FOTD: Barking Olive.

Misschien ben ik lichtelijk verslaafd aan de Too Faced palette, the one and only in mijn stash, maar de Natural Eye oogschaduws pakken mij elke keer weer in zodra ik hem open voor mijn wenkbrauwen. Hierdoor heb ik mijn nieuwe Sleek nauwelijks aangeraakt, tijd om daar eens verandering in te brengen en flink wat pans te raken!

Een bruine classy look om te zien, wacht maar tot we close-up gaan! De bruine tinten gebruik ik ook bijna dagelijks, was het niet zo belangrijk om te experimenten? YES, vandaar dat ik eens voor een olijfkleurige combinatie met moskleuren ging. Apart, maar nog steeds dagelijks om te zien, god.. I love Sleek.

Let niet op de rode snor, ik moest namelijk weer even in het bloed bijten, you know what I am saying.. Niet? Stay tuned! In mijn crease is de olijfkleurige shimmer al zichtbaar, de kleuren doen namelijk hun naam de eer aan. Ik houd jullie in spanning, tijd om eens de look uit te gaan leggen!

Ik houd jullie nog even in spanning, want hier is nog niet veel te zien, vandaar dat ik eerst de basis met jullie deel. Of course begon ik met een oogschaduwprimer, daar is hij weer, de Too Faced Shadow Insurance! Hij blijft echt één van mijn favorieten, moest er even mee leren werken, maar met succes.

Velvet Revolver uit de Too Faced Palette kwam weer te voorschijn, I know.. I know! Het is nog steeds een Sleek Au Naturel look. Cynth, rotkind.. beetje ons foppen. Dat is waar, maar Cappuccino uit de palette was iets te licht, vandaar dat ik alleen Velvet Revolver in mijn binnenste ooghoek aanbracht + deels op het ooglid, voorbij mijn iris.

Tada, POW, olijf! Met een blending brush depte ik Moss in mijn buitenste ooghoek, net waar Velvet Revolver nog geen plaats had genomen en blendde hem verder mijn arcadeboog in. Yeap, all the way in, goed naar binnen toe, aangezien de oogschaduw een mooie gouden shimmer bevatte, mocht hij all over the place!

De blendtrick voorkomt dat je oogschaduw de rand behoudt, waar je hem hebt aangezet, doordat je een basis hebt gecreëerd, blend je hem heel smooth weg! Vandaar dat ik deze techniek had toegepast en zorgde ervoor dat Moss smokeymoss werd. In mijn crease wilde ik meer schaduw creëren, vandaar dat ik Bark, een met een pencil brush aanbracht, hierdoor bleef de oogschaduw vrij hard.

Bark bracht ik alleen onder mijn oog aan, maar blendde de oogschaduw met de kwast, waarmee ik Moss had geblend. Is het nog te volgen? Hierdoor kwamen de shimmers ook onder mijn oog, maar niet too much.

Als laatste, waar we de look altijd mee eindigen, de winged eyeliner, inclusief de wimpers die worden gekruld door de wimperkrultang, ik kan niet meer zonder! Een laagje waarmee ze worden voorzien van de Essence Maximum Definition Volume Mascara. Catrice Black Jack with Jack Black gelliner en de Essence mascara zijn gewoon standaard, love them! Op mijn waterlijn geen zwarte gelliner, maar ook geen wit potlood, maar een nude variant van Essence, genaamd All I Want.

Op mijn wangen draag ik een highlighter, misschien niet helemaal te zien op de foto, maar guys.. ik droeg een highlighter! AWWWW YEA. Het staat bij andere dames zo mooi, ook mijn zus heeft er een handje vol van, vandaar dat ik ook aan de highshine moest. Misschien geen echte highlighter, maar Silk Teddy uit de magische TF palette werkt ook uitstekend!

Een nieuwe lipliner die helemaal mijn kleur is, alleen net iets beter eruit ziet, denk even het nepbloed weg, gelukkig komt er nog een uitgebreid review over de potloden die ik vandaag van Essence heb gebruikt, maar ik droeg In The Nude. De tint paste precies bij de olijfkleurige oogschaduw en de moskleuren, vind je niet?!

Wijk jij wel eens af van de standaard palettes in je stash?


55 Comments

 • Liliane

  04/07/2012

  Uiteraard wijk ik wel eens van mijn ‘standaard’ palettes af. That is what makes it fun! Ik vind het juist leuk om met niet standaard kleurtjes te experimenteren :)
  Mooi geblend Cynth!

  Reply
  • Beauty Koning

   04/07/2012

   Oh yea, keep up the good work girl! :D Haha, thank you Lil. :)

   Reply
 • Christel

  04/07/2012

  Nice! Very classy:)
  En die lipkleur staat inderdaad erg mooi!
  Ik heb ook pas een potloodje van Essence gekocht en die bevalt erg goed!:)

  Reply
 • Esmay

  04/07/2012

  Die groene kleuren staan je goed! Maar what the hell staat jou niet?!

  Reply
 • Lifesplash

  04/07/2012

  Mooi! Toen ik de foto van Capuccino zag in het palette met het patroontje erop, dacht ik gelijk aan zo’n wafel/koekje die je wel eens bij de koffie of thee (of capuccino lol) krijgt. haha!

  Reply
  • Beauty Koning

   08/07/2012

   Haha, true! Inmiddels zijn ze gewoon egaal en wordt er geen patroon meer ingedrukt. :) Geen koekjes meer bij het opmaken!

   Reply
 • deijsprinses

  04/07/2012

  Deze sla ik op in mijn geheugen! Ik maak die ook eens.

  Reply
 • joycelysanne

  04/07/2012

  deze is heel erg mooi, leuke afwisseling!

  Reply
 • Jorinde

  04/07/2012

  pff..derde poging om een reactie achter te laten. Mijn computer loopt steeds vast :-( Leuk dat je een highlighter op je wangen hebt gebruikt cynth en je hebt mooie kleuren gebruikt voor je ooglook. Draagbaar, maar toch weer even wat anders.

  Reply
  • Beauty Koning

   08/07/2012

   Woa, diehard! Lief dat je zoveel moeite doet Jorinde. :) Thanks a lot, yeaaaa, highlighter! :D

   Reply
 • MissEvie.nl

  04/07/2012

  Wauw deze is echt prachtig! Simpel maar effectief! Deze ga ik wel eens namaken denk ik ;-)

  Reply
 • Amanda

  04/07/2012

  Wauw Moss is een mooie kleur Cyn. Nu wil ik dit Sleek palette ook al hebben, en ik heb er al 7. Houdt het dan nooit op met die mooie paletten van hun? Maar om even terug te komen op jouw verslaving, die heb je zeker. Dat palette van Too Faced misbruik jij nog een keer door alle pans te raken haha.

  Reply
  • Beauty Koning

   08/07/2012

   Haha, so true! Ik moest echt om je comment lachen. xD Zeven palettes? Damn girl, ik ben jaloers!

   Reply
   • Amanda

    09/07/2012

    Haha ik kan er ook niets aan doen. Je hebt liefde voor een merk of je hebt het niet he haha :) Gelukkig zijn ze niet zo heel erg duur.

    Reply
 • Joyce

  04/07/2012

  Eerst wist ik niet dat dit Sleek palette zo mooi was, maar die kleurtjes die jij hebt gebruikt zijn echt prachtig! Misschien dat ik ‘m dan toch maar ga kopen, haha!

  Reply
 • beautiesatwork

  04/07/2012

  inderdaad kleurtjes die we bij jou niet echt gewooon zijn :)

  Reply
 • LottedeJ

  04/07/2012

  Waaah, pretty! Dit is trouwens echt mijn favoriete palette van Sleek, dus ik ben blij dat jij hier nu een look mee maakt, dan kan ik deze zelf ook eens namaken. Mijn favoriete kleur uit het Au Naturel palette is Moss, haha. Die kleur en de glans is gewoon zó mooi!

  Reply
  • Beauty Koning

   08/07/2012

   Dank je wel! Ah, dat is leuk om te horen Lot! Ik ben benieuwd. :) Het is inderdaad moeilijk om de kleuren te combineren, maar je moet er even mee spelen, swatchen enzo. Moss is inderdaad a-mazing!

   Reply
 • Love it! Heel mooie look!

  Reply
 • iliveformydreams

  04/07/2012

  Zeker een kleurtje wat ik zelf eens zou dragen. Mooi!

  Reply
 • sheela

  04/07/2012

  Heel mooi! Ik hou van dit soort kleuren. Ik draag eigenlijk ook alleen maar aardetinten, paars en zilver. Ik vind mezelf niet zo mooi met felle kleuren zoals blauw enzo maar bij jou staat alles! Nogmaals, hele mooie look Cynthia! :)

  Reply
 • Erg mooie look!

  Reply
 • inikkens

  04/07/2012

  Wat een mooie kleur. Wat komen je ogen mooi uit! Prachtig!

  Reply
 • Gerrianne

  04/07/2012

  Your eyes! Ze komen er zo mooi uit, echt heel gaaf! De donker groene kleur bij je arcadeboog, geweldig! Staat je heel tof!

  Reply
 • Charlotte

  04/07/2012

  Mooi gedaan! :)

  Reply
 • Femke

  04/07/2012

  Wauw, jij kan echt prachtige looks maken meid!
  Echt heel knap! En die lipliner past er inderdaad goed bij :)

  Reply
 • arletta

  04/07/2012

  Wauw meid, you die IT agaun! Weer zon prachtige oogoook! En deze is zo superdraagbaar. Dan ik moet ook eens sleek gaan kopen en ermee expirimenteren telkens als ik jou looks ermee zie wow, gewoon wow.

  Reply
 • Jasmine

  04/07/2012

  Erg mooie bruine look, ben benieuwd naar de Essence potloden review!

  Reply
 • Deb

  04/07/2012

  Prachtige creatie! Deze kleuren staan zo goed bij je blauwe ogen!! AMAAAZZZING!! ;-)

  Reply
 • Yak Man

  04/07/2012

  wauw! Ziet er mooi uit zeg! Jammer dat ik een andere vorm oog heb, dan komen ze niet zo mooi eruit er zien als bij jou :’).

  Reply
  • Beauty Koning

   08/07/2012

   Gewoon proberen joh, je moet hem aanpassen op jouw eigen ogen! :D

   Reply
   • Yak Man

    09/07/2012

    haha, dat is moeilijk maar ik ga het proberen :).

    Reply
 • Anke

  04/07/2012

  Staat je heel goed !

  Reply
 • Mariel

  04/07/2012

  Mooie look! Staat je mooi :)

  Reply
 • Ruth

  04/07/2012

  Prachtige kleuren en look! Volgens mij is olijfgroen zo’n kleur die bijna iedereen wel kan hebben. Het is mij een poos geleden ‘aangesmeerd’ en ik dacht; eerst zien met mijn groene ogen en het stond heel mooi, geen seconde spijt van gehad! Ik ga ‘m in ieder geval weer eens uit de kast halen :-) En de highlighter op je wangen(!!!) Mooi subtiel!

  Reply
  • Beauty Koning

   08/07/2012

   Yeaaaa, ik draag hem nu steeds vaker! Bedankt Ruth. ^^ Haha, aangesmeerd? Een goede actie gelukkig, dat pakt inderdaad niet altijd amazing uit. Thank god nu wel, soms moet je advies van een ander aannemen. :D

   Reply
 • Irma

  04/07/2012

  Looking good! Ik moest eerst echt lachen, omdat ik even dacht dat er ‘kotsende olijf’ stond, i.p.v blaffende olijf. bark en barf lijkt ook zo veel op elkaar (:

  Reply
  • Beauty Koning

   08/07/2012

   Haha, terrible! Ik had ook nog gekeken of ik het goed schreef, wist niet zeker of er kotsend kwam te staan. :’) Thank you Irma!

   Reply
 • Xan

  04/07/2012

  Wat een mooie look. Ik moet zelf nog een naturel look proberen. Ik moet alleen de juiste combinatie nog vinden. Met een donkere huid staat het namelijk toch wat anders als ik dezelfde kleuren zou proberen =P

  Reply
 • Bianca

  04/07/2012

  Mooie ooglook, staat goed in combinatie met de nude lippen :)

  Reply
 • mynameisblonde

  04/07/2012

  Mooie make-up look! Het laat je gezicht echt spreken!

  Reply
 • fashionyourlove

  04/07/2012

  Echt prachtig! Ik ben jaloers op jou kunsten van het opmaken van je ogen!

  Reply
  • Beauty Koning

   08/07/2012

   Haha, thanks girl! Het is een kwestie van oefenen hoor. :D

   Reply
 • Melissa

  04/07/2012

  Wauw echt prachtig!
  Liefs xx

  Reply
 • Lisa

  04/07/2012

  dit is echt zo’n look die ik zelf ook zou willen kunnen maken hihi prachtig (:

  Reply
 • Shirley

  04/07/2012

  Mooie naturel versie van de smokey. De kleurencombinatie is prachtig.

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  05/07/2012

  Mooooi!! vooral de goudachtige kleur vind ik er echt naise bij!

  Reply
 • Monique

  05/07/2012

  Wat een prachtige look toch weer meis! ik probeer echt zo veel mogelijk te variëren met kleuren en combi’s uit mn stash

  Reply
 • happyannanas

  05/07/2012

  Wauw en kijk weer eens naar je mooie blauwe ogen op de laatste foto.. OMGG ik ben nog steeds jaloers hihi. Ik vind het een hele mooie look! Haha, die naam, Barking Olive. Maar barkende olijven bijten niet, dus waarom had je het dan over bloed? (okee honden.. maar respecteer mijn idee) Ik ben een beetje een stumper dus.. (you know what I am saying.. Niet?) Nee, niet dus. Leg dat maar eens uit :-D

  Reply

Geef een reactie