Keira Knightley Meets Cynthia.

Gespot op de covers van het bekendste fashion magazine Vogue, het parfumgezicht van Coco Mademoiselle van Chanel en nog eens een hoofdrolspeelster in de zwijmelfilm dankzij Johnny Depp, the Pirates of the Caribbean. Het liefje wat het hart veroverd van Orlando Bloom en schitterde ook in Pride en Prejudice. Yes, finally Keira Knightley Meets Cynthia!

Mijn eigen Beauty Koning e-mail ging de lucht in, artikelwaardig, daarbij vroeg ik ook enkele suggesties in een ander artikel, waar ik een reactie met een suggestie kreeg van Charlotte. Keira Knightley! Rottend op mijn beroemdheden list besloot ik hem vandaag erbij te pakken. Heftig, zware ogen en donkere lippen, maar ik heb geen oh-my-god-gevoel.

Daar is hij dan, de cover van de Vogue met de prachtige actrice! Donkerrode lips met een goed aangezette smokey eyes, die haar bruine ogen weer ontzettend goed op de picture zetten. Haar korte lokken en de schattige dots op haar jurk, maken de diva toch wel een echte lady!

Veel basissen, ook weer de vertrouwde Too Faced Shadow Insurance en de geweldige smokey eyes primer van Kat Von D, de High Voltage Eye Primer in Smokey. Die bracht ik trouwens alleen aan bij mijn wimperaanzet en blende hem met mijn vinger omhoog, maar alleen op het ooglid. Een lichte tint in mijn binnenste ooghoek, teken dat Smokey daar niet gesignaleerd mocht worden. De High Tech Lighter Platina bracht ik met een kwast aan in mijn binnenste ooghoek en voorkom meteen met Meteor van de Make Up Store, dat hij ging creasen.

Deppend bracht ik een matte bruine oogschaduw van Inglot aan op mijn ooglid en blende dit mijn arcadeboog in, zorgde er meteen voor dat hij egaal overliep met Meteor in mijn ooghoek. De Matte 327 bracht ik ook onder mijn oog aan, maar blende dit nog niet, omdat ik Walnut van NYX daarover heen aanbracht, zodat ik een subtiele shimmer in de look creëerde.

Everyday Minerals, Comfy gebruikte ik om mijn arcadeboog beter te schetsen, puur weer voor de glitters en maakte een lijn in mijn crease met een platte oogschaduwkwast. Dankzij de blendtruc die ik had toegepast met Heaven uit de Too Faced Natural Eye Palette kon ik de rand makkelijk vervagen met mijn blending brush.

Opnieuw voorzag ik mijn ooglid van I Do Declare en blende alles in zijn geheel, paste wel op voor Meteor, omdat het een lichtere tint was. Onder mijn wenkbrauw, precies in het hoekje van mijn brow, liet ik het punt oplichten door een witte highlighter van NYX, de Ultra Pearl Mania White.

Op mijn waterlijn bracht ik een gel eyeliner van Maybelline aan, Black! Met een platte oogschaduwbrush blende ik de eyeliner wat beter met de oogschaduw onder mijn oog, zodat het meer in elkaar overliep. De lege plekken tussen mijn wimpers vulde ik op met een zwart oogpotlood van Lavera, ook weer Black en krulde mijn lashes om te voorzien van mijn favoriete mascara de Masterpiece MAX van Max Factor!

Haar lippen zijn vrij donker om te zien, dus ik besloot om voor dark te gaan en koos voor Electra van NYX, hiermee vulde ik alleen mijn mondhoeken mee in. De bruine lipstick was vrij romig, waardoor ik hem met de Pout Paint Pin Up van Sleek makkelijk kon mengen. Ik blende de lipstick samen met mijn vinger en bracht daar overheen weer een lipgloss Cherry van NYX.

Mag ik eerlijk zijn dat het eindresultaat er mag wezen? Ik had verwacht dat de rode lipstick too much zou zijn, maar zo verkeerd pakte het nou ook weer niet uit. De lipstick + lipgloss combinatie ga ik eens vaker toepassen, een lipstick met een glossy staat best leuk met de warme dagen! Dank je Charlott!

Draag jij wel eens een lipgloss over je lipstick?


72 Comments

 • Sooo pretty! Staat je echt geweeeeldig en die ooglook, waauw!

  Reply
 • Kimberley

  28/07/2012

  Jeetje! Dit is echt een prachtige look! En die lipstick is écht niet too much! Perfect gewoon Cynth!

  Reply
 • Lifesplash

  28/07/2012

  Wooh Cynth goes chique! Ik vind de look prachtig, lekker vrouwelijk en je mag best trots wezen, is helemaal niet gek. :)

  Reply
  • Beauty Koning

   01/08/2012

   Haha, dank je wel girl! :D Hier moest ik even om glimlachen. ^^

   Reply
 • debby

  28/07/2012

  prachtige look! Dit is dan ook echt een look die ik zou gaan dragen. Heerlijk met die rode lippen erbij.

  Reply
 • mysupersweetlife

  28/07/2012

  Wauw wat staat dat je super mooi! Prachtig gedaan meid!
  Liefs

  Reply
 • beautiesatwork

  28/07/2012

  die rode lippen staan je fantastisch :D

  Reply
 • redhotjillypeppers

  28/07/2012

  Wat een prachtige look weer ! De highlighter in je ooghoek is zo pretty.

  Reply
 • shannara

  28/07/2012

  zo’n rode lippen staat mij dus echt niet

  Reply
 • Amanda

  28/07/2012

  Weer mooi gedaan Cyn!

  Reply
 • deijsprinses

  28/07/2012

  Wat een chique look!

  Reply
 • Miranda

  28/07/2012

  Oh wat een prachtige look!

  Reply
 • snakesinthebasket

  28/07/2012

  mooie look weer :)
  vind de lip kleur echt super!

  Reply
 • Tarlan Z.

  28/07/2012

  Supermooi meid! Het staat jou veel mooier en vind dat jij het echt mooier heb gedaan haha! xoxo

  Reply
 • Vera

  28/07/2012

  Prachtig! Ook dit staat je weer super mooi :)

  Reply
 • Melanie

  28/07/2012

  waaauw cynt! i lovelovelove red lips!

  Reply
 • esther

  28/07/2012

  Cynthia, wat ben ik jaloers op jou opmaak technieken echt wauw! Ik probeer van mijn verslaving af te komen, omdat ik er gewoon teveel geld aan besteed. Maar door deze looks van jou wil ik weer meer meer meer

  Reply
  • Beauty Koning

   01/08/2012

   Dank je wel Esther! :) GEweldige complimenten, thanks. ^^ Sorry dat je weer gedwongen wordt. xD

   Reply
 • Nena

  28/07/2012

  Wow deze look is echt prachtig! Heel chic en goed voor een deftig feest! XX

  Reply
 • Lotte

  28/07/2012

  Wederom gorgeous, zoals altijd natuurlijk. Je looks zijn echt flawless, je hebt echt ontzettend veel talent, Cynth! Keira’s make-up is echt prachtig altijd, zij is één van m’n grote voorbeelden!

  Reply
 • Rachella

  28/07/2012

  wat nou als we met zn allen cynthia opgeven voor visagiste voor tv ?!?
  het is gewoon echt super mooi!

  Reply
  • Beauty Koning

   01/08/2012

   Haha, Rachella! xD Dank je wel girl, grote complimenten. Amazing!

   Reply
 • Esmay

  28/07/2012

  Well, hello gorgeous.

  Reply
 • Gerrianne

  28/07/2012

  De look is zo chique en vrouwelijk! De kleuren zijn perfect & het staat je goed! Pretty! ^^

  Reply
 • joycelysanne

  28/07/2012

  wauw, talentje!

  Reply
 • Irma

  28/07/2012

  Staat je heel mooi, donkere lippen en donkere ogen. het is zeker niet too much! je ziet ook wel dat je een kleurtje hebt gekregen van de zon, wiehooee gebruinde hals!

  Reply
  • Beauty Koning

   01/08/2012

   Well, thank you Irma! Ja, ik was mooi verbrand daar, maar gelukkig is het bij gekleurd. ^^

   Reply
 • femketje

  28/07/2012

  gorgeous met die rode lip er bij :D

  Reply
 • ellis1993

  28/07/2012

  Prettyyy!

  Reply
 • Sarah

  28/07/2012

  Wat jij ook draagt smokey eyes, of felle kleuren het staat jou echt altijd! damn! Mooie look trouwens, die lippen! whoo :D

  Reply
 • Yu Fan

  28/07/2012

  Prachtige look!

  Reply
 • Marjorie

  28/07/2012

  WAUW! Ontzettend mooi zeg! Kun je hier een tutorial filmpje van maken? Het is echt prachtig..

  Reply
 • Jasmine

  28/07/2012

  Oh wow echt glamour. Keira is een prachtige vrouw en staat altijd geweldig met bruine ooglooks! Je laat toch zien dat het bij de normale persoon ook erg geslaagd kan staan! De look is denk ik wel meer mijn ding met een zachtroze lipkleur, maar met deze rode is het wel een knaller!

  Reply
 • Bianca

  28/07/2012

  Wat een prachtige look :)

  Reply
 • Roos

  28/07/2012

  Super mooi, ik vind vooral je lippen echt prachtig!!

  Reply
 • Jorinde

  28/07/2012

  Staat heel chique en de rode lippen staan je prachtig :-)

  Reply
 • Deb

  28/07/2012

  Zo mooi! Keira Knightly mocht willen dat ze zo mooi was. Ik moet die highlighter van NYX ook zeker een keer scoren en de primer van Kat von D staat op mijn wishlist voor als ik in oktober naar de USA ga.. yeah baby I’m coming to America ;-)

  Reply
 • MissEvie.nl

  28/07/2012

  Waauuuwww hij is echt gaaaf!! Staat je geweldig meid, wat kun je dat toch goed! :-)

  Reply
 • Anne-Sophie

  28/07/2012

  Love. it. Staat je fantastisch! En je huid ziet er ook prachtig uit.
  ’t Wordt trouwens tijd dat ik die Make Up Store highlighter ’es ga halen..

  Reply
 • comemoda

  28/07/2012

  Staat je heel leuk!

  Reply
 • louiseenelise

  29/07/2012

  Waaauuuw, weer een hele mooie look! Echt een Cynthia-look, hij past bij je!

  Reply
 • Elize

  29/07/2012

  Super mooi! staat je ook super :D
  x

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  29/07/2012

  Wauwwhh!! moooooi!! En die rode lippen staan je echt prachtig!!

  Reply
 • Xan

  29/07/2012

  Gorgeous look. Staat je goed. Ik zet nooit lipgloss over mijn lipstick. Krijg een `too much` gevoel erbij. Vandaar dat ik het niet durf. Maar staat echt goed.
  Love

  Reply
 • Shelly

  29/07/2012

  Mooie look =D!

  Reply
 • Shirley

  29/07/2012

  Smokeypokey, deze look staat jou mooier dan Keira zelf. Chapeau!

  Reply
 • ValleyDoll

  29/07/2012

  Oh my, I love this look ! Het donkerbruine op je ooglid gecombineerd met de lichtere kleuren er boven, fabulous !

  Reply
 • Nicole

  29/07/2012

  Prachtig! Die kleur lippenstift is echt mooi!

  Reply
 • Yak Man

  29/07/2012

  waauwie! Staat je echt zo mooi zeg! Je moet je keertje heel erg dolly schattig opmaken net als al die Japanners, haha (:

  Reply
  • Beauty Koning

   01/08/2012

   Ja, zal ik doen Yak Man! Ik schrijf hem op mijn to do list!

   Reply
 • theBlondBeauty

  29/07/2012

  waa, lijkt echt precies! good job girl! ‘x

  Reply
 • Bertine

  29/07/2012

  wow die lipkleur is geweldig:)

  Reply
 • sarahlovesbeauty

  30/07/2012

  I love this look on you soooo sooo soo much, Cynthia! You are so beautiful! I think you should wear this look on a daily basis, it compliments your features so perfectly.

  Reply
  • Beauty Koning

   01/08/2012

   Well, thank you Saar! I really appreciate it, that you’re leaving a comment. Thank you girl! :)

   Reply
   • sarahlovesbeauty

    01/08/2012

    You’re more than welcome! Everything about your blog is lovely so it would be impossible for me not to comment hehe : )

    Reply
 • Mayara Esther

  30/07/2012

  Wauuw, je ogen zijn zo mooi. :)

  Reply
 • Josephine

  13/08/2012

  OMG GIRL, deze is echt geweldig. Prachtige matte bruine oogschaduw met het shimmer en de lippen, GORGEOUS. Echt wauw, dit is een van mijn favoriete looks van jou!

  Reply
 • Aranka

  26/09/2012

  Wauw!
  Heel erg mooi!
  Dat wil ik ook proberen :) heb je misschien tips?

  Reply

Geef een reactie