Candice Accola Meets Cynthia!

De zingende actrice spotte ik op de bloeddrinkende set van the Vampire Diaries. Natuurlijk liep ik rond met één van de visagiste, niet alleen om een kijkje te nemen hoe ze de handsome Damon omtoverde tot een bloedzuigende gluiperd, maar ook voor de vrouwelijke medespeler. Mysterieuze oogschaduws kwamen ook aan te pas, ideaal voor de Candice Accola Meets Cynthia!

Geheimzinnige kleuren? True that, om in de vampierensfeer te blijven, moest het nogal aan de duistere kant blijven. Misschien omdat de look wel voor haar werd samengesteld in de episode waar Miss C word getransformeerd tot een vampire?! Wellicht geen uitstekende foto, maar zolang de look deels zichtbaar is, dan maak ik hem na! Tijdens een kleine zoektocht op het internet, vond ik maar al te snel de ideale make-up look om na te maken. Ondanks dat ik de laatste tijd compleet over ben gestapt naar de donkere tinten, durf ik te wedden dat morgen precies het tegenovergestelde is! Stay tuned.

Ga hier maar even voor zitten, ondertussen droogt de Too Faced Shadow Insurance op het gehele, inclusief onder het oog op. Ik denk dat ik meer dan zes oogschaduwtinten heb gebruikt voor de look. Om meteen met de eerste te beginnen, Heaven uit de Too Faced Natural Eye Palette, onder mijn wenkbrauw, hoe kon het ook anders!

Velvet Revolver op een grove blending brush en in mijn arcadeboog, puur om te rangschikken waar de grens lag voor de oogschaduw op het ooglid, die ik splitste in drie delen, een buitenkant, midden en mijn binnenste ooghoek. Op het middelste gedeelte depte ik uit de Au Naturelpalet van Sleekde shimmer oogschaduw die zijn naam een eer aan doet namelijk Taupe. Ik blendde hem met de platte oogschaduwkwast via mijn arcadeboog naar binnen toe.

In mijn binnenste ooghoek, aan de bovenkant alleen, bracht ik uit de NYX For Your Eyes Onlyde Sexy Blue Eyes palet een champagnekleurige tint met een flinke schep shimmers. Rustig blendde ik hem samen met Taupe en voorzag mijn arcadeboog met Comfy van Everyday Minerals. Vervaagde de oogschaduwgoed all over the place, zodat ik in de outer v en onder het oog I Do Declare van hetzelfde merk kon aanbrengen. Natuurlijk vervaagde ik mijn favo donkerbruine oogschaduw met een sprankeling van gouden shimmers.

Uit de Too Faced palette pakte ik nog eens Erotica erbij, om meer diepte te krijgen, maar ook om de oranje ondertoon uit de look te halen. Met een pencil brush bracht ik hem plaatselijk aan in mijn outer v, blendde hem naar binnen toe en op het buitenste gedeelte van het ooglid. Vervolgens haalde ik hem nog een keer door de bruingrijze tint en zette hem langs mijn wimperrand aan.

Nadat ik de oogschaduws allemaal egaal had vervaagd, mooi in elkaar overliepen, maar ook nog eens tot één geheel, miste ik nog iets. Natuurlijk! Een goud randje aan de oogschaduw, ondanks de hoeveelheid gouden glitters in de oogschaduw kon ik Coppervan GOSH niet missen!

Nee, nog steeds was het niet wat ik wilde, meer diepte! Candice heeft vrij veel contrast in haar look, maar ik miste het. Speurend naar de oogschaduw spotte ik hem in de Au Naturel palet van Sleek, een tint die ik nauwelijks gebruik MineralEarth! Meteor mengde ik met mijn fixeerspray tot een vloeibaar goedje en depte dit op het middelste gedeelte van mijn ooglid, zodat het zo poppen, vervolgens zette ik hem weer met de Ma Up Store oogschaduw voor beter resultaat.

Geen oogschaduws meer? Nee! Voldaan bracht ik een winged eyeliner aan op mijn ooglid, of course de van Black Jack with Jack Black, vulde ik de lege plekken tussen mijn wimpers op met het Lavera oogpotlood in de kleur Black en voorzag ik mijn wimpers met de denderende Masterpiece MAX mascara van Max Factor. Nog een huidkleurige oogpotlood op mijn waterlijn de All I Want van Essence en de ooglook was compleet!

De On The Go Lip Gloss Trio van Bellápierre kwam perfect van pas. Ik gebruikte de donkerrode gloss eruit, bracht deze aan op mijn lippen en depte de lichtste gloss uit de trio met mijn vinger op het middelste gedeelte, zowel aan de onderkant, als de bovenkant.

Een dagelijkse ooglook? Misschien om te zien, maar het was veel werk om de boel te neutraliseren, maar ook omdat hij niet op mijn andere ooglooks mocht lijken. Uiteindelijk lijkt hij er totaal niet op, heb ik veel verschillende merken + tinten weer gebruikt. Was het een tripje buiten mijn comfort zone? I guess, and it was amazing!

Hoeveel oogschaduws draag jij gemiddeld per ooglook?


51 Comments

 • Christel

  04/08/2012

  Wow, je look is echt amazing! Heel erg mooi! Ik moet toch ook maar een keertje bij de toofaced stand gaat kijken! En het Au Naturel palette van sleek spreekt me ook steeds meer aan!:)

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Het zijn echt must haves hoor, vooral de Too Faced palette! It’s gorgeous. :) Bedankt voor je complimentjes Christel. :D

   Reply
 • Lifesplash

  04/08/2012

  Mooie look! Deze keer geen felle bam kleurenmaar mooie zachtere kleuren. In het begin oogt ie simpel, maar hoe langer je er naar kijkt hoe mooier en interessanter hij word.

  Reply
 • Paola

  04/08/2012

  Hele mooie look! Ik draag meestal 2 kleuren in 1 ooglook!

  Reply
 • Beauty Treasures

  04/08/2012

  Knappe look!

  Reply
 • Deb

  04/08/2012

  Super mooi en classy! De actrice kende ik nog niet. Ik vind deze look super geslaagd en staat je amazing!!

  Reply
 • laura

  04/08/2012

  mooie look, lijkt er echt precies op! ‘x

  Reply
 • shannara

  04/08/2012

  super mooi!

  Reply
 • debby

  04/08/2012

  hoeveel oogschaduws? eh veel :) Ik gebruik er denk ik zeker wel vier per look. Prachtige look weer meid.

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Haha, ja echt heel veel! Bedankt voor je compliment Deb. :)

   Reply
 • Kayla

  04/08/2012

  Je hebt de look mooi nagemaakt… Ik vind de kleuren prachtig!

  Reply
 • Lotte

  04/08/2012

  Prachtig! Wauw, heel erg mooi. Je hebt echt veel oogschaduws gebruikt zeg, jeetje! Het ziet er inderdaad best uit als een dagelijkse look, maar daarvoor is het natuurlijk wel teveel werk met ál die verschillende oogschaduws.

  Reply
 • Gerrianne

  04/08/2012

  Die schaduw aan de buitenkant van je oog! True, dat staat je geweldig! Wel veel oogschaduw’s, maar dat is juist amaaazing! Geweldige look. :D

  Reply
 • missjustpretty

  04/08/2012

  Hij staat je echt awesome, en hij lijkt echt heel goed op de look van Candice.
  Mooie look Cynth

  Reply
 • Miranda

  04/08/2012

  Oh wauw mooie look (a)

  Reply
 • Nicole

  04/08/2012

  hele mooie look!

  Reply
 • jlovesbeauty

  04/08/2012

  Waaauw, wat een prachtige look!

  Reply
 • Esmay

  04/08/2012

  Mooie , everyday, naturel maar toch ook weer chique look!

  Reply
 • Jasmine

  04/08/2012

  Ooh, zo’n mooi zicht! Bij Candice staat het al zo geweldig, maar bij jou staat het ook schitterend!! Ik vind het echt wel een geschikte everyday look ookal is het veel werk. Meestal draag ik niet meer dan vier verschillende oogschaduws.

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Haha, thank you girl! Oh my, vier is ook al veel, dan heb je ook veel diepte erin. :)

   Reply
 • EmmaWessels

  04/08/2012

  Deze kleuren staan je echt super goed Cynthia!!! Heel mooi gedaan!

  Reply
 • Bee

  04/08/2012

  Prachtig! ik ben dol op haar ooglooks! Vooral de looks vaan har binnenste ooghoeken erg licht opgemaakt zijn vind ik prachtig, zo zou je er ook eens een moeten maken! Prachtig meid, je bent een pro!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Volgens mij weet ik al welke look je bedoeld! Hij is heel licht en natuurlijk toch? Gorgeous! Bedankt voor je complimenten Bee. :)

   Reply
 • ValleyDoll

  04/08/2012

  Candice Accola is zo’n prachtige vrouw ! Je hebt de look heel mooi weten na te creëren ! En ik moet gauw nog wat nieuwe bruine tinten aanschaffen :p !

  Reply
 • Sarah

  04/08/2012

  Weer maar eens prachtig gedaan! de look is zeer mooi na gemaakt :D top!

  Reply
 • MissEvie.nl

  04/08/2012

  Very pretty, as always Cynth! :-D

  Reply
 • Madelon

  04/08/2012

  Prachtig. Je ogen knallen zonder knalkleurtjes :P

  Reply
 • xxxcharr

  04/08/2012

  wauw supermooi!
  xxxx

  Reply
 • inikkens

  04/08/2012

  Ik vind dit weer ongelooflijk prachtig. Het is gewoon ongelooflijk.. echt!

  Reply
 • LounaBeauty

  04/08/2012

  Heel erg mooi meiske! Je ziet er weer helemaal top uit! :) Liefssss

  Reply
 • Shirley

  04/08/2012

  Je krijgt echt Penelope Cruz ogen met deze look. ^.^ mooi! De groenbruinige tint in je crease is heel erg schön.

  Reply
 • beautiesatwork

  04/08/2012

  staat je heel goed :)

  Reply
 • Chantall

  04/08/2012

  Wauw dit is echt een supermooie look cynth! Dankzij jou heb ik trouwens mijn too faced palette weer tevoorschijn getovert. Hij was een beetje in de vergetenheid geraakt door naked 2 haha!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Dank je wel Chantall! :) Haha, jaaj! Ik houd echt van de palette, wil stiekem daarom ook niet de Naked aanschaffen, omdat ik anders daar weer flink ga lopen pannen. :’)

   Reply
 • Jaimie

  04/08/2012

  Ik ben echt een mega fan van the vampire diaries, zo leuk dat je een tutorial van Caroline heb gemaakt!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Well thank you Jaimie! Hihi, ik kijk het nu ook, en lees heerlijk de comments terug! ^^ Gouden combinatie!

   Reply
 • Marieke

  06/08/2012

  Ik bezoek je site nog niet zo lang. Maar ik wilde even zeggen dat ik je looks echt geweldig vind. En jij zelf bent ook al zo prachtig vooral je ogen en wenkbrauwen ! Om jaloers op te zijn. ♥

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Oh wauw, wat een lieve comment Mariek! Dank je wel, how sweeet! ^^

   Reply
 • Erg mooi geworden!
  Candice Accola is een erg leuke actrice en ik vind Caroline (die ze speelt) ook echt geweldig :)

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   So true! Bedankt voor je complimentjes! :) Ik kijk het nu toevallig ook, ze acteer echt goed, ondanks dat ze nu een vampire is, is ze nog steeds het vervelende typetje. xD

   Reply
 • Lovethatmakeup

  06/08/2012

  Gave look zeg, heel mooi geblend ook!

  Reply
 • Emma

  07/08/2012

  Whaaa, echt weer geweldig!! Door jou ben ik überhaupt aan het experimenteren met bruin en beige tinten oogschaduw, zo mooi als hier wordt het niet, want dit is amazing. Echt prachtig!

  Reply
 • Josephine

  13/08/2012

  I luv Vampire Diaries. Ik vind haar ook fijn zingen. Jouw ooglooks vind ik altijd zo mooi. Normaal ben ik niet fan van alleen maar shimmers in een ooglook, maar van deze wel!

  Reply
  • Beauty Koning

   15/08/2012

   Oh my, thank you girl! :) Toevallig kijk ik het nu ook, vind het heerlijk om ondertussen de reacties te lezen en te antwoorden. ^^

   Reply

Geef een reactie