Beauty Koning op Tumblr!

Vorige week kon je mij op verschillende Social Media’s volgen, totdat ik de vraag kreeg over Tumblr. Woeps, die had ik niet voor Beauty Koning, vandaar dat ik speciaal voor jullie een account aanmaakte! Yes people, vanaf nu kun je mij ook volgen op Tumblr, onder de naam CynthiaKoning!

Waarvoor dient Tumblr? Puur voor inspiratie, daarom plaats ik er geen looks van mijzelf, misschien als ik in een go crazy-bui ben, maar het gaat er echt om dat de meesterwerken van anderen die voorbij komen. Grote modeshows met extreme looks, of de producten van anderen om op te kwijlen. Heftige kleurencombinaties op een schilderij, of juist weer de gekke vormen van een voorwerp, alles!

Mijn Tumblr is: cynthiakoning.tumblr.com ! Hoe makkelijk is dat, aangezien ik zo ook op Twitter en Instagram heet, kun je mij makkelijker volgen all over the world. Kortom, wil je up to date blijven van amazing looks die rondgaan op Tumblr, of ikzelf spot op het web? Volg mij dan gerust!

Heb jij Tumblr? Laat je naam + link achter!


27 Comments

Geef een reactie