellak pot wilt gaan. Ik heb bijvoorbeeld lakken gebruikt, die ik niet meer wekelijks draag, maar die juist boven opgelegd. Anders moet je goed zien te vissen!

Heb je teveel nagellak? Doe dan juist de kleuren in de pot die je niet gebruikt, zodra hij in het zicht staat, gebruik je ze ineens vaker dan ooit! Inmiddels draag ik weer allerlei verschillende kleuren, waarvan ik niet meer wist dat ik ze had! Good luck met het restylen van je nagellak!

Hoe berg jij je nagellak op?


55 Comments

 • Lifesplash

  24/06/2012

  Staat leuk in zo’n pot. Dan zie je alle leuke kleurtjes. Ik heb het zelf liever in een kistje. dat is gewoon overzichtelijker vind ik haha.

  Reply
 • Elise

  24/06/2012

  Dat staat veel leuker dan mijn oranje schoenendoos met een hond erop!

  Reply
 • joycelysanne

  24/06/2012

  ik vind het er heel leuk uitzien, maar erg praktisch lijkt het me niet! aangezien ik niet zo extreem veel nagellak heb gebruik ik alles wel regelmatig en ik ken mezelf; dan wil ik waarschijnlijk elke keer degene die onderaan ligt!

  Reply
 • Mariska

  24/06/2012

  Het is een leuk idee, maar ik heb dan wel een hele grote pot nodig!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  24/06/2012

  Leuke manier van opbergen ! Ik bewaar mijn lakjes in een Helmer kastje van Ikea.

  Reply
 • dppz

  24/06/2012

  ik berg mijn nagellak op in een la in twee mandjes. Om eerlijk te zijn ben ik niet iemand die dagelijks nagellak draagt.

  Reply
 • Gave opbergmethode! Bij mij staat de nagellak gewoon in een aantal lades. In die lades heb ik mandjes gezet zodat ze netjes bij elkaar blijven staan. Als ik ooit een keer mijn kamer écht ga verbouwen en er een mooi kantoor van ga maken ga ik deze methode gebruiken. Hartstikke leuk om te zien!

  Reply
 • Irma

  24/06/2012

  haha, wat grappig! ik doe mijn nagellak gewoon in een bakje. Past alles precies in (: Maar als ik nog eens zo’n pot ergens vind, zal ik zeker mijn nagellak erin doen ((:

  Reply
 • deijsprinses

  24/06/2012

  Het is inderdaad veel mooier zo maar voor mij niet overzichtelijk genoeg. Ik heb te veel nagellak ;)

  Reply
 • sofie

  24/06/2012

  erg leuk! ♥

  Reply
 • Paola

  24/06/2012

  Staat erg gezellig! Ik heb een nagellakrek voor mijn lakjes!

  Reply
 • Josephine

  24/06/2012

  Dat is inderdaad hip! ^^

  Reply
 • Nicole

  24/06/2012

  Erg hip inderdaad

  Reply
 • Louna Beauty

  24/06/2012

  Leuk zo’n pot hoor.. ik heb ze eigenlijk in een la staan.. hihi.. ;-) xx

  Reply
 • Liselotte

  24/06/2012

  echt een heel leuk idee. Ik heb ze heel simpel in een doosje. Ik heb niet heel veel nagellak dus dit is voor mij wel een leuk idee.

  Reply
 • BeautyGlitter

  24/06/2012

  Ziet er super uit! Het zou echt wat voor mij zijn om de pot dan om te laten vallen haha. Ik berg het nu op een doosje onder mijn bed, lekker saai ja =( Maar mijn make-up heeft voorrang en die staat gewoon chique opgebergd op mijn tafel!

  Reply
  • Beauty Koning

   24/06/2012

   Haha, hij is ook gevallen! Nu ligt alles door elkaar, echt chaotisch, maar niet mooi. :’)

   Reply
   • yourdailyintake

    25/06/2012

    Wat valt er de laatste tijd veel Cynth! Is het een vloek? Niet meer doen hoor ;)

    Reply
    • Beauty Koning

     25/06/2012

     Haha, I know! Het is echt terrible.. misschien. :o Aho.. do not touch anything.. anymore.. crap. :’)

     Reply
 • snakesinthebasket

  24/06/2012

  het ziet er echt heel leuk uit, maar het lijkt me niet echt handig/goed voor de nagellak.. bewaar mijn nagellak zelf in een helmer kastje van ikea

  Reply
 • Jasmine

  24/06/2012

  Geweldige beauty-oogtrekker, dit idee doen we hier met pasta =] Mijn nagellakjes zitten gewoon saai in een houten doos.

  Reply
 • Deb

  24/06/2012

  Leuk zo’n colorbomb!! Niet heel praktisch maar wel heel leuk ;-) Zelf bewaar ik mijn lakjes in een grote kartonnen doos.

  Reply
 • Ayla

  24/06/2012

  Staat leuk!

  Reply
 • femketje

  24/06/2012

  het is wel een gaaf idee :D maar ik denk dat ik dan wel 50 potten neer moet zetten om al mijn lakjes op te bergen XD

  Reply
 • Erg leuk! Staat nog decoratief ook!

  Reply
 • Erg leuk idee!

  Reply
 • Bianca

  24/06/2012

  Wat een leuk idee! Staat hartstikke leuk al die kleurtjes in zo’n pot :)

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  24/06/2012

  Leuke manier van opbergen! Ik heb alles in een grote doos zitten..

  Reply
 • Esmay

  24/06/2012

  In zo’n glazen pot is wel leuk! Maar ik zou ze er echt random ingooien en niet eerst netjes neerzetten haha! Ik heb ze nu op een nagellakrek en de rest in dozen!

  Reply
 • allissaa

  24/06/2012

  Staat wel fleurig! Vind het dan alleen wel lastig om ze terug te vinden. Ik heb zelf mijn nagellak staan op een soort van cupcake/koekjes houder, zo éen met verdiepingen. (:

  Reply
 • Maaike

  24/06/2012

  Leuk idee! Maar met mijn 300+ flesjes lijkt het me alleen maar lastig. Nu heb ik ze in mijn Helmer, maar ik ben op zoek naar een manier om ze op te bergen waarbij ik ze allemaal goed kan zien, zodat ik er geen vergeet, zeg maar. :(

  Reply
 • Delphine De Wulf

  24/06/2012

  Mijn nagellak staat gewoon simpel in een laatje

  Reply
 • Mariel

  24/06/2012

  Mijn nagellak staat opgeborgen in o.a. mijn koffer & lades maar voor je favoriete lakjes is dit een leuke oplossing!

  Reply
 • Wat een leuk idee!

  Reply
 • Jorinde

  24/06/2012

  Ziet er leuk uit. Ik heb het in een ronde doos met print erop gedaan, maar er kan bijna niks meer bij!

  Reply
 • marchingonthebeat

  24/06/2012

  Ik heb het in een soort van zakje. Zo’n pot is wel mooi, maar heel onhandig als je dus net die kleur wilt die helemaaaal onderaan ligt haha!

  Reply
 • Pretty! Goed idee, trouwens ook voor overige soort make-up zoals oogschaduw singlets en lipgloss etc =) Ik ga even kijken wat ik in huis heb zodat ik ook zoiets kan doen!

  Reply
  • Beauty Koning

   24/06/2012

   True that, volgens mij heb ik hem wel in een lipstick combinatie gezien! Het is echt leuk om uit te stallen. :D Good Luck Soph. :)

   Reply
 • Kayla

  24/06/2012

  Ziet er heel leuk uit zo! Ik heb al mijn nagellakjes in een lade.

  Reply
 • Gerrianne

  24/06/2012

  Oh, dit ziet er zo leuk uit! Dit doet me denken aan zo’n glazen pot, met allemaal klein geld erin. Je weet wel, zo’n spaar methode , haha! Een toffe opberg plek. Ik heb mijn nagellakjes nu in een Malm kast van de ikea, wel in zo’n grote lade, maar hier moet ik het mee doen. Gelukkig gaat het nog, want ik wil steeds wat anders, haha! :D

  Reply
 • aboutbeautyfashion

  24/06/2012

  Mijn moeder had laatst een shirt besteld via internet en kreeg deze thuisgestuurd in een trommel in de vorm van een hart. Super leuk dus! Nu heb ik dus al mijn lakjes in die trommel gezet:D

  Reply
 • Noortje

  24/06/2012

  Leuk idee maar dan heb ik wel een heele groote pot nodig ik heb 161 lakjes ;)

  Reply
 • Eva

  24/06/2012

  Ah super handigge tip! Helaas zou niet alles in 1 potje passen maar als je er bijvoorbeeld 3 naast elkaar hebt, zou het ook mooi zijn als decoratie. Wauw, bedankt voor deze tip. Morgen even potjes halen hihi!!

  xxx

  Reply
 • allbeautyforyou

  24/06/2012

  ik vind het echt een leuk idee, leuk als accessoires op je beauty tafel ofzo (:

  Reply
 • zoequick1

  24/06/2012

  Zo doe ik het ook ongeveer :) Maar dan in een rieten mandje! Zo vind ik het gemakkelijkst en netjes :)

  Reply
  • zoequick1

   24/06/2012

   Ik wou nog zeggen: ik heb dan ook niet zo veel nagellakjes! Misschien 10 of zo, dus dan is deze manier wel erg handig :)

   Reply
 • Chantal

  24/06/2012

  Leuk idee. Lijkt me inderdaad wel heel irritant als het lakje wat je wilt gebruiken, net helemaal onderop ligt haha.

  Reply
 • Savannah

  25/06/2012

  Haha leuk idee. :) Zou het dan eigenlijk alleen doen met lakjes die ik nauwelijks meer gebruik zodat je niet elke keer die pot overhoop hoeft te halen!

  Reply
 • Goed idee! Voor een paar van mijn parfum flesjes heb ik een glazen vaas gevuld met wat gekleurd zand, ook leuk!

  Reply
 • yourdailyintake

  25/06/2012

  Ik berg mijn nagellak op in een customized doos waarin ik ze colorcoded heb, zodat ik ze lekker makkelijk terug kan vinden.
  Ik had het eerst ook zo geprobeerd zoals jij hebt gedaan maar dat bleek voor mij toch niet zo handig te zijn. Ik pak vaak een hele doos nagellak en ga dan op de bank zitten om kleurtjes uit te kiezen :P
  Vind dit er wel altijd supergaaf uitzien! :D

  Reply
 • Joyce

  25/06/2012

  Dat staat wel leuk zeg! Ik heb mijn nagellak opgeborgen in een nagellakrek. De rest van mijn nagellak heb ik in een doorzichtige doos van de Ikea! :)

  Reply
 • Marjorie

  26/06/2012

  Ahh, dat staat inderdaad super leuk! Mij lijkt het ook mega leuk staan als je alleen maar nude tinten erin doet of zo, haha. Zelf zou ik het niet in een potje bewaren omdat ik bang ben dat ze gaan lekken oid. Dus zelf heb ik ze liever in een doosje.

  Reply
 • Sheela

  26/06/2012

  Dit ziet er zo leuk uit! Maar ik berg mijne gewoon op in een doos in mijn kast x

  Reply
 • Arletta

  26/06/2012

  Niet erg praktisch maar het ziet er wel leuk uit!
  Bij mij staan al mijn lakjes netjes naast elkaar in een rek!
  liefs.x

  Reply
 • Marielle

  31/07/2012

  Superleuk idee, maar ik hou het toch bij mijn nagellak rekken hihi

  Reply

Geef een reactie