ELF Waterproof Eyeliner Pen.

Eyelinerstiften, een haat- en liefdeverhouding heb ik daarmee. Een gelliner staat op nummer een, maar een stiftje verliep niet al te best toen ik de Catrice Liquid liner ging uitproberen, maar waarom bestelde ik hem bij ELF dan opnieuw? Waterproof, zwart en een stiftvariant. Waar ben ik aan begonnen! You tell me.. of zal ik het jou eens in een review vertellen!

Stiften, alsof je ermee aan het tekenen bent, op je oogleden, lekker lijnen trekken. Dat gevoel krijg ik erbij, maar waarom nam ik er dan eentje? Nou, dat zou ik je eens uitleggen, geen idee! Ah nee, ik weet heel goed waarom. Mijn zus gebruikte er sinds kort weer eentje, dus leek het mij ideaal om hem eens van een budgetmerk te testen.

Geen cheap verpakking, juist stijlvol en heel strak om te zien. De zwarte omhulsel is ideaal, omdat je de dop er zo aftrekt. Thank god zit er een dop op, en is het geen liner die je eruit moet halen. Het is echt een pen, die lekker in de hand ligt, niet te klein is, maar een ideale lengte.

Een punt gemaakt van vilt, hiermee trek je lijnen waar de voetbaltrainers jaloers op zijn. Inmiddels test ik hem al een tijdje, omdat ik wilde weten of hij ging splijten, maar nee hoor. Alles zit nog even fijn als toen ik hem ontving, perfect bij elkaar, een mooi en strak puntje.

Je kunt er goed mee tekenen, van dun naar dik, middelmatig, maar ook allerlei bochten en gekke vormen kan je ermee maken. De pigmentatie is op en top, goed gitzwart, maar ook nog eens dekkend.

Waterproof? Hij blijft sowieso de hele dag op zijn plek zitten, tijdens Lowlands droeg ik hem drie dagenlang en elke avond zat de eyeliner nog op de plek waar ik hem had aangebracht. Alleen vraag ik mij af of hij een huil + hoosbui overleefd. Verder, uitstekend!

Lowlands look!

Een ooglook met de eyeliner, een mat opgedroogde eyeliner, gorgeous resultaat. Helemaal hoe hij kan wingen, echt ideaal. Sinds ik hem heb, ik vervloekte hem in het begin, maar draag hem nu al zeker een week weer dagelijks. AHO! Ik ben over gestapt naar de eyelinerpen. Goed dekkend, mooie houdbaarheid, ideaal om dunne lijnen mee te trekken en goedkoop, echt ge-wel-dig!

De ELF Waterproof Eyeliner Pen is online verkrijgbaar in de Nederlandse webshop van ELF voor €1,00! Dat is echt geen geld, ik ga ze even inslaan, kijk niet raar op als ze uit zijn verkocht. Just joking!

Kon jij de eyeliner pen van ELF al? En heb je hem ook al uitgeprobeerd?


41 Comments

 • beautiesatwork

  23/08/2012

  heel mooi zwart en handig in gebruik :)

  Reply
 • Miranda

  23/08/2012

  Ik ben steeds ook steeds meer nieuwsgieriger naar een eyelinerpen. Ik gebruik eigenlijk altijd een gelliner. Een eyelinerpen ziet er wel erg goed uit;D

  Reply
 • jlovesbeauty

  23/08/2012

  Ziet er echt heel erg mooi uit!

  Reply
 • Jasmine

  23/08/2012

  Omg dat allemaal voor een euro! Hij is echt lekker pikzwart. Dit komt op mijn lijst van Elf producten, want ik wil zowiezo een aantal producten van dit goedkope merk.

  Reply
 • Michelle

  23/08/2012

  Woow ziet er fijn uit. Mooie ooglook heb je trouwens gemaakt voor Lowlands!

  Reply
 • Gatton

  23/08/2012

  Geef je het door wanneer hij opdroogt? ;) Dat probleem heb ik altijd

  Reply
  • Beauty Koning

   23/08/2012

   Ja, zal ik doen. Volgens mij zit er een speciaal systeem in, wat hem vochtig houdt. Ik houd je op de hoogte!

   Reply
 • beautyxkusjex

  23/08/2012

  Goed prijsje!

  Reply
 • Kayla

  23/08/2012

  Ziet er goed uit, en dat voor zo’n prijs!

  Reply
 • Jolijn

  23/08/2012

  Geweldig! 1 euro, dat is geen geld!
  btw, Freaking bedankt voor je superlieve comment!
  als je het leuk vind mag je me best volgen hoor :P

  Jolijn

  Reply
 • Nien

  23/08/2012

  Ik gebruik die van essence, ook makkelijk te gebruiken’

  Reply
 • Hij ziet er goed uit!
  Zelf gebruik ik ook altijd een eyelinerstift van P2, die is ook erg fijn :)

  Reply
 • LounaBeauty

  23/08/2012

  Lovely en cheap!!! :) xx hihi

  Reply
 • BeautyLoves

  23/08/2012

  Handig zo’n pennetje! En deze is zo te zien goed gepigmenteerd en dan nog eens goedkoop, jeeej!

  Reply
 • Tedje

  23/08/2012

  1 euro?? dat is geen geld joh!

  Reply
 • Jorinde

  23/08/2012

  Ziet er echt geweldig uit. Ik kan alleen nog steeds geen mooie eyeliner maken op mijn ogen :-(

  Reply
 • Josephine

  23/08/2012

  Wauw, hij is inderdaad gorgeous! De kronkellijntjes die je hebt gemaakt zien er goed uit, zo ook je winged eyeline :D

  Reply
 • ValleyDoll

  23/08/2012

  Ziet er heel goed uit, had ik niet verwacht ! Als ie nou een huilbui overleeft is het helemaal top :d !

  Reply
 • Nikita

  23/08/2012

  ziet er goed uit ! als ik iets van Elf bestel gaat deze sowieso mee in men mandje !

  Reply
 • Lifesplash

  23/08/2012

  Oh, die ziet er goed uit! I likeeee. Sowieso is ELF over het algemeen goed!

  Reply
 • Esmay

  23/08/2012

  Mag ik die pen even vervloeken? Volgens mij had ik precies dezelfde maar UGH wat een prutding. Of ik had gewoon eentje die verkeerd was en de rest is allemaal goed zoals deze. :(

  Reply
 • Emma

  23/08/2012

  wauw, lijkt me echt fijn!

  Reply
 • laura

  23/08/2012

  lijk me erg fijn, ik heb een pen van de HEMA maar die word wel snel droog ;(

  Reply
 • Deb

  23/08/2012

  Klinkt goed en geen geld zeg… awesome!

  Reply
 • Irma

  23/08/2012

  klinkt ideaal! ik heb er ooit een van catrice geprobeerd, maar die is na 2 weken al uitgedroogd. ben benieuwd of deze langer mee kan. dat zou great zijn!

  Reply
  • Beauty Koning

   23/08/2012

   So true, ik had het ook bij eentje van Essence dacht ik, daarnaast prikte hij heel erg. Mijn oogleden werden heel schraal, maar bij deze heb ik dat niet. Volgens mij zit er ook een speciale “dop” in, zodat hij hem elke keer nat houdt. Moeilijk uit te leggen, zeker een aanrader.

   Reply
 • debby

  23/08/2012

  OMY die ziet er goed uit zeg! Ik hou normaal niet zo van stiftjes en werk ik liever met geleyeliners, maar deze ziet er echt goed uit.

  Reply
  • Beauty Koning

   23/08/2012

   Ik had precies hetzelfde Deb, maar hij is echt uitstekend!

   Reply
 • Yak Man

  23/08/2012

  wow, 1 euro voor zo’n goede eyeliner :o. Dat is wel erg nice!

  Reply
 • Arletta

  23/08/2012

  Ziet er goed uit!;D

  Reply
 • Ik moet nog steeds eens een bestelling plaatsen, elf is namelijk proefdiervrij en ze hebben veel vegan make-up :D Als deze vegan is ga ik hem zeker bestellen ;)

  Reply
 • Shirley

  23/08/2012

  Ik heb er 1 van Eyeko, via een swap en idd, als de juiste te pakken hebt zijn die stiften ideaal

  Reply
 • redhotjillypeppers

  23/08/2012

  Goedkoop én fijn om te gebruiken is echt de ideale combinatie hé ! Ik kan zelf niet zo goed met eens pen overweg, geef mij maar een kwastje :)

  Reply
 • joycelysanne

  24/08/2012

  whutt! das goedkoop! en hij is nog goed ook!

  Reply
 • Sherr

  24/08/2012

  Hij lijkt erg goed! Ik ben zelf nog een noob met een kwast maarrr met een potlood kan ik wel overweg haha dus misschien kan ik ook met een stift overweg :D

  Reply
 • Lotte

  24/08/2012

  Deze klinkt goed! Ik ben fan van de liquid liner van Catrice (ook de waterproof versie), maar misschien moet ik deze ook eens proberen. Afwisseling is zo nu en dan ook wel goed, haha. En ik vind je Lowlands look echt goooorgeous!

  Reply
 • Dionne

  24/08/2012

  Wauw! Die van jou is echt ontzettend zwart! Ik heb hem namelijk ook, maar toen ik hem uit zn verpakking haalde was hij al uitgedroogd en kwam er geen zwart meer vanaf. Gelukkig is die van jou wel goed! :)

  Reply
 • Beautified

  25/08/2012

  Ik vind hem juist helemaal niet fijn werken! Ik heb hem zelf ook geprobeerd maar kreeg wanneer ik een lijntje wilde zetten een half doorzichtige lijn. Misschien heb ik net een fabrieksfoutje gekregen, jou staat hij in ieder geval erg goed!

  Reply

Geef een reactie