FOTD: Tequila Sunrise is draagbaar.

Hebben we niet allemaal een tint die we niet kunnen hebben? Puur omdat het niet mooi “matcht” met onze huid? Slechte oneffenheden ineens aan het licht brengt? Uhu, just saying! Een tijd geleden beloofde ik aan jullie, dat ik elke gekke neontint, felle oogschaduwkleur, voorbij zou laten komen in een look, zodat ik kon aantonen, dat elke kleur draagbaar is. Vandaag is oranje aan de beurt, spot jij de tint al?!

Nee, het is niet de lipgloss op mijn lippen, dat is cheaten! Maar inderdaad, het is de nagellak die ik op heb, misschien iet op de foto. Het is zo leuk om jullie te pesten, maar kun je nog de oranje tint uit het Sleek palette voor je halen? Tequila Sunrise baby!

Tijdens het maken van verschillende looks, kwam ik er namelijk achter dat de bruine oogschaduw de boel neutraliseert, waardoor het een stuk rustiger overkomt. Geen schreeuwerige roze in yo face, of een blauw oog, maar juist het op de achtergrond duwt. Amazing! Maar om elke keer dezelfde ooglook te maken, of nouja, dezelfde tinten te gebruiken, boring..

Daarom pakte ik vandaag geen TooFaced palette erbij, ook niet voor onder mijn wenkbrauw, Blanc Type van MAC is daarom een perfecte dupe voor de blentrick, maar we lopen te hard van stapel. Voordat ik de toepas, breng ik als allereerste mijn oogschaduwbasis aan, like always de Too Faced Shadow Insurance!

depte ik met een platte oogschaduwkwast goed op mijn ooglid, geen Milk, want we willen de kleur niet zo laten spreken. De pigmentatie van de oogschaduw zegt namelijk al genoeg, doordat ik hem als eerste aanbracht, wist ik dat ik hem al deels zijn “kracht” zou wegblenden, omdat ik mijn arcadeboog voorzag met de Orange épicé van

Gek genoeg bracht ik deze goed gepigmenteerde oogschaduw ook onder mijn oog aan, een beetje daredevil, maar ik vertrouwde op I Do Declare van Everyday Minerals die de oogschaduws in toom zou houden door middel van zijn donkerbruine krachten. Met een pencil brush zette ik mijn outer v aan like a boss en nam ik ook onder mijn oog weer mee. Neutraliseren!

Goed blenden was een must, ook naar binnen toe + onder het oog. Mijn binnenste ooghoek had ik vrijgelaten, omdat de look aan de donkere kant zou komen, of misschien te fel, kon ik hem natuurlijker maken door mijn ogen heldere te laten spreken. Dankzij Blanc Type voorzag ik mijn ooghoeken van een vleugje crème!

Een zwarte winged eyeliner om het met Catrice Black Jack with Jack Black gelliner af te ronden en natuurlijk een goede budget mascara van Essence, de Maximum Definition Volume Mascara. Een huidkleurige oogpotlood, All I Want ook van Essence, op mijn waterlijn en een wimperkrultang nog voordat ik ze voorzag van mascara!

Toen ik eenmaal buiten mijn comfort zone was, zonder mijn favo palette, gebruikte ik meteen een lipgloss die ik nooit gebruik. Het is een Juicy Tube van Lancôme, de Apple Shibuya. Een oranje lipgloss, vrij sheer, draag hem nooit, maar hij ruikt goddelijk.

Het lijkt wel alsof ik poseer om een pasfoto te nemen, maar hay, een vooraanzichtpic was ook nodig! Oranje? Check! Fel? Check. Draagbaar? Dat is een dubbele check, niemand die door heeft dat ik Tequila Sunrise heb gebruikt van Sleek, right?! Heb je een felle oogschaduw, draag er bruin bij, je zult zien dat het ineens voor overdag kan!

Draag jij wel eens een oranje lipstick/lipgloss/oogschaduw?


52 Comments

 • shannara

  25/07/2012

  ziet er mooi uit op deze manier

  Reply
 • beautiesatwork

  25/07/2012

  heel mooi :D oranje is mijn lievelingskleur

  Reply
 • Esmay

  25/07/2012

  Weetje. Het word heel eentonig wat ik altijd comment. Dus ik doe het een keer anders: Bah Cynthia, wat verschrikkelijk deze ooglook.
  Grapje. Ik lieg want hij is weer zo mooi as alwaaays.

  Reply
 • Lifesplash

  25/07/2012

  hahaha, ik ben het met Esmay eens! Mijn comments worden ook zo eentonig… en je weet vast al wat ik wil zeggen.. (A’)

  Reply
  • Beauty Koning

   26/07/2012

   Haha, maar ik waardeer ze nog steeds allemaal stuk voor stuk hoor! :D

   Reply
 • Christel

  25/07/2012

  Inderdaad heel goed draagbaar!:)
  Ik moet weer een oranje kleur in mijn stash op nemen, die mis ik nog!

  Reply
 • Jorinde

  25/07/2012

  Hij is inderdaad goed draagbaar :-)

  Reply
 • joycelysanne

  25/07/2012

  wauw, erg mooi!

  Reply
 • Draagbaar voor jou, maar zeker niet voor mij. Je ogen komen wel mooi uit met deze kleur en het lijkt wel alsof je meer diepte hebt in je blik of ligt dat aan mij?

  Reply
  • Beauty Koning

   26/07/2012

   Dank je wel Peggy, misschien omdat ik mijn outer v goed heb aangezet? Dat hij wat meer schaduwt?

   Reply
 • debby

  25/07/2012

  Prachtig! Ik hou van oranje ( en rood en paars en groen en geel) en al helemaal als het gewoon draagbaar is. Vind het zelf ook altijd een sport om van dit soort kleurtjes iets draagbaars te maken. Erg mooi dus meid.

  Reply
 • Liselotte

  25/07/2012

  heel mooi! Oranje is misschien niet echt draagbaar maar bij jou wel. weer een mooie look.

  Reply
 • deijsprinses

  25/07/2012

  Momenteel ben ik helemaal into oranje maar ik sta er eigenlijk niet mee ;)
  Ik ben steeds opzoek naar die ene draagbare tint!

  Reply
 • theBlondBeauty

  25/07/2012

  wauw, echt super mooie (draagbare) look! ‘x

  Reply
 • ValleyDoll

  25/07/2012

  Gorgeous ! Zou zelf nooit geen oranje er uit pikken.

  Reply
 • Amanda

  25/07/2012

  Ik gebruik deze kleur ook wel eens, maar hij is zo fel en glitterig dat ik het ook moeilijk vind om hem te combineren. Maar zoals jij het nu doet staat het eigenlijk wel mooi! Ik ga het ook maar eens probereb.

  Reply
  • Beauty Koning

   26/07/2012

   Ja, true. Hij is echt heel extreem, maar daarom vind ik hem geweldig! :D De pigmentatie is ook echt.. mind-blowing.

   Reply
 • femketje

  25/07/2012

  oeh pretty :D

  Reply
 • Vera

  25/07/2012

  Super mooie look weer! Jou staat ook gewoon alles haha :)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  25/07/2012

  Gecombineerd met bruin is hij inderdaad erg mooi !

  Reply
 • Kayla

  25/07/2012

  Staat je heel mooi! Oranje is best een leuke kleur voor op de ogen..

  Reply
 • Irma

  25/07/2012

  Deze look is zeker draagbaar! Ziet er heel mooi uit en die lipgloss moet je vaker gebruiken, staat je goed!

  Reply
  • Beauty Koning

   26/07/2012

   Thank you Irma! Meh, is een rot lipgoss.. ben eigenlijk allergisch ervoor. :’)

   Reply
   • Irma

    27/07/2012

    oow, oeps! dat klinkt niet goed. dan zou ik hem toch maar weggooien (:

    Reply
 • Ik draag nooit oranje, maar zo te zien moet ik dat weleens proberen want het ziet er erg mooi uit met blauwe ogen =)

  Reply
 • Diana (@DianaAPBL)

  25/07/2012

  Oh Cynthia, je hebt echt de mooiste looks ter wereld! I love them :)

  Reply
  • Beauty Koning

   26/07/2012

   Ah, thank you Dianaaaa! :D Dat is echt amazing om te horen, wauw. Dank je. :)

   Reply
 • Paola

  25/07/2012

  Ik vind hem erg mooi geworden! Ik heb zelf een keer oranje met lichtblauw gecombineerd, maar die was wel vrij heftig..

  Reply
 • Bee

  25/07/2012

  Prachtig!

  Reply
 • Liliane

  25/07/2012

  Jaaaa, bruin is inderdaad echt de oplossing hiervoor.
  Kwam ik ook achter toen ik die oranje look moest maken voor de 1×1 (oranje en bruin) tag :D

  Reply
 • Nicole

  25/07/2012

  Staat je weer prachtig, meid!

  Reply
 • Xan

  25/07/2012

  Staat idd mooi met bruin. Misschien dat ik vanwege mijn huidskleur geen moeite heb met oranje of andere felle kleuren. Een idee dat ik hem een keer namaak om te kijken hoe het bij mij staat? Love

  Reply
  • Beauty Koning

   26/07/2012

   True, daarom kan jij ze zo goed hebben! Ook paars en goud, oh my god.. incredible! :D

   Reply
 • Marloes

  25/07/2012

  Prachtig! Ik draag nooit oranje lipstick of oogschaduw. Alleen oranje nagellak wanneer het Nederlands Elftal een belangrijk toernooi speelt. Maar dat heeft helaas ook niks geholpen :P

  Reply
 • Cynthia

  25/07/2012

  Ik zelf draag nooit oranje, misschien moet eens een look mee gaan maken!=)

  Reply
 • Kimberley

  25/07/2012

  Op deze manier is hij erg draagbaar! Ik draag nooit oranje maar misschien toch maar een proberen nu ik dit artikel heb gelezen. Jij geeft de mens wel inspiratie zeg! :D Yay!

  Reply
 • Gerrianne

  25/07/2012

  Draagbaar, absolutely. Jij kan de meeste tinten dan al hebben, alleen deze is meer dan draagbaar. Niet dat dat kan, maar oké. Staat je super! Oranje wordt echt helemaal een geweldige kleur. :’D

  Reply
 • snakesinthebasket

  25/07/2012

  hele mooie look! oranje blijf ik toch een lastige kleur vinden (al draag ik het wel graag op mijn nagels..)

  Reply
 • Mariel

  25/07/2012

  Mooie look! Jou staat alles :)

  Reply
 • Mayara Esther

  25/07/2012

  Ik draag meestal een orange/bruin achtig oogschaduw. Maar ik probeer het naturel te houden. Ik ben bang om opvallende oogschaduw te gebruiken. :$

  Reply
 • Miranda

  25/07/2012

  Inderdaad draagbaar, echt een mooie look.

  Reply
 • Tessa

  25/07/2012

  Dit is een van mijn dagelijkse looks. Ik ben er gek op om opvallende ogenschaduw te gebruiken en ik vind het heerlijk hoe oranje ogenschaduw blauwe ogen echt laat knallen!

  Reply
 • ellis1993

  25/07/2012

  Staat supermooi!
  (Ja, ik reageer om 5 over 1 ’s nachts. Nachtbrakertje hier.)

  Reply
  • Beauty Koning

   26/07/2012

   Yea, props voor de nachtbrakers! Vijf over één is nog vroeg hoor, zie soms reacties van half vijf.. Ja, dan ben ik ook nog wakker. :’) Heerlijk!

   Reply
 • Lotte

  26/07/2012

  Wauw, het staat je prachtig! Je ziet helemaal niets meer terug van die neonoranje oogschaduw. Mooi gedaan!

  Reply
 • Madelon

  26/07/2012

  Gaaf! Ben best nieuwsgierig of die kleur mij zou staan XD

  Reply

Geef een reactie