FOTD: Golden Honey Declare.

Aardetinten zijn ideaal voor het dagelijkse leven, niemand die gek op kijkt als je voorbij schuift. Daarnaast is het een perfecte dekmantel, zodat je in de avond los kunt gaan met geel, groen en blauw. Dankzij de bruine aardetinten van Everyday Minerals, ben ik weer helemaal in mijn nopjes met de pigments!

Goud kan altijd op de oogleden, maar een tikkeltje gewaagd. Ik kon gewoon niet zonder de daredevil-rand aan mijn make-uplook. Daarnaast was het een tint uit de Too Faced palet die nauwelijks is aangeraakt, tijd om hem er eens bij te pakken en mooi te verwerken in de look!

De gorgeous oogschaduw moest natuurlijk gedurende dag shinen op mijn oogleden en daarom bracht ik de oogschaduwbasis van Too Faced aan, de Shadow Insurance. Meteen pakte ik de Too Faced Natural Eye Palette erbij, Heaven onder mijn wenkbrauw als matte highlighter, maar ook voor het blenden van de oogschaduw in mijn arcadeboog.

Dit keer begon ik niet op het ooglid, omdat ik eerst een basis wilde creëren in mijn arcadeboog met Orange épicé van Bourjois. De bronstint met een oranje ondertoon zette ik goed aan met behulp van een pencil brush, zodat ik precies kon werken. Goed naar boven en binnen toe geblend met een blending brush van ELF.

Op mijn ooglid bracht ik HoneyPot uit de Too Faced Natural Eye Palette aan. Een schitterende klassieke oogschaduw die ik niet vaak draag, maar gelukkig is hij vandaag weer te bezichtigen op mijn ogen! Deppend met een platte brush, bracht ik hem aan, hield wel mijn binnenste ooghoek vrij, waar ik vervolgens Heaven een klein beetje aanzetten, voor de open en frisse blik.

I Do Declare van Everyday Minerals depte ik in mijn outer v, puur omdat ik daar de diepte in wilde leggen. Hierdoor kreeg mijn look meer schaduw en kwamen mijn ogen beter uit. Ook deed ik dit onder het oog, waar ik hem vervolgens goed blendde.

Bij de bruine bronslook paste het huidkleurige oogpotlood precies thuis, All I Want van Essence bracht ik aan op mijn waterlijn. Voor de winged eyeliner gebruikte ik de gelliner van Maybelline, die ik overigens bij lieve Deb had gewonnen! Bedankt Deb, het is een toppertje! Op mijn wimpers, die ik eerst had gekruld met een wimperkrultang, droeg ik een laagje van de Maximum Volume Definition Mascara van Essence.

Neutrale lippen dankzij de lipliner van Miss Sporty, Toffee 010, in combinatie met de amazing lipgloss van NYX, Frosted Beige. Het is echt een favoriete combinatie geworden, het contrast in een look gaat vaak door de lippen ook echt omhoog! I LIKE.

De pigment van Everyday Minerals, I Do Declare, is echt één van mijn oogschaduws geworden. Ik weet ook zeker dat het een re-buy gaat worden, als ik er ooit weer een keer bestel, neem ik die ook mee in mijn digitale winkelmand. Het is een must have ladies and gentlemen! De kleurencombinatie vind ik gewoon mind-blowing, heb ik dan eindelijk een look gevonden voor Honey Pot? JAAJ!

Heb jij een must have in je stash?


62 Comments

 • sarahlovesbeauty

  03/08/2012

  Oh my goodness, Cynthia! This look is so beautiful on you! Is there any makeup that you don’t look completely stunning in? I love the way the golden eyeshadows compliment your complexion and your golden blonde hair! SO PRETTY GOSH!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  03/08/2012

  Mooie look weer ! Je wenkbrauwen zien er iets voller uit (I like !) , of lijkt dat maar zo ? :)

  Reply
 • Esmay

  03/08/2012

  Die goudtinten staan je heel erg mooi! Ik had verwacht dat het met licht haar niet zo super zou staan, maar je bewijst het tegendeel maar weer. Ik vind je lipkleur trouwens tof, maar ook weer niet. Ik weet niet waarom. Aan de ene kant tof door een beetje naturel / koraal, maar ik vind ‘m ook weer wat ouderlijk maken.

  Reply
 • shannara

  03/08/2012

  super mooi! vind de lipstick zooo mooi!

  Reply
 • Lifesplash

  03/08/2012

  Ik vind je look heel tof! Die kleuren staan leuk bij elkaar maar ook leuk bij jou! De lipkleur vind ik ook tof, het is net wat anders dan normaal en het heeft wel wat. :)

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Oh thanks girl! :) Ja, ik houd van de lipliner, het is echt een amazing lippotlood!

   Reply
 • Jorinde

  03/08/2012

  Mooie look Cynth. Honey pot is trouwens een prachtige kleur!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Dank je wel Jorinde! Ja hé? Ik stond er ook versteld van, zo zie je de oogschaduw weer eens van een andere kant. :)

   Reply
 • theBlondBeauty

  03/08/2012

  echt een mooie ooglook, zo lijkt je haar ook een soort van goud! Like it! ‘x

  Reply
 • joycelysanne

  03/08/2012

  Ik blijf me toch verbazen over jou ontzettend grote make-up talent!

  Reply
 • Owww wowww, wat een super toffe oog look

  Reply
 • debby

  03/08/2012

  Ohoe hand up! weer een prachtige look Cyn!

  Reply
 • Jasmine

  03/08/2012

  De gouden look past echt perfect bij je mooie haarkleur! Erg mooi en op een of ander manier krijg ik zin om honing te eten =]

  Reply
 • Rachella #shellebellie

  03/08/2012

  Je ogen zijn weer zo mooi opgemaakt love it!!

  Reply
 • mysupersweetlife

  03/08/2012

  Wauw staat je weer prachtig!
  Liefs

  Reply
 • beautiesatwork

  03/08/2012

  de titel klonk al yummy en de look is minstens even lekker ;)

  Reply
 • deijsprinses

  03/08/2012

  Prachtige look en superdraagbaar!

  Reply
 • MissEvie.nl

  03/08/2012

  Very pretty girl! Heel mooi draagbaar voor de zomer :-)

  Reply
 • Kayla

  03/08/2012

  Heel erg mooi! Staat je prachtig!

  Reply
 • femketje

  03/08/2012

  gorgeousness :D

  Reply
 • Met zulke tinten vind ik jou prachtig! I know…’t is een beetje ‘simpel en gewoon’ voor jous doen maar toch! Ik zou dezelfde kleuren dragen!

  Reply
 • Lotte

  03/08/2012

  Wauw, heel mooi! Honey Pot is ook echt een prachtige kleur. De ooglook laat je ogen mooi knallen, Cynth! En good job with the blending, as always.

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Oh, dank je wel Lot! Lieve complimentjes ook altijd, haha. :D Thank you!

   Reply
 • Miranda

  03/08/2012

  weer een hele mooie look;D

  Reply
 • Amanda

  03/08/2012

  Prachtig! Helemaal mijn smaak :D

  Reply
 • xeverythingilike

  03/08/2012

  woow weer een mooie look!

  Reply
 • Manon

  03/08/2012

  Super mooi gedaan en heel erg draagbaar.
  Deze ga ik zeker een keer maken!

  Reply
 • Dionne

  03/08/2012

  Heel erg mooi! Staat je weer super! :D

  Reply
 • Sherr

  03/08/2012

  I like!! Ik vind de foto’s ook heel leuk :D je haar is anders dit keer :)

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   True, ik had een pony laatst geknipt, gegroeid en soms valt hij ineens voor mijn ogen. :) Bedankt Sherr!

   Reply
 • Wat ben je toch mooi <3 Mijn musthave is op dit moment mijn bronzer van Too Faced, daarmee zie ik er in ieder geval niet uit als een wit spook in de zomer :D

  Reply
 • ValleyDoll

  03/08/2012

  You are gorgeous ! Is er iéts waar jij niét mee staat :p ? ! Sooo talented !

  Reply
 • capsidegirl

  03/08/2012

  Vind dat deze kleuren je erg mooi staan :D al kan je volgens mij echt heel veel hebben qua kleuren :D.

  Reply
 • Heel mooi!

  Reply
 • Gerrianne

  03/08/2012

  Deze look voor in de zomer is echt geweldig! Die tint ook gewoon, dat maakt het af. Golden Honey klonk ook meteen al goed vanuit de titel! :D

  Reply
 • ellis1993

  03/08/2012

  Wat ben je toch een mooie meid. Ik wou dat ik zo goed was met make-uppies als jij joh!

  Reply
 • Priscilla

  03/08/2012

  Echt een super leuke blog! Zelf heb ik helemaal geen blog en dat is ook niets voor mij, maar toch kijk ik regelmatig op die van jou. Door je leuke artikelen, looks enz raak ik elke dag weer benieuwd wat je er weer op hebt gezet :) ik dacht van dit is wel een complimentje waard, supersuper leuk!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Ah, well thank you Priscilla! :) Leuk dat je ook een reactie achterlaat, maar ook een amazing one. Haha, dank je wel! Wauw, wat een complimentjes. ^^

   Reply
 • Olga

  03/08/2012

  Jij hebt zo een prachtige ogen…

  Reply
 • Bee

  03/08/2012

  Ik kan maar een ding zeggen…Amazing!!!!

  Reply
 • Christel

  03/08/2012

  I Do Declare is echt een geweldige naam!:D
  Honeypot is trouwens ook een hele mooie kleur! Dat is me nooit echt eerder opgevallen.

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Same here, wist niet eens dat hij zo gorgeous was. :) Haha, ik vind het ook leuk om die naam uit te spreken!

   Reply
 • Sarah

  04/08/2012

  heel mooi gedaan weer! de kleuren matchen jou ook perfect!

  Reply
 • Elise

  04/08/2012

  Waaaaauuuw, weer een supermooie look! Staat je ook weer heel goed (alle kleuren staan jou goed)! Je bent echt zooooo goed met make-up, niet normaal.

  Dit vroeg ik me al een tijdje af: heeft jouw werk/opleiding met make-up te maken? Ik heb veel looks op het internet gezien, maar niemand stijgt boven jou uit.

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Dank je wel Elise! :) Oh my god, wat een compliment zeg, WAUW. Nee, ik heb geen opleiding die hiermee te maken heeft, daarnaast werk ik niet, omdat mijn blog zoveel tijd vraagt. :) Echt, oh my, wat lief Elise. Haha, ik ben echt even speechless!

   Reply
 • Yu Fan

  04/08/2012

  Wauww gorgeous! Het is echt mooi gedaan!

  Reply
 • Deb

  05/08/2012

  Staat je super! Die lipliner icm de gloss is echt een killer-combi.. staat je erg mooi. Die winged eyeliner zit er weer super strak op.. de taart op de kers wat mij betreft.. love it!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Wauw, wat een complimentjes Deb! Wat lief, dank je wel. :)

   Reply

Geef een reactie