Eindelijk is het zover..

Zou ik jullie eens iets leuks vertellen? Althans, awesome voor mij dan. Of jij houdt er ook van, dat weet ik niet, maar ik kan je één ding verzekeren dat ik eraan verslaafd ben. Die zomerstop was ook echt killing me.. Het duurde zolang voordat er weer eindelijk nieuws over ze kwam, ondanks de NFL MVP(National Football League Most Valuable Player) van Aaron Rodgers, just sayin, was er weinig Packnews, maar TONIGHT BABY. IT’S GAMEDAY! Oefengameday… Preseason.

Vannacht om twee uur zal de wedstrijd in Amerika van start gaan. De Green Bay Packers tegen de San Diego Chargers, als dat maar goed gaat. Vorig jaar wonnen de Packers met 46-38 van de Chargers, maar toch spannend om met hen van start te gaan. Ondanks dat het de Preseason is, de cijfers niet meetellen voor het echte seizoen, ben ik stiekem zenuwachtig.


De jongen in het rood is één van de nieuwste quarterbacks bij de GBP!

Je weet nooit of ze in topvorm zijn, hebben ze er zin in? Oké, dat altijd! MAAR, you never know. Hebben ze goed getraind? Hoe zit het nu met de defense, omdat het vorig seizoen niet al te best daarmee ging. Ze zouden wat kleine veranderingen hebben gemaakt, gaat dat verschil maken? Is Rodgers is topvorm? Ondanks dat meneer niet van vroeg opstaan houdt en aan het tijdverschil moest wennen voor trainingskamp, of Driver die nog steeds wiebelende benen heeft vanwege zijn trofee die hij won met Dancing with the Stars?

Zouden ze gaan verliezen? Aangezien ze vorig jaar meer dan vijftien wedstrijden wonnen? Of om de andere teams in het ootje te nemen en zodra het seizoen “echt” van start gaat, pas in september, keihard ownen? Maybe. Of gaan de New York Giants er dit jaar weer vandoor met de Superbowl Trofee? NO WAY. .. Moet nog steeds de look maken, gniffel.

Woodson, een defense speler die van positie wisselde vanwege het “defenseprobleem”, maar zo ontzettend goed is. Hopelijk is hij in topvorm, geldt trouwens ook voor Matthews, een linebacker, die hoognodig zijn in de wedstrijd en vaak ook killer tackles hebben!

En is onze gezellige vriend Nelson ook weer van de partij! Inclusief de andere spelers, maar ook nieuwe members sluiten zich aan bij het Packersteam, dankzij de NFL Draft die plaatsvond in april. Gezellig met de Packersfans uit Amerika communiceer ik over de wedstrijd die eraan zit te komen, elke maand kreeg ik een update over hoelang het nog zou duren, wat vervolgens elke week werd en inmiddels elke dag, nu gaan ze over naar het uur. Ik. Kan. Niet. Wachten! YEA, GO PACK GO!

Volg jij de NFL? Of ben je meer van de Olympische Spelen?


19 Comments

 • Is het heeeel erg als ik geen van beide ben.. alhoewel.. ik was 2 dagen geleden aan het zappen en kwam bij schoonspringen uit #mannen… heule korte zwembroekjes joh…. bleef natuurlijk wel verder kijken :-)

  Reply
 • louiseenelise

  09/08/2012

  Zo leuk dat jij dit soort dingen ook nog leuk vindt! Ik heb het nog nooit gezien, nu ben ik toch wel benieuwd.

  Reply
 • Shirley

  09/08/2012

  Ik ben anti-sport beoefenen en kijken. :P Ah oké, NL-DU of NL in de finale kan ik nog wel pruimen, voetbal in een stadion is veel leuker dan op tv en kunstschaatsen / ijsdansen en boksen vind ik af en toe ook wel leuk, maar daar blijft het bij. Ik zou er zeker niet speciaal voor gaan zitten bijv.

  Reply
 • Madelon

  09/08/2012

  Leuk!! Ik zou dit best eens in het eggie willen zien. Ben echt een sportfan, mij maak je ook wel blij met vechtsporten zoals K1. Zelf hou ik het maar bij badminton en (hard)lopen ;)

  Reply
 • Christel

  09/08/2012

  Op het moment ben ik heeeelemaal into the olympics! Het is zo verslavend! Ik zap de hele dag tussen ned1, eurosport en de bbc hahaha!
  Trouwens echt super grappig dat Driver dan Dancing with the Stars heeft gewonnen! How awesome!:P
  Ik moet zeggen ik volg NFL niet, heb geen flauw benul van hoe het in elkaar zit, welke team er zijn hoe de spelers heten en wat de posities inhouden, maar ik vind het zo veel leuker dan gewoon voetbal! Haha!

  Reply
  • Beauty Koning

   11/08/2012

   Haha, ja hé?! Zo een topspeler en dan Dancing with the Stars winnen, heb het trouwens ook gezien, zo grappig. :’) Het is ook echt véél leuker dan voetbal!

   Reply
 • sarahdiiamonds

  09/08/2012

  Wat fijn dat je er wat uitleg bij gaf! het lijkt me wel een gave sport ook! dat vraagt volgens mij sterke stoere mannen ;) nu weet ik waarom je kijkt! haha neenee! :D De olympische spelen volg ik niet zo, wel een keer toen ik aan het zappen was kwam ik er op uit was het tafeltennis (of pingpong idk) wat een spieren hebben die kerels! ik kreeg een hele andere kijk op tafeltennis xD het was toen duitsland tegen japan denk ik ik supporterde toch even voor duitsland.. reden van de spieren haha! :D

  Reply
  • Beauty Koning

   11/08/2012

   Haha, so true! It’s amazing hoor. ^^ Wow, serieus? Dat wil ik ook wel eens zien. xD

   Reply
 • theBlondBeauty

  10/08/2012

  ik volg zelf alleen springen (paardrijden) van de OS, haha ;

  Reply
 • Roos

  10/08/2012

  Ik heb op de os alleen paardrijden en turnen gevolgd. Paardrijden voor mezelf, turnen voor mijn vriend haha.

  Waar kijk jij de wedstrijden dan? Word dat in Nederland uitgezonden?

  Reply
  • Beauty Koning

   11/08/2012

   Oh, leuk Roos! Ik kijk ze online, op het internet. Het wordt niet op de Nederlandse buis uitgezonden, tenzij je UPC hebt, dan moet je weer ESPN America hebben, maar daarvoor moet je weer betalen. :p

   Reply
 • Charlotte

  12/08/2012

  Dit artikel vind ik toch wel echt even heel erg leuk! Ben zelf namelijk ook een american football fan en kan niet wachten tot de superball! Ben groot fan van de QB Tim Tebow. Mijn vader is ook fan van de Green Bay Packers en mijn ouders gaan zelfs naar een wedstrijd komende maand! Ben stiekem wel beetje jaloers. Haha.

  Reply
  • Charlotte

   12/08/2012

   Wahaha! het is nog vroeg. Ik bedoelde natuurlijk Super Bowl.

   Reply
   • Beauty Koning

    13/08/2012

    HAAAA! Wat gaaf zeg, that’s amazing! Oh my god, ik ben zo jaloers. Hoop voor je dad ook dat de Green Bay Packers dan in de final komen. ^^

    Reply
 • Josephine

  13/08/2012

  Zo leuk om te zien dat jij er echt fan van bent! ^^ Ik heb de Olympische Spelen fanatiek gevolgd met mijn broertje de afgelopen weken.

  Reply
 • Jiildou

  13/08/2012

  Haha ik heb je enthousiasme op twitter live mee kunnen krijgen. Ik vind het zo leuk dat je er zo enthousiast over bent :)

  Reply

Geef een reactie