TALK: Wat maakt het voor jou nou echt zomers?

Het is heerlijk zomers weer, de eerste hittegolf lijkt eraan te komen en jij ligt te rotten op het strand, met een cocktail in je hand en een giant hoed op je hoofd. Herkenbaar? Of je ligt te bakken in de achtertuin terwijl de berg huiswerk voor volgend jaar op jou zit te wachten. Nederland, niet alleen Nederland, maar iedereen trekt massaal de zwembaden uit de schuur, liters water worden erin gepompt en er wordt een hoop limonade genuttigd. Ah, zomer.. Dit is het standaard beeld, maar wat maakt het voor jou nou echt zomer?

zomergevoel

Zodra ik cocktails zie, hoor of ruik, begin ik te watertanden. Het is een teken dat Lowlands voor de deur staat, of andersom en ik bij hen voor de deur staat, maar ook een teken dat de zomervakantie bijna om is, bglguhgheuhfujefkd.. Maar ook heerlijk alcoholvrije drankjes die ideaal zijn voor het smeltende weer.

Een mooie neonnagellak voorzien van flakies! Mijn favoriete combinatie in de zomer is dan ook Beach Baby van Jesse’s Girl en dan daar overheen de flakies van Inglot. Een stunning combination, sierlijk, schittert geweldig in de zon. Fel, maar shiny!

zomergevoel

De eerste snotdruppels mogen dan wel verschijnen in de lente, eigenlijk zodra de sneeuw voor de zon is gesmolten, maar mijn hooikoorts geeft toch net die extra prikkels voor het zomergevoel. Volgestouwde vuilnisbakken met snotlappen, rode ogen die geen make-up kunnen verdragen, terrible skin, maar ook de gemaaide pollen die in de lucht rondreizen maken het toch echt zomers!

zomergevoel

Geldt dat ook niet meteen voor de bloemen? Ze beginnen te bloeien, ineens komen ze uit, waardoor we weer snotattacks hebben, maar de rijen bloemen in de gekleurde velden is toch prachtig om te zien?! Niet alleen op foto’s, maar ook als je er langs rijdt met de auto, gorgeous.

Groene bomen die vol in de bloei staan, bepakt met stapels bladeren, aangezien er nog geen goede storm is geweest, waardoor alles eruit werd gelanceerd, maar een prachtig aanzicht als je een blik naar buiten werpt. Is het gras groener aan de overkant? In dit geval wel, heb je het ziet al hoog zien staan? Zomer!

zomergevoel

Een meer wat er rustig bijligt, windstil, geen golfje te zien, misschien een lichte stroming, een goede temperatuur, dat is pas genieten! Bedenk hier ook de groene bomen bij en één van mijn eerste reviews. Ja, ik weet het nog zo goed! Maar ook varen, zwemmen of bij de kant zonnen is één van de zomertekens!

Wat trouwens ook een voordeel aan de zomer is, is het licht! In de avond kan je nog prima je foto’s schieten die je de volgende dag nodig hebt, puur omdat je te druk bent, rotten in de zon is ook zwaar. Dankzij het uurtje wat ervoor zorgt dat we een langere avond hebben, komen de artikelen gewoon nog online! Een heerlijke wandeling is dan ook zeker niet mis.

Wat geeft jou echt een zomergevoel?


26 Comments

 • Christel

  27/07/2012

  Wat het voor mij echt zomer maakt: mijn nagellak die met geen mogelijkheid droog wordt (ook niet met de geweldige dry drops van Essence)
  het zo warm hebben dat je het liefst naakt rond rent, maar dat dan maar niet doet want dat voelt zo naakt:P
  Het water dat niet is aan te slepen, zoveel gaat er door heen,
  ijs ijs en nog eens ijs:D
  vrolijke muziek, een wijntje of cocktail en een goed boek.
  Ja dat is wel zomer voor mij!
  Oh en de Peppermint cooling foot spray van The Body Shop(die ik voor mijn hele lichaam gebruik XD)

  Reply
 • beautiesatwork

  27/07/2012

  Vanzelfsprekend de zon die schijnt, picknicks, barbecues, zonnecrème, een buitenlandse reis, de natuur die op z’n mooist is…

  Reply
 • Esmay

  27/07/2012

  Typisch zomer vind ik barbecue’s, felgekleurde lippen / nagels, shorts/jurkjes/rokjes, cocktails, sorbers/ijsjes, flip flops, zonnebrandcreme haha!

  Reply
 • Paola

  27/07/2012

  Zon, bloemen, vrolijke kleuren en drankjes doen op het terras

  Reply
 • Lifesplash

  27/07/2012

  Het licht is echt prettig hè? Je kunt om 12 uur nog gewoon buiten zijn. :) Ik vind de zomer, mmm eigenlijk gewoon de zon, luchtige kleren en even geen school het fijnste. Dat is waar ik gelijk aan denk bij de zomer haha.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  27/07/2012

  Zomer is voor mij zon, ijsjes, fruit, luieren en fietsen :)

  Reply
 • Deb

  27/07/2012

  geweldig artikel!! Wat maakt het voor mij nu écht zomer.. lekker buiten kunnen eten (na een lange dag op kantoor) mooie blauwe hemel, naar het zwembad gaan, de was buiten kunnen ophangen (ruikt zoveel beter als wanneer het binnen droogt; sorry house-wife praat hihi), de zon op je huid voelen branden, monoï de Tahiti geur van Yves Rocher, OPI Conga Line Coral op mijn nagels..

  Reply
 • MissEvie.nl

  27/07/2012

  Wat mij het ultieme zomergevoel geeft? Natuurlijk de warme zon die hoog staat te branden op je huidje! En zoals je zegt dat het langer licht is, heerlijk! Ook de waaier aan het plafond in de slaapkamer, gelakte teennagels, barbecues, ijsjes en ijsklontjes passen voor mij typisch bij de zomer. Ik hou er van!

  Reply
 • Gerrianne

  27/07/2012

  Het licht, zon, strand, ijsjes, parasol, lekker eten, bruin tintje, fel gelakje nageltjes, echt zoveel geeft mij een zomer gevoel, maar eigenlijk heb ik in NL altijd iets te klagen met het weer, haha! Eergisteren was het dan alleen lekker, echt die heerlijke felle zon, amazing. :D

  Reply
 • theBlondBeauty

  27/07/2012

  lekker naar het strand gaan of naar een ander land op vakantie, love it <3 'x

  Reply
 • Amanda

  27/07/2012

  Hmmm zodra het langer licht wordt en lekker weer wordt! Maar pas echt zomer als ik op vakantie ben geweest haha

  Reply
 • Vroeger en langer licht, zon, en goed gezindheid. Terrasjes, festivals en veel muziek. Langer opblijven ,vaker je vrienden zien, zonnecrème!

  Reply
 • Joyce

  27/07/2012

  Langer licht, dat is echt heerlijk! Dan heb ik het gevoel dat de dag nog langer duurt en je kunt gewoon nog lekker buiten zetten, lekker bbquen en napraten, heel leuk. En dat van die foto’s schieten herken ik! Rond 8 uur (gtst heeft nu toch een zomerstop, haha) schiet ik altijd naar buiten om nog even wat productfoto’s te schieten. In de winter kan dat echt niet hoor!

  Reply
 • shannara

  27/07/2012

  Elke dag van mooi weer kunnen genieten

  Reply
 • joycelysanne

  27/07/2012

  De héle dag ijsjes eten.

  Reply
 • Lotte

  27/07/2012

  Ja, ongeveer diezelfde dingen die jij benoemt! Min Lowlands en min de cocktails, haha. En ijsjes horen er ook echt bij!

  Reply
 • Irma

  27/07/2012

  strand! ik ben al twee keer deze week naar scheveningen geweest en daar is het bloedjeheet! je moet dus wel telkens even afkoelen in de zee.
  verder jurkjes, shorts en leuke topjes en natuurlijk al het lekkere zomereten.
  vooral sappig fruit (:

  Reply
 • debby

  27/07/2012

  Hmm zomer. Voor mij is een zomer slippertjes, jurkjes, bronzers. Terrasje pakken en lekkere salades en ijsjes eten.

  Reply
 • Maya

  27/07/2012

  Cocktails, ijsjes, zon, zee strand en leuk mensen :D

  Reply
 • Miss Langhaar

  27/07/2012

  Wauw, prachtige foto’s! Helaas alweer gedaan met het mooie weer :(

  Reply
 • Shirley

  27/07/2012

  Een klap in je gezicht krijgen van de hitte, verkoeling zoeken, zonnebril nodig hebben, barbeque geur.

  Reply
 • Jasmine

  27/07/2012

  Ik weet wanneer het zomer word als ik de ijscoman voorbij hoor komen. Als er weer wespen zijn en muggen graag een stukje van je willen.

  Reply
 • comemoda

  27/07/2012

  Een bruin kleurtje en een cocktail bij het strand vind ik echt zomer hihi

  Reply
 • louiseenelise

  29/07/2012

  De zon, lekker tuinieren, Engeland en rust.

  Reply
 • Yak Man

  29/07/2012

  De zon! :D en geen stress die ik meestal krijg van school :|.

  Reply

Geef een reactie