Kleurrijk bij Beauties@Work!

Met de geweldige inspiratiefoto, nog steeds mind blown door het contrast van de intens felle kleuren, creëerde ik daarbij de ooglook die mijn hersenen in gedachte hadden. Fel, gewaagd, misschien wel draag, maar zonder dat éne..

Een afschuwelijke zomer met hondenweer op zijn Nederlands gezegd. Het kom met bakken uit de lucht, iets waar wij inmiddels niet meer om heen kunnen. Maar wat wij wel kunnen doen is het beste ervan maken. Zo dachten de Beauties daar ook over en kwamen met een geweldige inspiratie foto. Ik zag hem, mijn hersenen namen het op en de kleuren werden omgezet tot een look. Incredible picture.” 

Ben je benieuwd naar het hele artikel? Klik dan hier!

13 thoughts on “Kleurrijk bij Beauties@Work!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *