Voornemens, fail en een korte update!

Kuch, voornemens. Ze zijn er toch om te verbreken? Joke, of course not! Helemaal in het begin van 2012, inmiddels zijn we al bijna over de helft, maar om het geheugen even op te frissen. Een nieuw project met tips + tricks, beauty oplossingen voor van alles. Een nieuw onderwerp, maar het bleef bij één artikel. Dit moet ik even zien te fiksen!

Het leek mij een geweldig idee om de informatie uit mijn stapel beautyboeken te delen met jullie, maar helaas dacht mijn mind daar anders over. Nadat ik het artikel had gepubliceerd, wist ik niet zo goed wat ik er meer mee aan moest, vandaar dat het op een stapel kwam te liggen bij de andere dingen die nog gedaan moeten worden. Verder heb ik er ook niet meer naar omgekeken.

Dat geldt trouwens ook voor het Glamour gedeelte, het is leuk om een kijkje te nemen in een blad wat nog niet in de winkel ligt, meestal rond de tijd dat het artikel online kwam, was hij al verkrijgbaar, maar toch. Het luxe randje is soms fijn om te hebben, niet?! In je hoofd dan.. althans bij mij.. you know what I mean. Daarnaast zie ik het idee op meerdere blogs verschijnen, maar ook met hetzelfde tijdschrift, vandaar dat de Glamour categorie verdwijnt, I’m sorry.

Mijn facechart-idee was volgens mij ook iets te enthousiast, sowieso heb ik daar nu helemaal geen tijd meer voor, maar het liefst maak ik ze wel. Ik wilde ze dagelijks maken en vervolgens publiceren in een artikel, eens in de maand, weken, maar helaas komt het daar ook niet meer van. Aan het einde van het jaar zal hier nog wel een update over komen, dan loop ik alle voornemens na! Ben benieuwd welke ik heb behaald, haha.

Gelukkig is er ook goed nieuws! Er zijn meerdere projecten, maar die pakken gewoon hun rust! Alle graffiti projecten gaan gewoon verder, het muziekproject draait nog steeds, maar ook mijn football looks ga ik weer oppakken. Dit is incredible nieuws, want het seizoen begint in september, teken dat de preseason één van deze weken van start gaat. Ik krijg gewoon kippenvel bij het typen van deze zin, AMAZING!

Ik moest jullie even op de hoogte brengen van de zaken die aan de kant lagen, hopelijk vinden jullie het niet erg, wordt het niet gemist, anders kreeg ik daar vast wel een comment over. Thank god is dat niet gebeurt! Till we meet again met de projecten dollfaces!

Hoe gaat het met jullie voornemens?


28 Comments

 • theBlondBeauty

  31/07/2012

  Ik had als voornemen om meer te bloggen en dat is me (vind ik zelf) Goed gelukt, ook om school altijd voor alles te laten gaan, 1. School. 2. Bloggen, 3. andere dingen :) ‘x

  Reply
 • Yak Man

  31/07/2012

  Ik had een lijstje met goede voornemens. Een lijstje in mijn hoofd die ik ondertussen alweer vergeten ben, haha. Ik weet niet eens meer wat mijn goede voornemens waren, hihi.

  Reply
 • Gerrianne

  31/07/2012

  Dit jaar heb ik bijna geen voornemens gemaakt, gelukkig! Ze zijn er om te verbreken, net wat je zegt, hahah! Echt heerlijk, maar ondertussen komen er wel weer steeds voornemens bij.. Beter plannen, nouja de rest begin ik alweer vergeten, haha!

  Reply
 • louiseenelise

  31/07/2012

  Bij jou gaat het beter dan bij mij. Ik heb geen idee wat mijn voornemens waren :’)

  Reply
  • Beauty Koning

   01/08/2012

   Stiekem weet ik het deels voor mijn blog nog, en omdat ik met sommige echt bezig ben. :)

   Reply
 • Lifesplash

  31/07/2012

  Ik heb niet echt voornemens, haha naja er zijn natuurlijk wel een paar dingen waarvan ik denk ‘dat moet anders’, en daar doe ik dan ook wel mijn best voor! :)

  Reply
 • Jorinde

  31/07/2012

  Is niet erg hoor Cynth haha.

  Reply
 • Christel

  31/07/2012

  Dat kan toch altijd gebeuren. Niet alles pakt helemaal uit zoals je het graag zou willen.;)

  Reply
 • Liliane

  31/07/2012

  Mijn voornemen is om niet aan voornemens te doen :P

  Reply
 • debby

  31/07/2012

  Haha wat een leuk artikel. Ik ben nu al een aantal weken bezig met mijn Ten Pan project. tot op heden gaat dit goed, en ben ik maar 1 keer de mist in gegaan.

  Reply
 • Chantal

  31/07/2012

  Voornemens, tsja ik ken het. Ik heb nog een leuke uitdaging voor je. Tegenwoordig verkopen ze heel veel make-up bij de Bart Smit. Oogschaduws, maar ook complete setjes met eyeliner, mascara. Lijkt me leuk om van de échte budget make-up een look te zien en al helemaal hoe lang het er goed op.blijft zitten!

  Reply
 • MissEvie.nl

  31/07/2012

  Ik doe eigenlijk nooit aan goede voornemens, komt vaak toch niets van terecht hihi ;-)

  Reply
 • BeautyLoves

  31/07/2012

  Bij het nieuwe jaar had ik niet echt voornemens; natuurlijk maak ik er af en toe wel, zo ben ik nu bezig met 30 Day Shred en neem ik me voor om goed te sparen :) En af en toe gaat dat gemakkelijk, af en toe wat moeilijker :)

  Reply
 • Mariel

  31/07/2012

  Leuk artikel :)

  Reply
 • Esmay

  31/07/2012

  Ach, goeie voornemens kun je wat mij betreft nu ook mee beginnen :) Ik vind het best onzin dat het aan het begin van het jaar “moet”, toch doe ik er wel aan mee, maar toch haha!

  Reply
 • Amanda

  31/07/2012

  Leuk om te lezen Cyn! Weten we in ieder geavl hoe en wat ;)

  Reply
 • Femke

  31/07/2012

  Als ik heel eerlijk ben; ik heb dit jaar niet echt voornemens gemaakt… En als ik ze maak verbreek ik ze best snel… ;) Wel had ik me voorgenomen om meer te bloggen en dat is gelukt! Al vind ik het zelf dan.. haha! ^^

  Reply
 • Deb

  31/07/2012

  Hihi goed om je voornemens weer ff onder de loep te nemen. Ff een soort check-up altijd goed! Hmm voornemens.. eerlijk gezegd doe ik daar niet zo aan. Ik heb mezelf wel de uitdaging opgelegd minder make-up te kopen. De ene keer lukt dat beter dan de andere keer ;-)

  Reply
 • Shirley

  31/07/2012

  Je bent momenteel mijn favo beautyblog, dus dan doe je het prima lijkt me. ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   01/08/2012

   Oh my god, dat is echt heel amazing om te horen. Wauw, dank je wel Shirley! My mind is blown, haha. Super bedankt!

   Reply
 • Ach. We hebben allemaal voornemens aan het begin van een nieuw jaar. Ik doe het meestal neit…ik nam me voor ^te gaan sporten half juli…en na drie weken nog niet gestopt! Ok, is nopg niet zo lang maar ik ga door! En je blog is prima zoals ie is, dus doe gewoon verder! (maar neit teveel bloed want dan moet ik wegklikken :))

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Haha, bedankt Peggy! :) Jaaaj, keep up the good work! En de volgende dag stond er een artikel ingepland met bloed, I am sorry!

   Reply
 • Emma

  07/08/2012

  Yay het muziekproject gaat verder :D En ik blijf je blog wel bezoeken, want je schrijft te leuk en je creaties zijn ook fenomenaal!

  Reply
 • Christel

  09/08/2012

  Leuk artikel! dank

  Reply

Geef een reactie