Ik haat je.. Just joking, my love!

Heb je dat ook weleens, een onbekend product wat je net gaat uitproberen? Iedereen is er vol lof over, maar god, wat heb je er een hekel aan? Doe je iets niet goed? Moet je er nog aanwennen? Of is er te hoog van de toren geblazen, dat je eigenlijk een Hilton luxe had verwacht? Tsja, herkenbaar I guess.. maar die “belabberde producten” zijn nu wel mijn favorieten!

Om te beginnen met de Too Faced Shadow Insurance wat een rot product zeg! Ik kon er in het begin totaal niet mee werken, moest er echt aanwennen dat het langer duurde voordat hij volledig was opgedroogd, waardoor er rare vlekken in mijn oogschaduw kwam. Inmiddels weet ik dat je hem rustig aan de lucht moet laten opdrogen, hooguit drie minuten, maar toch een puntje wat je moet weten. Nadat ik het product “onder controle” had, kon ik niet meer zonder! GE-WEL-DIGE primer, like for real.. it’s amazing!

De BeautyBlender, nog zo een verhaal. Bounce, bounce, all over the place, een mooie foundation laag, met een prachtig patroon erin. Hoe kwam dat nou weer?! Ik heb er serieus over nagedacht om hem weg te gooien. Het leek wel alsof ik een gaasje over mijn gezicht had heen gelegd en met het roze ei mijn foundation deppend had aangebracht. Of hele wegen die door mieren waren aangelegd, althans daar leek het op.

Hij werkte altijd uitstekend nadat ik hem had gewassen, maar helleuw, deze telaatkomer heeft daar niet altijd tijd voor dollfaces. Vandaar dat ik hem wel eens liet wegrotten in mijn alledaags bakje, volgende gebruikte ik hem gewoon weer en er volgende nog een keer. Dikke pappoopoolaag dat in de spons kwam, waardoor zijn “poriën” verstopt raakte en ik een gaaspatroon op mijn gezicht kreeg. Nu was ik hem vertrouwd elke dag, bye bye fake poriëndie de BB creëerde omdat hij vol met foundation zat! Hello favoriet!

De Too Faced Natural Eye Palette, daar was ik in het begin ook niet zo een aanbidder van, zou het komen omdat ik niet gewend was om met een geweldige pigmentatie te werken? Waardoor het heel moeilijk was om de oogschaduw te blenden? Ze waren poederig, hierdoor leek het alsof ik een stoflaag op mijn oogleden had, de Too Faced Shadow Insurance moest gewoon opdrogen, inmiddels heb ik al bijna drie pans geraakt. Een absolute favoriet!

Fix+ van MAC, een flesje met water wat neerkletterde op je gezicht, ranzig! Ik hield hem te dichtbij, daardoor veroorzaakte hij geen mistspray, maar dikke vette druppels en gleden ze naar beneden, mengde zich met poeder, foundation en zelfs mijn mascara ging er vandoor! De rollen zijn aardig omgedraaid en zou dan ook niet meer zonder de fixeerspray kunnen. Mijn poeder verdwijnt voor de zon, het lost op, mijn bronzer oogt natuurlijker en de glow die ik er van krijg is echt fancy! Mijn nummer één product op mijn make-uplijst, nummer één in mijn stash en ook nummer één van de must haves.

Van gehate producten, naar mijn favorieten! Ik gebruik ze nu dagelijks, is dat ergens niet lachwekkend? Ik vervloekte ze, echt waar! Kan niet meer zonder ze, weet ook zeker dat ik mijn tweede BeautyBlender goed ga gebruiken, Heaven uit de Too Faced palette los ga kopen, mijn nieuwe fixeerspray moet gaan bestellen en als mijn TFSI opraakt een nieuwe back-up ga bestellen!

Heb jij ook zo een ervaring gehad met een product?


44 Comments

 • Esmay

  07/08/2012

  Jaa, Too Faced Shadow Insurance vond ik eerst ook stom, bluuh. Nu kan ik niet meer zonder haha! En met wat nog meer , hmmmm …

  Reply
 • Leuk artikel! zo heb ik een haat liefde relatie met mijn beautygloss stippling brush, de ene keer ben ik helemaal behaard omdat dat ding zonodig moet verharen.. de andere keer werkt hij zo fijn en laat hij geen een haartje meer los!

  Reply
 • Lifesplash

  07/08/2012

  Eerlijk gezegd heb ik dit nog nooit gehad, whoops ben ik nu degene die iets niet goed doet? haha. Misschien komt ’t nog wel.. :p

  Reply
 • Priscilla

  07/08/2012

  Haha wat een leuk artikel! Hmm, ik heb eigenlijk niet van dit soort producten om eerlijk te zijn! Ik vond de beautyblender van het begin af wel fijn, maar dat wassen ging me toch tegenstaan, te veel gedoe! Toen belandde die ik een uithoek van mijn stash en vond ik hem een paar weken later beschimmeld terug :(

  Reply
 • Paola

  07/08/2012

  Heel leuk artikel! Het komt me met sommige dingen best bekend voor!

  Reply
 • Marloes

  07/08/2012

  Haha wat grappig! Soms moet je echt even wennen aan een product voordat je het net zo geweldig vindt als alle anderen.

  Reply
 • debby

  07/08/2012

  Wat een leuk artikel zeg . Ik heb dat ook wel met sommige producten, maar de too faced primer blijf ik echt vreselijk vinden.

  Reply
 • Jasmine

  07/08/2012

  Haha, leuk om je hate turns to love relaties te lezen! Na diep nadenken kom ik tot de conclusie dat ik deze situatie nergens heb. Ik hou wel van mijn productjes en heb van geen enkele spijt, waarschijnlijk omdat ik eerst altijd bergen vol met reviews lees.

  Reply
 • Deb

  07/08/2012

  Leuk artikel!! Hihi, sommige producten moet je echt aan wennen en vaak uitproberen om ermee te kunnen werken en zelfs om ervan te leren houden totdat je een soort van addicted bent ;-) Ik heb dat met fluid eyeliner/vloeibare eyeliner wat een hell om dat aan te brengen, maar ik ben door gegaan.. bakken met frustratie en geduld heeft het me gekost maar ik houd zo van de geweldige en sexy oogopslag die het je geeft als het goed lukt dat ik door t stof ben gegaan. En nu gaat het best makkelijk en wil ik niet meer zonder.
  Dat heb ik nu ook met losse pigments. Ik haatte die krengen (maakte zo’n zooitje en zat overal behalve op mijn oog hihi) en nu vind ik het
  helemaal geweldig en laatst nog 3 besteld (waarom maar 3 en moest ik zo krenterig zijn denk ik nu).. maar goed dat is een ander verhaal ;-)

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Haha, losse oogschaduws zijn ook damn moeilijk om mee te werken, maar als je het eenmaal onder controle hebt, dan zijn ze echt om van te houden! Ben benieuwd hoe je de oogschaduw vindt Deb!

   Reply
 • Hahaha! Het is best grappig hoe je zo helemaal kan omstaan van – naar +! Ik zou sommige producten een tweede kans moeten geven, maar een mascara die klonters, en die door iedereen geweldig wordt gevonden, nope, die gaat de vuilnisbak in!

  Reply
 • OMG, ik lig hier helemaal dubbel. Geweldige post Cynthia :-) Maar nee ik kan zo vlug niks bedenken wat ik eerst vervloekte en nu liefheb

  Reply
 • Haha herkenbaar.. ik heb het ook wel eens, na het eerste gebruik wil ik het meteen weggooien maar later probeer ik het toch nog een keer en word ik verliefd. De Neem haar olie van Dr.Hauschka bijvoorbeeld, die maakt mijn haar veel te vet maar nu ik minder gebruik maakt hij mijn haar alleen maar zacht :D

  Reply
 • snakesinthebasket

  07/08/2012

  heel leuk artikel!
  heb zelf niet echt een product da tik eerst niets vond en nu juist heel fijn..

  Reply
 • theBlondBeauty

  07/08/2012

  leuk artikeltje zeg,

  Reply
 • LounaBeauty

  07/08/2012

  Hahaha , grappig om te lezen. je hebt me er nu wel gek mee zitten maken, en nu wil ik alles hebben haha! :)

  Reply
 • ValleyDoll

  07/08/2012

  Leuke producten ! De Too Faced Shadow Insurance schaf ik binnenkort eens aan, vind mijn basis van Essence dan toch niet zo super. Mijn Fix + heb ik in een andere verstuiver gedaan en werkt veel fijner dan het origineel flesje.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  07/08/2012

  Ik heb dat gehad met de foundation van Catrice. Ik vond in het begin dat hij naar potpourri rook en te dik was. Ik heb hem daarna nog een kans gegeven met een andere kwast en nu gebruik ik hem dagelijks :)

  Reply
 • allbeautyforyou

  07/08/2012

  Oh heel herkenbaar, vaak gooi ik het product aan de kant en dan probeer ik het over een tijdje nog eens en dan vind ik m opeens heel fijn (:

  Reply
 • BeautyLoves

  07/08/2012

  Haha, ook ik ben wel eens sceptisch, om dan achteraf toch te moeten toegeven dat ik het een goed product vind. Bij Fix+ had ik dat bijvoorbeeld ook, ik dacht eerst “pfff, een watertje”, maar nu gebruik ik toch telkens een spray om mijn make-up af te werken.

  Reply
 • Lotte

  07/08/2012

  Leuk artikel, Cynth! En ik weet niet wat ik hooooor (of eigenlijk lees), vond je het TFNEP eerst echt niet fijn? Haha! Wie had dat gedacht?!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Haha ja! Daarom schreef ik er laatst een update over.. bad.. I know. xD

   Reply
 • jlovesbeauty

  07/08/2012

  Haha wat een leuk artikeltje! Komt me trouwens ook heel erg bekend voor.

  Reply
 • Asmae

  07/08/2012

  Leuke favorieten, veel producten in dit artikel zijn ook mijn favoriet! <3

  Reply
 • Lotte

  07/08/2012

  Erg leuk om te lezen! Het natural eye pallet van Too Faced wil ik erg graag :D

  Reply
 • Yak Man

  07/08/2012

  haha, leuk zo’n artikel :) Volgens mij heb ik dat nog nooit gehad :o.

  Reply
 • Sarah

  07/08/2012

  Met de beautyblender heb ik nog steeds een haat/liefde relatie, bij mij is het omgekeerd in het begin was ik er weg van, nu heb ik weer een nahh periode, het is heel handig.. maar soms vind ik hem nét niet goed genoeg.. en gebruik ik weer mijn sigma flat top kabuki kwast. ik wacht op de periode dat ik de beautyblender weer in mijn armen kan sluiten haha, zelf heb ik geen producten die ik eerst haatte, en nu zwaar lief.. ik heb alleen maar hopen haat/liefde relaties :D

  Reply
 • shannara

  07/08/2012

  Ik vind dat je altijd zo leuk verteld…in zijn bakje laten wegrotten…hahaha
  Plezier om te lezen !

  Reply
 • iliveformydreams

  07/08/2012

  Wat een super leuk artikel!

  Reply
 • Emma

  07/08/2012

  Wat schrijf je ook weer geweldig, ik was het even vergeten (nahh, just kidding, je schrijfstijl maakt dat je boven de andere beautybloggers uitspringt voor mij!) Door mijn weinige make-upgebruik de laatste tijd, moet ik eerlijk zeggen dat dit niet echt als herkenbaar overkomt.. Wel heb ik eten wat ik echt heel erg vies vind, totdat het dan op een andere manier gekookt/verwerkt is en ik het dan echt enorm lekker vind, maar dat is iets minder vergelijkbaar :P

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Haha, wat een leuke reacties Emma! Dank je wel, you made my day girl! :) Amazing om te horen, dank je.

   Reply
 • Mariel

  07/08/2012

  Leuk artikel, lig altijd in een deuk om jou!

  Reply
 • GlamourbyC

  07/08/2012

  Haha leuk artikel zeg!!

  Reply
 • Amanda

  07/08/2012

  Wat ontzettend leuk om te lezen dit!!

  Reply
 • Erg leuk om te lezen!

  Reply
 • Teri

  07/08/2012

  Herkenbaar! Ik heb het ook met sommige producten gehad en meestal gebruikte ik het gewoonweg verkeerd. Zo leuk om te lezen wat jij nu eerst niks aan vond :).

  Reply
 • Myla

  08/08/2012

  Door dit artikel ga ik ook maar even wachten tot het aanbrengen van oogschaduw tot mijn Too Faced Shadow Insurance droog is ! Want ik had ook het gevoel is dit nou zoo geweldig ?? Dus ben benieuwd hihi !

  Reply
 • Tessabd

  08/08/2012

  Oh nu maak je me een beetje bang voor de shadow insurance :d

  Reply
 • Miranda

  08/08/2012

  Erg leuk artikel. Hmmm ja ik heb het gehad met het 88 palette

  Reply

Geef een reactie