Rituals, Kerstpakkettenshop + Winactie!

Gisteren testte ik nog hun gezichtscrème, een schattige sample verpakking met een goddelijke geur waar je U tegen zei. Nog niet bekend met het merk van Rituals, dan zal ik je vast gerust stellen, na mijn research ben ik wat duidelijker geworden. Ik kon het merk namelijk ook niet zo goed, love research, maar ik mag ook nog eens iets gaafs doen van Kerstpakkettenshop.com!

Kerstpakkettenshop

Om terug te komen op het merk Rituals, ik wist dat ze lekkere geurkaarsen hadden, geweldige scrubs, maar ook nog eens cosmetica! Prachtige make-up producten die niet op dieren zijn getest, well hello amazing merk! Leuke en hippe verpakkingen, maar niet alleen voor haar, maar ook voor hem, zijn dat alvast de vroege kerstcadeautjes? Dat is toch geweldig!

Van body lotions tot naar parfum, douchegels, scrubs, hand balsems en conditioners voor in het haar. Een groot merk wat veel tot zijn beschikking heeft, dat wist ik niet eens! Shampoos en zonbescherming + aftersun, kan ik nu wel gebruiken, ben verbrand als de neten. Parfum voor je paps, je broer, of misschien je vriend, maar ook rustgevende geurstokjes, of afwasmiddel en dat allemaal diervriendelijk. Ik omarm het merk nu met open armen!

Kerstpakkettenshop

Mijn zus had een product, die ik inmiddels deels heb gekaapt, waardoor het net lijkt alsof je ijs op je huid hebt liggen. Door de mint in de douchegel, lijkt het alsof je een ijzige douche binnenstapt. Het voelt heel verkoelend aan, heerlijk na een workout!

Om terug te komen op het amazing deel van het artikel, de winactie! JA! Ik mag een Rituals pakket aan één van jullie weggeven, kortom de heerlijke producten die je net heb gelezen, zitten misschien wel in jouw pakket! Wat moet je daarvoor doen?

 • Vertel in de comments of jij het merk Rituals al kent
 • Heb je al kennis gemaakt met het merk? Welke producten heb je dan in bezit en wat jouw ervaring daarmee? Zo niet, fantaseer eens over verschillende producten die je zou willen bemachtigen
 • Vergeet niet om de goede e-mail achter te laten in het balkje bij je e-mail adres, ondanks dat WP raar doet, zal ik je gewoon vinden hoor!

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Kerstpakkettenshop.com. Via Kerstpakkettenshop.com kun je snel en voordelig kerstpakketten bestellen. De focus ligt op originele kerstpakketten en traditionele kerstpakketten Binnen de categorie goedkope kerstpakketten vind je al een kerstpakket vanaf 9 euro. Een groter budget? Bekijk dan ook ons assortiment luxe kerstpakketten en exclusieve kerstpakketten Nieuw in 2012 is het Rituals kerstpakket en het Hollands kerstpakket.

Succes met de winactie, je hebt twee weken de tijd om mee te doen!


53 Comments

 • Kat

  25/07/2012

  Nice!
  Ik ken Rituals al van de scrub die ik ervan heb, en die is zó fijn <3 Zou heel graag meer Rituals-dingetjes testen :D

  Reply
  • missnevermind

   02/08/2012

   Leuke actie :)! Ken rituals van de foaming douche gels die zijn zo lekker. Ook de nagelak, oogschaduw en lipgloss. Verder net het laatste product Qi in mijn bezig heerlijk.

   Reply
 • Louisa

  25/07/2012

  Leuke actie! Ja ik ken Rituals en heb zelf een paar van de foaming douche gels, scrubs en vooral de Touch of Hammam whipped body cream gebruikt.
  Heerlijke geuren! Alleen jammer dat mijn portemonnee het niet toelaat om daar wat vaker te bestellen.

  Reply
 • Christel

  25/07/2012

  Leuke actie! Ik doe natuurlijk graag mee;)
  Ik heb van Rituals eigenlijk nog helemaal niks maar toevallig staat er een trip voor morgen ingepland. Zo vond ik hun makeup op de verschillende blogs er heel mooi uit zien en spreekt de zonnebrandcreme mij eigenlijk ook wel aan. Daarnaast weet ik dat de foaming douche gels heel erg lekker schijnen te zijn en ik ben dan ook erg benieuwd!:)

  Reply
 • Paola

  25/07/2012

  Wat een leuke winactie! Ik kende Rituals eerst alleen van naam en van blogs en sinds 3 maanden heb ik mijn eerste snuffelsessie gehad! Ik liep de Rituals winkel in en werd vrolijk begroet! Een winkelmedewerkster kwam vrij snel naar me toe en vroeg ik of ik het leuk vond om opgemaakt te worden! Super leuk natuurlijk, maar helaas had ik een allergische reactie gehad van een creme, dus moest ik even een tijdje make-up loos door het leven! Een drama zoals je wel begrijpt! Ik keek rustig rond en rook aan allerlei geuren! De een nog lekkerder dan de andere. Toen begreep ik ineens alle positieve blogs erover. Een maand geleden ontdekte ik dat de Da in de stad hier het merk ook heeft en iedere keer als ik er kom ruik ik aan dezelfde pot! Jammie wat is die lekker! Ooit ga ik Rituals kopen, maar voor nu is het nog iets te prijzig!

  Reply
 • joycelysanne

  25/07/2012

  ja, ik kende het wel. Maar dan zo’n typisch gevalletje wel van gehoord maar nooit een stap binnen gezet! Ik weet dat mijn mams een douchegel van het merk heeft die ondertussen vaker word gebruikt door mij dan door haar – want het is goddelijk spul! Beetje jammer dat ik met mijn schampere studentenloontje nog geen fles douchegel kan kopen van een maandinkomen (oké ik overdrijf) want anders zou ik het wel weten! I’m in!

  Reply
 • Emmely

  25/07/2012

  Hmm rituals. Een merk dat zich in mijn ogen echt onderscheidt van andere merken. Fijne winkels, alsof je even een ander wereldje instapt. Eentje die lekker ruikt. Ik heb mijn vriendje al meerdere keren verwend met massageolie, bodylotion of een douchegel. He loves it, and me to! Rituals producten zijn ook top voor een kadootje. Het wordt altijd zo mooo ingepakt! :D big fan over here. Zelf gebruik ik op dit moment een deo met bijpassende douchgel. Een spiksplinternieuw ritualspakket klinkt als muziek in de oren. Come heeeeeeere!

  Reply
 • Anne-Sophie

  25/07/2012

  All I could think: kerstpakketten?! :D

  Maar hartstikke leuk! Ik heb de afgelopen jaren wel het één en ander van Rituals gehad, met name douchespulletjes, scrubs en een heerlijke haarmasker dat er helaas uit is. Heerlijke geuren, verzorgend en goede ervaringen mee. Als ik in de winkel ben, ruik ik altijd even aan die geurstokjes. Die zijn vast ook fijn. Oeh, ik vergeet bijna dat Rituals ook make-up verkoopt! De blushes zien er prachtig uit, zou ik zeker eens willen proberen!

  Reply
 • Linda Harkink

  25/07/2012

  Hoi!
  Ik ken Rituals nog niet, mijn moeder vind het te duur…..
  Ik heb nog nooit kennisgemaakt met Rituals, omdat, zoals ik al zei, mijn moeder het te duur vindt. Ik zou heel graag de Foaming Douchegel willen proberen want daar heb ik veel goeds over gehoord!

  XXX

  Reply
 • germa

  25/07/2012

  Gave winactie!!! Ik doe zeker mee. Ik ken het merk rituals al een paar jaar. Ik kreeg 5 jaar geleden mijn eerste kerstpakket. Dit was een reistrolley met een super zachte badjas met het logo van het bedrijf waar ik toen werkte en een rituals hammam delight foaming shower gel sensation. (Ik heb hem nu in mn handen voor de exacte naam) ;) echt een heerlijk product dat ik al vele malen opnieuw gekocht heb. Het is een gel dat verandert in een Mouse. Dus ik zou zo’n gave rituals kerstpakket wel willen winnen!

  Reply
 • Nelian

  25/07/2012

  Ja ik ken Rituals ook al. Super lekker. Ik heb net de hammam scrub en douche gel opgemaakt. Die ruikt zo lekker, en je huid word er superzacht van. En ik heb nog een body butter Sunrise geloof die geloof ik. Super lekkere butter, lekker dik maar trekt snel in.

  Reply
 • Irma

  25/07/2012

  Leukleukleuk, deze winactie! Ik vind Rituals echt een heel fijn merk! Ik heb zelf een Ricescrub, dat is een vrij grove scrub voor het lichaam en hij is heel fijn! Ik had hem gekregen voor afgelopen Sinterklaas en ik ga dit jaar een ander Ritualsproduct vragen (: Mijn zus heeft een doorzichtige nagellak van Rituals en die is ook heel fijn! Ik steel hem wel eens (whoops, guilty) en gebruik hem dan als topcoat. Dat werkt super, dus ik heb alleen maar positieve ervaringen met Rituals. Ik ben heel erg benieuwd naar de geurkaarsen en Rituals heeft ook een soort douche foam ofzo en dat gaat heel erg schuimen onder de douche! Dat wil ik echt een keer proberen ^^

  Reply
 • Sheela

  25/07/2012

  leuke winactie!
  Ik ken Rituals nog niet zo lang. Ik las er soms over op verschillende blogs maar ik kende het toen niet. Toen zag in ons stadje ineens de rituals, ik wist niet eens dat we die hadden maar ik durfde er nooit binnen te gaan. Ik weet niet zo goed waarom, het zag er zo donker uit maar ik wist dat het een hele fijne winkel is en elke keer wanneer ik er voorbij liep rook ik die geweldige geur.
  Een paar weken geleden ben ik eindelijk binnengestapt en ohh wat een leuke winkel! Ik heb nog niets gekocht, maar wat ik wel heel graag wil is één van hun geurkaarsen en een shower gel, ik heb gehoord dat die heel fijn zijn en ik heb ook al verschillende reviews gelezen dus ik ben benieuwd :) ♥

  Reply
 • Inge

  25/07/2012

  Wauw super leuke winactie! Ik ben helemaal gek op Rituals :)

  Ik heb de Ginko’s secret handcrème (een beetje vettig, maar heerlijk om te gebruiken voor het slapengaan, de volgende dag zijn je handen zijdenzacht!), ook de Yogi Flow foaming shower gel is helemaal geweldig, echt mijn favoriete douchegel! Ook de Rice Scrub is erg fijn en heerlijk in gebruik, en ik heb de Bee True foaming shower gel klaar staan voor als mijn huidige douchegel op is. Ik ben gek op honing en ben dus heel erg benieuwd naar dit product.

  Al met al zijn de producten van Rituals heerlijk in gebruik, ze maken je huid lekker zacht en ruiken overheerlijk.

  Ik heb trouwens ook een prachtige nagellak van Rituals, genaamd Freezed Fantasy, een van mijn favoriete kleuren – de finish is frosty maar glanst ook moi, hij dekt goed en de kleur is een geel-groen-blauweige duochroom. Pure love!

  Reply
 • MissEvie.nl

  25/07/2012

  Wat een leuke winactie! Kerstpakketten, hmm daar denk ik liever nog even niet aan ;-) Maar de producten van Rituals zijn geweldig! Ik heb er al meerdere van gebruikt, douchegels, scrubs bodycreams, heerlijk! Ook heb ik het keukensetje met afwasmiddel, handzeep en handlotion, daarnaast de thee, een oliebrander en een dikke kaars van Rituals. Ja ja, I Love It! Nu maar hopen dat ik misschien bijvoorbeeld de make-up kan gaan uitproberen met deze winactie :-)

  Reply
 • Amanda

  25/07/2012

  Wat een gave winactie! Ik heb aardig wat producten en ben vooral dol op hun douche foams.. hmm heerlijk! Heb laatst ook een mini setje aangeschaft voor op vakantie. Jammie!

  Reply
 • Jasmine

  25/07/2012

  Och jah het Rituals merk. Ik ken het merk al een aantal jaar, omdat er een Rituals winkel in mijn stad is. Toch heb ik er nog nooit iets gekocht, wel al eens binnengekeken. Het lijken me erg fijne producten en de verpakkingen zijn altijd mooi en clean. Misschien toch eens een Ritual product aanschaffen =]

  Reply
 • Nienke

  25/07/2012

  Leuk, ik doe mee. Ik ken Rituals, maar ik moet zeggen dat ik het al lang niet meer heb gebruikt. Mijn pa is verslaafd aan de scheercrème, haha. Zo heb ik het ooit ontdekt. Ik zou de make up graag eens uitproberen.

  nienkevaneik@gmail.com

  Reply
 • Naomi

  25/07/2012

  Ja ik ken het merk wel, maar ik heb er zelf niets van omdat ik het er simpelweg het budget (nog) niet voor heb.
  Daarom doe ik hier ook aan mee, het lijkt me een leuk pakket om te winnen en daarbij meteen de producten mee te leren kennen! ;)

  Reply
 • Britt

  25/07/2012

  Rituals, een heerlijk merk met verfrissende en lekker verzorgende cremepjes. Ik heb er 1 product van, Wai Wang, een heerlijke scrubcreme die mijn huid goed verzorgt. Niet te vet op de huid maar trekt supersnel in!

  Reply
 • theBlondBeauty

  25/07/2012

  super leuke winactie, ik kende het merk Ritual wel al maar heb er nog nooit producten van gehad. Dit is dus the perfect way om dat te veranderen! ‘x

  Reply
 • Jorinde

  25/07/2012

  Yep, ik ken Rituals. Ze hebben heerlijke producten zoals de douche foams, scrubs, handcremes en vooral de geurstokjes (die zijn goddelijk). Vandaag een zonnebrandcreme van hun gekocht :-)

  Reply
 • deijsprinses

  25/07/2012

  Kerstpakketten? Oei oei oei, ik wil nog even van de zomer genieten :D Het is me even te vroeg om aan Kerst te denken!

  Maar aan de winactie doe ik graag mee. Ik ken Rituals zeker en hou van hun concept. Wij hebben al meerdere malen de geurdispenser in huis gehad, ik heb hun hele rice lijn (shampoo, scrub, bodycrème) gehad. Gehad… Moet ik eens opnieuw aanschaffen. Ook heb ik hun handscrub, divine!

  Deze middag heb ik er zelfs nog de make-up workshop bijgewoond! Hun nieuwe mascara is super!

  Reply
 • Gerrianne

  25/07/2012

  Kerstpakketten? Moet er niet aan denken! Al hoe wel, ik had vanmiddag zin in schaatsen. Nouja, dat terzijde. De win-actie is erg leuk. Ik denk er nog eens over, want de producten lijken me echt amazing. Ik ben nog niet bekend met hun merk, maar liep laatst zwijmelend in de v&d langs hun schappen. Die geur stokjes, de body butters en de lotions. Oh, ik ging er snel weg. Mijn portemonnee was weer zoals gewoon leeg gekocht. Met name door die vervelende Six met korting.. Het kon niet meer terug dus ik liet de Rituals producten, maar staan. Helaas, helaas. Ik ben er verder zo erg benieuwd na! Krijg meteen bij de verpakking al zo’n heerlijk luxe, verwend gevoel. Lijkt me heerlijk. Je weet mijn email-adress verder wel te vinden! :’)

  Reply
 • Bonita

  25/07/2012

  Ik ben bekend met rituals. Ik ben nog nooit in een winkel van rituals geweest, maar het ziet er veel belovend uit. Mijn vriendin heeft thuis heel wat staan van rituals ( haar moeder is er verzot op ;D ) en zelfs afwasmiddel zoals je al zei. Dat vond ik erg raar.. Maar ik zou ook graag afwasmiddel hebben die ook gewoon verzorgd ;). Daar ben ik erg beniewd naar de bodylotions.
  xx

  Reply
 • Anna (happyannanas)

  25/07/2012

  Yes, Rituals! Ik kende het merk al wel , heb er zelf (alweer een tijdje geleden) een douchegel van gehad. Mmmm! Hij had een roze verpakkingtubeding en hij rook heeeerlijk! En verder.. mijn moeder heeft eergister (toen we naar Arnhem gingen, naar een Rituals-winkel) een deo gekocht en hij ruikt heel lekker. Moet hem maar eens inpikken.
  Ze zijn best wel duur, maar een bodylotion of een butter zou ik ook lekker vinden, heb áltijd een droge huid in de zomer. Of een scrub! :D

  Reply
 • Essie

  25/07/2012

  Ik heb heel lang de Haman (of Hamam?) doucheschuim gehad. Heerlijk spul, geweldige geur. Ik ben echt dol op de geuren van de |Rituals producten, maar het is soms net boven mijn budget.
  *fingers crossed* voor mezelf met deze winactie

  Reply
 • Linde

  25/07/2012

  Yeaah Rituals:) ik ken het merk en hij zooo fijn heb zelf de douchgel, douche pasta en mn moeder heeft iets van een dag lotion of zoiets. ik vind het een heel fijn merk <3 ik wil graag nog andere dingetjes testen superleuke winactie ik doe mee xx :D

  Reply
 • Hanna

  25/07/2012

  wauw, dat klinkt suuper!
  nou, ik kende rituals in de zin van dat mijn beste vriendin er ontzettend enthousiast over was, en zij heeft zo’n beetje de halve collectie in huis. ze praat er zeker een keer per week even over, en ik ben heel erg benieuwd! ikzelf heb helemaal niks (oh ja, ik probeer medelijden op te wekken zo :D) van het merk omdat het altijd een beetje boven mijn budget is en dus ik zou heeeel erg graag een paar producten in bezit krijgen, want ik ben en blijf vreselijk benieuwd! ik vind het ook super dat rituals diervriendelijke spullen verkoop, want ik blijf het afschuwelijk vinden als bedrijven hun spulletjes op dieren uit testen! en om al die redenen samen zou ik ontzeeeettend graag wat bemachtigen en vooral gebruiken!
  liefs!

  Reply
 • Super leuke winactie! Ik ken Rituals al. Altijd als ik een cadeau moet kopen stap ik daar even binnen en vaak kom ik dan met iets moois buiten. Alleen zelf heb ik er nog helemaal niks van!
  Ik ben erg benieuwd naar hun geurstokjes, die gaf ik eens cadeau en ze waren naar het schijnt echt heerlijk!

  Succes iedereen :)

  Reply
 • beachgirls1802

  26/07/2012

  Ik doe mee. Ik kende het merk al, want in mijn woonplaats zit een Rituals winkel. Ik heb een Rice scrub van Rituals gehad, helaas is hij nu op. Een erg fijne scrub ook zeker een aanrader.
  xoxo

  Reply
 • beautyding

  26/07/2012

  Super! Rituals is echt mijn favoriete luxe merk. Ik heb ooit de foaming showergel in sunrise gekregen, die geur is echt goddelijk! Als je ooit bij Rituals bent moet je die geur ruiken Cynthia. Mijn moeder wou toen ook dezelfde fles douchegel als ik maar helaas hadden ze sunrise niet dus koos ze de roze. Die is ook lekker maar sunrise is the best! Helaas is mijn fles na twee en een half jaar toch echt opgegaan (hoezo zuinig) en vind ik hem toch erg prijzig voor een douchegel. Ik zou wel een keertje het sunrise parfum willen uitproberen, deze is redelijk budget en lijkt me heerlijk ruiken.

  Reply
  • Beauty Koning

   26/07/2012

   De foaming showergel heb ik nu al een aantal keer voorbij komen, maar Sunrise is goddelijk?! Damn girl, nu ben ik nieuwsgierig naar de geur. Als ik er ben, zal ik er zeker even aan gaan ruiken. Dank je wel! :) Oh my, is er ook nog een parfum van?! I want!

   Reply
 • Lotte

  26/07/2012

  Woaaah, supertof dat je zo’n pakket weg mag geven! Ik heb zelf nog niet héél veel ervaring met Rituals, maar ik weet wel dat ik het een heel fijn merk vind. Ik heb een aantal producten uit de White Lotus lijn en mán wat ruikt alles lekker. De douchemousse van Rituals vind ik heel prettig werken en is ook zuinig in gebruik. Ik ben zelf vooral benieuwd naar scrubs en maskertjes van Rituals, en ik zou graag iets uit de Hammam lijn willen proberen. Ik hoop dat ik win, haha!

  Reply
 • Britt

  26/07/2012

  Leuk! :).
  Ik ken Rituals wel, ik ruik hem al van 100 meter afstand in de stad hihi. Het ruikt er altijd zoooo ontzettend heerlijk!
  Ik heb één lipgloss van het merk, maar die zat ooit in een goodiebag. Dus oordelen kan ik niet echt. Ik vind die lipgloss trouwens wel fijn, hij kleeft, maar dan blijft hij lekker zitten. Ook heeft die een heerlijk smaakje!
  Verder zou ik meer verzorgingsproducten willen testen van Rituals. Maar aangezien het iets boven mijn budget is, heb ik dat nog niet.

  Liefs,
  Britt.

  Reply
 • Chaja

  26/07/2012

  Aah superleuk., ik doe mee :D
  Ik ken Rituals al wel, ik had ooit een paar jaar terug een cadeaupakket van iemand gekregen voor mijn verjaardag. Ik weet niet meer precies wat er in zat, maar in ieder geval wel een douchegel. Die vond ik wel heel fijn, omdat die ook zo lekker ging schuimen ^^ Ik zou graag nog maskertjes willen proberen, die lijken mij heel fijn !

  Liefs,
  Chaja

  Reply
 • Simone

  26/07/2012

  geweldig! Ik ben bekend met Rituals; douchegel, bodylotion, handcréme en kaarsen. Lovely!

  Reply
 • elita

  26/07/2012

  Hoi,
  Weer een geweldige leuke post. Leuk gedaan en leuk die winactie. Ik ken rituals wel, maar meer van het lenen van de producten die mijn moeder heeft. Ik zou graag hun make up eens willen proberen en de badolie.. lekker lijkt het me :) ga vooral door met bloggen, altijd leuk om je posts te lezen

  Groeten eli

  Reply
 • shannara

  26/07/2012

  Wat gaaf! Ik ken het van sommige blogs, maar heb er niets van.

  Reply
 • Fleur

  27/07/2012

  Hallo?
  Wat een leuke winactie!
  Tuurlijk doe ik mee:
  :Ja, het merk Rituals ken ik al.
  : ik heb een aantal nagellakjes, en een oogschaduwpalet, echt een super goeie dekking bij de lakjes, en de oogschaduw een goeie pigmentatie.

  Fleur

  Reply
 • bonitaserena

  27/07/2012

  Ik ken het al wel, maar heb alleen de thea cup holder ervan, maar het foaming bad schuim zou ik nog willen.

  Reply
 • Bo

  27/07/2012

  Ik ken het merk al! Ik heb ook die superfijne voetscrub die aanvoelt als ijsklontjes en ik heb superfijne douchegel, die je uit een bus moet spuiten. Verder heb ik geloof ik ook nog een monstertje scrubzout, maar dat vond ik nog te zonde om te gebuirken :$

  Liefs!

  Reply
 • Rachella

  28/07/2012

  yeey een super leuke win actie!
  rituals is heerlijk, vooral de foaming douche gel die is echt amazing!
  de geur stokjes ruiken ook zo lekker die doe ik wel eens cadeau aan mijn lieve moeder.
  zou leuk zijn als ik het nu cadeau krijg :-D
  succes met uitkiezen :-)

  Reply
 • Wendy

  29/07/2012

  Natuurlijk ken ik rituals. Al moet ik zeggen dat het even heeft geduurd voordat ik verliefd werd op dit merk. Ik vond het eerst eigenlijk beetje een “overpriced” merk. Maar na het ontdekken dan hun douche-mousses ben ik In Love!!! Vooral op de Zensation-lijn…..
  Nu kan ik niet meer zonder hun douche-mousse, hun oogschaduw, hun lipgloss, en vooral niet meer zonder hun Hamam douche-crème. Deze heb ik inmiddels bijna 2 jaar en ik gebruik hem zo sporadisch omdat ik bang ben dat hij op raakt…. haha.

  Reply
 • Kayleeexh

  30/07/2012

  Ik houd van Rituals!!
  Die Behandelingen die ze daar hebben zijn ook geweldig!
  Daarnaast ben ik fan van hun geurkaarsen en hun scrub!
  De douchegel vind ik ook lekker.
  Ik ben wel super benieuwd naar hun make-up, want daar heb ik nog geen kennis meegemaakt…
  Het zou natuurlijk ook heerlijk zijn om mee te kunnen nemen naar Turkije (:

  Leuke winactie!!

  Reply
 • Ik ken Rituals wel maar heb er nooit iets van gekocht,
  ik weet niet waarom niet want ik hou van foaming douch gels en die hebben ze schijnt daar. ik zou eigk ook nog wel eens n keer de makeup willen proberen daar.

  Reply
 • anna

  31/07/2012

  hee , ik kende het merk wel , maar heb er nog nooit wat van gehad!
  ik zou graag de bodybutter willen proberen of een foaming douchegel!
  Leuke winactie!
  liefs anna

  Reply
 • Cindy

  31/07/2012

  Ik had al eens van het merk gehoord, maar ik heb er niets van! Dus dan doe ik maar eens mee aan deze winactie (; En fantaseren over welke producten ik zou willen bemachtigen? Sorry, maar dat weet ik echt niet, haha, alles wat goed is voor mij, zou ik willen ;D

  xx

  Reply
 • beautytipscelebs

  01/08/2012

  Ik ben al vele keren de winkel binnengelopen , alles getest en gekeurd.. Maar met lege handen naar huis gegaan. Ik heb weinig geld, dus die producten kan ik helaas niet kopen ;( . Vorig jaar voor Kerst heb ik een douchegelfoam gehad, Yogi Flow trouwens, en heb deze nu nog! Heerlijk spul! Er zat ook nog een kleimasker bij dat naar Zwarte peper ruikt. Zalig! Ik zou heel graag een geurkaars willen uitproberen en en pot scrub. Die staan bovenaan op mijn verlanglijstje! Leuke winacties Cynth, i’m in!

  Reply
 • Eva

  09/08/2012

  Wat een leuke winactie! Ja, ik ken Rituals al en ben groot fan. Bij ons in huis hebben we o.a. De handzeep en lotion, de foaming shower gels, de bodycreme en scrub, de geurstokjes, voetenbalsem, zeepjes, shampoo’s en conditioners, zelf handdoeken hebben we van Rituals! Jup, wij zijn echt Rituals-fans met z’n allen hier thuis :)
  Van de make-up heb ik alleen een nagellakken en verder niks. Daarvan zou ik heel graag de kwasten , highlighters en lipsticks uitproberen. En ik wil ook graag de Sunrise -lijn uitproberen! Over de t’ai chi, yogi flow en hammam-lijn ben ik ook enorm enthousiast. En ik wil zo graag de deo proberen!. Kortom, i love Rituals, en kan niet wachten om nó meer producten van dit merk te gebruiken!

  Reply

Geef een reactie