Vergeten een cadeau te kopen.. What to do?!

Ik geef het toe, het is dat moeders weet wanneer de verjaardagen zijn, of mijn iPhone die het aangeeft, want ik vergeet ze altijd. Zijn het geen verjaardagen, vergeet ik wel de feestdagen, of de extra vrije dagen. Natuurlijk neem ik vrij, hallo, vrij is vrij! Maar wat moet je doen als je weinig tijd hebt? Overmorgen al de verjaardag van je beste vriendin is? De winkels zijn dicht op de tijden dat jij vrij bent? Thank god hebben we een geweldig internet met leuke online cadeauwinkels!

vergeten een cadeau te kopen

Tegenwoordig is het makkelijker om geld te geven, mooi verpakt in een enveloppe, of juist weer in een speciale pot, die je daarvoor hebt, flessen en noem maar op. Maar wat is nou leuker als iemand echt iets voor jou uitzoekt? Een persoonlijk cadeautje is amazing om te krijgen, dan geld! Geld is ook top, maar voordat je het weet, heb je dat weer in je benzinetank gestopt. Dankzij Cadeau.nl zit je nooit meer in nood, aangezien zij hun pakketjes de volgende dag leveren, zodra jij voor 18:00 hebt besteld!

Niet alleen met verjaardagen zit je met de handen in het haar, Moederdag, daar kun je je negen van de tien keer uit redden, chocolade en de dag kun je weer afvinken, maar vaders! Het is een moeilijke keuze, maar dankzij de vele categorieën van Moederdag tot Vaderdag, speciale gelegenheden zoals Valentijnsdag, geboorte, housewarming, als iemand met pensioen gaat, of juist net weer op kamers.

Op de website vind je niet alleen de speciale gelegenheden, maar ook een inspiratiehoek met tips voor op het kantoor, buiten, op vakantie, voor het koken en zelfs voor de wijnliefhebbers onder ons is er een speciale afdeling waar je even rond kunt surfen.

vergeten een cadeau te kopen

Ik houd van moderne stuff, die je daar zeker kunt vinden. Alles in het hoogglans wit, om van te houden! Van gave USB-sticks voor op school/werk, of funky keukengerei, sleutelhangers of juist de vogelhuisjes voor opa! Misschien ben je gek op de Moleskine boekjes? Die zijn in verschillende varianten aanwezig, tijd om eens een kijkje te gaan nemen!

De service bij Cadeau.nl is incredible, zeer klantvriendelijk! Een snelle service, we hebben niet allemaal tijd om een week te wachten totdat het verjaardagscadeau voor de jarige binnen is, vandaar dat zij snel leveren. Bestel je voor 18:00, dan heb je volgende dag het pakketje in huis. Het mooiste komt nog, de verzendkosten zijn maar €4! Tenzij je boven de €50 besteld, dan is de verzending gratis. Dat was niet het mooiste, er is nog iets beters, ze pakken je cadeautjes ook in. En nee niet simpel, maar tot in de puntjes wordt het pakketje verzorgd geleverd inclusief een lint, I am blown away..

Kon jij de handige webshop al? En heb je er ook al iets besteld?

In samenwerking geschreven.


20 Comments

 • Darcy

  26/06/2012

  Dat zijn echt van die hebbe dingetjes!

  Reply
 • Sharon

  26/06/2012

  Ohh dat is wel iets voor mij :D

  Reply
 • Yak Man

  26/06/2012

  AAAH, die computer muis is echt gaaf! :D Trouwens jij maakt je advertorials altijd leuk om te lezen, haha. -oké, ik volg je nog niet zo lang maar tot nu toe die ik heb gelezen zijn leuk-

  Reply
 • Savannah

  26/06/2012

  Haha die muis. Ja volgende week is mijn vriend jarig en ik heb dus nog steeds geen idee wat ik moet geven :( Zo lastig!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  26/06/2012

  Kende de shop nog niet, maar ze hebben zeker toffe dingen zegg!

  Reply
 • joycelysanne

  26/06/2012

  leuk, toch vind ik ’t altijd een beetje tricky iets te bestellen – je weet nooit of ’t er optijd is!

  Reply
  • Beauty Koning

   26/06/2012

   Ik heb al een bestelling van de webshop binnen gehad! Goede service, ben er echt enthousiast over. :) Het was zo mooi ingepakt. :’) Serieus, inpakpapier en ik, dat gaat niet samen. xD

   Reply
 • Silke

  26/06/2012

  Oh, ze hebben super leuke spulletjes!

  Reply
 • mysupersweetlife

  26/06/2012

  Wat een leuke ideetjes! Liefs

  Reply
 • Liselotte

  26/06/2012

  leuke dingen. Eigenlijk vergeet ik nooit verjaardagen dus altijd heb ik ruim de tijd om een cado te kopen

  Reply
 • Jorinde

  26/06/2012

  Handig zeg!

  Reply
 • allissaa

  26/06/2012

  handig! ik vergeet redelijk vaak cadeaus te kopen :’) meestal los ik het op met gewoon geld, maar dit is veel leuker!

  Reply
 • Deb

  26/06/2012

  Wat leuk zo’n wine journal! Daar zou ik een goede vriend van mij wel mee kunnen blijmaken. Ik ben ook slecht in het bijhouden van verjaardagen. Dan kom ik er een paar dagen ineens achter dat iemand jarig is geweest en stuur ik vervolgens een kado om het alsnog goed te maken en mijn geweten te sussen ;-)

  Reply
 • arletta

  26/06/2012

  Dit is wel iets voor mij, ik vergeet namelijk altijd cadeautjes te halen!

  Reply
 • beautybootable

  26/06/2012

  Ooh Cadeau.nl, heb ik ook al eens op gekeken, en je kan zo’n speciale lijstjes aanleggen voor anderen! Hihi tof! Ik ga eens rondneuzen!

  Reply
 • Sarah

  26/06/2012

  Kende het nog niet, maar bij mij zou het zo snel niet in huis zijn vrees ik, Belgie.. Wel heel handig, morgen is de verjaardag van een vriendin en guess what? nog steeds geen cadeau gevonden.. hopen dat we morgen toch snel tijd kunnen maken :D

  Reply
 • capsidegirl

  26/06/2012

  er staan echt onwijs leuke dingen op :D. En ik vergeet verjaardagen ook altijd

  Reply
 • Ineke

  27/06/2012

  Wat een leuke site. Ik hou van moleskine!! Vind de boekjes echt zo leuk.

  Reply

Geef een reactie