Gouden tip: Het kwastje van Bourjois.

Een Bourjois tip, ideaal voor nailart, dat zeker! Ben je net zoals ik nog geen kei in het lakken, maar wil je dat wel worden in een korte tijd, zonder dat je eigenlijk er echt goed in moet zijn? Dan heb ik echt een gouden tip voor je! Zelf lak ik mijn nagels negen van de tien keer in de avond, waardoor ik niet altijd goed licht heb, daarvoor is dit mijn oplossing. Ben je benieuwd waar ik het over heb? Lees dan snel verder!

Bourjois ontwikkelde een kwastje met een dubbelzijdige kant, hiermee heb je een geweldige french manicure kant, waarmee je gemakkelijk een witte tip kan creëren op je nagels. Niet alleen wit, maar ook gekleurde manicures, die zijn juist zo hot op dit moment!

Door de manicure side kun je makkelijk een halve maan lakken. “Whut? Met een kwastje?” Nee, het is niet zo maar een kwastje, een scherpe “C” is in de haren gesneden, waardoor je de ronde tip kan creëren, of de geweldigste nailarts.

Aan de andere kant bevindt zich een kwastje, een fijn dun puntje, waarmee je ideale dots kunt maken. Beide kwastjes worden trouwens beschermd met een plastic hoesje, hierdoor kun je ze makkelijk meenemen op reis.

Maar nu op naar het geniale puntje van het puntje! Ha, oh funny. Mijn nagellak probeer ik altijd zo rond en netjes mogelijk aan te brengen, maar in de avond kan ik het niet altijd zien, daardoor ga ik wel eens buiten de “lijntjes.”

Nu komt de gouden tip: dip het kwastje in de nagellakremover, zorg ervoor dat hij niet te vochtig is, maar strook de zijkanten af aan de dop. Hierdoor maak je de rest van de nagellak niet week. Haal het kwastje langs de randen van je nagellak, of de restjes wat moeten verdwijnen. Herhaal dit net zo vaak totdat alles gone with the wind is!

Een enig kwastje voor in je nagellakstash, misschien wil je hem wel gebruiken als eyelinerpenseel, aangezien de haren vrij stevig zijn, maar ook ideaal om je overtollige nagellak te verwijderen. Het Bourjois kwastje met het Pro Dubbel Uiteinde is verkrijgbaar bij de drogisterijen o.a. de Etos voor €6,99.

Hoe ruim jij de uitgeschoten nagellak op?


31 Comments

 • Anne vdh

  15/08/2012

  Oeh hhandig! Werkt dat andere uiteinde ook goed voor een frend manicure? Ik wil al tijden een gekleurde manicure doen maar ik heb daar een te trillende hand voor haha!
  Uitgeschoten nagellak probeer ik op weg te halen met een andere nagel, of met een nagellakremoverstift van essence (die ook super handig is!)

  Reply
 • Rachel Janssen

  15/08/2012

  Oh super handig! Ik probeer altijd heel netjes te werk te gaan en dat lukt meestal ook wel maar toch is het niet super mooi strak, rond & een stukje van de nagelriemen af. Thanks voor de tip!

  Reply
 • theBlondBeauty

  15/08/2012

  lijkt me echt handig

  Reply
 • manucure??? OMG wat een fout van Bourjois! Ikzelf gebruik altijd de nail polish corrector pen van Essence

  Reply
 • Liliane

  15/08/2012

  Seems pretty great! For a manUcure haha! :D
  Nee maar in all seriousness, hij lijkt me erg handig. Ik lak mijn nagels ook vaak ’s avonds en dan heb ik ook niet altijd geduld dus dit zou wel een handige tool zijn!

  Reply
 • Paola

  15/08/2012

  Ik doe het zelf altijd met wattenstaafje of eyeliner kwastje! Die gebruik ik daarna natuurlijk niet meer op mijn ogen ;)

  Reply
 • Marloes

  15/08/2012

  Wat een tof kwastje, klinkt heel goed. Ik haal overtollig nagellak eigenlijk altijd weg met een wattenstaafje, maar daardoor ook heel vaak nagellak die niet weg gehaald moet worden!

  Reply
 • Samantha

  15/08/2012

  Oeh, wat een handig kwastje! Die wil ik zeker hebben. :D

  Reply
 • LounaBeauty

  15/08/2012

  Handigggg kwastjee… want it! hihihi

  Reply
 • Esmay

  15/08/2012

  Sorry ik zag ’t op Twitter en stiekem vind ik het ook wel erg grappig dat er manucure staat :P
  maar het is een handig kwastje, maar niet voor mij. Ik heb mijn eigen überfijne kwastje en French Manicure heb ik nooit op haha!

  Reply
 • Joyce

  15/08/2012

  Wat een superhandig kwastje!

  Reply
 • Marion

  15/08/2012

  Handig! Mag ik een opmerking maken over je foto’s? Ik vind ze niet verkeerd maar ik vind persoonlijk de achtergrond nogal storen en de aandacht van het kwastje wegnemen. Maar dat is mijn mening hoor!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  15/08/2012

  Dat ziet er een handig kwastje uit ! Ik gebruik ook altijd een fijn borsteltje om mijn nagellak bij te werken :)

  Reply
 • missjustpretty

  15/08/2012

  Handuuug, ziet er goed uit zeg :)

  Reply
 • Laralaurentia

  15/08/2012

  Ik vind het zeker een fijn kwastje, moest wel lachen om de fout :)

  Reply
 • jasmijnm

  15/08/2012

  Zeker een handig kwastje! Bourjois heeft ook een witte french manicure nagellak met zo’n handig halve maan kwastje die is ook erg fijn

  Reply
 • debby

  15/08/2012

  Wat een geweldig kwastje zeg! Ik ben een draak met nagellak en laat ik het dan maar niet over nailart hebben. Ik ziet er altijd helemaal onder waardoor ik vaak dan alles maar weer weghaal. Dit kwastje lijkt mij de oplossing.

  Reply
 • Hanna

  15/08/2012

  wat een supertip! (: ik faal echt in nailart dus ik ben ontzettend blij dat je dit even deelt!
  liefs!

  Reply
 • beautyshades

  15/08/2012

  Heel erg handig, ik wil nog zo’n kwastje hebben namelijk!

  Reply
 • Jasmine

  15/08/2012

  De tip bij dat kwastje is echt handig, meestal verwijder ik uitschieters met een wattenstokje maar dan neem je ook gelijk de rest van je nagellak mee. Het kwastje zelf is in een schattig meeneemformaat.

  Reply
 • Erg handige tip!
  Als mijn nagellak niet helemaal perfect zit, gebruik ik een wattenstaafjes of mijn nailpolish corrector pen van Essence :)

  Reply
 • Miss Langhaar

  15/08/2012

  Leuke tip!

  Reply
 • Miss Langhaar

  15/08/2012

  Leuke tip! Dankjewel ^^

  Reply
 • bonjourSophie

  16/08/2012

  Jaa, dat doe ik ook! Echt handig! Ik gebruik alleen een ander kwastje, maar dat maakt niet uit. :)

  Reply
 • jlovesbeauty

  16/08/2012

  Wat een handig kwastje!

  Reply
 • Kayla

  16/08/2012

  Ik heb deze ook, hij is echt heel handig!

  Reply
 • cynthia

  16/08/2012

  Ik heb dit kwastje ook! Hij id idd heel handig!

  Reply
 • Lotte

  16/08/2012

  Wat handig! Het lijkt me inderdaad heel handig om te gebruiken om randjes nagellak te verwijderen. Dat ik daar zelf nog niet aan heb gedacht joh! Goede tip.

  Reply
 • Nien

  17/08/2012

  Eigenlijk schiet ik nooit uit (;

  Reply
 • Deb

  18/08/2012

  Deze lijkt me super handig! Ik ga er zeker even voor kijken. De tip is ook goed bedacht ;-) denk dat ik er zelf niet op zou komen en toch met wattenstaafjes zou blijven rommelen hihi.

  Reply
 • nailsandnailart

  18/08/2012

  Klinkt super handig! Ik ga eens kijken of ze hem hier ook hebben.

  Reply

Geef een reactie