To Be Continued van de Hitkrant gaat verder..

Zo sta je niet één keer in de Hitkrant, maar twee keer in één maand! Laten we even eerlijk zijn, is dat niet amazing? Just joking. Mijn minute of fame heb ik gehad, waar ik nog steeds flabbergasted over ben. Ondanks de Koninginnedag look, geen WK-look, maar ook geen bronvermelding?! Na een e-mail naar de Hitkrant te hebben gestuurd, kan ik eindelijk terugkomen op het stukje wat To Be Continued was..

Het artikel kwam op een maandag online, dezelfde ochtend stuurde ik een e-mail naar de Hitkrant met de vraag waarom ze mijn bron er niet hadden bij vermeld. Netjes en geduldig wachtte ik een week op mijn antwoord, waar ik helaas niks van hen hoorde. Een nieuwe e-mail met een dreigend ondertoontje leverde dan meer resultaat op, mijn vorige e-mail was niet aangekomen, maar een duidelijke uitleg volgde er!

Helaas was mijn bron de vorige keer weggevallen, waardoor hij niet in het artikel werd gepubliceerd, too bad. Nadat ze hun excuses hadden aangeboden na het ongelukje, kreeg ik te horen dat ik er de volgende editie weer in zou staan! Lucky bastard.

Enkele pagina’s verder in de Hitkrant werd het kleine stukje met mijn bronvermelding al zichtbaar. Een kleine tekst met inhoud over de site, niet één link, maar twee! Misschien haalde ze even de vorige keer in, door hem dubbel te vermelden? I like!

In Hitkrant 24 plaatsten we een foto van beautykoning.com op pagina 41. maar we waren vergeten de credit erbij te zetten. Oeps! Voor te gekke make-uptips surf je snel naar beautykoning.com”

Well thank you, little ladybugs. Is dat niet amazing?! De Hitkrant zou hem naar mij opsturen, maar ik denk dat ook dat ze zijn vergeten. Gelukkig was ik smart en kocht ik hem zelf, joke, ik was ongeduldig en wilde het stukje zien staan! Bedankt voor de bronvermelding Hitkrant en DANK JULLIE voor jullie geweldige reacties!

Heb je ooit wel eens in een krant/magazine/tijdschrift gedaan?


48 Comments

 • sarahdiiamonds

  30/07/2012

  Wat fijn dat ze dat weer rechtgezet hebben, dat het er toen niet bijstond was wel wat sneu, maar goed dat ze dat nu wel gedaan hebben, jij was niet populair zei je? hm! denk nu nog maar eens :D

  Reply
 • Liliane

  30/07/2012

  Geweldig! En fijn dat ze toch nog de bronvermelding hebben geplaatst. Het gebeurt de laatste tijd te vaak dat dat niet gebeurt (rare zin).
  Ik heb wel eens in het NRC gestaan :P
  Wie weet dat ik daar nog wel eens een post over schrijf, het was namelijk best komisch! (dat was overigens niet met mijn blog, want die had ik toen nog niet ;) )

  Reply
 • beautytipscelebs

  30/07/2012

  Fijn dat ze je toch even vermeld hebben!

  Reply
 • Lifesplash

  30/07/2012

  Niceee! Ik vind dit echt awesome voor je, hihi. :D

  Reply
 • Paola

  30/07/2012

  Vet gaaf! Ik ben altijd benieuwd hoeveel mensen dan gaan kijken!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  30/07/2012

  Fijn dat ze het rechtgezet hebben !

  Reply
 • Jorinde

  30/07/2012

  Heel goed, dat ze het alsnog vermeld hebben. Uhhm ja ik heb wel eens in de krant gestaan toen ik drie was. Tussen allemaal andere mensen tijdens de sinterklaas optocht. Telt dat ook mee? haha

  Reply
 • debby

  30/07/2012

  Wat goed zeg! En beter dat ze nu je link erbij hebben gezet.

  Reply
 • Amanda

  30/07/2012

  Wauw awesome Cyn! Gefeliciteerd. Daar kunnen wij alleen nog maar van dromen!

  Reply
 • Nikita

  30/07/2012

  dat is wel fijn dat ze het toch rechtgezet hebben

  Reply
 • theBlondBeauty

  30/07/2012

  Fijn dat ze het gelijk hebben rechtgezet, en nu sta je 2x in de hitkrant, you go girl! ‘x

  Reply
 • Hahaha! Super!

  Reply
 • snakesinthebasket

  30/07/2012

  suoer dat je nu toch bronvermelding hebt gekregen! jammer dat het via deze weg moest, maar gelukkig is het toch goedgekomen :)

  Reply
 • Esmay

  30/07/2012

  Wooop, supercool joh! Fijn dat ze dat nu even goed hebben neergezet!

  Reply
 • Ayla

  30/07/2012

  Goed dat ze zich gecorrigeerd hebben! Altijd fijn, een beetje extra reclame :)

  Reply
 • Diana Anna Christina

  30/07/2012

  Hahaha, dat heb je goed voor elkaar! =P

  Reply
 • capsidegirl

  30/07/2012

  wat leuk zeg :) de hitkrant is hier echter heel goed in ze hadden in de tijd dat yolanthes site deed een rubriek met yo`s foto ofzoiets 9 van 10 x was die door mij gemaakt n gewoon van site geplukt zonder vermelding

  Reply
 • joycelysanne

  30/07/2012

  awesome girl!

  Reply
 • marchingonthebeat

  30/07/2012

  Super dat ze je er nu wel bij hebben gezet! Maar vind het wel een beetje slecht dat het de eerste keer niet goed ging en dan ook nog eens je email ‘negeren’. Maar alles is helemaal top nu. Gefeliciteerd =D

  Reply
 • Irma

  30/07/2012

  ooh wauw, dat ze de bron er gelijk 2x in hebben gezet! die laatste zin in het stukje klopt trouwens als een bus (:

  Reply
  • Beauty Koning

   01/08/2012

   Ah, thank you Irma! Ja, ze moesten denk ik nog de vorige keer inhalen. :”’)

   Reply
 • Yak Man

  30/07/2012

  oe, gelukkig hebben ze nog wel een bronvermelding erbij gezet ^^. En heb je al veel bezoekers binnen gekregen via hitkrant ;p?

  Reply
  • Beauty Koning

   01/08/2012

   Yea, so true! Geen idee, ik heb niet veel verschil gemerkt. :)

   Reply
 • deijsprinses

  31/07/2012

  Zalig!

  Reply
 • missjustpretty

  31/07/2012

  Dat is wel fijn, heb je meer bezoekers gekregen?
  Vind echt dat jouw site meer aandacht verdiend hoor,
  jouw humor is echt goed.

  Reply
  • Beauty Koning

   01/08/2012

   Niet dat ik weet, sowieso zijn ze weer aan de hoge kant. ^^ Ah, dank je wel girl, dat is echt geweldig om te horen!

   Reply
 • Mariel

  31/07/2012

  Super leuk!

  Reply
 • Deb

  31/07/2012

  Ze waren het vergeten.. uhhmm uhmmm en ook vergeten het blad op te sturen, wazige figuren werken bij de Hitkrant haha. Maar gelukkig heb je jouw minute of fame gehad. En terecht dat ze 2 linkjes hebben geplaatst. Ik heb zelf ooit in de YES gestaan en niet lang geleden in het Mooi blad van ETOS samen met Alexia ;-)

  Reply
  • Beauty Koning

   01/08/2012

   Haha, inderdaad! Oh my, wat leuk Deb, samen met je dochter, dat is wel heel speciaal!

   Reply
 • beautiesatwork

  31/07/2012

  way to go cynth :D

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  02/08/2012

  Ahh beter dat ze het nu zo gedaan hebbenn!! netjes van ze!! Echt wel tof dat je er zo in staat!

  Reply

Geef een reactie