MAC matte lipstick Lady Danger!

Trots bestelde ik het product in de online webshop van de Douglas. Ik was er zo blij mee, dat ik hem zelfs liet verpakken, wat je kon zien in mijn “ik neem je weer mee.. in mijn telefoon artikel, deel tweeer zat ook een echt cadeautje bij hoor.. maar dit, dit was iets waar ik naar had uitgeleefd. De beste omschrijving om jullie aan mijn eerste echte MAC lipstick voor te stellen, well hello Lady Danger!

De dazzleglasses waren een geboren favoriet, inmiddels ben ik al twee Baby Sparks verder en bezit ik een Local Colour met een prachtige subtiele shimmer, maar een lipstick was nog niet aanwezig in mijn stash. Vandaag mocht ik hem erbij gaan voegen, want naast de samples van TheBodyNeeds, ja ze verkopen ook lipsticks samples, was dit mijn eerste lipstick van MAC baby!

Iedereen herkent de verpakking van MAC, de kleine, I mean.. really small, zwarte ovale omhulsel gevuld met het “goud” is een echte eyecatcher tussen de rest van mijn stiften. De elegante uitstraling is bestempeld met wat glitters, wat ik trouwens nu pas zie, maar ergens ook weer simpel. Mysterieus hoor MAC.

Halleluja, Halleluuuuujaa, HALLELUJAAAAA.

Een neontint popt meteen uit de verpakking, ondanks de felgekleurde graffiti op de achtergrond, springt de Lady Danger er met gemak bovenuit. Vanwege de heftige intensiteit van de lipstick, kon mijn camera nauwelijks de kleur vastleggen in zijn vaste vorm, amazing right?!

Een simpele swatch, maar god wat een pigmentatie! Ik swatchte hem voor het eerst beneden en mijn mond viel open, een kleine sample, maar zo krachtig. My mind was blown. Zoals je ziet is hij inderdaad mat, ergens is er nog een kleine glans aanwezig, maar dat verzacht de intense oranjekleur weer.

De oranje lipstick neigt echt naar de neonkant toe, geen bleeksessie die hier aanwezig is, mijn tanden worden namelijk door de lipstick een tintje lichter en natuurlijk om te zien, qua kleur dan. Inmiddels heb ik hem gewoon naar school gedragen, why not?! Hij mag gezien worden, because it’s prettaaaay. Daarnaast blijft hij echt uitstekend op zijn plek zitten, na een tijdje moet ik hem wel bijwerken, maar dat is hooguit na één uur.

Helaas is MAC weer op dieren gaan testen, wat echt a shame is. De lipstick heb ik al een lange tijd in bezit en volgens mij was dat nog voordat ik hoorde dat ze er weer op zouden testen, dus niet mij stiekem een martelaar noemen! Lady Danger, de geweldige neonkleurige lipstick met een matte finish is nog steeds verkrijgbaar bij de MAC Store + MAC Counter, inclusief de webshop, maar ook bij de Douglas online, voor €18.

Heb jij een neonkleurige lipstick?


43 Comments

 • Liliane

  13/07/2012

  It is pretttaaaaaay!
  En ja, een roze en die knalt!

  Reply
 • Christel

  13/07/2012

  Hij is zeker wel mooi!!! Echt een gave kleur!
  En ik heb zelf ook twee neon lipsticks, paars en roze van Superstar en die zijn ook niet met camera vast te leggen!

  Reply
 • Teri

  13/07/2012

  Gorgeous! I vind de matte finish echt er geweldig bij passen en hij is echt heel goed gepigmenteerd zeg! Hij staat je echt amazing!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  13/07/2012

  Wat een kleur en pigmentatie ! Hij staat je echt heel mooi.

  Reply
 • Esmay

  13/07/2012

  Uuuh, my mind is also blown away. :o
  Wat ’n prachtkleur en staat je geweldig!

  Reply
 • Paola

  13/07/2012

  Wat een prachtige kleur! Deze kleur kan niet iedereen hebben, maar jou staat hij amazing!

  Reply
 • Bianca

  13/07/2012

  Wat een mooie kleur! Staat je goed!

  Reply
 • Jasmine

  13/07/2012

  Wat een geweldige felle kleur! You´ll stop traffic with it =]

  Reply
 • Lifesplash

  13/07/2012

  OEH hvddhcdykvsei mooooooi! Staat je ook heel mooi. <3

  Reply
 • myowncrazystyle

  13/07/2012

  Ziet me er een mooie uit, maar het is en blijft duur!
  -xxx- Eline

  Reply
 • debby

  13/07/2012

  omy! pretty! ik ben dol op de lipsticks van MAC en al helemaal als ze dit soort kleuren hebben! Prachtig. ik heb zelf russian red als roodtint, maar deze komt ook in mijn verlanglijst

  Reply
 • joycelysanne

  13/07/2012

  wauw, pretty! echt leuke kleur, lekker opvallend!

  Reply
 • Yak Man

  13/07/2012

  Oelala! Die is echt mooi zeg!<3

  Reply
 • MissEvie.nl

  13/07/2012

  Hij is echt pretty!! Staat je heel goed :-)

  Reply
 • louiseenelise

  13/07/2012

  Waaaaaauw, it is indeed pretaaay! Staat je ook erg goed!

  Reply
 • Femke

  13/07/2012

  Wauwieee, die is zeker mooi!

  Reply
 • BeautyGlitter

  13/07/2012

  Woowie, het pigment is echt goed! Het lijkt me echt de perfecte rode lipstick :)

  Reply
 • Mariska

  13/07/2012

  Het is echt zo BAMM, erg mooi. Hij staat je ook goed!

  Reply
 • Kayla

  13/07/2012

  Wauw deze lipstick is echt geweldig! Staat je heel mooi!

  Reply
 • Tasja

  13/07/2012

  wauwww~ super mooi! Deze hou ik zeker in mn achterhoofd als ik weer es de mac binnenstap!

  Reply
 • Wow, dat is pas een felle kleur!

  Reply
 • Amanda

  13/07/2012

  Ik vind het ontzettend gaaf!

  Reply
 • Iris

  13/07/2012

  wauuuuw. supermooi! die kleur knalt echt haha

  Reply
 • Shelly

  13/07/2012

  Sjoww! Die kleur staat echt mooi bij je huidskleur!

  Reply
 • Joyce

  13/07/2012

  Wauw, wat een mooie lippenstift zeg, echt een mooi kleurtje. Hij staat je suuupergoed!

  Reply
 • Rachel

  13/07/2012

  Oh wauwie, gaaf!

  Reply
 • Mayara Esther

  13/07/2012

  Wauw, super gaaf. Ik heb helaas geen neonkleurige lipstick.

  Reply
 • Josephine

  13/07/2012

  WAUW, blown away. Geweldige kleur en nog eens matte, love it!

  Reply
 • Sherr

  13/07/2012

  Pretty!!!! Enough said :)

  Reply
 • Lotte

  13/07/2012

  Deze is echt gorgeous ja! Hij staat je ook prachtig, jij kan ook álles hebben. Deze lipstick kende ik al van Youtube, onder de Amerikaanse beautyguru’s is ‘ie ook erg geliefd!
  En inderdaad echt heel erg dat MAC weer op dieren test. Bah.

  Reply
 • Deb

  13/07/2012

  Red alert red alert.. Cynthia’s lips are coming ;-) Hij is prachtig!! Ik heb zelf geen neon lipsticks.. ik ben daar echt te chicken voor. Al komt de kleur kiss van een Gosh lip balm die ik toevallig voor me heb liggen wel in de buurt van een brandweer licht haha.

  Reply
 • Gerrianne

  13/07/2012

  Geweldige lipstick. Echt, ‘hebbbbbuh’! Je weet dat ik lipstick fan ben denk ik, dus wauw. Krijg echt een ‘hebben’ gevoel. Dat je hem ook op doet naar school, w00p, why not? Knap van je! Alleen dat ze op dieren testen, beetje jammer. De kleur is toch zo pretttttty, dus zo zonde!

  Reply
 • sarahdiiamonds

  13/07/2012

  Wat een prachtige kleur! dat zag ik al in je artikel over de blauwe ondertonen. hij sprong er ook echt uit! :D

  Reply
 • deijsprinses

  13/07/2012

  Hij staat jou super!

  Reply
 • Jorinde

  13/07/2012

  De kleur staat je prachtig!

  Reply
 • Madelon

  13/07/2012

  Geweldige kleur!

  Reply
 • ivi

  13/07/2012

  wow dit is gewoon de prefecte rood, hij staat je heel mooi ! ik wil al heel lang iets kopen bij mac, maar ik ben 13 en het licht een petite boven mijn budget. Maar ik ga toch maar eens snel langs !

  Reply
 • cynthia

  13/07/2012

  Beautiful

  Reply
 • Shirley

  13/07/2012

  Woaaah fel! Loooove it!

  Reply
 • charile

  14/07/2012

  wauw!

  Reply
 • Anne vdh

  15/07/2012

  Nice! Mooie kleur en staat je echt super! Ik heb wel een aantal hele felle lipsticks, maar echt neon geloof ik niet…!

  Reply
 • BeautyFrique.com

  20/11/2012

  Wowww! Stata je super goed!

  Reply

Geef een reactie