That’s the ESPRIT!

Het weer wisselt enorm, op dit moment heb je klotsoksels waar een fanatieke atleet jaloers naar kijkt, terwijl jij op een rustig, maar smeltend gemakje de social media probeert te checken. Even een oogje op Twitter, maar de eerste zweetdruppel klettert alweer op je telefoonscherm. Misschien moet je die warme sweater eens inruilen voor wat zomerse kleding! Yes people, that’s the ESPRIT.

esprit

Mijn liefde voor blazers is groot, zodra ik een kledingwinkel binnenwandel, start ik meteen mijn rooftocht naar de mooie jasjes die netjes in een rek hangen, uitgestald en wel. Het enige wat ik nog mis is een gouden rand met een spot die erop wordt geschenen.. ah.. zucht, wat zijn ze toch gorgeous!

Het blazervirus heb ik niet alleen in de winkel, maar zodra ik ergens verzeild raak in een shop online, beter bekend als de Esprit webshop, dan gaan mijn sensoren alweer af! In mijn ooghoek zag ik het woord al staan, mijn ogen hadden het al waar genomen, maar mijn hersenen nog niet. De categorie “blazers & kostuums” werd aangeklikt door mijn onbewuste en voordat ik het wist, kwijlde ik al op de onderstaande blazers.

esprit

Cynth, waarom zijn ze zo geweldig?” Hoor ik je vragen. Blazers zijn simpele jasjes die je figuur beter tot zijn recht kunnen laten komen door bijvoorbeeld een getailleerde taille, of juist de schoudervullingen erin. Daarnaast voegen ze iets toe bij je outfit, maar met de warme zomerdagen, kun je ze makkelijk uitdoen, waardoor je wel altijd iets bij je hebt! Classy right?!

Nu is de vraag, wat draag je onder een blazer? Dat kan namelijk van alles zijn, maar dat ligt aan jou. Wil je het simpel houden? Ga dan voor een T-shirt, ben je wel in voor een colorblocking mood? Ga voor roze, of groen, go crazy en combineer je blazer met iets luchtigs, zodat het zomers blijft.

esprit

Esprit verkoopt natuurlijk niet alleen maar geweldige blazers of het shirt voor daaronder, maar ook schoenen, sieraden om je outfit compleet te maken, of juist weet het tegenovergestelde en heerlijke pyjama’s. Wil je lekker je rust pakken en toch shoppen? Dan is dit de webshop die ik je aanraadt! Hier kun je heerlijk je geld spenderen, zet de ventilator op je, gooi wat zeezout in een bakje water, tropische geluiden erbij op en het voelt aan alsof je op Hawaï shopt!

Bezoek jij de online shop van Esprit wel eens? Heb je er ook een keer besteld?

In samenwerking geschreven


14 Comments

 • Sarah

  28/06/2012

  Af en toe ga ik wel eens kijken, maar esprit is mijn ding niet meer :)

  Reply
 • Lifesplash

  28/06/2012

  Esprit is niet zo mijn ding, ik ben meer van de Vero Moda, Zara en H&M. :)

  Reply
 • Laralaurentia

  28/06/2012

  Erg leuke dingetjes, ik denk dat ik nog nooit bij de Esprit wat gekocht heb, de winkel trekt me ook niet zo.

  Reply
 • mynameisblonde

  28/06/2012

  Esprit, t’is mijne winkel niet! Ik vind er meestal absoluut niet mijn ding. Mijn zusje daarentegen wel, en ook zij is helemaal verkocht aan de gemakkelijke, duidelijke handige webshop. (als hij werkt, want soms laat hij het weleens afweten)

  Reply
 • Arletta

  28/06/2012

  Ik vind de Esprit leuke dingen hebben, al moet ik het wel altijd passen omdat de maat vaak kleiner is dan verwacht. Dus de webshop zelf werkt niet voor mij ;)

  Reply
 • beautybootable

  28/06/2012

  Ik ben niet zo’n fan van Esprit, maar wel van Blazers! Ik heb er stuk of 7 denk ik en het is echt tof om allerlei kleurtjes te matchen daarmee .. Mijn lieveling in mijn rode blazer!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/06/2012

   Oh, rood is classy! Ik ben nu al jaloers op je collectie. :O

   Reply
 • joycelysanne

  28/06/2012

  ik vind het voor mijn leeftijd over het algemeen een beetje mwha, maar zo nu en dan kan ik er wel slagen!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/06/2012

   Ik snap je punt. :) Yeass, vooral de blazers.. die donkerblauwe.. amazing!

   Reply
 • Hanna

  28/06/2012

  die blazers zijn echt te leuuuuk (:

  Reply
 • Louna Beauty

  28/06/2012

  Esprit is bij mij een apart geval.. Soms loop ik de deur plat.. en soms kom ik er een jaar niet.. Heeeeel gek :) hihi xx

  Reply

Geef een reactie