Would you rather.. tag!

Tags, ze blijven leuk! Ik geef het eerlijk toe, ze verschijnen nauwelijks op mijn blog, maar van blogvriendin Sarah kreeg ik een nieuwe, maar zeer interessante tag toegewezen. De Would You Rather.. tag trok mijn aandacht bij diverse vragen, moeilijk, maar enig om te doen. Bedankt voor het taggen Saaaaar!

would you rather

1. Would you rather lose all your mascara’s, eyeliners, lipsticks or lipglosses or all your eyeshadows + palettes?
Dump maar de mascara’s, eyeliners, alle lipsticks en de lipglosses, ondanks dat ik er veel daarvan heb, ben ik meer van de kwaliteit oogschaduw, dus mijn eyeshadowstash is denk ik duurder dan de lipglosses en alle andere producten bij elkaar. Daarnaast heb ik één mascara voor mijzelf, ik heb er niet meer nodig, anders gaan ze rotten, you know!

2. Would you rather chop all your hair off or never cut it again?
De schaar erin en doneren maar! Ik wil gewoon mijn haar kunnen knippen en niet een Mount Everest op mijn hoofd hebben, wat ondertussen over de grond sleept. Nee, knippen en als ze mijn geverfde/geblondeerde/ontkleurde lokken aannemen bij de stichting, zou ik het aan hen geven.

would you rather

3. Would you rather have a have a color coral cheek or a pink cheek?
Geen roze, omdat ik gewend ben die kleur te vermijden op mijn appeltjes, vandaar dat ik maar voor de koraalkleur ga. Een koraalkleur neigt vaak naar de peachy side toe.

4. If you had a 1000 euros to spend, would you rather buy clothes or makeup?
Easy! Kleding natuurlijk, WHUT?! SHOCKING. Niet als je het goed bekijkt, dan hoef ik een tijdje geen kledingstukken meer te kopen, alleen als ik wat cools zie, maar verder kan ik gewoon make-up kopen, niet dat ik duizend euro daaraan uit zou geven, niet uit eigen zak!

would you rather

5. Would you rather apply lipstick as eyeliner, or eyeliner as lipstick?
Geef mij maar de lipstick als eyeliner, kunnen we nog eens een keer weer kleurrijk gaan doen.

6. Would you rather only shop at MAC or Sephora?
Sephora, omdat ze daar meerdere merken hebben, denk aan Too Faced, Urban Decay en Make Up For Ever, waar ik dan echt voor zou gaan. Bye bye fixeerspray.. Terrible.

7. Would you rather only use one eyeshadow color or one lipcolor for the rest of your life?
Ik kan best veel met één oogschaduw, je kunt hem als eyeliner gebruiken, voor je wenkbrauwen, bouw de kleur op en je hebt een goede diepte in je ooglook, misschien moet ik dat eens laten zien, maar ik wil alle kleuren blijven gebruiken, dan maar één lipkleur!

would you rather

8. Would you rather wear winter clothes in summer, or summer clothes in the winter?
Zomerkleding in de winter, anders smelt ik, ik draag toch geen korte broeken of jurkjes, altijd een skinny jeans, daarom ga ik voor mijn zomerse outfit in de vrieskou. Goede reden om binnen te blijven, ook geen school, moehaha!

9. Would you rather have dark nails or bright nails all year round?
Felle hippe tinten op mijn nagels, dat vrolijkt altijd de boel op. Dus geef mij maar de kleuren van de regenboog, ik draag ook nauwelijks donkere kleuren. Mijn nagels lijken daardoor nog korter.

10. Would you rather give up your favorite lip product or your favorite eye product?
Dat ligt eraan wel oogproduct het is, die van Catrice, sure! Die is namelijk goedkoper dan mijn favo lipstick van MAC, dus dan maar de gelliner.

would you rather

11. Would you rather only be able to wear your hair in a ponytail or messy bun?
Op de foto’s verschijn ik vaak met losse lokken, terwijl ik in het dagelijkse leven altijd een knot op mijn kop heb. Heel raar, maar ik kan niet tegen de kroelende haartjes in mijn gezicht, brrr. Al hoewel ik het ook graag los draag, weird.. I know.

12. Would you rather never be able to paint your nails again or never use lipgloss?
Damn, ze nemen echt alles van je af. Maar ik wil mijn nagels blijven lakken, dus zeg ik de lipglosses gedag. Niet alleen je gezicht is je visitekaartje, maar ook je handen.

would you rather

13. Would you rather shave your eyebrows and have non at all or sharpie them in everyday?
Ja, ik ga ervoor om ze elke dag bij te tekenen, zolang je het “goed” doet, dan lukt het je wel. Gewoon niet te dun, ook al zijn sharpie brows dun, you know.

14. Would you rather live without makeup or nail polish?
Ik heb weinig met nagellak, omdat ik mij echt focus op make-up, voorheen kon ik goed lakken, waar die skills zijn gebleven vraag ik mij nog steeds af. Make-up it is, zou ook echt niet meer zonder kunnen!

would you rather

Een geweldige tag met vragen waar je toch even bij stil moet staan, om te kijken welke optie jij wilt kiezen. Het lokt je aardig uit de tent, ga je voor MAC? Of heb je liever wenkbrauwen die lijken of speren waarmee ze werpen? Zonder make-up? Of het koud hebben in de winter? Smeltend in de zomer? Ik ben zeer benieuwd naar jouw antwoorden, wil je de tag over nemen? Ga gerust je gang!

Zou jij sharpie brows nemen? Of helemaal geen wenkbrauwen?


35 Comments

 • Liliane

  09/08/2012

  Ze nemen je inderdaad alles af in deze vragen!
  Ik zou voor de sharpies gaan want ik heb donker haar en zonder wenkbrauwen ziet dat er toch een beetje gek uit.. :P
  Leuke tag!

  Reply
 • Christel

  09/08/2012

  Er wordt ook vrij vaak naar lipgloss gevraagd. Daar heb ik echt niks mee! Dus dat is makkelijk:P De nagellak of make-up vraag is verschrikkelijk moeilijk om te beantwoorden maar dan houd ik denk ik toch liever mijn nagellak. Oh and definetely sharpie brows haha!
  Ik vind deze tag wel awesome trouwens!

  Reply
 • Lifesplash

  09/08/2012

  Altijd leuk om te lezen! Zitten inderdaad een hoop hele moeilijke keuzes tussen…

  Reply
 • redhotjillypeppers

  09/08/2012

  Leuke tag ! Doe mij ook maar sharpie wenkbrauwen ipv geen hoor :)

  Reply
 • debby

  09/08/2012

  Wat een enorm leuke maar moeilijke Tag zeg! Gelukkig is het in het echt niet aan de orde. Pview nee zeg stel je voor.

  Reply
 • Tessa

  09/08/2012

  Wat een leuke vragen om te lezen. Ik moet er niet aan denken om geen nascara te hebben. Leuke make-up looks ook!

  Reply
 • Jasmine

  09/08/2012

  Wat heerlijk dat je zo nuchter antwoord! =] Bijtekenen, zeker weten want zonder wenkbrauwen wil je mij echt niet zien ook zou je meer scheve blikken krijgen als je geen wenkbrauwen had dan wenkbrauwen van potlood.

  Reply
 • Esmay

  09/08/2012

  Wat een leuke tag dit :D!

  Reply
 • LounaBeauty

  09/08/2012

  Oeee.. wat ene lastige ertussen zegg!! Leuk ingevuld, maar sommige dingen zou ik echt willen behouden. Mijn wenkbrauwen! hahaha

  Reply
 • theBlondBeauty

  09/08/2012

  leuke tag en leuke antwoorden ‘x

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  09/08/2012

  Leuk tagg!! enn leuk om te lezenn!

  Reply
 • mynameisblonde

  09/08/2012

  Ik had de tag al op een aantal blogs gelezen, en vond hem altijd wel leuk! :-)
  Ik ben benieuwd naar je ooglook met en kleur oogschaduw, zeker doen dus!

  Ik zou zeker ook voor sharpies gaan, geen wenkbrauwen laten je er denk ik nogal eng uitzien!

  Reply
 • Leuke tag, maar ook erg lastig!

  Reply
 • Lotte

  09/08/2012

  Leuke tag is dit, heel leuk ook om jouw antwoorden te lezen. Grappig ook om te zien dat je bijna overal dezelfde keuze zou maken als ik!

  Reply
 • beautiesatwork

  09/08/2012

  leuke tag ik heb hem ook al eens ingevuld :)

  Reply
 • Shirley

  09/08/2012

  Ik vind de foto’s er tussen leuk, maar heb de tekst ook gelezen en ondertussen steeds mijn eigen antwoorden erbij bedacht. Gelukkig hoef ik niet snel voor dergelijke keuzes te staan.

  Reply
 • Femke

  09/08/2012

  Leuke tag om te lezen! Ik vind wel dat er best pittige vragen tussen zitten! Haha :)

  Reply
 • louiseenelise

  09/08/2012

  Leuk om te lezen! Ik zou hem niet kunnen invullen, ik ben een echte twijfelaar.

  Reply
 • Miranda

  09/08/2012

  wat een leuke tag! :D

  Reply
 • Kayla

  09/08/2012

  Leuk! Tags zijn altijd leuk om te lezen..

  Reply
 • jlovesbeauty

  09/08/2012

  Heel erg leuke tag!

  Reply
 • shannara

  09/08/2012

  leuk om te lezen :)

  Reply
 • missjustpretty

  09/08/2012

  Heel grappig dat je bij de vraag, liever een kleur lipstick of een kleur oogschaduw voor de rest van je leven…
  Eerst antwoord je een kleur oogschaduw en ineens komt toch het verrassende antwoord: de lipkleur.
  Ik moest hier echt om lachen haha.

  Reply
 • Sephora, wenkbrauwen en mascara houden. Toch wel de belangrijkste voor mij dan toch!

  Reply
 • beautylovies

  09/08/2012

  Leuke tag, ik ga hem misschien ook doen. :)

  Reply
 • Sarah

  09/08/2012

  Met 1 kleur oogschaduw moet je zeker eens een artikeltje over weiden, dat lijkt me heel interessant! heel fijn dat je hem hebt overgenomen, was echt benieuwd naar je antwoorden :D

  Reply
 • Lotte

  10/08/2012

  Erg leuk om te lezen! Ik heb hem ook gedaan! Die eerste foto van jezelf is trouwens supermooi!

  Reply
  • Beauty Koning

   11/08/2012

   Dank je wel Lot! :) Leuk dat je de tag ook hebt gedaan. ^^

   Reply
 • Amanda

  16/08/2012

  Leuk om te lezen dat jij je haar ook altijd in een knot draagt, ik namelijk ook, maar voor de fotos draag ik het los haha. Kan niet tegen dat gekriebel, ik wordt er misselijk van in mijn nek haha.

  Reply
 • Michelle

  05/11/2012

  Heb hem ook maar gedaan, haha wat een stomme vragen zitten er soms tussen! Wel heel grappig om te lezen (en om te doen)!

  Reply

Geef een reactie