Fashionable badmode + trends!

Slaapdronken loop je naar je kast toe om een stapeltje kleding te pakken, een korte blik naar buiten.. stapelwolken.. Een mooie zwarte jeans in combinatie met een hippe roze hoody it is, beetje colorblocking is tegenwoordig niet verkeerd. Vervolgens slaat de klok alweer twaalf uur en je voelt de hitte je weer de das omdoen. Tijd om je om te kleden, again. Een simpele top, maar still bloody hot!

De verraderlijke lucht die je steeds in het ootje neemt, of de zon die ineens uit het niets opduikt, laten we de emmers water die ineens naar beneden storten niet vergeten. Is het dan niet ideaal als je van een warme trui, zo snap in je vingers, over kan gaan naar een simpele maar nog steeds een classy outfit. Of juist snap naar je bikini, omdat het buiten giet? En je net naar de winkel moet?

Misschien kijkt men raar op, als je ineens om turnt naar een elegante bikini, of een hippe badpak met een schattige bloemenprint, midden op straat. Maar hey, tegenwoordig is alles weer hip, no worries! De badmode van deze tijd is weer verschillend, van hippe kleuren tot aan nudetinten, een badpak, of juist weer de blote buik, strapless of bandjes, genoeg keus!

Bij het schrijven van het stuk hierboven, moest ik meteen aan Zalando denken! Wie kent de reclame niet, waar de vrouwen op een rij zitten, steeds niezen en vervolgens een nieuwe outfit aanhebben? Is dat niet amazing als het echt kon? Maar dan met je vingers knippen?!

Op zoek naar een leuke bikini spotte ik veel ruitjes, zwart met wit, blauw met wit en het bekende picknickmotief! Niet alleen bikini’s kwam ik tegen, maar ook speciale badjurkjes, die je kan dragen tijdens het zwemmen, maar ook losse setjes die je om je heupen heen kunt knopen, fancy!

Of de leuke roesjes aan de rand van je bikini/badpak, een regenboog printje? Of de kleurrijke printen, bloemetjes, of juist streepjes. Ze zeggen dat je de hoge taille broekjes ook weer uit je moeders kast kunt vissen, want ook die mogen dit jaar weer gezien worden!

Nadat je een geschikte outfit voor jezelf heb gevonden, inclusief hippe flipflops, een mooie strandhoed, een bijpassende strandtas, laten we de inhoud van de tas niet vergeten, een grote zonnebril, moeten natuurlijk de teennagels ook nog eens vers in de lak staan, geldt trouwens ook voor de vingernagels! Of course ladies, vergeet niet je benen te scheren!

Voor welke trend ga jij? En welke kleur is jouw bikini/badpak?

In samenwerking geschreven.

Bron foto’s: Weheartit.com

17 thoughts on “Fashionable badmode + trends!

  1. Ik heb pas mn ondergoed en bikini la uitgemest en tpen kwam ik er achter dat ik helemaal geen nieuwe bikini nodig heb, aangezien ik er vorig jaar eentje heb gekocht maar nog nooit gebruikt had. Het is een halter top met donkerblauwe slangenprint met bijpassend broekje. Scheelt weer geld :p

  2. Ik heb pas geleden een nieuwe bikini top gekocht van Sapph! Hij is zwart met ritsjes. Het broekje wat ik erbij draag is ook zwart en komt van de Hema!

  3. Ik had vorige jaar een bikini gekocht in Rome met rode en witte strepen, toen ik in Nederland arriveerde ging het alleen maar regen daardoor ik heb nog niet gebruik heb. Ik wil wel gebruiken dit jaar (als het warm wordt).

  4. Ik heb al onwijs veel bikini’s omdat ik surf, dan is afwisseling handig omdat je op vakantie veel in het water ligt.
    Favoriete trend is voor mij nu de 50s stijl!

  5. Ik heb vorig jaar een leuke, maar simpele bikini gekocht bij Hema -geloof ik.. Leuke post trouwens Cynthia! je hebt een erg leuke schrijfstijl :D

  6. Ik heb laatst een leuke bikini gehaald bij de Livera, met bloemetjes. Superschattig! Ik ga meestal voor een bikini met leuke kleurtjes en een leuk printje! :)

  7. Voor mij is een nieuwe bikini kopen een DRAMA voor grote maten vind ik het zo moeilijke leuke bikini’s te vinden die ook nog eens goed zitten… terwijl je voor kleine cupmaten keuze hebt uit zoveel modellen en printjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *