Cher Lloyd Meets Cynthia.

De bloedzakken schreeuwde mijn naam, niet om het op te drinken, kom nou, doe ik alleen in de nacht, cuz I am a vampire! Maar pak even de tijdmachine er weer bij, want ik kwam de Engelstalige  rapster tegen tijdens een bezoekje aan XFACTOR, don’t worry, ik ging niet zingen, maar een kijkje achter de schermen is nooit mis. Een korte begroeting, uitgewisselde telefoonnummers en mevrouw  ging er helaas niet met de prijs vandoor, maar verschijnt nog steeds op het witte doek met some stunning makeup looks. Tijd om haar naam bekend te maken, today it’s a day that Cher Lloyd Meets Cynthia!

Rottend op Tumblr kwam ik de onderstaande foto van Cher Lloyd tegen, wist ik wie het was.. shame on me. De look sloeg ik op in een map, waar de rest van de Meets Cynthia staat, zodat ik altijd hier tussen kan kijken en geïnspireerd raak door alle make-upjes, knaw wha I am sayin. En zo rolt er een look door mijn hoofd, weet ik over hoe en wat.. maar bij deze.. nothing.

Whut Cynth, geen inspiratie?!” Ja, dat wel. “Waarom is hij dan moeilijk?” Het begin, de wimperrand, ik mis mijn eyeliner, een lichte tint op het ooglid, gewoon de lichte highlights in de make-uplook, maar daag mij uit voor iets, en ik neem het aan. Dus vandaar dat ik dankzij de look met Emma Stone wist hoe ik hem onderhanden moest nemen. LET’S DO THIS!

De Toooo Faced ShadooowInsuraaance, maar daar bleef het niet bij. Een donkere oogschaduw, well hello Kat Von D High Voltage Eye Primer, in de kleur Smokey, alleen op het ooglid, anders creëerde ik de panda eyes. De oogschaduwbasis moest even drogen, vandaar dat ik de toepaste onder mijn wenkbrauw, blenden is namelijk een must bij deze look!

Deppend met een platte oogschaduwkwast voorzien van de Inglot Matte 327, een donkerbruine tint, die overigens gorgeous mat is en nog eens amazing goed gepigmenteerd is, sette ik de Kat Von D r die ik alleen aan had gebracht op het ooglid. Mijn binnenste ooghoek hield ik voor een deel vrij, zodat ik hier uit de Too Faced Natural Eye e kon aanbrengen en vervolgens een shimmery champagnekleur van de Make Up Store, namelijk Meteor.

De blending brush zorgde ervoor dat alles smooth mijn arcadeboog in werd vervaagd waar ik ook nog eens Sexpresso uit de TFNEP in aanbracht, stiekem nog een beetje Cocao Puff voor de hazelnootkleur. Dit blendde ik tot één geheel en wilde hem nog iets oplichten, wat ik met Velvet Revolver deed. Ondertussen blendde ik dit ook onder mijn oog, maar omdat hij iets intenser moest worden pakte ik mijn pencil brush en dipte die licht in de Matte 327. Deels depte ik hem onder mijn oog aan, vervolgens er weer in en tussen mijn wimpers om de lege plekken op te vullen.

Met een zwart oogpotlood vulde ik de rest van de lege plekken op, wat ook wel tightlining wordt genoemd en bracht een gelliner van Catrice Black Jack with Jack Black aan op mijn waterlijn. Helaas geen wing dit keer, maar de liner is still in the look! Ik krulde mijn wimpers met een wimperkrultang, voorzag ze van een laagje Essence Maximum Definition Volume Mascara en verstopte hier en daar wat stukjes nepwimpers. Niemand die dat ziet!

Nude lips, jaaaaaj! Misschien niet dezelfde kleur als mijn huid, maar wel met het lippotlood van Make Up Studio, met de onbekende naam, misschien is het wel gewoon anoniem en de amazing lipgloss van NYX, Frosted Beige!

Een nieuwe look voor in mijn lookbook in het hoofd, kna wha I am sayin! Doordat de Too Faced Shadow Insurance overal kwam kijken, was ik de primer van Kat Von D helemaal vergeten, wat een goddelijk product. Misschien wat moeilijk om mee te werken, maar ook een dikke aanrader als je vaak smokey eyes maakt! Misschien had ik een te moeilijk beeld voor mij, maar haaaay het is mij gelukt right?!

Welke oogschaduwbasis heb jij in bezit?


55 Comments

 • beautiesatwork

  14/07/2012

  Dit is één van je meest ‘rustige’ looks maar daarom niet minder mooi! Erg fan van de lipgloss trouwens :D

  Reply
  • Beauty Koning

   24/07/2012

   Haha, rustig?! Ik vond hem nogal heftig, maar bedankt girl! Ik ook, hij is echt amazing, mijn favoriet. :)

   Reply
 • Lifesplash

  14/07/2012

  Mooie look! Zulke rustigere dingen maak je minder vaak, but it’s beauuutiful. :)

  Reply
 • Mathilde

  14/07/2012

  Wauw, ik sta echt perplex! Wat een ontzettend mooie look :)

  Reply
 • Tarlan Z.

  14/07/2012

  Ik vind het supermooi! Haha en toevallig keek ik gisteren ook X factor. You did a good job girl!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  14/07/2012

  I loooove a good smokey eye ! Ik gebruik de Too Faced Shadow Insurance dagelijks !

  Reply
 • Lotte

  14/07/2012

  I love Cher Lloyd! Haar make-up vind ik altijd geweldig, al is het nogal over de top met die huuuge nepwimpers en altijd donkere ogen. Maar ik vind haar zo leuk, haha! Mooie look heb je ervan gemaakt, je kunt zien dat je goed hebt gekeken naar de foto van Cher, want ’t lijkt er heel erg op!

  Reply
 • debby

  14/07/2012

  PRACHTIG!!!! Wauw meid wat een prachtige look zeg, op deze looks ben ik echt dol.

  Reply
 • Nicole

  14/07/2012

  Prachtig!

  Reply
 • Prachtige look!

  Reply
 • Jasmine

  14/07/2012

  Wauw, deze look vind ik echt top, het staat je zo geweldig!! De stukjes valse wimper maken het echt helemaal af! Ben je toevallig een profesionele make/up artiest voor de sterren?! =]

  Reply
  • Beauty Koning

   24/07/2012

   Haha, nee! Ik verzin het gewoon hoor Jasmine. ^^ Bedankt voor je compliment!

   Reply
 • cynthia

  14/07/2012

  Super mooi die zwart/bruine look<3
  Zelf gebruik ik lekker budget oogschaduwbasis van de Essence!

  Reply
 • Amanda

  14/07/2012

  Staat je prachtig Cyn! Je ziet er echt super uit :)

  Reply
 • Madelon

  14/07/2012

  Geweldige look. Ik hou van dit soort kleuren :D Ik gebruik momenteel geen oogschaduwbasis. Doe vaak een paint pot van MAC onder mijn oogschaduw. Heb droge oogleden dus dat werkt hier vaak voldoende.

  Reply
 • Rachel

  14/07/2012

  Prachtig gedaan!

  Reply
 • Deb

  14/07/2012

  Super mooie look! Door jou krijg ik de kriebels om het natural eye palette te kopen ;-)

  Reply
 • esther

  14/07/2012

  Wauw wat heb je dat weer mooi gedaan cynth!
  Ik heb zelf de oogschaduw basis van catrice maar ik gebruik ook veel mijn color tatoos van maybelline waar ij er 4 van heb. Werkt prima. Ik ga wel nog het NYX jumbo pencil in milk aanscjaffen.

  Reply
  • Beauty Koning

   24/07/2012

   Dank je wel Esther! :) Oh my, Milk is echt een musthave hoor!

   Reply
 • Christel

  14/07/2012

  Ja mooie look weer!
  Ik ben zelf niet zo van de bruin kleuren maar nu vraag ik me eigenlijk wel af waarom niet?:p

  Reply
 • Mayara Esther

  14/07/2012

  Het is heel mooi geworden, ik ga deze look ook proberen (hihi).
  Ik gebruik een oogschaduw basis van de Hema. :)

  Reply
 • Yak Man

  14/07/2012

  pretty! Je ziet wel dat er meerdere kleuren zijn, ik blend het altijd iets te wild dat het eruit ziet als 1 vlek, haha. Ik heb een oogschaduwbasis van E.L.F. :)

  Reply
 • joycelysanne

  14/07/2012

  wauw, pretty!

  Reply
 • MissEvie.nl

  14/07/2012

  Prachtige ooglook, you rock it! (ps; heb je m’n mailtje al gezien?:-))

  Reply
 • Esmay

  14/07/2012

  Waaauw, jouw ogen! :O Super mooi opgemaakt, maar ook de kleur enzo komt mooi uit :D

  Reply
 • Jorinde

  14/07/2012

  Wauw, wat een prachtige look heb je gemaakt :-)

  Reply
 • Shelly

  14/07/2012

  Echt een mooie look joh! Qua oogschaduw basis heb ik de ‘NYX Jumbo Eyeshadowpencil in Milk’ en een cream eyeshadow stick van sephora. =)

  Reply
 • Hanna

  14/07/2012

  wauuw, echt práchtig! en je wimpers zijn echt heel erg lang door de verstopte neppe wimpers, maar omdat ze verstopt zijn lijken je wimpers echt verschrikkelijk lang op een natuurlijke manier! prachtig!
  liefs.

  Reply
 • Ruth

  14/07/2012

  Heel mooi gedaan :-) Je lipkleur vind ik je ook heel mooi staan. Ik ken Cher Loyd helemaal niet, maar prachtige make-up!

  Reply
 • Gerrianne

  14/07/2012

  Dit soort kleurtjes hou ik wel van, wauw! Echt even pretty om te zien. Donker kleurtje & dan bruin boven. Zo leuk!

  Reply
 • ivi

  15/07/2012

  wow echt een van je mooiste looks ( vind ik ) echt mooi gedaan . EN DIE WIMPERS PRETTTTAAAAAY :o Echt GE-WEL-DIG. xxxxxx

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  15/07/2012

  Oeee wauwwhh!! Me likess!!

  Reply
 • Sarah

  15/07/2012

  Cher lloyd is echt AMAZING! en wat een prachtige look!

  Reply
 • Anne vdh

  15/07/2012

  Oehh super gave look! Zelf draag ik niet vaak donkere looks maar dit geeft me echt zin om dat weer eens te doen!
  Ik denk dat het ook leuk is als je in een laatste foto je haar net zo als op de foto van cher Lloyd had gedaan, zo naar 1 kant. Gewoon om leuk de vergelijkenis te zien ;)

  Reply
 • Denise

  15/07/2012

  ik vind cher lloyd zo’n powerbitch!

  Reply
 • happyannanas

  15/07/2012

  Ik heb volgens mij de simpelste en goedkoopste oogschaduwbasis: die van Essence. Wowww de look is mooi!!
  Omgg je wimpers zijn awesome en springen er echt mooi uit!
  x

  Reply
 • missjustpretty

  16/07/2012

  OMG, ik krijg gelijk kriebels om het na te gaan maken.
  Wat een ge-wel-dige look, ben helemaal enthousiast.
  Super mooi gedaan Cynthia

  Reply
 • Ayla

  16/07/2012

  Mooi deze look! Ondanks de donkere kleuren in de oogschaduw, komt de look niet donker over. Love it!

  Reply
 • deijsprinses

  17/07/2012

  Je ziet er zo anders uit maar toch wel nog steeds prachtig :)

  Reply
 • Annabel

  17/07/2012

  Wauw je ogen zijn prachtig!

  Reply
 • sheela

  19/07/2012

  Wauw! wat een prachtige look.
  Je gebruikt niet zo vaak hele donkere kleuren volgens mij, ik vind dat dit heel mooi. x

  Reply
 • emmely

  24/08/2012

  wauw, het lijkt echt heel erg op het plaatje! super mooie look ga ik zeker een keer proberen! thanks!

  Reply

Geef een reactie