Beauty Koning op social media!

Social Media tegenwoordig word je ermee opgevoed, kan je niet meer zonder en voordat je het weet zit je smartphone in je hand geplakt omdat je de buitenwereld niet meer wilt loslaten. Oké, misschien heb ik daar alleen last van. Toen ik mijn eerste BlackBerry kreeg was ik intens gelukkig, maar wat nog leuker is, is dat Beauty Koning ook de Social Media is gaan betreden!Beauty Koning op social media!

Beauty Koning op social media!

Tegenwoordig ben ik actief op Instagram, misschien met wat Beauty-Koning-waardige foto’s, maar voornamelijk foto’s uit het dagelijkse leven van mij. Ik maak foto’s van make-up looks, die inderdaad op BK verschijnen, maar ook inspiratiefoto’s, voornamelijk foodpictures.. sushaaaaay! Ik ben zelf te vinden onder de naam CynthiaKoning.

Beauty Koning op social media

Bij Twitter is het hetzelfde verhaal, Beauty Koning heeft geen eigen Twitter, maar ik post nauwelijks wat over mijn blog. Oké, als WordPress dwars ligt, moet ik toch frustratie uiten?! Maar geen links, behalve de updates die in de nacht verschijnen, zodra er een artikel wordt gepubliceerd. Verder krijg je ook op Twitter, met bijna twaalfduizend tweets deels mijn leven mee. Footballfrustratie, WP-frustratie, liefde voor make-up, lachwekkende opmerkingen die volgens mij niet eens zo grappig zijn, of al er weer een palette uit mijn handen valt. Dat laatste gebeurt echt te vaak! Volg mij op Twitter, onder mijn persoonlijke account @CynthiaKoning!

Beauty Koning op social media

Facebook, dat is een lachertje. Mijn privé Facebook gebruik ik nauwelijks, maar wel de Beauty Koning-pagina! Daar verschijnen de artikelen die elke dag worden gepost, of uitspattingen over nieuwe ideeën die ik met jullie moet delen. Soms kan je iets niet voor je houden, omdat je er te enthousiast over bent, herken je dat?! Like gerust de Facebookpagina van Beauty Koning om up to date te blijven over de artikelen, maar ook nieuwe updates die nog niet bekend zijn.

Beauty Koning op social media

Bloglovin, Beauty Koning staat ook op Bloglovin, met inmiddels al meer dan 500 followers, AMAZING! Stel je voor, die mensen kwamen aan mijn deur, vijfhonderd man ineens, boem, incredible. Een stijgende lijn in de volgers is toch iets wat je dag kunt goedmaken! Hier kun je artikelen lijken, die die dag online zijn gekomen, maar dit is een ideale combinatie om ook meerdere blogs te volgen. Zelf maak ik er ook gebruik van, vind het heerlijk om het lijstje na een lange dag af te struinen.

Beauty Koning op social media

MAAAAAAAAAAAAAAR, er is nog meer. Dankzij jullie, mijn dollfaces, vind dat zo’n leuk woord. Maar mijn geweldige bezoekers houden mij ook hoog in de social media wereld. Zo kwam ik via Marjorie erachter dat ik in de Hitkrant stond, liet Irma aan mij weten dat ik op nummer 17 sta in de top 50 van de Nederlandse Beautyblogs en kwam ik via Monique en Ilona erachter dat iemand mijn oog had gekaapt voor een app.

Jullie doen zoveel voor mij, dat is echt mind-blowing.. doordat jullie het mij laten weten, ben ik weer up to date. Zelf zou ik er nooit achter zijn gekomen dat ik in de Hitkrant stond, omdat ik het blad niet lees, ik geen Android heb, dus de app niet kon downloaden en ik zou nooit op dat soort sites komen, omdat ik niet wist dat ze bestonden!!! Ja, drie uitroeptekens, omdat ik Ilona, Irma, Monique en Marjorie wil bedanken dat zij mij weer up to date brachten. Dank jullie wel!

Maar ook echt iedereen die wat aan mij laat weten over hoe en wat, dank je wel! Je mag mij altijd e-mailen over dat soort zaken, maar ook als je iets wilt weten, wil vragen. Ik e-mail zo snel mogelijk terug, lange verhalen, dat moet je dan verwachten, maar ik ben jullie ontzettend dankbaar!

Bedankt voor de e-mails + comments over Beauty Koning die ergens signaleert! Het is echt incredible als je zoiets leest. Echt top, dank jullie wel!

Ben jij te volgen op een Social Media? Laat je naam achter!


46 Comments

 • Sarah

  02/08/2012

  Je bent populair, im just saying it again. Het is fantastisch wat je doet, hoeveel werk je erin steekt.. wij volgers zijn je alleen maar dankbaar voor het artikel elke dag, en de steun en support die we ook van jou terugkrijgen! je bent amazing girl! Ik ben zelf ook te volgen op facebook (SarahDiiamonds) en op twitter (@SarahDiiamonds). keep up the good work, hou die positiviteit en die smile op je face! en het word nog beter! Je bent geweldig meid! je geeft zelfs mij doorzettingsvermogen.. op dagen dat ik het wel eens moeilijk heb! Iloveyou girl!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Ah, dank je wel Saar! :) Wat een lieve comment, haha. Wauw, ik ben speechless. :) Superlieve reactie Saar. :) Wauw, echt wauw.. thank you. :) Wat een geweldige bezoekster + blogger ben je toch! ^^ Bedankt!

   Reply
 • Christel

  02/08/2012

  Jaaah Tumblr, Tumblr! Hahaha ik moet zeggen, heb er zelf een paar dagen geleden eindelijk één aangemaakt en ik ben verkocht! XD
  Ik ben zelf te vinden op mijn eigen blog, Instagram en Tumblr, allemaal onder de naam onereeler natuurlijk. :P
  Mijn WeHeartIt, Pinterest en Facebook zijn meer prive, hoewel Instagram dat toch eigenlijk ook wel is. Tja, social media is leuk, maar als het er niet was was mijn hoofd waarschijnlijk een stuk rustiger.

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Ik heb al jaren Tumblr, maar niet speciaal voor Beauty Koning.. I know.. it’s terrible! Heel verslavend, kan er echt uren op zitten.. slecht. :’)

   Reply
 • Lifesplash

  02/08/2012

  Als ik je ergens zie zal ik je mailen girl! I keep my eyes open. :D En JAAA maak tumblr. Een perfecte inspiratie tumblr heb ik nog niet gevonden, ik vraag me af of jij die kan maken. :’)

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Dank je wel girl, fijn om te weten! :) Haha, ik zal het proberen!

   Reply
 • theBlondBeauty

  02/08/2012

  Maak tumblr aan, is echt super leuk! haha, ‘x

  Reply
 • redhotjillypeppers

  02/08/2012

  Super dat het zo goed gaat maar je hebt dan ook een erg leuke blog :)

  Reply
 • Esmay

  02/08/2012

  Ik volg je op IG en Twitter! ^^ En WOEHOEH dat het zo goed gaat met je blog, zie je wel! Jij komt er wel Cynth!

  Reply
 • debby

  02/08/2012

  Wat gaat het toch goed met jouw site! Haha kom ik aan met mijn 28 bloglovin volgers.

  Reply
 • Ik ben best wel actief op social media hihi. Twitter ben ik heel veel op te vinden maar ben ik ook het vlugst bereikbaar hihi. Dan heb ik ook nog Facebook, zowel prive als voor mijn blog. Facebook van mijn blog ben ik het actiefste op. Bloglovin` ben ook al te volgen.. ook daar groeien de aantallen zeg. Soms schrik er er gewoon van hihi

  Reply
 • ValleyDoll

  02/08/2012

  Je bent alleszinds goed te vinden op social media :p ! I loooove tumblr !

  Reply
 • missjustpretty

  02/08/2012

  Jaaa, tumblr! Leuk dat je zoveel aan social media doet :)

  Reply
 • femketje

  02/08/2012

  ik schaam me diep, ik volgde je nog niet op FB >.<

  Reply
 • Jorinde

  02/08/2012

  Heb mijn stem uitgebracht. weet niet precies hoe het werkt en kende het ook niet, maar ik moet ook erg wennen aan al die social media haha.

  Reply
 • beautiesatwork

  02/08/2012

  ik heb mijn blog en een facebook xD

  Reply
 • Kayla

  02/08/2012

  Leuk dat we je overal kunnen volgen! Ik volg je al op Twitter :D

  Reply
 • Jij bent inderdaad super actief! Energie over, Stuur eens een beetje naar België… :)

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Haha, nee. Ik heb geen energie over hoor Peggy, anders had ik het maar al te graag gedaan! ^^

   Reply
 • Amanda

  02/08/2012

  Ik volg je natuurlijk al! Op Twitter, Bloglovin, Youtube en facebook :) Ga zo door!

  Reply
 • ellis1993

  02/08/2012

  Ja, Tumblr, ja ja ja! & ik heb eventjes je Facebook-pagina geliked. =)

  Reply
 • Louna Beauty

  02/08/2012

  Super meiske! Allemaal super leuk! Ik heb zelf twitter, facebook en bloglovin! hoop binnenkort nog meer te krijgen ivm super moderne telefoon haha! Wie weet! xoxo

  Reply
  • Louna Beauty

   02/08/2012

   Volg je natuurlijk op Twitter, Facebook en Bloglovin! xoxo

   Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Haha, amazing! Je zult dan wel vaker op de Social Media rondhangen hoor. ^^

   Reply
 • louiseenelise

  02/08/2012

  Wij zijn jouw er ook super dankbaar voor jouw geweldige artikelen. Je bent gewoon amazing, met make-up, maar ook qua persoonlijheid. Ik volg je op Instagram, Youtube, Bloglovin’ en ja, maak tumblr aan! Tumblr is geweldig, I’m sure you’ll like it!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Ah, thank you girl. :) Wat een lief compliment, net lief je ook al zo een geweldige reactie achter. Nog steeds flabbergasted, zo lief. Thank you, you made my day. :)

   Reply
 • Mariel

  02/08/2012

  Ik ben je meteen even gaan volgen op Facebook en twitter :)

  Reply
 • MissEvie.nl

  02/08/2012

  Super leuk! Ik gebruik Facebook van MissEvie.nl ook vaker dan mijn prive haha! En bloglovin uiteraard. Geen twitter voor MissEvie.nl wel voor ByBeautyBloggers.nl uiteraard. En ik sta op nummer 22 op de beautyblog.nl top 50 hihi! Echt zo cool! Heb de banner ook op mn blog geplaatst *trots*.

  Reply
 • Chantall

  03/08/2012

  Joehoee dit is echt zo’n artikel waardoor ik gewoon enthausiast wordt door je schrijfstijl! I follow you everywhere. Hahaha klinkt creepy! xxxx Chantall

  Reply
  • Chantall

   03/08/2012

   Ik heb trouwens ook bloglovin! Met 3 followers haha! Yeah je moet ergens beginnen :p

   Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Aaaah, dank je Chantall! :) How sweet, haha. :) Dat maakt niet uit hoor, volg mij maar overal. ^^ Leuk om te horen ook, thanks. :)

   Reply
 • Yak Man

  04/08/2012

  Haha, tumblrr <3. Heb het inmiddels als twre jaar is zo leuk! Vooral wanneer random mensen je berichtjes beginnen te sturen :). Aah, ik dacht dat je op twitter expres slotje op heb staan dat bezzoekers je niet kon volgen, dus daarop heb ik je nog niet gevolgd :'). Maar maak een tumblr aan! :)

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Haha, true! Tumblr is zo verslavend, vooral omdat je van alles kan liken en noem maar op. :) Nee, ik heb het op een slotje staan, omdat ik weet dat ik vaak word nagecheckt. :’) Dus dan weet ik wie mijn tweets “leest” zeg maar, gewoon een beetje controle. :) Je mag mij gewoon volgen hoor!

   Reply
 • Deb

  05/08/2012

  Super! Dubbel en dwars verdiend die hoge rankings chick!! Da’s toch eer voor je harde werk.. you rule!

  Reply
 • Irma

  16/08/2012

  ik voel me vereert dat ik in je artikel sta (: sorry dat ik zo laat reageer, ik ben op vakantie geweest. ik geniet iedere dag dat ik thuis ben van je blog en dat zal ik ook nog heel lang blijven doen. je bent de beste!

  Reply
  • Beauty Koning

   24/08/2012

   Je was een plekje waard in het artikel! Hopelijk heb je een leuke vakantie gehad en er heerlijk van genoten. :) Bedankt voor je lieve comment Irma!

   Reply

Geef een reactie