MAC matte lipstick Lady Danger!

Trots bestelde ik het product in de online webshop van de Douglas. Ik was er zo blij mee, dat ik hem zelfs liet verpakken, wat je kon zien in mijn “ik neem je weer mee.. in mijn telefoon artikel, deel tweeer zat ook een echt cadeautje bij hoor.. maar dit, dit was iets waar ik naar had uitgeleefd. De beste omschrijving om jullie aan mijn eerste echte MAC lipstick voor te stellen, well hello Lady Danger!

De dazzleglasses waren een geboren favoriet, inmiddels ben ik al twee Baby Sparks verder en bezit ik een Local Colour met een prachtige subtiele shimmer, maar een lipstick was nog niet aanwezig in mijn stash. Vandaag mocht ik hem erbij gaan voegen, want naast de samples van TheBodyNeeds, ja ze verkopen ook lipsticks samples, was dit mijn eerste lipstick van MAC baby!

Iedereen herkent de verpakking van MAC, de kleine, I mean.. really small, zwarte ovale omhulsel gevuld met het “goud” is een echte eyecatcher tussen de rest van mijn stiften. De elegante uitstraling is bestempeld met wat glitters, wat ik trouwens nu pas zie, maar ergens ook weer simpel. Mysterieus hoor MAC.

Halleluja, Halleluuuuujaa, HALLELUJAAAAA.

Een neontint popt meteen uit de verpakking, ondanks de felgekleurde graffiti op de achtergrond, springt de Lady Danger er met gemak bovenuit. Vanwege de heftige intensiteit van de lipstick, kon mijn camera nauwelijks de kleur vastleggen in zijn vaste vorm, amazing right?!

Een simpele swatch, maar god wat een pigmentatie! Ik swatchte hem voor het eerst beneden en mijn mond viel open, een kleine sample, maar zo krachtig. My mind was blown. Zoals je ziet is hij inderdaad mat, ergens is er nog een kleine glans aanwezig, maar dat verzacht de intense oranjekleur weer.

De oranje lipstick neigt echt naar de neonkant toe, geen bleeksessie die hier aanwezig is, mijn tanden worden namelijk door de lipstick een tintje lichter en natuurlijk om te zien, qua kleur dan. Inmiddels heb ik hem gewoon naar school gedragen, why not?! Hij mag gezien worden, because it’s prettaaaay. Daarnaast blijft hij echt uitstekend op zijn plek zitten, na een tijdje moet ik hem wel bijwerken, maar dat is hooguit na één uur.

Helaas is MAC weer op dieren gaan testen, wat echt a shame is. De lipstick heb ik al een lange tijd in bezit en volgens mij was dat nog voordat ik hoorde dat ze er weer op zouden testen, dus niet mij stiekem een martelaar noemen! Lady Danger, de geweldige neonkleurige lipstick met een matte finish is nog steeds verkrijgbaar bij de MAC Store + MAC Counter, inclusief de webshop, maar ook bij de Douglas online, voor €18.

Heb jij een neonkleurige lipstick?

43 thoughts on “MAC matte lipstick Lady Danger!

  1. Hij is zeker wel mooi!!! Echt een gave kleur!
    En ik heb zelf ook twee neon lipsticks, paars en roze van Superstar en die zijn ook niet met camera vast te leggen!

  2. omy! pretty! ik ben dol op de lipsticks van MAC en al helemaal als ze dit soort kleuren hebben! Prachtig. ik heb zelf russian red als roodtint, maar deze komt ook in mijn verlanglijst

  3. Deze is echt gorgeous ja! Hij staat je ook prachtig, jij kan ook álles hebben. Deze lipstick kende ik al van Youtube, onder de Amerikaanse beautyguru’s is ‘ie ook erg geliefd!
    En inderdaad echt heel erg dat MAC weer op dieren test. Bah.

  4. Red alert red alert.. Cynthia’s lips are coming ;-) Hij is prachtig!! Ik heb zelf geen neon lipsticks.. ik ben daar echt te chicken voor. Al komt de kleur kiss van een Gosh lip balm die ik toevallig voor me heb liggen wel in de buurt van een brandweer licht haha.

  5. Geweldige lipstick. Echt, ‘hebbbbbuh’! Je weet dat ik lipstick fan ben denk ik, dus wauw. Krijg echt een ‘hebben’ gevoel. Dat je hem ook op doet naar school, w00p, why not? Knap van je! Alleen dat ze op dieren testen, beetje jammer. De kleur is toch zo pretttttty, dus zo zonde!

  6. wow dit is gewoon de prefecte rood, hij staat je heel mooi ! ik wil al heel lang iets kopen bij mac, maar ik ben 13 en het licht een petite boven mijn budget. Maar ik ga toch maar eens snel langs !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *