FOTD bij Beauties@Work!

Een zomerse look, interesting. Een kort overleg met de twee dames en al snel werd er duidelijk wat er van mij werd verwacht. Heerlijk op mijn gemakje, bracht ik weer een middag achter mijn make-uptafel door. Een inspiratiefoto op mijn telefoon, een ijskoude glas cola naast mij, inclusief ijsblokjes en wat goede muziek. Yaaaa curious?!

Geen simpele zomerlook, geen nude producten, of de gebruinde bronzer look, ook geen extra hoogglans, gewoon.. hoe leg ik dat uit? Zeggen woorden niet genoeg? NO! Maar foto’s wel, neem daarom snel een kijkje op hun blog, de welbekende dames Beauties@Work!

Neem een kijkje bij het artikel, klik hier!


15 Comments

 • Ruth

  30/06/2012

  Prachtige look heb je daar gemaakt, heel tof die inspiratie-foto en hoe je de kleuren verwerkt hebt. Ik heb met de battle trouwens op jou gestemd, wat een geweldige look zeg! (Had eerder geen tijd om te commenten, dus een dubbele ;-) Prachtige overloop van dag naar nacht. Je bent zo creatief, heel leuk om te zien :-)

  Reply
  • Beauty Koning

   30/06/2012

   Haha, bedankt Ruth! :D Dat is goed hoor, fijn dat je alles gewoon in één comment meldt. ^^ Bedankt voor je lieve complimentjes!

   Reply
 • Gerrianne

  30/06/2012

  Het goude in je binnenste ooglid is zo fantastisch! De blauwe tint er ook nog eens bij, love it! Inmiddels weet je nu vast dat ik van blauw tinten hou met een ietwat neutraal kleurtje. Nou, maar dit… Gorgeous look! <3

  Reply
 • Deb

  30/06/2012

  Wat leuk! Ben nieuwsgierig geworden nu hihi Ik ga gelijk ff kijken bij de ladies!!

  Reply
 • joycelysanne

  30/06/2012

  wat ziet dat er weer prachtig uit zeg, wauw!

  Reply
 • Amanda

  30/06/2012

  Ik ga snel even kijken!

  Reply
 • Jasmine

  30/06/2012

  Erg mooie look, lijkt echt precies op het flesje! Jah, dat zie ik je nog wel dragen als je aan het strand bent met een lekker drankje ofzo =]!

  Reply
 • Tarlan Z.

  30/06/2012

  Mooie ooglook! Xoxo

  Reply
 • Erg mooie look, ik ga even kijken! :)

  Reply
 • Lisa

  30/06/2012

  wauw ziet er prachtig uit! (:

  Reply
 • Irma

  30/06/2012

  super leuk! vooral die inspiratie in het parfumflesje ((:

  Reply
  • Beauty Koning

   30/06/2012

   Bedankt Irma! Yes, daar kwamen de Beauties zelf mee, vond hem ook echt gorgeous!

   Reply
 • Louna Beauty

  30/06/2012

  Wauwie meis.. heel erg mooi :) xoxo

  Reply
 • Marjorie

  01/07/2012

  Wauw, echt een prachtige look! De kleuren staan zo goed samen.

  Reply

Geef een reactie