VIDEO: Okergeel combineren met bruin!

Een look waar ik al veel complimentjes over heb gehad, waarom? Omdat de kijkers weer in de schijnwerpers worden gezet. Mijn blauwe knollen spreken enorm door de okergele tint, okergeel?! Ja, kijk mij daredevil doen. Ook jou gun ik de complimentjes, vandaag het Primark verhaal + de fietsbende en okergeel live!

Klik hier als je het filmpje niet kunt bekijken.

De producten die ik in de video heb gebruikt:

Gezicht:
– MAC Face and Body Foundation White
– Bourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation 52
– Catrice Prime and Fine Translucent Loose Powder
– NYX Blush Taupe
Too Faced Natural Eye Palette Silk Teddy
– MAC Fixeerspray

Ogen:
Too Faced Shadow Insurance
Too Faced Natural Eye Palette: Heaven → onder wenkbrauw + Velvet Revolver → arcadeboog + Sexpresso → outer v
Inglot: AMC Eye Shadow 60 – LH23CL: op het ooglid
Everyday Minerals Comfy: in arcadeboog + naar binnen toe
Everyday Minerals I do Declare: outer v + onder het oog
Essence Kajal Pencil All I want
Wimperkrultang
Max Factor Masterpiece MAX High Volume & Definition Mascara

Lippen:
– Essence lipliner In the Nude
Catrice Be Natural 010
NYX lipgloss Frosted Beige

De kleurencombinatie klopt ideaal, de oogschaduw matcht gewoon met die van Everyday Minerals. Nude lips erbij, krullen in en het vestje/dingetje aan en ik ben ready to go! Geweldige combo, die ik zeker vaker ga dragen!

Draag jij wel eens okergeel? Of een gele tint op je ogen?

44 thoughts on “VIDEO: Okergeel combineren met bruin!

 1. heel erg handig filmpje, je legt het erg goed uit. Het is echt een prachtige look! ik draag zelf nooit felle kleuren maar misschien moet ik dat eens gaan doen.

 2. Tof, die okerkleur! Hij laat je mooie blauwe kijkers inderdaad behoorlijk knallen. Gek dat een kleur als geel je toch zo mooi kan staan, zo complimenteus. I love your hair, btw!

 3. Ik vind het eigenlijk ook niet heel raar dat ze niet naar je keken, want zo heel apart vind ik het niet. OF nouja . het is wel apart, maar ik ben het ook wel gewend al die felle kleuren. Ofzo iets. Het is in ieder geval mooi. Ik hou van felle tinten gecombineerd met bruin!

 4. Ik zou zelf nooit okergeel hebben gebruikt voordat ik dit filmpje had gezien.
  Nu vind ik het echt prachtig en je hebt een super mooie soort smokey look gemaakt

 5. Geel is echt een te gekke kleur! Ik wil ‘m oooook, love it! Laatste tijd ben ik ook steeds meer weg van die knallende kleuren, maar naar het werk op doen is niet al te verstandig, haha! Een te toffe look, met geweldige kleuren! :D

 6. Je haar zit prachtig, go glamour go!! En leuk weer een matchende ooglook met je shirt (vestje?) Staat je erg mooi. Ik moet toch ook echt eens naar Primark!! Hebben ze goeie stuff voor weinig he! Voor mijzelf vind ik okergeel een te heftige kleur.. volgens mij gaat het me ook niet staan..

  1. Lieve Nathalie,
   Ik heb met bewondering dit filmpje van Cynthia lopen bekijken, kudos voor haar!
   Tot ik weer zo’n achterlijk domme reactie zag staan van iemand genaamd Natte Nath, graag zie ik ook een filmpje van jou, dan kan ik alles afkraken wat los en vast zit aan jou. Maar waarschijnlijk ben jij alleen maar een fictie persoon, ik hoop dat je snel een goede beurt krijgt want je bent een doorn in het oog.

   Met vriendelijke groet,
   Ursula

   1. bemoei je eens niet met anderen, ga jij eens lekker ergens anders moedertje spelen ofzo..Mijn reactie is gewoon een simpele vraag, niks doms aan.
    Ik denk dat jij eerder een kan gebruiken als je je zo druk maakt om anderen.

  2. Dag Natte Nath,
   Ik vind dat geen normale vraag, als je een echte trouwe fan zij zou je zijn opgevallen dat in andere filmpjes ze ook zo praat.
   Wat betreft dat je mijn naam niet mooi vind kan ik ook niets aan doen.
   Mijn naam is apart en heeft style, kan ik van die van jou niet zeggen.
   Veder of ik een beurt kan gebruiken, die krijg ik vaak genoeg.
   Dus wacht ik nog steeds met smart op jouw filmpje,

   Liefs,
   Ursula

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *