New on mah face!

Wat is dat nou weer voor een kapsel, is dat een orkastaart? “Nee Cynth, even serieus. Waar heb je het nou weer over?” Een nieuwe moedervlek? Of praten we hier over puisten? Een piercing? Niet? Daredevil! Een tattoo! Nee, gewoon een highlighter hoor. “Whut, draag jij highlighter?” Ja!

Geen nagebootste kleur op mijn huid te bekennen, geen rouge-dingding-blush-kleur-peachy-roze of andere tinten kleuren niet de appels van mijn wangen. Een lichte bronzer waarmee ik mijn gezicht vorm, de jukbeenderen wat meer naar voren laat komen en andere oppervlaktes mee laat wegvallen.

Een highlighter gebruikte ik niet, waarom niet? Ik had er geen een, totdat ik mijn zus de trick zag gebruiken. Silk Teddy uit de Too Faced Natural Eye Palette op tha cheeks. OH WAUW. Wat een geweldige truc, ondanks mijn eindeloze zoektocht naar de right one heb ik hem volgens mij gevonden, terwijl ik het al in bezit had. OH WAUW AGAIN.

Eerst bracht ik hem met een angle brush aan, maar sinds kort ben ik overgestapt naar de stippling brush, wat ideaal is om een highlighter subtiel aan te brengen. Een paar zwiepen over de glanzende magie en iets boven mijn jukbeen, zodat hij mooi eruit springt.

De perfecte stippling brush pakte ik erbij, inclusief de palette en bracht een flinterdun laagje aan net boven op mijn jukbeenderen. Vaak bouw ik de kleur nog iets op, omdat het effect net wat mooier is. Hierdoor wordt het shimmergehalte een stuk hoger en krijg ik een grotere glow op mijn cheeks.

Ditmaal heb ik het anders gedaan, een highlighter onder de highlighter, geen poeder, maar een creamy one. Tegenwoordig gebruik ik de ELF Shimmering Facial Whip in Golden Peach en daarover heen weer Silk Teddy. Een shimmery base met een shimmery setting = POWMODE.

Sinds ik eindelijk door heb hoe je het moet aanbrengen, waarmee en met wat ben ik verkocht. Ik gebruik hem nu dagelijks, het liefst ELF met Too Faced samen, zo’n geweldige combinatie. Het liefst wil ik mijn hele gezicht beplakken-glinsteren, maar dan kijkt Edward jaloers.

Gebruik jij weleens een glimmend poedertje voor je gezicht/ogen?


40 Comments

 • Redhotjillypeppers

  16/08/2012

  Echt een mooi effect ! Ik gebruik de Mary-Lou Maniser van The Balm en die is ook erg fijn !

  Reply
 • Esmay

  16/08/2012

  Highlighter for the win! Niet op mijn gezicht, daar ben ik niet zo’n fan van. Don’t ask why. Maar highlighter op m’n ogen: hell yeah!

  Reply
 • theBlondBeauty

  16/08/2012

  mooi highlighter, staat je ook erg goed!

  Reply
 • Rachella

  16/08/2012

  Leuk dat je zo enthousiast bent! Altijd leuk om te lezen en zien hoe je straalt op een foto :D

  Reply
 • Jasmijn

  16/08/2012

  Wauw wat een mooi effect! Ik moet echt nog eens dit palette aanschaffen

  Reply
 • Staat erg mooi!

  Reply
 • debby

  16/08/2012

  het staat je prachtig! Ik kan echt niet zonder highlighter. Gebruik het dan ook dagelijks, op mijn jukbeenderen, onder de wenkbrauwen.

  Reply
 • bonjourSophie

  16/08/2012

  Wauw, staat je echt heel mooi! Je schrijft trouwens echt leuk! :)

  Reply
 • pretty beauty land

  16/08/2012

  ja dagelijks! ik ben er gek op!

  Reply
 • beautiesatwork

  16/08/2012

  ik heb ook de golden peach eyeliner :)

  Reply
 • MissEvie.nl

  16/08/2012

  Heel mooi effect! Ik hou van een highlighter op m’n gezicht! Maar grijp er de laatste tijd iets minder vaak naar, de rose gold blush van sleek is ook al zo shimmery namelijk ;-)

  Reply
 • missjustpretty

  16/08/2012

  Super mooi gezicht, geeft je gezicht echt meer vorm.
  Gebruik zelf niet zo vaak highlighter, vaker blush met shimmer

  Reply
 • shannara

  16/08/2012

  een mooi effect !

  Reply
 • kim

  16/08/2012

  heel mooi effect! ik ben vooral fan van de highlighters van dior! en leuk geschreven

  Reply
 • Sherr

  16/08/2012

  Het ziet er echt mooi uit! Vooral met dit weer. Ik kon me echt moeilijk op de tekst concentreren werd afgeleid door die mooie ooglook! Love it! Ik gebruik meestal virgin of sin uit mijn naked palette als highlighter :D

  Reply
 • Irma

  16/08/2012

  oeeh, i like highlighters! dat geeft zo’n mooi glowy effect aan je gezicht. ik heb je blog trouwens erg gemist. ik was 2 weken op vakantie, maar dat is toch wennen als je geen wifi hebt ):

  Reply
 • Miranda

  16/08/2012

  Hij is inderdaad heel erg mooi;D

  Reply
 • Marjorie

  16/08/2012

  Oehh, it’s so pretteeeeh!

  Reply
 • Anne vdh

  16/08/2012

  Ik gebruik ook vaak oogschaduw (een van inglot) als highlighter! Highlight echt nog meer dan de highlightpoeders en creams die ik heb :D

  Reply
 • sarahdiiamonds

  16/08/2012

  Haha met het TF palette kan je gewoon alles, het is ook een prachtige highlighter ik gebruik hem als gewone highlighter op mijn wenkbrauwbod of op mijn ooglid op de boel op te frissen, voor mijn jukbeenderen gebruik ik meestal de highlighter creme van hema, zoooo mooi!

  Reply
 • happyannanas

  16/08/2012

  Nope, nooit. Wel oogschaduw met shimmers en die dan zo’n beetje over mn gezicht poederen, maar echte highlighter gebruik ik nooit.
  De laatste fotovind ik eeecht mooi, met die gouden eyeliner en je knalrode lipstick!

  Reply
 • snakesinthebasket

  16/08/2012

  vind hem je echt heel mooi staan !
  nog een reden om dit palette te kopen (waarom zit hier nou nergens een sephora in de buurt..)

  zelf gebruik ik graag mac’s Lightscapade, vind hem zo mooi bij mijn huidskleur passen!

  Reply
 • LounaBeauty

  16/08/2012

  Jaa gebruik dat graag hoor :) hihi

  Reply
 • Bee

  16/08/2012

  Prachtig! Ik ben dol op highlighters, ik heb er een van Dior, een van de body shop en mijn favoriete highlighters zijn girl meets pearl van Benefit en natuurlijk mary loumanizer van TheBalm!!

  Reply
 • Liliane

  16/08/2012

  Grappig, want sinds eergisteren ofzo gebruik ik ook een oogschaduw uit een palette als highlighter :P

  Reply
 • Yak Man

  16/08/2012

  Wow, dat staat je echt mooi zeg! :)

  Reply
 • Lotte

  16/08/2012

  Het staat je heel goed! Ik gebruik Silk Teddy ook graag als highlighter, het is echt de perfecte kleur en hij staat ook bij veel verschillende teints, denk ik. Wat is het TFNE palette toch gruwelijk handig, je kunt ‘m echt voor alles gebruiken, haha!

  Reply
 • Tess de Rooij

  16/08/2012

  oef, dat staat echt heel mooi, ik vind vooral de laatste look heel tof, welke lipstick draag je daar ?
  x

  Reply
 • beautyshades

  16/08/2012

  Dat staat echt mooi! :)

  Reply
 • Monique

  17/08/2012

  oee.. heeel mooi, perfect ook voor deze zonnige dagen straal je nog meer dan dat ja anders doet :)

  Reply
 • BeautyGlitter

  17/08/2012

  Het staat je zo schattig en stralend! Ik ben al zoo lang opzoek naar de perfecte highlighter, elke keer denk ik : ” Yess dit is hem. ” en vervolgens komt er alleen grove glitter vanaf whaa :(

  Reply
 • Deb

  18/08/2012

  You’re radiant girl!! Ik gebruik zelf vaak een highlighter uit mijn blush. Maar ik herinner me nu dat ik nog een liquid highlighter van Stila ergens in een la heb liggen die ga ik binnenkort ff opzoeken en uitproberen!

  Reply
 • nailsandnailart

  20/08/2012

  Mooi! Ik ging echt stuk om dat laatste zinnetje; ”… maar dan kijkt Edward jaloers” hahaha

  Reply

Geef een reactie