VIDEO: Copper Classy!

Till we meet again, inderdaad! Een lange tijd heb ik niet meer voor de camera gezeten, de videocamera dan, aangezien ik nog niet camerabestendig was, vanwege mijn verstandskiezen. Maar! Gelukkig ben ik er weer helemaal bovenop, en dat moeten we vieren met een video! DE TIENDE! Just saying. Go Classy, Go Copper.

10.

Ik moet eerlijk zijn dat ik nooit had verwacht dat ik zou gaan filmen. Het is heel raar om tegen jezelf te praten en in de camera te kijken, maar dat was alleen in het begin. Nu praat ik echt tegen jou, degene die dit nu leest, en ook het filmpje bekijkt. Ook de abonnees zijn incredible. I can’t believe my eyes! Dank je wel, ja jij!

 Klik hier als je het filmpje niet kunt bekijken.

De producten die ik in de video heb gebruikt:

Gezicht:
– MAC Face and Body Foundation White
– Max Factor Smooth Effect Foundation
– Catrice Prime and Fine Translucent Loose Powder
– NYX Blush Taupe
– MAC Fixeerspray

Ogen:
– Too Faced Shadow Insurance
– Too Faced Natural Eye Palette: Heaven → onder wenkbrauw + Cocao Puff –> arcadeboog
– Make Up Store Meteor: binnenste ooghoek
– MAC Reflects Copper: op het ooglid
– NYX Walnut: arcadeboog + onder het oog
– TheBodyNeeds mixing medium
– Essence Kajal Pencil All I want
– Catrice Gelliner Black Jack with Jack Black
– Wimperkrultang
– Essence Maximum Definition Volume Mascara

Lippen:
– Make Up Studio, de naam is nog steeds onbekend!

De artikelen waar ik het over had:
TheBodyNeeds MAC Samples + swatches
FOTD bij Beauties@Work!

Walnut moet ik zeker vaker gaan gebruiken in de FOTD’s, cuz I love that color baby! Op zich bleef het wel op zijn plek zitten, ondanks het warme weer, maar ik denk dat ik toch maar eens een kijkje ga nemen bij het product wat Amanda mijn aanraadde, misschien is het wat. You never know. Hoe erg ik ook een hekel had aan Meteor, ik denk dat ik binnenkort nog maar eens een bezoekje aan de Make Up Store moet brengen als hij op is.. terrible. Moet er niet aandenken .. Of juist wel, shoppen!

Gebruik jij wel eens glitters in je make-up look? En hoe ga je te werk?


37 Comments

 • Jorinde

  08/07/2012

  Heerlijk wakker worden met een kop koffie en een filmpje van jou. De look lijkt me niet gemakkelijk om te maken, maar hij is prachtig geworden. Meteor is trouwens een prachtige kleur.

  Reply
  • Beauty Koning

   08/07/2012

   Wat leuk om te horen, dank je wel Jorinde! True that, Meteor is echt geweldig. Ik had echt een hekel aan de kleur, nu is hij bijna op en houd ik ervan. Terrible!

   Reply
 • joycelysanne

  08/07/2012

  oh wat een prachtige look heb je er van gemaakt – wauw!

  Reply
 • MissEvie.nl

  08/07/2012

  Wauw echt weer een prachtige look! Je verwerkt de kleuren ook altijd zo mooi, je weet altijd wel hoe je ze moet gebruiken, knap! :-)

  Reply
 • shannara

  08/07/2012

  Ziet er echt weer super uit

  Reply
 • deijsprinses

  08/07/2012

  Prachtige look jong. Dat rode goedje leek me niet makkelijk!

  Reply
 • jlovesbeauty

  08/07/2012

  Wauw prachtige look en leuk filmpje!

  Reply
 • Amanda

  08/07/2012

  Zeker Cyn, de Two Way gel van Make Up Studio is echt wat voor jou. Ik zou echt niet meer zonder willen zitten haha. Je weet wel de NYX glitters die ik gebruik toch? Als ik ze verwijder en douche en weet ik het allemaal, dagen later vind ik nog steeds glitters.. En ze blijven door dit goedje gewoon echt de hele dag zitten. Ze drogen zeg maar in op je huid? Is geloof ik ook niet zo heel duur product, geloof niet meer dan 15 euro en je doet er zooo lang mee. Maar even over de look: die rode kleur is echt schitterend. Rood vind ik sowieso een mooie kleur om te dragen haha. Look is echt heel erg mooi geworden. Walnut heb ik ook van NYX, is inderdaad een super mooie kleur!

  Reply
  • Beauty Koning

   08/07/2012

   Yea, ik moest ook tijdens het filmen aan je denken, vandaar dat ik het zei. Dat is op zich nog wel te doen, thanks a lot girl!

   Reply
 • Erg mooie look!

  Reply
 • LottedeJ

  08/07/2012

  Heeeeel mooi! Tof zeg, die Reflects Copper van MAC. Wat een knalkleur! Ik vind ’t zelf altijd lastig om oogschaduws vloeibaar te maken en dan aan te brengen, het blenden gaat dan een stukje moeilijker. Maar jij kan ’t allemaal zo vlekkeloos, haha.

  Reply
  • Beauty Koning

   08/07/2012

   Thanks a lot! Het ligt ook echt aan de oogschaduw die ik op dat moment gebruik, maar doordat ik er nog een keer met de oogschaduw zelf overheen ga, is het resultaat wat beter. :)

   Reply
 • beautiesatwork

  08/07/2012

  Cynth ik ben sprakeloos :D ik ben GEK van deze ooglook! Dat rood is echt stunning :o

  Reply
 • louiseenelise

  08/07/2012

  Super, super, supermooi!

  Reply
 • Leuk filmpje hoor, moet je meer doen!

  Liefs

  Reply
 • ValleyDoll

  08/07/2012

  Oh wauw, again amazing look ! Hoe jij dat toch iedere keer doet, ongelofelijk ! De rode kleur staat je erg mooi, mooie touch !

  Reply
  • Beauty Koning

   08/07/2012

   Dank je wel! Nouja, ik ging voor de make-up tafel zitten en ineens begon het te kriebelen, dus ging ik even voor wat random oogschaduws. :)

   Reply
 • Jasmine

  08/07/2012

  Oh Wauw, dit is het eerste filmpje die ik zie van je. Zo cool dat ik nu heel het proces van je make-up looks zie! Het is echt een mooi koper kleurtje en de look zelf vind ik erg burlesque.

  Reply
 • Lisa

  08/07/2012

  Je filmpjes worden echt beter! Dit is de eerste die ik afkijk, nu ben ik ook wel echt intens kritisch gaat wil ik wat af kunnen kijken hoor, dus well done!

  Reply
 • Liliane

  08/07/2012

  Fijn filmpje weer en ik ben blij dat you’re back on teh youtubezzz ;)

  Reply
 • Ziet er mooi uit

  Reply
 • Hanna

  08/07/2012

  wat een leuk filmpje en het rode ziet er prachtig uit bij de look! maar een vraagje: hoe lang doe jij over je make-up ’s morgens? want dit ziet er toch wel tijdrovend uit! :D
  liefs! ♥

  Reply
 • Laralaurentia

  09/07/2012

  Wat grappig, ik heb vandaag een ooglook met een brons kleurig pigment van Inglot en hij doet me een beetje denken aan deze.

  Reply
 • Deb

  09/07/2012

  Wat een amazing look, Cynth deze kleuren staan je heel mooi. Laten je blauwe ogen nog meer spreken!! Ik ben helemaal gek van de kleur reflects copper. Ik zou deze echt graag willen uitproberen in combinatie met mixing medium dus misschien dat ik volgende maand toch ook iets bestel bij TBN. Ik heb nog een koperkleurig pigment van Coastal Scents liggen, die is wat meer oranje en deze wat meer rood. Met mijn pigment wil ik het ook eens proberen. Walnut heb ik namelijk ook. …. Ik vind je vorm van de outer V ook echt prachtig. Heb je nog tips hiervoor (bij mij wordt het soms wat hoeking en ook qua symmetrie lukt het niet altijd goed)? Ik vind je look weer helemaal geweldig. You Rock Girl!

  Reply
  • Deb

   09/07/2012

   hoeking = hoekig duuhh te snel getypt! ;-)

   Reply
  • Beauty Koning

   09/07/2012

   Dank je wel Deb! Ik weet wat je bedoeld, dat heb ik ook wel eens, vaak is het zo dat ik verkeerd in de spiegel heb gezeten en probeer het gewoon weg te blenden met een blending brush en een lichtere oogschaduw tint. Het kan ook zijn dat het licht verkeerd valt, waardoor je het hoekje creëert. Meestal veeg ik hem gewoon weg met mijn vinger, probeer dat wel voorzichtig te doen, anders veeg je de lijn weer uit en dat is moeilijk te corrigeren!

   Reply
   • Deb

    10/07/2012

    Thanks chick! Zo irritant is dat wanneer het hoekig wordt. Terwijl ik het juist mooi rond of ovaal wil hebben ;-)

    Reply
 • Joyce

  09/07/2012

  Wat een mooie look! Ik vind de kleurtjes heel erg mooi :)

  Reply
 • Nicole

  15/07/2012

  leuk filmpje, super mooie look!

  Reply

Geef een reactie