Keira Knightley Meets Cynthia.

Gespot op de covers van het bekendste fashion magazine Vogue, het parfumgezicht van Coco Mademoiselle van Chanel en nog eens een hoofdrolspeelster in de zwijmelfilm dankzij Johnny Depp, the Pirates of the Caribbean. Het liefje wat het hart veroverd van Orlando Bloom en schitterde ook in Pride en Prejudice. Yes, finally Keira Knightley Meets Cynthia!

Mijn eigen Beauty Koning e-mail ging de lucht in, artikelwaardig, daarbij vroeg ik ook enkele suggesties in een ander artikel, waar ik een reactie met een suggestie kreeg van Charlotte. Keira Knightley! Rottend op mijn beroemdheden list besloot ik hem vandaag erbij te pakken. Heftig, zware ogen en donkere lippen, maar ik heb geen oh-my-god-gevoel.

Daar is hij dan, de cover van de Vogue met de prachtige actrice! Donkerrode lips met een goed aangezette smokey eyes, die haar bruine ogen weer ontzettend goed op de picture zetten. Haar korte lokken en de schattige dots op haar jurk, maken de diva toch wel een echte lady!

Veel basissen, ook weer de vertrouwde Too Faced Shadow Insurance en de geweldige smokey eyes primer van Kat Von D, de High Voltage Eye Primer in Smokey. Die bracht ik trouwens alleen aan bij mijn wimperaanzet en blende hem met mijn vinger omhoog, maar alleen op het ooglid. Een lichte tint in mijn binnenste ooghoek, teken dat Smokey daar niet gesignaleerd mocht worden. De High Tech Lighter Platina bracht ik met een kwast aan in mijn binnenste ooghoek en voorkom meteen met Meteor van de Make Up Store, dat hij ging creasen.

Deppend bracht ik een matte bruine oogschaduw van Inglot aan op mijn ooglid en blende dit mijn arcadeboog in, zorgde er meteen voor dat hij egaal overliep met Meteor in mijn ooghoek. De Matte 327 bracht ik ook onder mijn oog aan, maar blende dit nog niet, omdat ik Walnut van NYX daarover heen aanbracht, zodat ik een subtiele shimmer in de look creëerde.

Everyday Minerals, Comfy gebruikte ik om mijn arcadeboog beter te schetsen, puur weer voor de glitters en maakte een lijn in mijn crease met een platte oogschaduwkwast. Dankzij de blendtruc die ik had toegepast met Heaven uit de Too Faced Natural Eye Palette kon ik de rand makkelijk vervagen met mijn blending brush.

Opnieuw voorzag ik mijn ooglid van I Do Declare en blende alles in zijn geheel, paste wel op voor Meteor, omdat het een lichtere tint was. Onder mijn wenkbrauw, precies in het hoekje van mijn brow, liet ik het punt oplichten door een witte highlighter van NYX, de Ultra Pearl Mania White.

Op mijn waterlijn bracht ik een gel eyeliner van Maybelline aan, Black! Met een platte oogschaduwbrush blende ik de eyeliner wat beter met de oogschaduw onder mijn oog, zodat het meer in elkaar overliep. De lege plekken tussen mijn wimpers vulde ik op met een zwart oogpotlood van Lavera, ook weer Black en krulde mijn lashes om te voorzien van mijn favoriete mascara de Masterpiece MAX van Max Factor!

Haar lippen zijn vrij donker om te zien, dus ik besloot om voor dark te gaan en koos voor Electra van NYX, hiermee vulde ik alleen mijn mondhoeken mee in. De bruine lipstick was vrij romig, waardoor ik hem met de Pout Paint Pin Up van Sleek makkelijk kon mengen. Ik blende de lipstick samen met mijn vinger en bracht daar overheen weer een lipgloss Cherry van NYX.

Mag ik eerlijk zijn dat het eindresultaat er mag wezen? Ik had verwacht dat de rode lipstick too much zou zijn, maar zo verkeerd pakte het nou ook weer niet uit. De lipstick + lipgloss combinatie ga ik eens vaker toepassen, een lipstick met een glossy staat best leuk met de warme dagen! Dank je Charlott!

Draag jij wel eens een lipgloss over je lipstick?

72 thoughts on “Keira Knightley Meets Cynthia.

 1. Cynthia, wat ben ik jaloers op jou opmaak technieken echt wauw! Ik probeer van mijn verslaving af te komen, omdat ik er gewoon teveel geld aan besteed. Maar door deze looks van jou wil ik weer meer meer meer

 2. Wederom gorgeous, zoals altijd natuurlijk. Je looks zijn echt flawless, je hebt echt ontzettend veel talent, Cynth! Keira’s make-up is echt prachtig altijd, zij is één van m’n grote voorbeelden!

 3. Staat je heel mooi, donkere lippen en donkere ogen. het is zeker niet too much! je ziet ook wel dat je een kleurtje hebt gekregen van de zon, wiehooee gebruinde hals!

 4. Wat jij ook draagt smokey eyes, of felle kleuren het staat jou echt altijd! damn! Mooie look trouwens, die lippen! whoo :D

 5. Oh wow echt glamour. Keira is een prachtige vrouw en staat altijd geweldig met bruine ooglooks! Je laat toch zien dat het bij de normale persoon ook erg geslaagd kan staan! De look is denk ik wel meer mijn ding met een zachtroze lipkleur, maar met deze rode is het wel een knaller!

 6. Zo mooi! Keira Knightly mocht willen dat ze zo mooi was. Ik moet die highlighter van NYX ook zeker een keer scoren en de primer van Kat von D staat op mijn wishlist voor als ik in oktober naar de USA ga.. yeah baby I’m coming to America ;-)

 7. Love. it. Staat je fantastisch! En je huid ziet er ook prachtig uit.
  ’t Wordt trouwens tijd dat ik die Make Up Store highlighter ’es ga halen..

 8. Gorgeous look. Staat je goed. Ik zet nooit lipgloss over mijn lipstick. Krijg een `too much` gevoel erbij. Vandaar dat ik het niet durf. Maar staat echt goed.
  Love

 9. OMG GIRL, deze is echt geweldig. Prachtige matte bruine oogschaduw met het shimmer en de lippen, GORGEOUS. Echt wauw, dit is een van mijn favoriete looks van jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *