De gorgeous Technic Electric Beauty palette!

Een review waar ik eerlijk gezegd zelf naar uit keek, puur om het product te testen, de oogschaduws in een look te gebruiken en op het witte doek te schitteren met de kleuren. Ondanks het-lekke-band-verhaal wat ik in het filmpje vertelde, heb ik de palette kunnen bemachtigen. Ben je benieuwd waar ik het over heb? En hoe de pigmentatie is? Lees dan snel verder!

De buitengewone kleuren knalde van mijn beeldscherm toen ik de palette spotte bij blogdin(bedankt voor het uitvinden van het woord Deb!) Amanda! Zij is ook verliefd op de felle tinten en raadde de andere liefhebbers de palette aan. Maar waarom? Dat ga ik je nu vertellen!

De palette is eenvoudig, hebben jullie ook last van een kleine déjà vu? Same here, geen zorgen, want de verpakking lijkt enorm veel op die van Sleek. Ondanks de sticker erop, met het logo + de inhoud is de vormgeving wel een tweeling. Twee druppels water, inclusief hoe de oogschaduws zijn opgesteld + de applicator die erbij zit.

Er komt nog net geen licht uit, zodra je hem opent, maar de spiegel weerkaatste aardig wat licht in mijn gezicht hoor! Net zoals Sleek heeft de budgetpalette een spiegel, vrij groot, wat er niet uit valt. Soms heb je dat wel eens bij de goedkopere merken dat er iets loslaat, tot nu toe zit alles op zijn plek en hij kan tegen een stootje. Dat testte ik voor jullie uit hoor.. Oké, ik liet hem uit mijn handen kletteren.

Het zijn verschillende kleuren met een subtiele glans, just joking! Ze zijn namelijk goed gepigmenteerd met shimmers waar je U tegen zegt. Helaas hebben sommige een metallic finish, wat niet altijd even mooi is, althans de meningen zijn hier over verdeeld, zelf omarm ik de oogschaduws met of zonder glans!

Helaas hebben ze geen namen, maar de allereerste oogschaduw een pastelgele tint met een gouden shimmer. Goed gepigmenteerd, en geen metallic glans, wel een subtiele oranje shimmer erdoorheen.

Nummer twee van de eerste rij is vrij apart, een oudroze kleur, die je goed kunt opbouwen naar een donkere versie van de oogschaduw, maar ook heel subtiel op je oogleden kan verschijnen. Deze oogschaduw bevat wel een lichte metallic glans, die niet echt aanwezig is. De oogschaduw zelf doet mij denken aan de dazzleglass Baby Sparks van MAC.

Om de derde oogschaduw kun je nauwelijks heen! De fuchsia kleur is niet te missen en pakt precies hetzelfde uit, zoals je hem ziet. Een hoog mica gehalte waar elke oogschaduw jaloers op wordt met een blauwe ondertoon.

De eerste drie oogschaduws zijn hierboven te vinden, van de eerste rij. Goed gepigmenteerd, zei ik je toch! Ja oké, ik stond er zelf ook van te kijken. De oogschaduws zijn misschien iets poederig als je met de kwast in de oogschaduw gaat, maar verder heb ik er niks om op aan te merken, uitstekend!

Van de tweede rij uit de palette is de mandarijnkleurige oogschaduw een eyecatcher, maar daar blijft het niet bij. Subtiel een goud glansje, inclusief een natuurlijke dekking, ideaal voor een dagelijkse ooglook. Ook hier kun je de oogschaduw weer opbouwen tot een sprekende EK-kleur.

Dit is toch wel mijn favoriete kleur uit de palette, aangezien hij op de oogschaduw lijkt die ik bij de INGLOT scoorde, hierover komt volgende week een review over. De rose gold-tint is echt mind-blowing. Een bruine ondertoon is erin te spotten, maar zodra je de oogschaduw van een ander punt bekijkt, kun je een roze glimp opvangen.

Nummer drie van de onderste rij, hij lijkt op de oudroze tint bovenin, maar nog iets rozer, donkerder en bevat een gele shimmer. Er zit iets met goud in, sowieso, maar de paarse shimmers laten ook hier weer van zich horen, Baby Sparks you know.

Een olijfkleurige tint die trouwens geweldig match met Moss uit de Sleek Au Naturel palet. Een gouden ondertoon, maar een must have in mijn stash. Ik was nog op zoek naar een olijfkleur, die heb ik nu mooi gevonden! Cuz it’s so pretty.

Zodra ik de kleur zie, moet ik denken aan de oceaan, de heldere blauwe tint, maar ook aan een zeemeermin. De blauwgroene tint hangt er precies tussen in, metallic shine, maar dat hindert niet. Incredible combinatie trouwens met de allereerste oogschaduw uit de eerste rij. Ook deze oogschaduw is weer uitstekend gepigmenteerd.

Ditmaal een luchtblauwe tint die ook de metallic glans bevat, maar zodra je de oogschaduw draait, zie je een paarse gloed, alsof hij zich van een hele andere kant laat zien. Hij bevat zowel paars als zilveren glitters, wat hem vrij uniek maakt.

Ik heb per ongeluk de oogschaduw op volgorde geswachted en niet volgens het maken van mijn foto’s, not smart. Wat mij ook opgevallen is, is dat meestal als je een palette komt wat vrij budget is, er altijd een aantal kleuren zijn die precies hetzelfde zijn, of in ieder geval er dicht tegen aan liggen. Hier heb ik er geen één gevonden! Zelfs niet de twee oudroze tinten, er zit toch nog verschil in.

Nummer vier van onder, een geval apart, maar wordt nog mooier door de ondertoon erin. De zeegroene oogschaduw neigt naar blauw, maar de ondertoon is toch echt groen, verraderlijk! Ook hier is de metallic glans weer terug te vinden in de swatch.

Donkerpaars, je zou het niet zeggen, maar de paarse tint bevat een blauwe ondertoon, waardoor hij een stuk lichter lijkt, totdat je hem gaat swatchen. De neontint daarnaast haalt de kleur onderuit, maar hij is echt paars met een metallic shine.

Last but not least, de neonpaarse tint die echt knalt alsof er een verfbom is ontploft! Hij springt uit de look die ik er laatst mee maakte, ook volgende week zichtbaar, so stay tuned, maar ook uit de palette zelf. De oogschaduw laat zich niet in een hoekje stoppen, waar ook weer de pigmentatie weer incredible is.

Ben je op zoek naar een uitstekend gepigmenteerde palette? Dan is deze die je moet hebben, maar wil je er niet teveel geld uit aangeven? Check, de Technic Electric Beauty is verkrijgbaar bij de Bart Smit voor €2,99. Ik moet vaker naar de speelgoedwinkel om te kijken of ze nog meer van dit soort must haves hebben! Daarnaast werken de oogschaduws makkelijk, zijn goed te vervagen, maar behouden perfect hun kleur, dat is wat wij moeten hebben!

Kon jij de palette al? Of heb je hem al in bezit?


49 Comments

 • Esmay

  10/08/2012

  Ik vind ‘m ook zoooo pretty! Maar ik heb geen Bart Smit in de buurt, damn it. :(

  Reply
 • Paola

  10/08/2012

  Hij is echt geweldig! Ik heb hem ook en ben groot fan!

  Reply
 • Bianca

  10/08/2012

  Mooie kleurtjes en er komt echt veel pigment van af. Wauw, dat verwacht je niet van een goedkoop speelgoedwinkel palette haha!

  Reply
 • femketje

  10/08/2012

  Ik ben er spontaan verlief op geworden :3 echt prachtige tinten!

  Reply
 • theBlondBeauty

  10/08/2012

  heel erg mooi palette! Die pigmentatie zou je niet verwachte voor de prijs.

  Reply
 • Jasmine

  10/08/2012

  Ik kende dit palet zeker al. Toen ik hem voor het eerst zag, speerde ik gelijk naar de winkel maar ze verkochtte hem daar niet. Erg jammer, misschien kan ik hem zaterdag in Maastricht scoren, want de kleurtjes zijn ze geweldig gepigmenteerd en leuk bovendien!

  Reply
 • mysupersweetlife

  10/08/2012

  Wat een prachtige kleuren, ben verbaas, dat voor dat geld en uit een speelgoedwinkel nog wel..
  Liefs

  Reply
 • debby

  10/08/2012

  Iedere keer als ik hier weer wat over lees zit ik met grote ogen naar de pigmentatie te kijken. de kleuren springen me tegemoet. Prachtig

  Reply
 • Deb

  10/08/2012

  Hihi, mooie review blogdinnie ;-) ! Ongelooflijk dat ze dit gewoon bij de Bart Smit verkopen hihi. Ik krijg er inderdaad een Sleek déjà vu bij maar ach.. beter goed gejat dan slecht bedacht ja toch!

  Reply
 • Kaylani

  10/08/2012

  Ik heb hem ook al, alleen nog niet gebruikt :(

  Reply
 • Nena

  10/08/2012

  Wow! Ik ga dit palette zeker kopen! Ik dacht echt dat het zeker 20 euro zou kosten! XXXXXXXXXXXXXXX

  Reply
 • newfashionlifestyle

  10/08/2012

  Hij lijkt me heel handig en er zitten hele mooie zomerse kleuren in!

  XO

  Reply
 • Pam

  10/08/2012

  Ik heb hem deze week gekocht en ik hou ervan :)

  Reply
 • Echt een prachtig palette!

  Reply
 • louiseenelise

  10/08/2012

  Het is een mooi palette, helaas geen Bart Smit in de buurt….

  Reply
 • Dionne

  10/08/2012

  Mooie pigmentatie! Haha bart smit had ik niet verwacht ;p

  Reply
 • Gerrianne

  10/08/2012

  Het palette ziet er zo strak & gepigmenteerd uit! Niet normaal. Echt geweldig! :D

  Reply
 • EmmaWessels

  10/08/2012

  Wat een prachtige kleuren!!! Haha, 3 euro voor zo`n palletje…Vraag me dan wel af wat voor ingredienten ze gebruikt hebben, maar goed…Om lekker mee te experimenteren is dat pallet echt super.

  Reply
  • Beauty Koning

   11/08/2012

   True, de ingrediënten zijn: Hydrogenated polydecene, magnesium myristate, pentaerythritol, tetraisostearate, methyl sislesquioxane, ethylhexyl palmitate, polyethylene, tocopheryl acetate, methylparabenen, propylparabenen en nog mica. Hopelijk heb je hier iets aan Emma. :D

   Reply
 • Christel

  10/08/2012

  Ik heb hem ook en hij is echt super! Heeeel goed gepigmenteerd, mooie shimmery kleurtjes. Ja hij is echt geweldig!:D

  Reply
 • Lotte

  10/08/2012

  Ik wil hem nu ook! Ik las er al op meerdere blogs over, echt amazing dat zo’n goedkoop palette zo goed gepigmenteerd kan zijn! Ik ben wel benieuwd naar looks met de felle kleuren.

  Reply
 • beautiesatwork

  10/08/2012

  Hier was hij uitverkocht :(

  Reply
 • jlovesbeauty

  10/08/2012

  Heb hem nu al enkele maanden en elke keer ben ik terug verbaasd over hoe goed de pigmentatie is. Leuke review!

  Reply
 • deijsprinses

  10/08/2012

  Ik heb hem en kijk vol spanning uit naar een look ;)

  Reply
 • TarZ Lifestyle

  10/08/2012

  Het ziet er echt geweldig uit! En idd goeie pigmentatie zeg en zo goedkoooppp! Ik kende het nog niet, maar ga het zeker halen en testen. Mooie kleuren ook!

  Reply
 • Shirley

  10/08/2012

  Ik ben ook echt een merkslet. Wetende dat hij van Bart Smit is, blijf ik sceptisch, terwijl de resultaten voor zich spreken. Opmerkelijke kwaliteit fo sho.

  Reply
  • Beauty Koning

   11/08/2012

   HAHA, geweldig! XD True, had hetzelfde hoor. Kwaliteit boven alles!

   Reply
 • Joyce

  10/08/2012

  Ik heb deze nu al op zoveel blogs voorbij zien komen, dat ik hem toch ook maar moet gaan halen. Ik ben sowieso fan van de palettes van Sleek en als deze daar zoveel op lijkt….. En hij is nog is lekker budget ook! Volgende keer dat ik in de stad ben, haal ik ‘m! Ik ben benieuwd naar welke mooie looks je weer met dit palette gaat maken :)

  Reply
  • Beauty Koning

   11/08/2012

   True, ik had hetzelfde hoor! Hij is echt goed, had dat echt niet verwacht. Volgende week komen de looks online. :D

   Reply
 • Jennifer

  10/08/2012

  Ik kende het palette al, maar heb ‘m zelf niet. Ik ben benieuwd of je er een leuke look mee kunt maken!

  Reply
 • Sheela

  10/08/2012

  Ik heb hem gezien in de winkel maar ik heb hem niet meegenomen omdat er veel blauw in zit, en dat is een kleur die ik nooit gebruik x

  Reply
 • Rachella

  10/08/2012

  Bart Smit!? dat had ik niet echt verwacht maat oh ja deze wil ik ook! like like!

  Reply
 • Yak Man

  10/08/2012

  Ik heb hem wel eerder gezien op een blog, ziet er zo geweldig uit! :D Ben erg benieuwd naar de looks die je er mee gaat maken!

  Reply
 • Amanda

  10/08/2012

  Hij is super he? ik wist wel dat je hem awesome zou vinden! Thanks voor de link cyn :D

  Reply
  • Beauty Koning

   11/08/2012

   No problemo girl, vond het een mooie deal, just joking! xD Bedankt voor je tip!

   Reply
 • shannara

  10/08/2012

  Ik heb hem gisteren gekocht :)

  Reply
 • Super mooi! Ik stap maar eens die speelgoedwinkel binnen ^^

  Reply
 • comemoda

  11/08/2012

  Lijkt me erg fijn

  Reply
 • LounaBeauty

  11/08/2012

  Nice zeg :) Heb er al veel over gehoord :)

  Reply
 • nailsandnailart

  11/08/2012

  Ik ben meteen naar de Bart Smid gegaan, maar helaas hadden ze het daar niet. Nu heb ik het online gekocht en zit met smart te wachten tot ik hem heb :)

  Reply
 • Whit

  15/08/2012

  Ik heb hem ook! Al twee weken! I love!

  Reply
 • Laura

  21/12/2012

  Aaah ik baal zo dat ik nu pas over dit Lovely palette lees :(

  Zouden ze hem nog in de winkels hebben liggen?

  Reply

Geef een reactie