Max Factor Masterpiece MAX mascara.

Favorieten producten, we hebben ze allemaal. Ondanks dat ik regelmatig terugval in mijn oude gewoonte, wilde ik het dit keer voorkomen. Voor de website moet ik verschillende producten testen, puur om nieuwe cosmetica, maar ook merken te ontdekken. Oké, zo ver ging ik niet buiten mijn comfort zone, maar wel een nieuwe mascara, namelijk de Max Factor Masterpiece MAX High Volume & Definition Mascara!

De gouden verpakking zat ik bij de Etos niet hangen, thank god. In de Kruidvat stond ik dan wel oog in oog met mijn schatje, maar ik besloot om eens voor de MAX te gaan. Een simpele zwarte huls met de gouden letters, enkele details in de dop van de mascara. Classy om te zien, een eyecatcher ook in mijn alledaags bakje.

Dit is het flexibele borsteltje zonder mascara, gemaakt van siliconen, wat ik eigenlijk alleen maar kan omhelzen, omdat mijn wimpers een drama zijn. Normale mascaraborsteltjes kunnen ze niet verdragen, daarom heb ik altijd de siliconen versie, of de plastic variant.

Een tip van Max Factor: Breng een laagje aan voor gedefinieerde en glanzende wimpers of meerdere laagjes voor high impact volume. Begin bij de wortel van de wimper en breng aan tot de top.”

God, wat heb ik een hekel aan die beveiligingsstickers, maar helaas is het nodig. Dat maakt de mascara niet minder waard, want zoals je ziet is de kleur van het borsteltje goed ondergedompeld in een pikzwarte laag. Zelf kies ik altijd voor Black, maar je hebt ook meerdere kleuren, waaronder donkerbruin en bruin.

Mijn wimpers zijn niet zwart, maar donkerbruin, neigen naar de blonde kant toe, vooral de uiteindes zijn licht gekleurd. Het lijken wel donshaartjes! Van mijzelf heb ik wel lange lashes, thanks Dad! Geen oogmake-up op, helemaal niks, ook niet gekruld, goed hé?!

Ook hier heb ik mijn wimpers niet gekruld, zie je wat een verschil? BOEM! Volume! Dat is echt een onmogelijke missie bij mijn wimpers, omdat ze vrij snel naar beneden gaan hangen. Masterpiece MAX houdt zich aan zijn beloftes, aan zijn volume belofte, ja. Overal is het goed zwart, het lijkt mij wimpers ook iets te verlengen, maar mijn ogen spreken ineens meer!

Ik heb één laagje aangebracht, omdat mijn wimpers snel gaan klonteren, lang, moeilijk, kortom een drama. Wel heb ik geteld hoe vaak ik de borstel er zigzaggend en strijken er over + tussendoor heb gehaald. Een kleine dertig keer aan de bovenkant en onder maar vier, spetterend resultaat! Een klontvrije volume, dat zeker.

Het is geen waterproof, maar dat is alleen maar beter! Veegvast? Redelijk. Helaas is de prijs wat aan de hoge kant, maar tegenwoordig zijn de drogisterijen iets duur geworden. Maar ik weet één ding zeker, ik houd van de Masterpiece collectie! Re-buy? Hell Yea! Dit is de beste mascara die ik tot nu toe heb getest. De Max Factor Masterpiece MAX High Volume & Definition Mascara is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €15,99.

Heb jij al een mascara van de Masterpiece collectie gebruikt?


45 Comments

 • joycelysanne

  30/07/2012

  ziet er goed uit!

  Reply
 • Esmay

  30/07/2012

  Wauw, looking goood! Van vele is dit ook een favoriet, dus ik wil ‘m nog wel ’s uitproberen!

  Reply
 • femketje

  30/07/2012

  ziet er super goed uit :D

  Reply
 • Amanda

  30/07/2012

  Dit is mijn FAVORIETE mascara, naar mijn idee de beste die er bestaat. Jorinde was zo overtuigt van mij dat ze hem ook heeft gekocht. En zij is ook dik tevreden!

  Reply
 • louiseenelise

  30/07/2012

  Ziet er goed uit! Veel volume inderdaad, ik ga hem onthouden als m’n mascara op is.

  Reply
 • Yak Man

  30/07/2012

  wow ziet er zo goed uit zeg! Ik heb hem wel een keer geprobeerd toen je hem gratis kon krijgen bij maandverband. Ja, maandverband laatst hadden we zelfs sex and the city 2 gratis bij de maandverband gekregen (Y). Maar hij werkt niet bij mijn wimpers, formule is te nat, dus hij houd mijn krul niet :’). Misschien ooit de waterproof versie kopen :). Bij jou ziet hij er echt geweldig uit!

  Reply
  • Beauty Koning

   01/08/2012

   Ah, dat is wel minder! Haha, bij de maandverband? Wat een goede deal trouwens. :’)

   Reply
 • redhotjillypeppers

  30/07/2012

  Jij hebt echt prachtige wimpers hé ! Dit wordt mijn volgende mascara wanneer mijn False Lash Effect mascara op is :)

  Reply
 • Sarah

  30/07/2012

  Heb hem nog niet gebruikt, eigenlijk nog geen 1 mascara van maxfactor, schandalig right? Jou wimpers, girl! hij heeft er wel veel effect op vind ik :)

  Reply
 • Joyce

  30/07/2012

  Ik ben sowieso erg fan van de mascara’s van Max Factor! Deze heb ik nog niet uitgeprobeerd, hij lijkt me wel heel fijn. Ik heb je getagd trouwens, moet je maar ff kijken! :)

  Reply
  • Beauty Koning

   01/08/2012

   Ja, ze zijn ook amazing! Ja, klopt. Ik had het gezien, thank you girl! ^^

   Reply
 • Miranda

  30/07/2012

  Oh dit ziet er wel heel erg goed uit. Ik ben nu toch wel erg benieuwd :)

  Reply
 • snakesinthebasket

  30/07/2012

  ziet er echt heel goed uit!

  Reply
 • creatiivemind

  30/07/2012

  Mooie mascara, wimpers, everything! haha!

  Reply
 • cynthia

  30/07/2012

  Laatst zat er een sample in van deze mascara in de glossybox!
  Ik gebruik hem nu zelf iedere dag, helaas is ie bijna op:-(
  Wauw, jouw wimpers<33

  Reply
 • jlovesbeauty

  30/07/2012

  Wat een mooi effect! Ziet er goed uit

  Reply
 • Irma

  30/07/2012

  wauw, pretty pretty! als mijn laatste mascara op is, zal ik deze ook eens kopen. maar eerst eens even wat anderen op maken (:

  Reply
 • Rachella

  30/07/2012

  deze mascara is super mooi bij je girl!
  ik koop zelf altijd liever lengte (:

  Reply
 • ValleyDoll

  30/07/2012

  Die is idd erg goed, heb hem ook !

  Reply
 • Deb

  30/07/2012

  Damn baby wat een ‘huge’ resultaat. Jouw lashes gaan sky-high! Ik zou ém ook zeker willen proberen.. al vind ik ém wel redelijk aan de prijs. Maar het resultaat is het waard!

  Reply
  • Beauty Koning

   01/08/2012

   Haha, bedankt Deb! Ja, dat sowieso. Maar de drogisterijen zijn aardig omhoog gegaan, echt vervelend.

   Reply
 • theBlondBeauty

  30/07/2012

  wauw, dat ziet er goed uit! je hebt trouwens echt beautifull lashes! ‘x

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  30/07/2012

  Okaayy deze ziet er echt wel goed uit!!! enn jouu wimpers zijn echt wel mooi zegg!!

  Reply
 • Jasmine

  30/07/2012

  Instant Vavazoom effect!! Wat een geweldig lengte geeft hij en zo intens zwart, love it!

  Reply
 • debby

  30/07/2012

  Jeetje cyn nu heb je sowieso al killer wimpers, maar met deze helemaal. Ik zweer nog steeds bij mijn clinque mascara, maar als ik deze bij jou zie denk ik dat ik de volgende keer toch maar geen clinque koop

  Reply
 • Je wimpers zien er super uit! Ik vind eigenlijk bijna alle producten van Max Factor goed, ze hebben een hele goede kwaliteit :) Leuke post x

  Reply
 • Wauw, prachtig resultaat! Maar je hebt wel al mooie wimpers van jezelf :)

  Reply
 • comemoda

  30/07/2012

  Die mascara vind ik super fijn

  Reply
 • Liliane

  30/07/2012

  Ja ik heb hem ook en ben er in ieder geval heel erg over te spreken :D!

  Reply
 • deijsprinses

  31/07/2012

  Damn wat een verschil! Maar met zo een stel wimpers kan dat ook niet anders ;)

  Reply
 • Kayla

  31/07/2012

  Wauw, wat geeft deze mascara een geweldig effect! Lijkt me een heel fijn product!

  Reply
 • Manon

  31/07/2012

  Wat een geweldige mascara, jeetje wat een verschil.
  Ziet er veelbelovend uit

  Reply
 • Lotte

  31/07/2012

  Haha, dat heb ik ook! Mijn wimpers zijn ook donshaartjes, vooral de uiteinden. Deze mascara is inderdaad geweldig, ik gebruik ‘m zelf ook graag.

  Reply
 • Madelon

  02/08/2012

  Interessant. Ik gebruik altijd mascara’s van MAC of YR maar dit ziet er goed uit!

  Reply
 • Laralaurentia

  06/08/2012

  Dit is mijn all time favorite! Geweldige mascara :D

  Reply

Geef een reactie