Bedankt!

Tegenwoordig maak ik schema’s, alleen als ik het echt druk heb, dan werk ik mijn artikelen uit over de aankomende weken, meestal zijn dat er twee en zorg ik ervoor dat ik elke dag een thema online heb, waar het artikel vaak nog bij moet worden geschreven. Niet dat ik mij eraan houd hoor, maar het stond al een lange tijd op mijn to do list en vandaag brak de dag aan!

Het bedanken van mijn followers, mijn bezoekers, mijn dollfaces, vind dat echt een geweldig woord, klinkt zo schattig. Hij stond op de planning, niet op mijn schema, maar het is een artikel wat je uit jezelf moet schrijven. Niet opsommen hoe leuk jullie zijn en al dat standaard crap, want dat weten we nou wel.

Een artikel wat uit de grond van mijn hart moet komen, omdat ik dankbaar ben wat jullie wel niet voor mij betekenen. Misschien is het ongeloofwaardig als je geen blog hebt, want dan weet je niet altijd hoe het is om zoiets te hebben, maar ik kan je één ding wel vertellen en dat is dat het incredible is om elke dag de reacties te lezen, maar ook om alles te zien groeien.

De meningen van jullie verschillen altijd zo erg, waardoor dat mij weer op één of andere manier inspireert omdat niemand hetzelfde naar iets kijkt, heerlijk! Ook is de sfeer in de comments leuk, sommige reageren op elkaar, helpen elkaar verder als er iets niet volgens wens gaat en ik merk ook dat de laatste tijd steeds meer lurkers een reactie achterlaten, I am blown awaaaaay!

Ik weet nog wel dat ik blij was met mijn eerste tien Facebooklikes, inmiddels mag ik een nul achter de tien plakken en kan ik het wel van de dagen schreeuwen. Ook alle volgers op Bloglovin, op Twitter, op Instagram, YouTube, maar het meeste toch wel de bezoekers van de website, I LOVE YOU GUYS!

Cynth, waarom maak je hier een heel artikel van?” Ik kan het wel op Twitter zeggen, maar niet iedereen volgt mij daar, daarnaast is Twitter gewoon echt persoonlijk en link ik nauwelijks wat door van Beauty Koning zelf, anders volgde je wel de Beauty Koning Twitter, ook al bestaat die niet, maar jullie snappen vast wel wat ik bedoel. Daarnaast vond ik dat het in een artikel uitgelegd moest worden, als ik het elke week ga roepen, dan is het niet meer speciaal en in mijn ogen is dit echt .. mind-blowing.

True story.

Daarom wil ik alle bezoekers van Beauty Koning bedanken, voor het bezoeken/volgen van de site, maar ook het lezen van alle onzinwoorden die ik er hier en daar tussen verstop, maar ook voor de reacties die worden achtergelaten. Het is moeilijk om uit te drukken hoe blij ik wel niet ben met mijn blog maar vooral met jullie. Ik denk dat ik het beste zo kan uitdrukken: I AM BLOWN AWAY.

Bedankt voor jullie dagelijkse bezoekjes aan Beauty Koning, alle reacties die jullie achterlaten, de lieve complimentjes, de motiverende woorden en vooral alle inspirerende berichten! DANK JULLIE WEL! Zonder jullie bestond Beauty Koning niet, smiley face.

 Bron foto’s: Weheartit.com

49 thoughts on “Bedankt!

 1. Darling, wat een lieve post dit!
  Ik wil jou bedanken voor het hebben van deze blog en ons elke keer weer te trakteren op weer een mooie post :) Blown away door je skills, iedere keer weer! En bedankt voor de verhaaltjes voor het slapen gaan ;) Al ben ik heel trots op mezelf als ik in bed lig voordat je nieuwe post online staat haha (a)
  En ook voor de lieve berichtjes op mijn blog. Je gaat ook altijd echt in op de artikelen en dat is superleuk om te lezen! :D
  Keep it up!

 2. Aaaaaaaaaaaaaw!!! ^^
  Ik snap helemaal wat je bedoeld! Voordat ik zelf begon met bloggen en alleen maar las(heeeelemaal in het begin) had ik altijd zoiets van, waarom zou je een hele post wijden aan een onderwerp als dit. Maar nu snap ik helemaal wat je bedoeld!
  Ik kijk altijd graag en met heel veel plezier op je site en ik vind het zo geweldig dat je steeds nieuwe combinaties durft te maken en niet bang bent om extremere looks te maken. Die hebben wij in Nederland in ieder geval veel te weinig en gelukkig maak jij daar een verschil in. Dus ook vanuit de bezoekerskant: Thank YOU Dollface! ^^

 3. Wieeeeeeeh. Je verdient het gewoon! Je hebt echt een leuke blog, ga zo door :). Je schrijfstijl niet veranderen, want dat is namelijk zo leuk haha :).

 4. ahw, wat lief <3 ! maar natuurlijk heb je het ook wel een beetje aan jezelf te danken met die geweldig leuk geschreven artikelen en mind blowing ooglooks – you rock, beautykoning!

 5. Ah, maar jij bent ook geweldig om te volgen Cynth! Ook de comments die je bij alle andere blogs plaatst, daarin kan ik zo erg lezen hoe leuk jij als persoon bent. Je verdient dit gewoon!

 6. Awwww **big hug** je hebt een fantastisch blog meid! Ik wil jou bedanken voor alle geweldige, gezellige, crazy as*, inspiratie-gevende artikelen!! Naast dat je echt getalenteerd bent met jouw skills, ben je ook nog eens een hele leuke, lieve en spontane persoonlijkheid. Ook wil ik jou bedanken voor je lieve comments op mijn blog. Elke keer als ik ze lees schiet ik of wel in de lach of heb ik krijg ik gewoon een big smile!

 7. Aaaah, *geeft hug*, al die bezoekers verdien je! Je bent echt ontzettend creatief, talentvol en inspiratievol met niet alleen je artikels maar ook je comments zijn altijd zo lief. Je bent altijd zo enthousiast haha, oké ik ben geen billenlikkertje (kom hopelijk niet zo over), maar jij verdiend ook complimentjes haha. Ga zo door lieverd. :)

 8. Wat een superlief artikel! Ik wil jou ook bedanken omdat je blogt, iedere dag staat er weer een nieuw artikel in jouw eigen, unieke schrijfstijl waar ik zo van houd. Ik heb ontzettend veel van je filmpjes geleerd wat oogschaduw betreft! Super bedankt, nogmaals!

 9. Een leuke, lieve, lange comment wordt het niet. Je weet immers over hoe ik over je denk! La la la, alleen maar positive. You know it! Je bent zelfs al paar keer in een artikel van me genoemd. Je hebt talent & je verdiend het. Je neemt er ook heel lang de tijd voor & dat straalt energie uit. Toppertje ben je! <3

 10. Wat een lief artikel meid! Bloggen is inderdaad echt fijn, en dan vooral om de fijne reacties en de mensen die je leert kennen. Jou blog is echt geweldig meid! je steekt er zoveel werk in, ik kan alleen maar chapeau zeggen! Je look’s zijn stunning, je revieuws zijn eerlijk, en de manier waarop je schrijft is zo fijn om te lezen. Ga zo door lieverd! :D

 11. Ik ben een trotse volger van je blog en zal dat ook blijven want je schrijft zoo leuk! Het is altijd weer een cadeautje als ik een mailtje krijg met het bericht dat je een nieuwe post hebt! Ik lees je blog met veel plezier, dus blijf zo doorgaan!

 12. wat lief! ik volg je echt met plezier en dat zal ik ook blijven doen, je bent heel creatief en inspiratie vol dat vind ik erg leuk om te zien EN te lezen, ik wil je bedanken voor je leuke artikels altijd, you make my day! (:

 13. Ik vind het echt leuk dat je zo’n artikel schrijft! Ik lees je blog bijna elke dag met heel veel plezier. Ik vind je schrijfstijl echt leuk en je bent ontzettend creatief! Wat lief dat je al je lezers/volgers nu in het zonnetje zet! Top!

 14. aaw wat lief! nou wij houden ook van jouw blog hoor haha! ik weet nog dat jij voor de eerste keer bij mij reageerde, en toen nam ik een kijkje op jouw blog, en ik zat daar echt van: waaaauw, die ooglooks… en sindsdien kijk ik er bijna elke dag op (:
  dus je moet niet ons bedanken, wij moeten jou bedanken haha!
  liefs.

 15. Wat een lief oprecht artikel Cynthia! Ik kan me al te goed voorstellen hoe blij je bent met je blog en alle lieve beozkers hier! Je kunt terecht trots zijn op jezelf ook want wij genieten ervan om je skills te zien en je schrijft ook nog eens heel leuk!

 16. Ahh, how sweet! Ik lees je blog echt met veel plezier. En ohja, in de nieuwe Hitkrant hebben ze dit op bladzijde 05 gezet met als titel: Foutje, bedankt! In HITKRANT 24 plaatsten we een foto van beautykoning.com op pagina 41. Maar we waren vergeten de credit erbij te zetten. Oeps! Voor te gekke make-uptips surf je snel naar beautykoning.com.

  1. Dank je wel Marjorie! Ja, klopt. Ik had het gezien, of nouja.. ik had het gemeld, binnenkort een update. Thank you girl! :) Inmiddels heb ik hem opnieuw gekocht! xD Bedankt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *