Anywhere in the World, move to the beat!

Cola, well hello, ik kan namelijk niet zonder! Het liefst sta ik soms op met de frisdrank, wat ik ook wel eens doe, een heerlijke koude slok op de vroege morgen is echt goddelijk. Niet alleen op de vroege morgen, ook een ijskoud glas na het hardlopen. Cola is koffie voor mij, energie en een uitstekende dorstlesser. Niet alleen ik dacht daar zo over, maar ook de Olympische Spelen!

MOVE TO THE BEAT BABY! Oké, die baby misschien niet, maar dat is de nieuwe slogan van Coca-Cola. Zij slaan de handen in één met de Olympische Spelen die de hele wereld in zijn greep houdt. Wie gaat er met de gouden plak naar huis? Hierdoor worden we weer geïnspireerd op een sportieve zomer en bij goed bewegen hoort ook stevig drinken, zowel water als cola. Ik drink altijd cola! Wel light, omdat die gewoon goddelijk is.

Maar naast goed drinken hoort bij sporten ook muziek. Zodra ik een rondje ga rennen, verlaat ik het huis niet zonder telefoon waar al mijn muziek op staat geprogrammeerd. Ja, muziek luisteren tijdens het sporten is ideaal. Vaak motiveer het je, vandaar dat de Facebookpagina van Coca-Cola in het teken staat met Beats & Sports!

Over beats gesproken, heb je het nummer van de Olympische Spelen al gehoord? Met behulp van Mark Ronson, beter bekend van een geweldige samenwerking met Amy Winehouse en nog eens het winnen van een Grammy Award, bracht hij samen met Katy B een track uit, Anywhere in the World, die deze hele zomer te horen is!

Voor de track werkte ze samen met 5 topatleten, van wie zij de “sportgeluiden” opnamen. Amazing right?! Hier werd het nummer Anywhere in the World van gemaakt en wat nog leuker is, is dat je met de Create My Beat app kun je op Facebook je eigen versie maken!

Wat vind jij van het nummer Anywhere in the World?

In samenwerking geschreven.


20 Comments

 • pretty beauty land

  01/08/2012

  leuk artikel :)

  Reply
 • theBlondBeauty

  01/08/2012

  leuk artiekel, ik vind het nummer zelf niet geweldig. ‘x

  Reply
 • Owww, ik drink zelden cola, lijkt net alsof ik een bak met suiker naar binnen giet hihi

  Reply
 • shannara

  01/08/2012

  Vind het wel een liedje dt blijft hangen

  Reply
 • Jasmine

  01/08/2012

  Ik ken enkel het stukje van de reclame, maar klinkt goed en Katy B vind ik echt een talentvolle dame!! Coco-cola drink ik eigenlijk al jaren niet meer =]

  Reply
 • Femke

  01/08/2012

  Ik ben zelf ook gék op Cola! Hmmm :) Het is altijd afkoelend -zeg maar. Leuk artikel!

  Reply
 • joycelysanne

  01/08/2012

  jummie, die hard cocacola fan in here, enige frisdrank die ik lust!

  Reply
 • Christel

  01/08/2012

  Ik ben een poos echt verslaafd geweest aan cola! (true story!) Nu niet meer maar drink het nog steeds.
  Het nummer vind ik best leuk trouwens, ik had al een makingoff gezien op MTV geloof ik? Waar ze lieten zien hoe ze het nummer in elkaar hebben gezet, was best leuk om te zien!

  Reply
 • Cola? Niks voor mij. Nummer? Erg leuk!

  Reply
 • Liliane

  01/08/2012

  Ik vind het nummer erg leuk (reclames duren altijd te kort haha) maar drink zelf geen cola :)

  Reply
 • comemoda

  01/08/2012

  Ik vind het nummer niet zo leuk ..

  Reply
 • happyannanas

  03/08/2012

  Cool! Klinkt zo leuk, met dat tennisgeplok enzo. Dit was ons slotnummer van de eindpresentatie (dansacademie) dus altijd als ik dit hoor heb ik weer zo’n geweldig gevoel van die sfeer in dat mega theater.. Ga ‘m nog maar es kijken. Derde keer, oeps. :D

  Reply
 • marchingonthebeat

  03/08/2012

  Ik drink ook echt te veel cola! Maar het is zo lekkerrrrr :))

  Reply
 • Deb

  05/08/2012

  Coca Cola.. I love it! Ik drink nooit andere cola.. als ze alleen Pepsi hebben ga ik aan de 7Up ;-) Ik ken het nummer volgens mij helemaal niet. Ga ik morgen even opzoeken.

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Same here hoor Deb! Ik proef ook het verschil, Pepsi is mij te waterig. ^^

   Reply

Geef een reactie