TheBodyNeeds MAC Samples + swatches!

Jaren geleden bestelde ik bij de webshop, geweldige service en mooie producten waar ik uit kon kiezen. Het is dat het naar Nederland moest verscheept worden, anders zonk de boot hier naar toe, gelukkig kon ik mij inhouden en plaatste ik opnieuw een bestelling bij de Amerikaanse webshop TheBodyNeeds! Ben jij benieuwd naar de producten die mijn lichaam nodig heeft? Eigenlijk ogen.. want het is oogschaduw.. still amazing!

Waarom ik graag bij de webshop een kijkje neem, is omdat zij spotgoedkope MAC producten verkopen. FAKE FAKE FAKE. Nee.De producten zijn echt, maar verkrijgbaar in samples! Helaas is het in Amerika niet iedereen besteld online, anders kon je door middel van een kleine sample kennis maken met het merk. Denk je zo je MAC stash op te bouwen, door overal meer dan tien samples per keer te nemen, too bad. TheBodyNeeds heeft verschillende limieten op hun producten staan, smart.

Vanwege het reizen, niet alleen wat per vliegtuig, of boot wordt gedaan, maar ook in de tas van de postbode kunnen je potjes flink door elkaar gehusseld worden. Dankzij de stickers van TBN worden de pigmenten netjes op hun plek gehouden.

De stickers hebben trouwens het logo van TBN, cute! Om te beginnen met de paint pot samplesvan MAC, aangezien ze nog meer merken verkopen, ook het eigen merk van TheBodyNeeds. De samples worden geleverd in kleine plastic potjes, niet hoger dan een anderhalve centimeter en worden royaal gevuld.

Aan de linkerrkant bevindt zich de huidkleurige paint pot beter bekend als Soft Ochre, die door vele beautybloggers wordt gebruikt. Tijd om hem eens zelf te testen! De paint pot wordt vaak als oogschaduwbasis gebruikt, inmiddels heb ik hem ook in meerdere looks gebruikt om de crèmekleurige tint op mijn ooglid goed te laten poppen. Beide hebben een fijne dekking, na mate ze wat meer opdroogde, omdat ze ook nog eens over waren gepot, ging dat bij Rollickin’ verloren. De Soft Ochre Paint Pot is verkrijgbaar voor $3,29.

Het is even wennen om met paint pots te werken, maar na loop van tijd weet je hoe je ermee om moet gaan. Rollickin’ gebruikte ik in een video, ook een topper om je kleur te laten spreken. Heel toevallig stond deze op mijn wishlist, omdat ik de turquoise kleur, inclusief de geweldige shimmers, amazing vond.Ze laten inderdaad je oogschaduws langer zitten, maken de kleur intenser en creasen niet! Helaas niet meer verkrijgbaar, maar volgens mij nog wel te koop in de MAC Store.

Over naar de oogschaduws van MAC, twee paarse tinten! Ik kwam eigenlijk nooit verder dan de highlighters, Blanc Type en iets met Frosted, volgens mij White? En nog een blauwe oogschaduw met een prachtige shimmer, tijd om daar eens verandering in te brengen!

Op zoek naar een paarse tint, kwam ik Grape, de rechter oogschaduw, tegen in het assortiment. Op Google zocht ik naar enkele swatches en was er van overtuigd dat hij in mijn virtuele winkelmand moest! De oogschaduw Grape is verkrijgbaar in de webshop voor $2,49.

Ik heb per ongeluk de oogschaduws omgewisseld, dus Grape ligt nu aan de andere kant, en de intens naar neon neigende paarstint aan de andere kant. Full Force Violet is enorm gepigmenteerd, alsof ze uitschoten met de mica, alleen maar beter! Helaas is de tint ontzettend moeilijk te blenden, wat je ook in de swatch ziet terugkomen.


Full Force Violet neigt wel heel erg naar blauw toe, in het echt valt dat reuze mee!

De pigmentatie is echt dik in orde zoals je ziet, alleen had ik er nogal moeite mee om Full Force Violet aan te brengen. Hij dekt niet lekker, doet dat ook niet op mijn oogleden en wilt niet op mijn huid blijven plakken zeg maar. Misschien moet ik hem even aanbrengen in combinatie met de fixeerspray of een mixing medium. Je hoort nog van ons! Full Force Violet is verkrijgbaar voor maar $1,99!

Grape is een classy donkere aubergine tint die perfect voor een paarse smokey eyes kan gebruikt worden. Deze oogschaduw dekt wel weer ontzettend goed en bevat grove lichtpaarse glitters, die zichtbaar zijn op de laatste swatchfoto. Ook Grape is nog steeds verkrijgbaar in de webshop voor $2,49.

Zodra mijn zus Teal draagt, vraag ik elke keer welke tint het is, net zoals bij Fame van de Make Up Store. Een oogschaduw die opvalt, zo mooi weerkaatst in het daglicht door de prachtige groene shimmers die erin zitten. Niet te donker en niet te licht, Teal is echt mind-blowing!

Hier heb ik hem geswatched over Rollickin’, zie je hoe mooi hij popt? De kleurencombinatie is gewoon geweldig. De lichtblauwe oogschaduw met een sprankeling van een algengroene kleur inclusief een gouden shimmer, informatie van de site, goud vind ik er eerlijk gezegd niet in terug,komt helemaal tot zijn recht, echt een aanrader! Teal is in de webshop verkrijgbaar voor $2,49.

Hier bevindt Teal zich zonder paint pot, nog steeds knalt hij!

Reflects Copper hier heb ik weinig over te melden. Het oog verzameld al genoeg informatie om hem te kopen, althans dat deed hij bij mij. Een intense kopperkleur die je de das omdoet, hij pakt je helemaal in door zijn prachtige grove glitters. Ik moet een oogschaduwprimer gaan aanschaffen die de glitters precies op zijn plek houdt, want dan zou hij helemaal incredible zijn. Ook van Reflects Copper horen jullie nog meer! Reflects Copper is gelukkig ook nog verkrijgbaar in de webshop voor $2,19.

Last but not least, geen oogschaduw, maar holografische glitters die ik niet kon laten liggen. Hoe lang ik wel niet op zoek ben naar de glitters, vandaar dat ze ook in het mandje moesten! De Hologram Glitter van TheBodyNeeds kon je in meerdere maten nemen, maar omdat ik eerst zeker wilde weten of ze wel holografisch waren, nam ik de kleine jar van 5 gram, die verkrijgbaar is voor $1,99.

Het concept vind ik gewoon amazing, omdat je hierdoor eerst een product bij hen kan testen, door middel van samples. De oogschaduws worden geleverd in jars van 5 gram, gevuld met een ¼ theelepel oogschaduw. Dat is best wat, voor het geld dat je ervoor betaald. Je kunt er zeker meer dan tien à twintig looks meemaken, voordat ze echt op zijn. Het is een voordeel dat ze royaal gevuld worden, je ziet dat ze echt vol zitten, dus zeker het geld + het proberen waard zijn.

Helaas is het een webshop die ook nog eens in Amerika zit, waar de verzendkosten ook nog eens wisselt per pakket. Meestal ligt het rond de vijftien dollar, wat omgerekend zo een elf euro is, let daar goed op, want het kan ook goedkoper, of juist duurder zijn. Ik had een aardig pakketje, aangezien er nog meer in zat, inclusief de producten van mijn zus, dat is een oplossing om de verzendkosten te splitten, maar wij hadden een verzendkosten van vijftien dollar!

Wat ook nog leuk om te weten is, is dat de webshop TheBodyNeeds proefdiervrije producten verkoopt, exclusief MAC, aangezien zij weer op dieren zijn gaan testen en van de lijst zijn geschrapt. Verder kun je er ook met PayPal betalen, jaaaaaj! De levertijd is zo een twee tot vier weken, maar het is het wachten zeker waard!

Kon jij de webshop al? En heb je er ooit wat besteld?

De producten die nog verkrijgbaar zijn:
– MAC Soft Ochre Paint Pot $3,29 = €2,62
– MAC Grape $2,49 = €1,99
– MAC Full Force Violet $1,99 = €1,49
– MAC Teal $2.49 = €1,99
– MAC Reflects Copper $2,19 = €1,75
– TheBodyNeeds Hologram Glitter $1,99 = €1,59


38 Comments

 • redhotjillypeppers

  25/06/2012

  Wat handig dat je daar staaltjes kan bestellen !

  Reply
 • BeautyGlitter

  25/06/2012

  Aaah die laatste heb ik nodig, ik heet natuurlijk niets voor niets beautyGLITTER :). Ik was helemaal vergeten dat zulke site’s bestonden met sample’s van Mac, moet hier toch echt wat gaan bestellen!

  Reply
 • shimmer-pie

  25/06/2012

  Jaa ik heb daar heel lang geleden ook wel eens besteld!
  DIe teal is inderdaar een mooie kleur!

  Reply
 • Esmay

  25/06/2012

  Ik kende het wel, maar was het weer een beetje vergeten! Handig om wat uit te testen! ^^

  Reply
 • Elise

  25/06/2012

  Oh, dat is wel handig, omdat MAC gewoon een beetje heel ver buiten mijn budget ligt!

  Reply
 • Amanda

  25/06/2012

  Die glitters vind ik mooi! Cyn ik kan je echt de two way gel van Make Up Studio aanraden, die glitters blijven dan echt op hun plek zitten! Zelfs als ik douche en mn make up er af hal vind ik ze dagen later nog terug op mijn gezicht haha

  Reply
  • Beauty Koning

   27/06/2012

   Oh, daar heb ik je wel eens vaker over gehoord! Ik moet eens bij de Make Up Studio gaan kijken, thank you!

   Reply
 • Paola

  25/06/2012

  Wat super leuk van die staaltjes voor een klein prijsje!

  Reply
 • Mooie kleurtjes allemaal

  Reply
 • Jasmine

  25/06/2012

  Handi, dat je niet gelijk een vol potje tegen de volle prijs moet kiezen! Jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn, anders had ik er nu gelijk besteld.Teal Copper en Full force Violet zijn echt mooie kleuren

  Reply
 • Josephine

  25/06/2012

  Soft Ochre is mooi! Grapw en Reflects Copper vind ik ook zo mooi :D Handig zulke samples.

  Reply
 • Pauline

  25/06/2012

  Ja echt een leuke webshop! Een paar jaar geleden heb ik er een aantal mac pigment samples besteld

  Reply
 • Irma

  25/06/2012

  wat leuk! ik had echt nog nooit van die webshop gehoord, maar ik ga er toch maar eens een kijkje nemen! ik had al wel eens gehoord van de paintpot soft ochre, maar ik vind de anderen ook prachtig! hebbenhebbenhebben (:

  Reply
 • ValleyDoll

  25/06/2012

  Oh das echt heel handig ! Zo’n giant pot met pigment, dat krijg ik nooit op :d

  Reply
 • Dat is inderdaad handig!
  Erg mooie kleuren oogschaduw heb je uitkozen :)

  Reply
 • snakesinthebasket

  25/06/2012

  hele mooie producten, handige manier ook om ze uit te proberen!

  Reply
 • Louna Beauty

  25/06/2012

  Wowie.. mooi zeg! Ziet er goed uit. Die donker blauwe kleur.. lovely!! xoxo

  Reply
 • Panajotta

  25/06/2012

  Echt super mooie kleurtjes! Ook een heel duidelijk en overzichtelijk review. Ik vind jou schrijfstijl ook echt heel erg leuk! ♥

  Reply
 • joycelysanne

  25/06/2012

  wauwie, ziet er goed uit!

  Reply
 • jlovesbeauty

  25/06/2012

  Wat een leuk concept! Kende die webshop helemaal niet. Heel erg mooie
  producten heb je gekocht!

  Reply
 • Chantal

  25/06/2012

  Dat is wel erg handig zeg! Zo hoef je niet gelijk tientallen euro’s uit te geven om iets te proberen en vervolgens te balen omdat het tegen viel.

  Reply
 • Mariska

  25/06/2012

  Super handig! Echt fijn dat er zo’n webshop bestaat!

  Reply
 • Liselotte

  25/06/2012

  waauw wat handig zeg & erg mooi die kleuren. Misschien heb ik dat ook nog wel nodig… Dus bedankt

  Reply
 • Hanna

  25/06/2012

  echt handig en wat een fantastische kleuren en pigmentatie. liefs!

  Reply
 • Deb

  25/06/2012

  Wat een amazing stuff heb je van TBN. Rollickin is rocking!! Wat een geweldige paintpot ook helemaal iets voor mij en samen met teal AWESOME dat is echt een power-duo zoals Mr & Mrs Jones die horen gewoon samen hihi (call me crazyyyyyyy ;-)) ! En dan reflects copper… hebben, hebben hebben.. maar nu even niet. Ik mag even een maand geen beauty stuff kopen, maar deze shop is er vast over een maand nog steeds want jaren, echt jaaa-ren geleden heb ik wel eens wat besteld! Geweldig eigenlijk dit soort shops want met zo weinig make-up doe je jaren.. met een full size pigment van MAC doe je een heel leven. Hoe zijn de shipping costs tegenwoordig. Valt het nog een beetje mee? Jammer dat de koers nu niet heel gunstig meer is voor ons..

  Reply
  • Beauty Koning

   27/06/2012

   Ik heb eigenlijk geen idee, volgens mij nog steeds hetzelfde. Het ligt er ook aan hoeveel je besteld, volgens mij gaat het oko deel sinds gewicht. Maar dat komt dan in beeld, zodra je wat producten weg doet, wordt hij goedkoper. :D

   Reply
   • Deb

    09/07/2012

    tnx! Beetje late reactie ;-)

    Reply
 • allissaa

  25/06/2012

  handig! zo verspil je geen geld aan dingen die je vervolgens nooit meer gebruikt. Full Force Violet vind ik echt supertof. look? ;D

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  25/06/2012

  mag ik 1 spelfoutje zeggen? wanntt voor de rest vind ik het echt beautifull!! maaaar boven in.. onder de plaatjes van de eerste 2 producten heb je staan de rechterkant bevindt zich … maaar eigenlijk is dat links? Tocch? of ben ik scheel!! Maaaaar het zijn echt supernaise producten zegg.. en helemaal handig dat je zo kennis kunt maken met een product!

  Reply
 • yourdailyintake

  25/06/2012

  Reflects Copper, OH. MY. GOD. I’m in love!
  Maar ook op Teal, Rollickin’, Grape en Full Force Violet. Zeg maar gerust allemaal dus :’)

  Reply
 • sarahdiiamonds

  25/06/2012

  Het lijkt me heel handig, om zo dingen te testen van Mac waar je je twijfels over hebt, dat is dan meteen mooi meegenomen, geen hopen geld weggegooid als het niet bevalt :)

  Reply
 • Ik wist niet dat TBN nog bestond ^^ Mooie kleurtjes zeg!

  Reply
 • Marjorie

  26/06/2012

  Wauw wat leuk!

  Reply
 • Kimberley

  28/06/2012

  Wauw, mooie pigmenten zitten hier in zeg! Ik ken deze webshop nog niet! Ik weet zeker dat je hier echt suuuuper mooie looks mee kan maken.

  Reply
 • LottedeJ

  28/06/2012

  Die webshop ken ik ja, echt amazing! Ik heb er zelf nog nooit besteld, maar als ik dit zo zie snap ik eigenlijk niet waarom ik dat nog niet heb gedaan. Super handig om zo wat producten van MAC te leren kennen!

  Reply
 • Lisa

  30/12/2012

  Ohhh pretty! Maar de verzendkosten zijn zo hoog helaas ):

  Reply

Geef een reactie