Show us your make-up stash.. Sam, mijn zus!

Maanden geleden, joke, een aantal weken geleden kondigde ik al aan op de Facebookpagina dat er binnenkort iets nieuws op Beauty Koning zou gaan verschijnen, waarvoor jij je kon opgeven! AMAZING RIGHT?! Geen battle, daar heb ik het al druk genoeg mee, voordat je het weet, breek ik dit keer een ander bot in mijn gezicht, maar je stash! Oooooh, ya curious?!

make-up stash

Nee, dat is niet mijn stash, maar die van mijn zuster! Een hele doos vol met make-up die vroeger opgeborgen zat in verschillende lades in een kastje, die ik inmiddels gekaapt hebt, omdat mijn stash te groot werd en die van haar beneden ging staan. Een kleine verhuizing, een vergroting, maar dan is het vandaag toch echt het moment.. Neem een kijkje in de stash van mijn zuster Samentha!

make-up stash

De plek waar ze alles in bewaard, een grote plastic opbergbox, die afkomstig is van de Xenos. Een vrij diepe bak, waar de meeste make-up producten in kunnen liggen. Mijn zus stapelt alles op, zodat het er keurig in past.

make-up stash

make-up stash

make-up stash

Zodra je de deksel openmaakt, komen de babydoekjes en de prachtige palettes te voorschijn. Van onder naar boven, vier grote palettes, één van NYX die aardig beschadigd is geraakt, een Too Faced Natural Eye Palette en nog twee gorgeous palettes van Sleek.

make-up stashToo Faced Natural Eye Palette.

make-up stashSleek Oh So Special + Au Naturel.

Twee kleine palettes, maar de meest gebruikte in haar make-up stash. Zodra Sam enkele oogschaduws uit de Oh So Special heeft gebruikt, kom ik weer met de vraag wat voor amazing shadows dat zijn. Is het geen Fame van de Make Up Store, zijn het de rozetinten uit de palette.

make-up stash88 Warm palette.

make-up stash

make-up stash

make-up stash
Zoeva Nude Palette.

make-up stashZie je de gehandhaafde paarse oogschaduw onderin? Jap, dat heb ik gedaan, because it’s gorgeous!

make-up stash

De 88 Warm Shimmer Palette! Tijdens het fotograferen of meer rottigheid uithalen, kwamen we aan bij dit pareltje. Ze informeerde dat ik hem mocht hebben, omdat zij hem toch nooit gebruikte. Daarnaast kon ik hem beschikbaar stellen voor looks op mijn blog. Thank you Sam!

make-up stash

make-up stash

make-up stash

make-up stash

OH MY GOD! De 120 Palette is echt één van mijn favorieten uit mijn zus haar stash, om te kwijlen! Ze heeft hem al aardig goed gebruikt, dit was één van haar eerste palettes, net zoals ik veel pan heb ik mijn 88 Palette heeft zij dat bij deze. Altijd leuk om te zien! De schitterende tinten waar je ook dagelijkse looks mee kunt maken, verschijnen binnenkort op mijn blog.. STAY TUNED!

make-up stash

De Too Faced Natural Eye Palette die helaas een keer is gevallen, waardoor Nude Beach verbrijzelde en niet meer geperst kon worden. Kortom het lag all over the place en zo te zien heeft ook zij al aardig lopen scheppen in Heaven!

make-up stash

make-up stash

En dit is die van mij, dikke jaap in Heaven, maar je kunt ook zien dat zij de oogschaduws met shimmers gebruikt en ik de matte variant kies. Daarnaast zijn ze nog goed intact, zou ik ze stiekem een keer omruilen, kijken of ze het door heeft, gniffel!

make-up stash

make-up stash

make-up stash

make-up stash

Dit weet ik nog zo goed! We gingen met mommay naar Amsterdam, de Bijenkorf om daar haar eerste MAC oogschaduws samen te stellen. Toen kwam ik voor het eerst in aanraking met het merk, maar leerde ook meteen hoe je moest swatchen, wat pigmentatie was en vooral hoe je te gekke kleuren moest matchen.

make-up stashEnkele NYX trio’s.

make-up stash
Mijn zus tekent haar wenkbrauwen bij met een oogschaduw uit één van de trio’s, vandaar dat zij meer dan vijf verschillende oogschaduw palletjes heeft liggen. Laten we niet de twee vergeten die ik voor mijn nagellak DIY kreeg.

make-up stash

God, kom ik weer met een verhaal! De felroze blushes, yes guys, dit zijn incredible gepigmenteerde blushes die je heel subtiel kunt aanzetten. Tijdens een modeshow had ik de felroze + donkerroze gebruikt, alle vier zijn afkomstig van Coastal Scents.

make-up stash
make-up stash

make-up stashNars Orgasm.

make-up stashSleek Rose Gold!

make-up stashNYX Blushes.

make-up stash

make-up stash
make-up stashInglot!

make-up stash

make-up stash

Een kleine update van haar stash, inmiddels zijn we weer bij Inglot langs geweest, waardoor onze make-up collecties weer aardig zijn aangevuld. Niet alleen maar met pigments of highlighters, oogschaduws it is guys! De namen zitten aan de onderkant, waardoor ze niet zichtbaar zijn, maar als je ze wilt weten welke het is, let me know!

make-up stash

make-up stashWoa, precies andersom.

make-up stash

make-up stash

make-up stash

make-up stash

make-up stash

make-up stash MAC, Milani en NYX.

make-up stashMAC Limited Edition.

make-up stash Dior LE en Catrice.

make-up stash

make-up stash

make-up stash

make-up stash

make-up stash

make-up stash

make-up stash

make-up stash

make-up stash

make-up stashCaviar, Sierra en Euro Trash.

make-up stash

make-up stash

Oké, dit waren de belangrijkste stukken uit haar make-up collectie. Daarnaast is ze nog in het bezit van veel verschillende oogschaduws, losse pigmenten, foundations, a lot more! Ik heb het van de beste geleerd!

make-up stash

Toen we eenmaal de producten hadden gefotografeerd, ik de palette in ontvangst had genomen, verschillende looks erbij had verzonnen, vroeg ik aan haar wat nou echt haar diehard favorites waren. Gek genoeg hebben we die allemaal, het maakt niet uit hoe groot je stash vandaar dat zij haar favo collectie bij elkaar legde.

make-up stash

MAC Fixeerspray, MAC Foundation, Make Up Store Primer, NYX, Sleek, blush, lipsticks, Inglot, palettes, lippotloden, en noem maar op. A lot of stuff dat is één ding wat ik je zeker kan vertellen, maar je ook kunt zien. Heb je vragen over een product? Dan kan je die altijd achter laten bij de comments, of e-mailen!

MAAR, een long time ago liet ik al op de Facebookpagina weten dat je binnenkort op Beauty Koning kon komen te staan, maar niet hoe. Met je eigen stash! Heb jij een stash die je wilt laten zien? Groot of klein? Veel, of juist weinig? Maar heb je bijvoorbeeld meer dan tien verschillende mascara’s? AMAZING! Wil je enkele producten showen? Fotografeer dan je stash en stuur ze met beschrijving op naar cynthia@beautykoning.com

Bedankt voor het kijkje in je stash Sam!

Heb jij een favoriet uit je make-up collectie?


68 Comments

 • Christel

  20/07/2012

  Stash flash! Altijd leuk om te zien. De filmpjes die mensen er van maken kijk ik ook altijd! Ik weet niet maar ik vind het gewoon tof om te zien wat en hoeveel mensen hebben en hoe ze daar mee om gaan. Vaak zijn de kleine stashes indrukwekkender dan de grote:P

  Reply
 • redhotjillypeppers

  20/07/2012

  Wat een mooie stash ! Wel leuk dat jullie beiden zo met makeup bezig zijn.

  Reply
 • miss073

  20/07/2012

  Geweldige stash! heb echt zitten kwijlen hier ;P! Its amazing!!

  Reply
 • Bianca

  20/07/2012

  Mooie stash, leuk om te zien :)

  Reply
 • Lifesplash

  20/07/2012

  Mooie stash! Ik heb echt heel weinig producten gezien die ik zelf niet mooi vind. Heb een beetje dezelfde smaak volgens mij haha. Wel leuk dat jullie beiden met make-up bezig zijn, wat betreft mijn zus.. lol.

  Reply
 • Paola

  20/07/2012

  Wauwie! Wat een geweldige stash! Leuke merken en stuk voor stuk prachtige producten!

  Reply
 • Deb

  20/07/2012

  Mijn stash verbleekt bij die van jullie ;-) Volgens mij past het nog in mijn handtas wat ik heb hih (als ik goed prop dan hihi dan hebben we het niet over mijn nagellak spullen.. telt misschien ook mee.. uhmmm dan past het in een grote shopper tas ;-) Ik vind ook eigenlijk alles mooi wat je zus heeft.. erg verleidelijk als zulke mooie spullen binnen handbereik ligt.. gaat zeker een groot slot op haar stash. Haar inglot palettes zijn ook echt impressive en dan die collectie NYX lipsticks.. awesome!

  Reply
 • debby

  20/07/2012

  jemig wat een geweldige stash zeg! Wauw. Grappig om de verschillen tussen jullie 2 Too faced paletten te zien.

  Reply
 • pretty beauty land

  20/07/2012

  wat een leuk artikel! flinke stash heeft ze

  Reply
 • Jae

  20/07/2012

  Super leuk idee! Ik ga ook zeker eens wat foto’s van mij stash naar je opsturen!
  Liefs, Jae

  Reply
  • Beauty Koning

   22/07/2012

   Oh my, wat gaaf Jae! Ik ben heel benieuwd naar je stash girl. ^^

   Reply
 • deijsprinses

  20/07/2012

  Die stash is groter dan de mijne! Ik heb eigenlijk relatief weinig make-up maar alles wat ik heb gebruik ik vaak!

  Reply
 • theBlondBeauty

  20/07/2012

  dat zijn veel producten zeg, Jaloers! ‘x

  Reply
 • happyannanas

  20/07/2012

  Leuk idee, show you stash! Je zus heeft veel make-up! Veel verschillend merken, altijd leuk om te zien wat een ander dan weer allemaal heeft en gebruikt.
  xx

  Reply
  • Beauty Koning

   22/07/2012

   Dank je wel! :) Ja, dat vond ik ook! Sowieso houden wij beide ons niet vast aan één merk, ook high end en gewoon budget hoor. ^^

   Reply
 • Esmay

  20/07/2012

  Wat heeft je zus prachtige dingen in haar stash zeg! :D
  Leuk idee ook, de Show Your stash!

  Reply
 • beautiesatwork

  20/07/2012

  hele mooie stash :) die zou ik ook wel willen

  Reply
 • Amanda

  20/07/2012

  Wat leuk om te zien!! Ze heeft echt hele mooie producten en merken in haar stash. Misschien leuk als zij een keer ook look maakt voor op je site?

  Reply
  • Beauty Koning

   22/07/2012

   Dank je Amanda! True, ze heeft echte eyecatchers in bezit. Ik kan het aan haar vragen, maar denk niet dat ze het zal doen. :)

   Reply
 • Lotte

  20/07/2012

  Superleuk om te zien! Ze heeft echt mooie producten zeg, en ook best veel. Lijkt me heerlijk om een zus te hebben die van make-up houdt! De mijne dráágt niet eens make-up, hahaha.

  Reply
  • Beauty Koning

   22/07/2012

   Dank je Lot! Ja, dat is het ook hoor! Ik heb met haar echt makeuptalk, niet iedereen begrijpt dat. Als ik iets tegen jou zeg, antwoord je gewoon, zeg het maar eens tegen een random iemand die kijkt echt raar op. :”)

   Reply
 • lonneke

  20/07/2012

  Wauw gaaf artikel! lekker veel fotos!<3

  Reply
 • Lis

  20/07/2012

  Wat leuk! En wat heeft je zus veel stash!! Altijd leuk om in de spulletjes van je zus te neuzen :)
  Ik mocht vroeger alleen (bijna) nooit wat gebruiken haahah
  Maar ben nu ook wel heel benieuwd hoe je zus eruit ziet..misschien nog een keer een mooie look maken bij haar?

  Reply
  • Beauty Koning

   22/07/2012

   Dank je wel Lis! :) Binnenkort zal ze wel eens verschijnen op mijn blog, misschien moet ik eens een artikel over haar maken. :) Haha, dat is niet lief! Gelukkig mag ik haar oogschaduws lenen, eigenlijk gebruik ik alleen de palettes. :)

   Reply
 • joycelysanne

  20/07/2012

  wów, dat is nog eens een stash! hele mooie producten!

  Reply
 • Erg leuke stash!
  Wat een leuk idee voor een artikel ook :)

  Reply
 • ValleyDoll

  20/07/2012

  Oh wauw, awesome stash ! Heel mooie kleuren ook allemaal !

  Reply
 • Xan

  20/07/2012

  Wauw, mooie stash. Echt veel leuke producten. Love

  Reply
 • Kayla

  20/07/2012

  Wat een mooie stash, ik zie een aantal hele mooie producten!

  Reply
 • Sophia

  20/07/2012

  Wauw, mooie stash! Maar volgens mij moet het ‘sleek rose gold’ zijn ipv ‘sleek golden rose’.. ;p

  Reply
  • Beauty Koning

   22/07/2012

   Aho, really?! XD Ik gebruik geen blush, heb geen flauw idee hoe ze heten. Ik zal het even verbeteren, dank je Sophia. :)

   Reply
 • shannara

  20/07/2012

  Mooie stash!

  Reply
 • MissEvie.nl

  20/07/2012

  Wauw wat een vette stash, super veel oogschaduw. Geweldig! :-)

  Reply
 • Sarah

  20/07/2012

  Mooie stash joh! ik zie daar wel een paar dingetjes, die ik ook zou willen :D

  Reply
 • Liselotte

  20/07/2012

  Waauw! Wat heb jij veel zeg. Ik ben nu toch wel een beetje jaloers op jou. Als ik dat vergelijk met mijn stash haha. Ik vind het persoonlijk veel. haha

  Reply
 • Joyce

  20/07/2012

  Wow, wat een mooie stash zeg! Je kan wel zien dat jullie op elkaar lijken haha!

  Reply
 • Irma

  20/07/2012

  Superleuk om haar stash te zien! De make-up zit in jullie genen (:

  Reply
  • Beauty Koning

   22/07/2012

   Haha, so trueee Irma! Het komt door haar hoor, zij begon met make-up. Toen ineens felle tinten, nog in haar eigen jeugd en vervolgens nam ik dat over, startte een blog en here I am! ^^

   Reply
   • Irma

    22/07/2012

    haha, dan ben ik blij dat zij met make-up begonnen is (:

    Reply
 • Kimberley

  20/07/2012

  Wauw! Een echte make-up liefhebber dus! Overal Pan! ;-) Leuk om in haar stash te mogen kijken :-)

  Reply
 • Jorinde

  20/07/2012

  Mooie stash. Er zitten prachtige merken en producten tussen!

  Reply
 • Yak Man

  20/07/2012

  wooow, dat zijn zulke mooie spulletjes zeg! ♥ Ze heeft ook al heel veel pans geraakt zo te zien, haha! En wat aardig dat ze die pallette aan jou gaf! Ik heb paar dagen geleden toevallig ook een aantal aan mijn zusje gegeven, haha. :’)

  Reply
  • Beauty Koning

   22/07/2012

   Aaaah, je bent een goed mens Yak Man! xD Ik vond het supergaaf om wat van mijn zus te krijgen, omdat zij er altijd mee bezig was. Ja, ze heeft ook aardig wat pans in beeld. Zo leuk om te zien. ^^

   Reply
 • Monique

  20/07/2012

  Wat ontzettend leuk om te zien.. Ik loop ook al tijdje met dit idee in mn hoofd, meer t komt er steeds niet van helaas.. Ik vind het super leuk om in andermans stash t mogen snuffelen op deze manier :)

  Reply
 • Jasmine

  20/07/2012

  OMG, wanna have it all. Geweldige stash ik hou van de vele nude paletten, maar dat Inglot palet is echt het einde!! Supermooie kleurtjes.

  Reply
 • Ayla

  20/07/2012

  Wauw, wat een grote stash! Ik ben jaloers op die grote oogschaduw palettes!

  Reply
 • snakesinthebasket

  20/07/2012

  heel leuk om te zien! ze heeft ook echt een hele mooie stash :)

  Reply
 • Manon

  20/07/2012

  Super leuke stash, en ook leuk dat je kan zien dat ze veel producten ècht gebruikt door de pans die al zichtbaar zijn.
  Leuk artikel trouwens.

  Reply
  • Beauty Koning

   22/07/2012

   Ja, dat vond ik ook! Je ziet echt wat ze gebruikt, maar ook veel gebruikt. :) Dank je wel Manon!

   Reply
 • Mayara Esther

  20/07/2012

  Wauw, ze zuster heeft een hele mooi stash. Ik hoop dat ik ooit zo ver komt met mijn klein stash. :)

  Reply
  • Beauty Koning

   22/07/2012

   Ze is echt al jaren bezig hoor, gewoon goed sparen! :) Keeep up the good work!

   Reply
 • Wauw wat veel! Komt precies geen eind aan haha :p

  Reply
 • Whit

  20/07/2012

  Waw! Wat een grote stash! Ik heb nog niet de helft van de helft denk ik :D
  Wat leuk om te zien! Ik zat al te kwijlen bij al die leuke oogschaduws!!

  Reply
 • Gerrianne

  20/07/2012

  One word; WAUW! Echt een amazing stash heeft je sister! Die palette’s ook, om te kwijlen…. Echt waar, oh! Nu krijg ik zin in internet shoppen.. Weet je wat? Ik ga straks heerlijk mijn bed in nestelen na een rot nacht & ga ik eens kijken wat ik na mijn verjaardag ga bestellen. Thanks, Cynthia & je Siss.. Nu moet ik weer palette’s, hoognodig. xD

  Reply
  • Beauty Koning

   22/07/2012

   Haha, oeps! Online shoppen is ook lekker, als je iets wilt, hoef je het niet terug te leggen, klik aaaand it’s gone. :’) Have fun Gerrian. :)

   Reply
 • Hanna

  20/07/2012

  wauw, wat veel! en die palettes, ik ga echt kwijlen haha.

  Reply
 • Liliane

  20/07/2012

  Wat een mooie stash heeft je zus!
  En ik zou ze gewoon stiekem swappen, merkt ze vast niet ;)
  Zeg maar tegen je zus dat als zij dezelfde onhandigheids-geen als jou bezit dat ze haar stash dan ook wel bij mij in bewaring mag geven (a)

  Reply
  • Beauty Koning

   22/07/2012

   Haha, geweldig Lil! Ja, dat zal ik wel even melden, misschien heb je binnenkort wel een hele voorraad liggen. :o

   Reply
 • Ruth

  21/07/2012

  Prachtige stash! Heel veel eyecandy :-) Ik vind de palettes ook zo mooi samengesteld, ze heeft er echt oog voor. Ik snap wel dat je graag bij haar leent. De collectie NYX lippenstiften vind ik echt amazing en de blushes, wow! Leuke nieuwe categorie!

  Reply
  • Beauty Koning

   22/07/2012

   Ah, dank je wel Ruth! Ik heb het ook geleerd van de beste hoor, ik zal het tegen haar zeggen. ^^

   Reply
 • Mariel

  22/07/2012

  Mooie stash!

  Reply
 • chicadeahora

  23/07/2012

  Supermooie dingetjes!

  Reply
 • Eline

  07/02/2013

  Wauw wat een prachtige stash!

  Reply

Geef een reactie