Bourjois Effet 3D MAX 8H Rose Watery.

Bourjois presenteert.. joke. Ik heb altijd een zwak gehad voor lipglosses, mijn stash stroomde over, sommige roken niet meer zo lekker, tijd om ze de deur uit te zetten, maar dat is een goed excuus om nieuwe glosjes in te slaan! Bourjois komt met een vernieuwde lipgloss, namelijk de Gloss Effet 3D MAX 8H, oh damn girl.. sounds good!

2-bo

Een lipgloss met een dubbele werking, dat klinkt aantrekkelijk! De “hoogbegaafde” gloss is een echte eyecatcher wegens zijn vrouwelijke vormen, de classy zilveren letters op de verpakking en een dop die identiek is tot de kleur.. ja hoor.. NO! It’s a true story, het viel mij namelijk meteen op dat de gloss er gewoon precies op lijkt!

Op de bovenste foto is de dop zichtbaar, zie je de fijne glitters die erin zijn verwerkt? Dat is namelijk ook zo in de lipgloss, amazing right?! De Bourjois Effet 3D MAX 8H lipgloss beloofd om acht uur lang op je lippen te blijven shinen, misschien houdt hij net de acht uur niet, maar op mijn lippen is hij toch een aantal uur zichtbaar. Believe me, dat is een hele moeilijke missie!

Mijn voorkeur gaat naar applicators die gewoon makkelijk plat zijn, of juist een kwastje. Bourjois beschrijft de vernieuwde applicator als plezierig, soepel en een ergonomisch spateltje. Zoals je ziet is hij vrij dun, totaal niet rond en het werkt incredible. Dit is pas een lipgloss applicator, niet te dun, maar ook niet te breed, door het spateltje lukt het mij ook gemakkelijk om de lipgloss gelijkmatig aan te brengen.

Helaas geen lipswatches van Rose Watery, aangezien mijn lippen terrible at the moment zijn, maar wel swatches op mijn hand + pols. De pigmentatie mag er zeker weten wezen, hij dekt best goed, totaal niet transparant, plakt een beetje, maar dat vind ik persoonlijk fijner. Hierdoor weet ik dat hij wat langer blijft zitten, wat hij ook doet, maar het geeft meer een “lipglossidee”.

De fijne glitters komen ook weer terug in de zachtroze lipgloss, die overigens granaatappel-extract bevat! Een goed teken aangezien granaatappel zich in de categorie superfruit bevindt, waardoor de lipglosses een verzorgend effect hebben. Dankzij de fruitzuren en hun gladmakende en regenererende eigenschappen zien je lippen er mooier uit. Zodra ik de lipgloss draag, lijkt het net alsof ik een stevige lippenbalsem heb aanbracht, niet glibberig, totaal niet, maar mijn lippen voelen zo zacht aan, I like!

Rose Watery is één van de acht verkrijgbare kleuren, wordt omgeschreven als fris en gulzig rose, schijnbaar afkomstig uit het hart van een guave. Interessant, want de geur is goddelijk, heel bloemig en echt incredible! Daarnaast heb je nog Beige Mellow, Brun Delight, Orange Fruity, Rose Yummy, Prune Exquisite, Grenade Juicy en Rouge Sunny! De nieuwe lipglosses van Bourjois Effet 3D MAX 8H zijn gewoon verkrijgbaar bij de drogisterijen o.a. de Etos voor €11,99!

Heb jij je oog al op de sparkling lipgloss laten vallen?


40 Comments

 • Ruth

  05/07/2012

  Klinkt heel goed! Mooie kleur ook en dat ie echt zo lang blijft zitten is echt fijn voor een gloss. Ik ga er eens naar kijken!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  05/07/2012

  Mooie kleur en erg fijn dat hij aanvoelt als een lipbalsem !

  Reply
 • Irma

  05/07/2012

  Oeh, die ziet er mooi uit! Misschien ga ik er ook wel eentje kopen ((:

  Reply
 • Deb

  05/07/2012

  Mooi zomers kleurtje!! Prachtig die Guess foto waar de gloss op ligt… Die eyeliner… Misschien idee v een look? Sorry ik wijk af.. ;-) maar je gloss is gorgeous!!

  Reply
 • Lifesplash

  05/07/2012

  Mooi kleurtje! Hij klinkt fijn. :D En ik hoop maar dat je lippen niet té terrible zijn en het snel weer over gaat!

  Reply
 • miss073

  05/07/2012

  ziet er heel goed uit! ( Eindelijk weer ff tijd om te reageren) Love it!!

  Reply
 • beautiesatwork

  05/07/2012

  klinkt fantastisch!

  Reply
 • Hannelore

  05/07/2012

  Ik denk dat ik ook maar eens een kijkje ga nemen :)

  Reply
 • Ziet er erg mooi uit!

  Reply
 • MissEvie.nl

  05/07/2012

  Wauw hij is idd echt prachtig! Mooie shimmer zit er in :-)

  Reply
 • dppz

  05/07/2012

  Lipglossen ik vind ze prachtig staan! Maar als ik ze zelf draag word ik gek! Ik hou niet van die ” natte” subsantie op mijn lippen en draag daarom zelden een lipgloss. Ik heb er nu een aantal gehad, van goedkoop tot duur, maar helaas alles is doorgeschoven naar een vriendin. Gek he?
  Geef mij maar een lekkere droge lipstick

  Reply
 • Amanda

  05/07/2012

  ziet er goed uit!

  Reply
 • Emma

  05/07/2012

  mooie kleur!
  lijkt me ook heel fijn

  Reply
 • LottedeJ

  05/07/2012

  Mooie kleur! Het ziet er zeker uit alsof de pigmentatie heel goed is. Jammer dat er geen lipswatch bij zit, maar als je lippen echt zo vreselijk zijn op ’t moment snap ik het wel. Komt wel goeeed!

  Reply
 • Darcy

  05/07/2012

  Waauw wat een mooie kleurtje! Ben nu wel heel erg benieuwd hoe die er uit ziet op je lippen!

  Reply
 • ValleyDoll

  05/07/2012

  Erg mooi glossjes ! Ben zelf wel grote fan van de Bourjois gloss.

  Reply
 • comemoda

  05/07/2012

  Wat een mooie zeg!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  05/07/2012

  Hij klinkt goed zegg!! enn de kleur ziet er ook goed uit zeg!

  Reply
 • Femke

  05/07/2012

  Ziet er heel goed uit! En wat een mooi kleurtje is het ook!
  Ik vind de verpakking van de glosses er ook wel goed uitzien :)
  liefs!

  Reply
 • BeautyGlitter

  05/07/2012

  Ik heb ze al op veel beautyblogs gespot, dit kleurtje vind ik toch wel een van de mooiste! Mooie foto’s ook :)

  Reply
 • arletta

  05/07/2012

  Wauw hij ziet er mooi uit en hij klinkt echt fijn!
  Misschien inderdaad een ‘hoogbegaafde’ lipgloss haha
  Lies.x

  Reply
 • zoequick1

  05/07/2012

  Ziet er mooi uit! Leuk dat je altijd zo enthousiast bent over producten :) Dat maakt je blog zo veel leuker om te lezen!

  Reply
 • Irma

  05/07/2012

  OMG CYNTH!
  DIT MOET JE LEZEN:
  http://www.beautyblog.nl/nederlandse-beautyblog-top/
  Je staat op plek 17 van de Nederlandse beautyblogs!!
  jaaaaay, ik ben superblij voor je! en ik heb op je gestemd ((:

  Reply
  • Beauty Koning

   08/07/2012

   Ik was op dat moment bezig in de tuin, BUT AMAZING!!!!! Thank you Irma, ook bedankt voor het melden. Girl, als ik jou niet had. :D Thanks a lot! Bedankt ook voor je stem. :D Wauw, ben nog steeds speechless!

   Reply
 • Anne vdh

  05/07/2012

  Wat een lief kleurtje! Voor mezelf zou ik hem denk ik net iets te donker vinden, hou van lichte kleuren op mijn lippen (of heel fel juist!)
  De swatch viel me wel erg mee trouwens, in de ‘tube’ lijkt hij nog donkerder!

  Reply
 • allbeautyforyou

  05/07/2012

  wauw dit is echt een mooi en zomers kleurtje (:

  Reply
 • Jorinde

  05/07/2012

  Hij ziet er goed uit :-)

  Reply
 • Nicky

  05/07/2012

  Ziet er prachtig uit! Zo eentje wil ik misschien wel halen!

  Reply
 • Jasmine

  05/07/2012

  Naast verzorgend te zijn ook nog eens erg mooi, klinkt perfect!

  Reply
 • Lotte

  05/07/2012

  Ziet er prachtig uit!!

  Reply
 • joycelysanne

  05/07/2012

  prettyprettypretty!

  Reply
 • happyannanas

  05/07/2012

  Hee, leuk Mann. Ik vond de swatch verrassend licht als je naar het omhulsel kijkt! Maar dat is eigenlijk helemaal geen minpunt want ik vind hem georgeousss..

  Reply
 • Gerrianne

  05/07/2012

  Hey, zie ik dit nou goed! Je hebt een nieuwe lay-out? Ziet er leuk, strak uit! Nice! De gloss ziet er ook ‘pretty’ uit.. Fijn kleurtje! :D

  Reply
  • Beauty Koning

   08/07/2012

   Nee, alleen een nieuwe header! :) Al een tijdje hoor, leuk dat het je opvalt, thank you Gerrianne!

   Reply
 • Joyce

  05/07/2012

  Wat een beauty zeg! Heel mooi kleurtje!

  Reply
 • Heel mooie kleur! En inderdaad, best dekken voor een gloss!

  Reply
 • Liliane

  06/07/2012

  Ik ben altijd in gevecht met mijn haren die in de lipgloss blijven hangen :’)

  Reply

Geef een reactie