Zoeva Meets Cynthia.

Heftige smokey eyes, de kijkers staarde recht in mijn ziel, het model smeekte mij om de look na te maken, dus deed ik dat gewoon effe. Zo, wop, uit de losse mouw, oké, dat had ik gewild. Maar ik was wel op een shoppingspree bij Zoeva waar ik de geweldige make-up look spotte op de website. Vandaar dat ik vandaag geen model ontmoet, kinda, maar een merk, namelijk Zoeva Meets Cynthia!

Een long time ago startte ik mijn zoektocht naar make-upkwasten die zacht waren, redelijk betaalbaar en niet binnen één keer wassen kapot waren. Aangezien ik één Zoeva kwast in bezit heb, leek het mij ideaal om ook bij hen een kijkje te nemen, ondanks dat ik toch naar de make-up palettes ging en bijna eentje afrekende, kwam ik het model tegen. Per ongeluk vernieuwde de pagina zich weer – soms klik ik overal op – maar dat leverde mooi wel een Meets Cynthia op! Met een lijkbleke huid wat vrij flets oogt, hierdoor komen de donkere blauwe smokey eyes nog meer naar voren, zie je haar blauwe kijkers naar binnendringen en is de roze blos op haar wangen om de zachtheid in de look te leggen. Ergens heeft het een ondeugend randje inclusief de natuurlijke lippen.

Prime those eyelids, dat deed ik namelijk met de Too Faced Shadow Insurance, maar ook de High Voltage Eye Primer van Kat Von D. Smokey bracht ik alleen aan op mijn ooglid, omdat de kleur moeilijk te blenden is en onder mijn oog. Rustig met mijn vinger vervaagde ik de primer van Kat Von D en zorgde ervoor dat er geen randen ontstonden, anders zie je dat terug in je oogschaduw. Vervolgens bracht ik onder mijn wenkbrauw een basis aan met een oogschaduw Blanc Type afkomstig van MAC ideaal om te blenden en een veegje Milk in mijn binnenste ooghoek, die ik meteen voorzag met Nougat uit de Au Natural palet van Sleek.

De matzwarte oogschaduw depte ik met een platte oogschaduwkwast op mijn ooglid, daarover ging meteen de gele pijl, omdat hij niet zwart mocht worden. Met een pencil brush die in de groene pijl ging, de donkerblauwe tint, die zwart wordt zodra je hem gaat blenden, hiermee wingde ik mijn oogschaduw meer uit. Ik breng altijd mijn arcadeboog rond aan, maar dit keer moest ik naar buiten toe. Zou ik eerlijk toegeven dat dit echt moeilijk is? Wauw, het ging voor geen meter.

Daarom pakte ik mijn blending brush erbij en blende het echt in een wing, wat uiteindelijk redelijk goed ging. Daarom ging ik weer in de matzwarte kleur, snel een dipje in de gele pijl en de arcadeboog in, goed blenden en hoog! Met een pencil brush deed ik dit ook onder mijn oog, maar blende hem extreem laag uit, hierdoor werd mijn werkoppervlakte vergroot.

Goed blenden, waardoor de groene pijl zit omzette in een zwarte/grijze waas, daaroverheen vervaagde ik licht de roze tint. De ijsblauwe tint zorgde ervoor dat de look iets lichter werd, maar ook dat het leek alsof hij smooth was geblend met één tint. Ook pakte ik de blauwe pijl mee, de lichtgrijze oogschaduw. In mijn binnenste ooghoek depte ik nog een witte highlighter uit de palet, namelijk de roze pijl.

Ik wisselde even tussendoor van de Wet n Wild Blue Had Me At Hello Palette naar de NYXFor Your Eyes OnlySexy Blue Eyes palet, ideaal voor blauwe ogen, kortom blauwe tinten die uitstekend te pas kwamen. De mengelmoes van alle tinten, ja serieus, ik dipte mijn blending brush in de donkerste tint uit de palette, zette mijn arcadeboog aan, haalde hem door onder mijn oog, deed dit ook met de grijze tint, stopte in mijn outer v en vervolgens de lichtblauwe tint weer op mijn wenkbrauwbot.

Met een platte brush ging ik over de donkerblauwe oogschaduw van INGLOT Eye Shadow Pearl 428 en depte dit onder mijn oog + op mijn ooglid voor de extra blauw glans. Een gelliner van Catrice Black Jack with Jack Black op mijn waterlijn en gekrulde lashes die voorzien van de Masterpiece MAX van Max Factor.

Voor de blozende wangetjes heb ik een lichtroze oogschaduw gebruikt, de roze tint in de palette van INGLOT Eye Shadow D.S. 467. Die ik aanbracht met een stippling brush, maar voor beter resultaat veegde ik hem met mijn vinger op de appels van mijn wang en verdeelde dit met de stippling brush. Op mijn jukbeenderen bracht ik een highlighter aan van Too Faced, namelijk Silk Teddy. Snel haalde ik hem ook over mijn neusbrug + kin en mijn voorhoofd.

Tijdens het aanbrengen van mijn foundation, nam ik ook mijn lippen mee, hierdoor werden ze neutraal en een ideale basis voor mijn lipgloss, de dazzleglass van MAC Lipglass Local Colour. Een subtiel zachte gloss, omdat ik de matte versie net bij mij vond staan. Dus een kleine change is mogelijk!

Geen everyday look, maar dat is ook niet nodig bij de Meets Cynthia, een teken om go crazy te gaan toch? De lipcombinatie heb ik wel uitgevonden, misschien de donkerblauwe oogschaduw ook weer, maar sowieso de highlighter! Binnenkort komt hier nog een artikel over dollfaces!

Draag jij wel eens foundation of concealer op je lippen en vervolgens een lipgloss? En welke combi gebruik je daarvoor?


60 Comments

 • Liliane

  11/08/2012

  Whoaahhaaahooeaaahhoooojjj! No words. BEAUTIFUL!

  Reply
 • femketje

  11/08/2012

  Super mooi! Ik vind de lipkleur ook echt pretty :3

  Reply
 • Elise

  11/08/2012

  Hele mooie look! Alleen (dit is de allereerste) past deze niet helemaal bij je… Hij staat niet zo mooi.

  Reply
 • Lifesplash

  11/08/2012

  You blow me away girl. AGAIN. :o

  Reply
 • theBlondBeauty

  11/08/2012

  wauw, staat je echt heel mooi

  Reply
 • Wauwwww.. heeeel mooi

  Reply
 • Lisa

  11/08/2012

  woow, prachtige look!

  Reply
 • MissEvie.nl

  11/08/2012

  Aahhh wauw Cynth, staat je geweldig! Heel mooi gemaakt! :-D

  Reply
 • snakesinthebasket

  11/08/2012

  wauw, heel mooi!

  Reply
 • Vera

  11/08/2012

  Prachtige look! En het staat je gewoon weer fantastisch :)

  Reply
 • Alweer een supermooie look! :)

  Reply
 • beautiesatwork

  11/08/2012

  heel mooi :)

  Reply
 • Nancy

  11/08/2012

  Het is niet echt mijn smaak maar de look is heel goed gelukt.

  Reply
 • beautyvictims

  11/08/2012

  Pretty! Ik vind jouw look eigenlijk een stuk mooier dan het Zoeva model ;)

  Reply
 • Paola

  11/08/2012

  Wauw erg mooi weer! Dit is een look die ik ook zo zou dragen!

  Reply
 • Esmay

  11/08/2012

  Wauw! Normaal vind ik dat donkerblauwe heel “hard”, maar jij rockt het weer. As always.

  Reply
 • Lindy

  11/08/2012

  Jij bent gooeed!!

  Reply
 • Gerrianne

  11/08/2012

  BEAUTIFUL. Meer woorden zijn niet nodig!

  Reply
 • Jasmine

  11/08/2012

  Hou van de donkere look!

  Reply
 • Sarah

  11/08/2012

  Ik sta er ook weer even stil van! damn girl, zo prachtig gedaan! het donkerblauwe is helemaal mijn ding!

  Reply
 • Beauty Treasures

  11/08/2012

  heel mooi, staat je zo ontzettend goed

  Reply
 • Shelly

  11/08/2012

  Echt mooi! =D!

  Reply
 • Lotte

  11/08/2012

  Amazing, heel erg mooi! Zelfs zo’n heftige look als deze draag jij zonder moeite. En wauw, Cynthia met roze wangetjes, love it!

  Reply
  • Beauty Koning

   12/08/2012

   Aaah, thank you Lot! :) Yes, niet echt heel erg, maar een subtiele roze glans. ^^

   Reply
 • germA

  11/08/2012

  Heel mooi gemaakt! Groetjes Germa

  Reply
 • Hanna

  11/08/2012

  het is weer prachtig zeg. ooh kon ik dat maar, denk ik bij elk artikel haha! maar echt petje af! (:
  liefs!

  Reply
 • Mooie look zeg!
  Ik doe het wel eens, foundation op de lippen, maar het smaakt zo ontzettend vies dat ik het er gewoon weer af doe, haha!
  Welke foundation gebruik je trouwens? Want je gezicht straalt echt :)

  Reply
  • Beauty Koning

   12/08/2012

   Oh, gelukkig heb ik daar geen last van! Well thank you girl! :) Ik gebruik de Bourjois Healthy Mix foundation, de gel variant in nummer 52.

   Reply
 • comemoda

  11/08/2012

  Super gaaf!

  Reply
 • Manon

  11/08/2012

  Die van jou vind ik nog mooier dan die op het model!
  Weer een super look Cynthia

  Reply
 • Bianca

  11/08/2012

  Hele mooie look! Heel mooi gedaan weer :)

  Reply
 • Miranda

  11/08/2012

  Ja in 1 woord ; prachtig:D

  Reply
 • Tedje

  11/08/2012

  Ik ben verliefd op jouw looks! Echt beeldig!

  Reply
 • LounaBeauty

  11/08/2012

  Heel mooi meid. Prachtig weer! -x-

  Reply
 • Bianca

  11/08/2012

  ook deze keer is je look weer prachtig ! eigelijk staat alles jou wel he !
  liefs

  Reply
 • TarZ Lifestyle

  11/08/2012

  Geweldige ooglook meid! Ik hou echt van smokey looks! Xoxo

  Reply
 • Chelles Blog

  11/08/2012

  Waaaaauw, super mooi! Ik kan niet geloven dat je telkens van die mooie ooglooks maakt, echt fantastisch! I like it en wilde dat ik het ook kon hihi.

  Reply
  • Beauty Koning

   12/08/2012

   Ah, thank you girl! :) Je moet gewoon oefenen, dan lukt het je ook! :D

   Reply
 • redhotjillypeppers

  11/08/2012

  Die blauwe kleur van Inglot is echt té mooi. Ik heb hem ook :) Prachtige look weer !

  Reply
 • Lisa

  12/08/2012

  Waaauwhh! Dat is echt zooo gorgeous, ik wou dat ik dat ook kon :O

  Reply
 • debby

  12/08/2012

  Jeetje wat een prachtige look weer meid! Smokey eyes is iets waar ik altijd erge ruzie mee heb.

  Reply
 • Yak Man

  12/08/2012

  dit is echt een super super supeeeeeeeeeeeer mooie oogloog zeg! <3 Staat je zo goed bij je oogkleur!

  Reply
 • Deb

  12/08/2012

  Wow! vind je look weer mega geslaagd! Zoeva zou dit eens moeten zien eigenlijk ;-)

  Reply
 • petra

  12/08/2012

  Waaauw, wat ziet je make-up er mooi uit!
  Je ogen, heavy inderdaad, maar heel erg top!! Ik zou niet weten hoe eraan te beginnen als ik die foto zag :/ You have skills girl!!

  Reply
 • Ginger

  12/08/2012

  Amazing

  Reply
 • Shirley

  12/08/2012

  Wow, geweldige smokey eyes. Nog mooier dan het model. Lol!

  Reply
 • Josephine

  13/08/2012

  Girl, I MISSED your posts toen ik op vakantie was! Geweldige schrijfstijl,ik ga nu lekker teruglezen. Zoals altijd, geweldige look, de zware oogmake-up staat je amazeballs!

  Reply
 • deijsprinses

  13/08/2012

  Jeetje die is zo breathtaking! Ik ben opslag verliefd. Nu moet moet moet ik dat palette ook hebben, alweer jouw fout ;)

  Reply
 • Nicole

  13/08/2012

  Ik hou van deze zware make-up!

  Reply

Geef een reactie