FOTD: Budget and Colourful!

Gekleurd, goed gepigmenteerd zonder een grote prijskaart. Onmogelijke missie? Of flikte de Bart Smit het nou echt? De lookalike van Sleek viel goed in de smaak, uitverkochte schappen als gevolg en geweldige looks die op het internet verschenen. Ook ik besloot mij eraan te wagen, go crazy, go colourful!

Lichtroze met een kleine touche van de witte highlighter in mijn stash, zodra je verder kijkt op een verfkaart verloopt ook hier de look van licht naar donker. Van donkerroze naar een intens bruine tint, alles, bijna alles komt uit de goedkope palette van drie euro. Amazing right?!

De Too Faced Shadow Insurance verdeelde ik op mijn oogleden, liet de primer opdrogen, bracht de blendtrick aan en ging meteen over naar de shimmery stick base van de Make Up Store. High Tech Lighter in Platina over het ooglid, laten we niet de binnenste ooghoeken vergeten om ze te voorzien van een witte oogschaduw. NYX Ultra Pearl Mania White mengde ik samen met een zachtroze oogschaduw, Sweet,van ELF.

Haha, ik heb echt gelachen om de smileys!

De fluitende dikkop bracht ik als eerste aan op het middelste gedeelte van mijn ooglid. De oudroze tint verbond zich mooi met de highlighter in mijn binnenste ooghoek en de smiley depte ik verder naar mijn buitenste hoek toe

Het magische groene bakje met de Everyday Minerals oogschaduws pakte ik erbij, compenseerde daarmee de sprekende kleuren op het ooglid en Comfy had zich genesteld in mijn crease. Rustig naar boven + binnen geblend .

De paarse kleur die eruit springt als een poppetje uit een 3D boek, ook die mocht zich toevoegen aan de ooglook. Een pop of colour onder het oog en een eyeliner  Catrice Black Jack with Jack Black boven de wimperrand, een zwart oogpotlood Lavera Soft Eyeliner Black, er tussen en een huidkleurEssence Kajal Pencil All I Want – op de waterlijn. Gekrulde wimpers die werden verzien van een laagje Masterpiece MAX van Max Factor.

Bourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation was net voorzien van een poederlaagje – Catrice Translucent Loose Powder – en de contouring – NYX Blush Taupe – ging ik over naar de highlighter. Hiervoor gebruikte ik een nieuwe favoriet, de ELF Shimmering Facial Whip. De vloeibare highlighter bevat een goudoranje kleur die prachtige shimmers heeft, met de stippling breng ik hem aan op mijn jukbeenderen, daarover heen gaat nog een keer Silk Teddy van Too Faced.

Mijn gedachten: “Mhmh girl, that highlighter did some amazing stuff on ma face.”

Mijn lippen had ik voorzien van foundation, toen ik die aanbracht op mijn gezicht, maar de dazzleglass die eroverheen ging maakte het plaatje compleet. Niet te heftig, gewoon de Local Colour van MC. Bright and shiny, colourful and .. yea..

Gebruik jij wel eens een highlighter on tha cheeks?


53 Comments

 • Liliane

  15/08/2012

  Uitverkocht? Potverdrie, ik moest hem nog halen ;)
  Nice look including the highlighter!

  Reply
 • mysupersweetlife

  15/08/2012

  Prachtige ooglook, staat je heel erg mooi! Knap gedaan hoor!
  Liefs

  Reply
 • shannara

  15/08/2012

  Ziet er weer heel mooi uit!

  Reply
 • Lifesplash

  15/08/2012

  Vind de look superleuk! Staat je heel erg mooi, vind de kleuren ook heel tof. Beetje girly, haha.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  15/08/2012

  Wat is die highlighter mooi ! Prachtige look weer.

  Reply
 • theBlondBeauty

  15/08/2012

  weer een prachtige ooglook, knap gedaan hoor!

  Reply
 • Deb

  15/08/2012

  Supaaa gorgeous!!! Heel mooi en lekker kleurrijk! Het paarse lijntje onder je oog is de kers op de taart! Die highlighter is echt waanzinnig mooi. Ik gebruik zelf ook vaak highlighter op mijn jukbeenderen. Bij mijn blush (Cargo Miami beach blush) zit er eentje ingebouwd.. ideaal! Die gaat een stuk harder (hit tha pan baby!) dan de blush zelf hihi.

  Reply
  • Beauty Koning

   24/08/2012

   Jaaaaaj, hit de pan hoor Deb, hit hem ook heel goed! xD Bedankt voor je complimentjes, amazing!

   Reply
 • debby

  15/08/2012

  Wauw wat een prachtige ooglook. Erg mooi die kleurtjes zo mooi bij elkaar. En je wangen wauw ja ik hou van die mooie glow.

  Reply
 • sexybutclassy

  15/08/2012

  Lovely eyes!

  Reply
 • Paola

  15/08/2012

  Hele mooie ooglook en je wangen schitteren van het scherm af!

  Reply
 • Esmay

  15/08/2012

  Ik vind je ooglook echt prachtig, mooi die paarse “liner” onder je oog! En die highlighter, jeetje. *hello gorgeous-ass shine*

  Reply
 • Erg gave ooglook! :)

  Reply
 • Mooie look meis

  Reply
 • Anne vdh

  15/08/2012

  Whaa die highlighter, love it!!
  Op dagen zonder zon gebruik ik een oogschaduw want die geeft een extra hefitge highlight;) Op dagen met zon gebruik ik een ‘echte’ highlighter, maar altijd een zonder glitters!

  Reply
 • Mooi! Highlighter op mijn cheeks? Nog nooit gedaan maar dat ga ik nu eens proberen :D

  Reply
 • femketje

  15/08/2012

  serieus, dat palette is mijn nieuwe ware liefde :D
  erg mooie look heb je er mee gemaakt!

  Reply
  • Beauty Koning

   24/08/2012

   True, hij is echt amazing! Bedankt voor je compliment Femke. :)

   Reply
 • Sophie

  15/08/2012

  Echt weer een hele mooie look heb je gemaakt! Echt, bij jou worden je ooglooks zo mooi en intens! Echt mooi <3

  Reply
  • Beauty Koning

   24/08/2012

   Dank je wel Sophie! :) Goed opbouwen en vervagen met een blending brush!

   Reply
 • Miranda

  15/08/2012

  Wat een mooie ooglook;D

  Reply
 • newfashionlifestyle

  15/08/2012

  Heel mooi!

  XO

  Reply
 • pretty beauty land

  15/08/2012

  wauw, wat heb je weer een prachtige look gemaakt!

  Reply
 • beautiesatwork

  15/08/2012

  de highlighter staat je fantastisch :)

  Reply
 • Jeanine

  15/08/2012

  Wow super mooie ooglook! Ik heb dit palette ook weten te scoren bij de Bart Smit en ik wil nog even gaan experimenteren.
  Jouw looks zijn trouwens altijd SUPER tof!

  Xxx
  Jeanine

  Reply
  • Beauty Koning

   24/08/2012

   Bedankt Jeanine! :) Wat een lieve en positieve comments laat je toch achter, I LIKE! ^^

   Reply
 • Manon

  15/08/2012

  Prachtige look, die kleuren staan je echt super!
  En heeeel erg budget ;D
  I like

  Reply
 • Shirley

  15/08/2012

  Knallend. Ik vind de paarse kleur op de onderste wimperlijn echt super gaaf.

  Reply
 • Mariel

  15/08/2012

  Mooie look!

  Reply
 • kim

  15/08/2012

  practige look zeg! en je bent echt een held als het om eyeliner gaat! een strakke lijn zetten kan ik wel, maar een wing, nee die kan ik nooit aan beide ogen gelijk krijgen, ik ben er maar mee gestopt

  Reply
 • beautyshades

  15/08/2012

  Hele mooie look!

  Reply
 • Miss Langhaar

  15/08/2012

  Wat een mooie look! Ik wil dat palette ook heel graag ^^

  Reply
 • Laura

  15/08/2012

  Supermooie look! Ik vind hem ook heel goed bij je passen (bij je haar-, huid- en oogkleur). Die blush en highlighter staan je ook prachtig. Lekker frisse, glowy huid krijg je ervan. En van het lipkleurtje ben ik ook fan. Merk je al dat ik echt heel enthousiast ben over deze look, haha.

  Reply
 • louiseenelise

  16/08/2012

  Heel mooie look! En de smiley’s, haha. Hier staat de highlighter je ook weer goed.

  Reply
 • Sophia

  16/08/2012

  Wat is de blendtruc nou eigenlijk? :$ Ik lees het in elke FOTD maar ik weet eigenlijk helemaal niet wat het is.. :$ I neeed to know want jouw oogschaduw is altijd perfect geblend :)

  Reply
  • Beauty Koning

   24/08/2012

   Ja, dat klopt! :) Ik breng dan een huidkleurige tint aan op het wenkbrauwbot, maar tot in de crease. Hierdoor heb je een goede basis om je oogschaduw te blenden. :D Bedankt voor je compliment!

   Reply
 • iliveformydreams

  16/08/2012

  Mooie look!

  Reply
 • Marjorie

  16/08/2012

  Oh, Cynth.. Prachtige look weer!

  Reply
 • Sherr

  16/08/2012

  Zoals altijd erg mooi! :D

  Reply
 • Josephine

  16/08/2012

  HAHAHA, girl you made me laugh met de smileys! Geniaal, net zoals je look. Geniaal, pretty en mooie kleurencombinatie <3

  Reply
 • Lotte

  16/08/2012

  Wauw die highlighter is prachtig! En de look natuurlijk ook, heel mooi gedaan! Ik heb hard gelachen om ‘de fluitende dikkop’, hahahaha. Wat ben je toch een hilarische dame, met geweldige make-up skills!

  Reply
  • Beauty Koning

   24/08/2012

   Haaaaa, ik moest daar zelf ook zo hard om lachen! God, ik vind mijn grapjes soms echt geweldig. xD Dank je wel Lot, amazing comment! ^^

   Reply
 • marchingonthebeat

  17/08/2012

  Ik hou er heel erg van boven en onder verschillende kleuren boven en onder. Heb ik zelf ook vaak met blauw :)

  Reply
 • deijsprinses

  19/08/2012

  Je look is echt af en prachtig gewoon! Ik moet het je weer nageven hoor!

  Reply

Geef een reactie