NOTD: Bourjois So Laque Ultra Shine Abricot Ouaté.

De zon schijnt prachtig op de Nederlandse bodem, dat mocht ook wel! Voldaan kwam ik terug van een rondje hardlopen, dat werd weer een tijd, en besloot mijn nagels opnieuw te lakken in een vrolijk zomers tintje. Fancy, niet te donker, maar ideaal voor de zonnige dagen die ons tegemoet komen. De Bourjois Ultra Shine So Laque nagellak riep mijn naam, de zalmkleurige tint met een mengelmoes van een vleugje abrikoos doet zijn naam zeker een eer aan! De Abricot Ouaté was een doorn in mijn oog. MUST. PUT. IT. ON. THA. NAILS.

Le me, la manicure. Wauw, Cynth? Spreek je ook nog Frans?! Nee, gewoon Wartaal. Maar dat ging ik wel doen, een manicure. Nadat ik mijn nagels goed had verzorgd, een badje, lekker weken, eerst vijlen en insmeren met olie, althans de nagelriemen dan, vervolgens goed afdrogen alles ontvetten en lakken maar.

Een basiscoat van de HEMA, een witte transparante lak. Hij droogt vrij wazig op, neigt naar crème toe, maar het lijkt wel alsof de kleur hierdoor soms beter popt. Een witte basis gebruik je ook bij je oogschaduw toch? Milk, you know. De 06, HEMA, GA EENS AAN DE NAMEN JONGU, bracht ik op mijn nagels aan, één laagje is ruim voldoende. Niet te dik, maar zorg ervoor dat hij netjes smooth is, je basis is namelijk het belangrijkste.

Hihi, ik ben geen held in het fotograferen van mijn nagels, damn. Over naar de kleurlak, hiervoor gebruikte ik een nagellak van Bourjois uit de So Laque collectie. Ooit had ik hier een rode van, hij lakte zo soepel, gelukkig bevat de Abricot Ouaté die specialiteit ook. Als het dunne bladerdeegvelletjes zijn die je eroverheen aanbrengt. Hierdoor is de lak vrij sheer, en had ik in totaal vier laagjes nodig om hem volledig dekkend te krijgen, maar dat heb ik voor de kleur over!

Als hij eenmaal dekt, dekt hij ook als de neten! Een mooie creamy lak om te zien, geweldige finish, die ontzettend glanst, de Ultra Shine is zeker aanwezig, maar met mijn blonde lokken bracht ik per ongeluk een laagje topcoat aan. Damn you, automatisme!

De laatste foto heb ik met flits genomen en de zeven dagen chipvrij, haalt hij bij mij niet, maar dat is geen uitzondering. Wat wel weer een miracle is, is dat de nagellak zeker het drie tot vier dagen keurig uithield op mijn werkende handen, amazing right?!

Een schitterende lak die niet te dik is, juist het tegenovergestelde, een goed smeuïg goedje, wat perfecto bij dit weer past. Niet te aanwezig, ideaal voor naar een bruiloft, moet ik trouwens altijd aan denken als ik de lak zie! Hij houdt het redelijk lang vol, dekt wel na drie laagjes, maar een vierde is toch wel het moois en de Bourjois So Laque Ultra Shine Abricot Ouaté is gewoon verkrijgbaar bij de drogisterijen waaronder de Etos, waar de nagellak met vier andere tinten, Rosé Merveille, Bleu Fabuleux, Vert Chlorophylle en Rose Imaginaire verkrijgbaar is voor €8,50!

Heb jij ook een lak van Bourjois uit de So Laque Collectie?


34 Comments

 • Vera

  09/08/2012

  Wat een mooie kleur!

  Reply
 • ValleyDoll

  09/08/2012

  Superleuke kleur !

  Reply
 • Christel

  09/08/2012

  Leuk kleurtje! Lekker fris voor de zomerse dagen. En mooi gelakt ook;)

  Reply
 • Bianca

  09/08/2012

  Mooi kleurtje!

  Reply
 • Lifesplash

  09/08/2012

  Dat kleurtje is prettttty!

  Reply
 • deijsprinses

  09/08/2012

  Pretty love! Goed gedaan!

  Reply
 • BeautyLoves

  09/08/2012

  Mooi kleurtje, lekker zoet en zacht!

  Reply
 • shannara

  09/08/2012

  leuk kleurtje, heb er een paar geloof ik :)

  Reply
 • Hedwig

  09/08/2012

  Ik heb de Vert Chlorophylle! Een van mijn favoriete kleurtjes!

  Reply
 • theBlondBeauty

  09/08/2012

  mooi zomers kleurtje! ‘x

  Reply
 • Esmay

  09/08/2012

  Die kleur is thaaa pretty! Lijkt een beetje op Catrice Salmon & Garfunkel!

  Reply
 • louiseenelise

  09/08/2012

  Mooie kleur! Zalmkleurige nagellakjes zijn echt al maanden favoriet bij mij, misschien deze ook maar ‘ns aanschaffen.

  Reply
 • femketje

  09/08/2012

  lief kleurtje :D ben gek op peachy nagellak!

  Reply
 • Manon

  09/08/2012

  Leuke kleur, mooie nagels heb je!

  Reply
 • staat je goed :-)

  Reply
 • Deb

  09/08/2012

  Oww hij is pretty!! Dekt als de neten hihi.. ik houd van dat soort lakjes!Super strak en netjes gelakt girl!

  Reply
 • MissEvie.nl

  09/08/2012

  Ik vind het echt een lief mooi kleurtje! Perfect voor deze tijd van het jaar :-)

  Reply
 • jlovesbeauty

  09/08/2012

  Oeh die is mooi! Echt zo’n lief zomerkleurtje.

  Reply
 • Nena

  09/08/2012

  Wat een mooie kleur! Ik heb er een van HenM divided en die lijkt hier heel hard op! x

  Reply
 • snakesinthebasket

  09/08/2012

  wauw, heel mooi kleurtje! helemaal mijn smaak :)

  Reply
 • Paola

  09/08/2012

  Wat een leuk kleurtje!

  Reply
 • Heel mooi zomers kleurtje!

  Reply
 • sarahdiiamonds

  09/08/2012

  Wat een leuk & fris kleurtje!

  Reply
 • Shelly

  09/08/2012

  Mooi kleurtje =) Een kleurtje van de H&M lijkt hierop!

  Reply
 • Gerrianne

  10/08/2012

  Echt een amazing kleurtje! Alleen er zijn heel wat dupes of bijna dupes met een ietwat goedkoper prijsje, ghigh. Je hebt ze wel echt héél mooi gelakt! : D

  Reply
 • Lotte

  10/08/2012

  En dan zeg je tegen mij dat IK mooi kan lakken, haha. Girl, you’ve got skills too! Ziet er hartstikke goed uit hoor. Mooie kleur ook!

  Reply
  • Beauty Koning

   11/08/2012

   Aaah, thank you! Ja, volgende keer komt een tip op de site, hoe het zo “strak” eruit. xD

   Reply
 • redhotjillypeppers

  10/08/2012

  Erg mooie kleur ! Ik heb er een rood lakje van :)

  Reply
 • Rachella

  10/08/2012

  wauw wat een mooie kleur !

  Reply
 • LounaBeauty

  11/08/2012

  Lekker kleurtje :)

  Reply
 • LounaBeauty

  11/08/2012

  Mmm hij doet vreemd.. test test!

  Reply

Geef een reactie