Glamour model Meets Cynthia II.

Jezu haaay Cynth, alweer?!” Mijn excuses, maar de stunning lipstickkleur deed mij de das om lieverds. Hierdoor moest ik weer voor een Glamour look gaan, omdat ik hem achter de schermen spotte. Gelukkig informeerde de fotograaf dat hij binnenkort in het magische magazine verscheen. Tijdens de rondleiding kreeg ik wat tips mee en op het einde het tijdschrift zelf, amazing. Speciaal voor Glamour model Meets Cynthia II!

Shocking! Grapje, of misschien voor enkele wel, de winged eyeliner is er vandaag ook weer niet bij, maar de classy rode lippen mogen wel de show stelen! Geen dagelijkse pin-up look, totaal iets anders. Stiekem twijfelde ik wel, omdat ik niet zeker wist of hij op Madonna leek, but thank god. Door de vermiste eyeliner, lijkt hij er totaal niet op! Haar bleke huid staat er prachtig bij, ook met de blonde lokken en laten we haar gorgeous dress niet vergeten. Een amazing totaal plaatje door maar weinig make-up die op één of andere manier enorm spreekt. Zou het de rode lippen zijn?

Like always begon ik met de Too Faced Shadow Insurance, die ik aanbracht op mijn gehele ooglid tot onder mijn wenkbrauw. Niet onder mijn oog, aangezien daar geen oogschaduw kwam, ondertussen pakte ik mijn Too Faced Natural Eye Palette erbij, gelukkig is hij weer back in business!

Geen Heaven op het ooglid, wel onder mijn wenkbrauw, maar Velvet Revolver op mijn ooglid. Dit deed ik goed bij mijn wimperrand, om de basis te creëren en vervolgens blendde ik hem naar mijn arcadeboog toe. Goed omhoog, zodat hij mooi overliep.

 

Tijd om met een pencil brush de matte donkerbruine tint Sexpresso tussen mijn wimpers te blenden, zodat er geen kale plekken over bleven, maar ook dat mijn lashes meer volume kregen. Ook dit blendde ik weer met een blending brush en de oogschaduw was klaar! Het lijkt heel simpel, maar voordat ik door had hoe het moest, wat ik alweer dertig minuten verder, haha.

Mijn wimpers krulde ik met de amazing wimperkrultang, wat moest ik zonder?! Sinds ik hem weer volop gebruik, merk ik gewoon dat mijn lashes beter in hun vel zitten, of nouja, beter overkomen op de foto’s. Natuurlijk moest ik ze ook voorzien van een goede laag zwarte Essence Maximum Definition Volume Mascara en een wit oogpotlood op de waterlijn, die afkomstig is van de Etos.

Heaven begint steeds meer op mijn huidskleur te lijken, vandaar dat ik Blanc Type van MAC weer uit mijn stash moest halen. De bleke oogschaduw bracht ik onder mijn wenkbrauw aan als highlighter en in mijn binnenste ooghoeken om toch nog die extra frisse blik te geven! Het was even wennen zonder eyeliner, vandaar dat ik er alles aan deed, om toch nog deel in mijn comfort zone te blijven.

Ik houd van rode lippen, vind ze echt zo elegant staan! Als eerst omlijnde ik mijn lippen met de lipliner van MAC genaamd Redd, waar ik ook mee enkele stukken van mijn huid meesnoepte. Vervolgens bracht ik de Bourjois Rouge Sur Mesure aan met een lippenseel en vervolgens een donkerrode lipstick van ELF Royal Red!

Mijn mening is echt .. I am blown away. De ooglook gebruik ik nu ook voor in het dagelijkse leven, dat vind ik zo leuk aan de Meets Cynthia, hierdoor leer ik ontzettend veel. Voornamelijk omdat ik elke keer moet improviseren wat ik ga doen. God, ik houd van uitdagingen. De lipkleur is amazing nooit verwacht dat een wat donkere tint mijn ook zou staan. Experimenteren is ook belangrijk! De look kan ik nu ook veel sneller voltooien en draag hem graag als ik weer eens te laat ben, smiley face.

Draag jij wel eens een donkere lipstick? Of lipgloss?


36 Comments

 • Lifesplash

  30/06/2012

  Beautiful! Heel natural ook. :) Vind ik altijd wel mooi. Die lipstick past er ook goed bij.

  Reply
 • mysupersweetlife

  30/06/2012

  Erg mooi! Je lippen knallen er ook lekker uit!
  Liefs

  Reply
 • redhotjillypeppers

  30/06/2012

  Prachtige look weer !

  Reply
 • Hanna

  30/06/2012

  wat een superlook, en die rode lippen zijn echt gorgeous! (:
  en ik wilde nog even zeggen dat ik altijd zo blij word van je leuke en orginele comments! ♥
  liefs!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/06/2012

   Ah, wat leuk om te horen! Jouw comments doen het ook altijd goed bij mij! :D Thank you Hanna.

   Reply
 • beautiesatwork

  30/06/2012

  die lipstick staat je gorgeous :D

  Reply
 • Elise

  30/06/2012

  Supermooi, alweer! Mijn comments zijn de laatste tijd niet zo origineel meer…

  Oja, ik had nog een vraagje: zou je weer een filmpje kunnen maken met een tutorial van eem look? Jouw filmpjes zijn echt heel fijn!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/06/2012

   Haha, ik waardeer ze nog steeds hoor! :D Yes, dankzij jou heb ik vanmiddag even een filmpje opgenomen. :D Thanks a lot girl, ik hoop dat hij goed is gelukt. Bedankt voor de request en je lieve complimentjes. :)

   Reply
 • joycelysanne

  30/06/2012

  wauw, echt heel erg mooi!

  Reply
 • dppz

  30/06/2012

  Weer een mooie look cyn. en oeh je lippen I lIke :)

  Reply
 • Malou

  30/06/2012

  Wauw, staat je erg goed!

  Reply
 • Amanda

  30/06/2012

  Subtiel Cyn, maar wel erg mooi :)

  Reply
 • Kimberley

  30/06/2012

  Rustige ooglook, met knallende lippen. Weer een prachtige look Cynth!

  Reply
 • Samantha

  30/06/2012

  Ik kan hier echt uren naar kijken. Ik vind het echt prachtig!

  Reply
 • Mayara Esther

  30/06/2012

  Je maakt altijd zulke mooie look’s.

  Reply
 • bonjourSophie

  30/06/2012

  Wauw, echt een hele mooie look! En die rode lippen, super mooi!

  Reply
 • Tarlan Z.

  30/06/2012

  Mooi! Lipstick kleur staat je echt mooi meiss!

  Reply
 • Esmay

  30/06/2012

  Dat “Glamour model” is wel effe Emma Stone madame! :o

  Reply
  • Irma

   30/06/2012

   haha, ik dacht echt precies hetzelfde (:
   maar de look is amaaaaazing!

   Reply
  • Beauty Koning

   30/06/2012

   Ik wist het niet zeker, vandaar dat ik voor safe ging. ^^

   Reply
 • Joyce

  30/06/2012

  Wauw, pretty! Ik draag zelf nooit donkere lippenstift, maar t staat jou wel erggg goed zeg! Ik wou dat ik zoveel kon dragen qua make-up. Echt héél mooi!

  Reply
 • Erg mooi!
  Het is erg grappig om je een keer zonder eyeliner te zien, maar dat staat je ook erg mooi :)

  Reply
 • Josephine

  30/06/2012

  WHUT, geen winged eyeliner? Dat is zo niet jou, maar wel een mooie look! De lipstick is echt geweldig, love it!

  Reply
 • Jorinde

  30/06/2012

  De lipstick staat je prachtig. Mooie naturel look!

  Reply
 • femketje

  30/06/2012

  gorgeous :D mooi ook met die lichtere wenkbrauwen :D

  Reply
 • Deb

  01/07/2012

  Dat ziet er weer super classy uit! De lichte brows kun je goed hebben!

  Reply
 • Gerrianne

  01/07/2012

  Heel naturel, classic en wat staat je het goed! Ik draag met de warmte ook zo graag dit soort look’s en dan een lipstick op, dat maakt het echt helemaal af. :D

  Reply
 • Liliane

  01/07/2012

  Ik ben verliefd op mijn vuurrode lippenstift. De kleur lijkt wel een beetje op die van jou maar heeft een blauwe ondertoon.

  Reply
 • LottedeJ

  03/07/2012

  Oeh girl, it looks gorgeous! Onwijs mooi! Deze look ga ik ook eens maken met mijn Natural Eye palette (wat leuk dat ik dat eindelijk kan zeggen, haha).

  Reply

Geef een reactie