What’s in mah clutch!

Niet alleen voor make-up, football en schoenen heb ik een zwakte, maar ook clutches. Ik draag ze altijd bij mij, het liever dan een rugzak, of een schoudertas, gewoon omdat het lekker in de hand ligt. Daarnaast oogt het enorm chic, staat het vrouwelijk en elegant. Kortom, en clutch is altijd aan mijn zij! Laten we daarom er eens een kijkje innemen, what’s in mah clutch!

De manier hoe ik hem vasthoud.

Tegen mijn zij aangedrukt, zodat hij niet uit mijn handen kan glijden, maar ik heb er grip op. Je pakt hem niet makkelijk uit mijn handen, doe je dat wel, dan verkoop ik je er ook nog een klap mee. Do not touch the clutch, alleen met toestemming mag je er een kijkje in nemen. Wat? Willen jullie weten wat erin zit? Of course knaapjes, jullie mogen gerust een blik inside werpen!

 

Ondanks mijn mini collectie aan clutches, een twee zijn homemade mede mogelijk gemaakt door mommay en nog een zwarte kleine clutch, waar ik de hendels van af hebt geknipt. Totdat ik in de Primark liep, ik spotte hem meteen. “Sam, KIJK!” Oh, wauw. Twee hardcover clutches gingen mee naar huis, back in black en dat maar voor zeven euro, dat is geen geld!

Een sneak peek hoe het er binnen uitziet, wat ik allemaal met mij mee zuil als ik uitga, of een bezoekje bij iemand breng, een tripje bios, of snel alles bij elkaar moet hebben, zodat ik een snelle trip ergens heen kan brengen. Mijn clutch is altijd ready to go, op dit moment is dit dé clutch die ik bij mij draag, vandaar dat ik deze vandaag laat zien. Oké, er kan ook superveel in!

Een zonnebril, ik kan niet zonder. Mijn shenkieglasses gaat overal mee naar toe!

Ik wil niet stinken, dus neem ik ook deo mee. Dit is trouwens mijn zomerdeo.

Een spiegeltje, want ik wil de gedurende dag mijn make-up blijven checken. Of het sprietje op mijn hoofd neerhalen wat naar iemand wijst.

Pasjes, zoals ID, OV, schoolpassen van verschillende scholen, of van die domme printkaarten.

Mijn visitekaartjeshouder.

Mijn visitekaartjes. Ik heb altijd een stapeltje bij mij, want you never know. Ja, ik heb ze ook al uitgedeeld, maar zorg er weer voordat hij goed gevuld is!

Kauwgom, ik kan niet zonder!

Sleutels.

Een pen, daar hoort ook papier bij. Ik krijg op de raarste momenten ideeën voor artikelen, als mijn telefoon nou leeg is, heb ik altijd iets waar ik het op kan schrijven, zodat ik het niet vergeet.

Een lipgloss/lipstick die ik die dag draag. Verder neem ik nauwelijks make-up mee, ik vind het irritant om het steeds bij te werken, omdat ik het anders blijf doen. Ik smeer mascara op totdat ik spinnenpoten heb, of poeder mijn gezicht net zolang totdat zelf de lamp niet meer op mijn neus kan reflecteren. Ja.. beter van niet!

Parfum, don’t wanna smell you know. In dit geval de travelspray.

Een noodparfum, dit keer een sample van iets. Soms lekt mijn travelspray leeg, of lost hij op, omdat hij ligt te stomen in mijn clutch, maar heb ik altijd een back-up bij mij.

Mijn Hero, mijn man, mijn eh.. Aaron. Ik bedoel, le iPhone! Of hij zit in mijn hand, negen van de tien keer is dat wel zo, of in mijn broekzak, maar soms pop ik hem snel even in de clutch. Want zonder iPhone is er geen Cynth.

Er past nog heel wat in de clutch, natuurlijk gooi ik er ook steeds meer spullen in, maar zodra hij niet meer dicht kan, moet ik hem even herinrichten. Best goed gevuld, handige dingen zitten erin, geen onzin, maar echt alles wat ik ook echt gebruik! Vaak bevindt zich er nog OB in, maar niet charmant genoeg voor op de foto en heb ik er ook nog haarspeldjes, soms een elastiek en nog oordopjes in zitten.

Heb jij een clutch? En wat draag jij altijd bij je?


51 Comments

 • miss073

  23/08/2012

  Ik wist niet dat er zo veel in een clutch ging ^^, ik heb zelf geen clutch hou meer van grote tassen ^^

  Reply
 • redhotjillypeppers

  23/08/2012

  Wat krijg jij er veel in ! :) Ik heb 2 clutches en gebruik ze eigenlijk enkel om mee uit eten te gaan ofzo.

  Reply
 • Lifesplash

  23/08/2012

  Ik adoooore clutches! Vind ze erg mooi. Heb er zelf geen omdat ik ze eigenlijk alleen voor ’t uitgaan vind. Alhoewel ik ze ook best ‘dagelijks wil dragen. Haha, en je hartjesspiegeltje is echt leuk! :D

  Reply
  • Beauty Koning

   23/08/2012

   Ah, thank you girl! :) Hij is ook al erg oud, ook van mijn zus gekaapt, mijne brak ooit. :’)

   Reply
 • Ik heb geen clutch, ik heb een klein rugzakje, of een schouders tas. Maar eigenlijk prop ik liever alles in mijn zakken dan dat ik een tas mee moet sjouwen hihi

  Reply
 • debby

  23/08/2012

  Ik stond van de week toevallig naar een clutch te kijken.Ik vind het heel chique staan. Prachtig hoor!

  Reply
 • theBlondBeauty

  23/08/2012

  leuk om te zien, ik heb geen clutch dus er zit ook niet veel in, haha

  Reply
 • Josephine

  23/08/2012

  Geniaal geschreven weer! De foto’s heb je zo leuk gedaan, ik keek eerst of ik zelf kon kijken wat erbij was gekomen haha.

  Reply
 • Miranda

  23/08/2012

  Zo er kan best veel in ene clutch. Zelf heb ik er geen één.

  Reply
 • Jorinde

  23/08/2012

  Kan nog best veel in. Zelf heb ik geen clutch. Ik draag altijd een tas bij me, die altijd behoorlijk vol zit. Mensen vragen me wel eens wat ik er in godsnaam allemaal in heb zitten haha.

  Reply
 • Jasmine

  23/08/2012

  Wat een boel dingen kunnen er in je clutch, terwijl hij zo slank en klein lijkt. Ik draag meestal een waterproof tas, zodat geen enkele regenbui mij kan verrassen =]

  Reply
 • joycelysanne

  23/08/2012

  er kunnen aardig wat dingen in een clutch, wow! & ik vind je clutch echt superleuk by the way!

  Reply
 • beautiesatwork

  23/08/2012

  daar kan inderdaad veel in :D

  Reply
 • comemoda

  23/08/2012

  Leuk om te zien! Wat kan er by the way veel in je clutch.

  Reply
  • Beauty Koning

   23/08/2012

   Dank je wel! Ja, goed passen en indelen, kan al veel ruimte schelen!

   Reply
 • Yasmina

  23/08/2012

  Huuhh, op de foto waarin je de inhoud en al in clutch laat zien, zie je zo’n bolletje, maar die zie ik niet bij de spulletjes op de foto’s, wat is daatt ? :P

  Reply
  • Beauty Koning

   23/08/2012

   Ja, dat klopt! Ik haalde oude sleutelhangers er van af, omdat ik ze niet meer nodig had. Toevallig gebeurde dat toen ik de foto’s ging maken. Dat was een discobal, vroeger kreeg je die bij een Spice Girl Barbie. Ooit aan mijn sleutels gedaan, maar hij was te beschadigd, dus gooide ik hem weg. :D

   Reply
   • Yasmina

    24/08/2012

    Haha, ik dacht al :p

    Reply
   • kim

    24/08/2012

    ik dacht dat het een golfbal was, haha! er kan veel in zeg, verbaas ik me over! ik heb dan zelf ook geen clutch, ik neem nooit een tasje mee met uitgaan

    Reply
 • Lotte

  23/08/2012

  Leuk gedaan, zo met die foto’s dat er steeds iets bij komt! Ik heb zelf geen enkele clutch, ik wil altijd graag iets dat ik niet zelf vast hoef te houden, haha *lazy me*. Ik vind de clutch die je hier hebt laten zien wel erg mooi, trouwens!

  Reply
 • femketje

  23/08/2012

  daar zit stiekem nog best veel in XD ik heb meestal gewoon een schoudertasje, wel clutch formaat maar met een kettinkje aan om heb over mijn schouder te dragen :3

  Reply
 • LounaBeauty

  23/08/2012

  WOW. ti ta tovenaar .. wat tover je uit je clutchje .. haha. Veeeel haha, maar wel het hoognodige ;-)

  Reply
 • glossyblogg

  23/08/2012

  heeel leuk zo’n clutch :D

  Reply
 • Amanda

  23/08/2012

  Erg leuk om te zien, zelf heb ik geen clutch, omdat ik het onthandig vind. Draag liever een schoudertas of een tas in mijn handen. Heb altijd een grote tas mee haha, mijn inhoud zou niet in een clutch passen!

  Reply
 • Sherr

  23/08/2012

  Wow die van jou is magisch ofzo! Je krijgt er vet veel in o.O! Ik heb altijd een wat grotere tas om al mijn dingen mee te nemen haha ik heb altijd veel te veel mee. Oh en btw leuke visite kaartjes :D

  Reply
  • Beauty Koning

   23/08/2012

   Haha, ik zorg ervoor dat alles gewoon goed ligt, kleine dingen verdelen over grote dingen. Ah, thank you Sherr!

   Reply
 • Lisa

  23/08/2012

  Eigenlijk kan je er best nog veel in kwijt! ^^

  Reply
 • Dieuwertje

  23/08/2012

  Clutches zijn handig! Heb zelf een blauwe waar verassend best veel inpast. xx

  Reply
 • shannara

  23/08/2012

  Ik vind ze niet handig, maar jij hebt er heel wat in zitten :D

  Reply
 • snakesinthebasket

  23/08/2012

  heel leuk om te zien!
  zelf heb ik helemaal geen clutch.. gebruik liever een tas die ik over mijn shouder kan hangen en niet de hele tijd hoef vast te houden :P

  Reply
 • Esmay

  23/08/2012

  Zo, er past nog best veel in haha! :D

  Reply
 • Lotte

  23/08/2012

  Leuk om te zien! Ik gebruik liever een tas :) Wel leuk om te zien hoeveel er in past!

  Reply
 • BeautyGlitter

  23/08/2012

  Ik koop mijn clutches ook altijd bij de primark, toevallig! Wat een schattige inhoud haha, die van mij ziet er ook ongeveer zo uit. Niets meer & niets minder :)

  Reply
 • Erg leuk om te zien!

  Reply
 • Olga

  23/08/2012

  Wat een verrassing hoeveel hier in kan!!!

  Reply
 • Deb

  23/08/2012

  Er gaat nog best veel in die clutch van jou! Leuke visitekaartjes heb je!

  Reply
  • Beauty Koning

   23/08/2012

   Zeker weten, a lot! Ah, dank je wel! Ik heb die van jou ook bewaard, vond hem zo leuk! ^^

   Reply
 • Lindy

  23/08/2012

  Ik heb zeker weten een clutch, wel meerdere ^^
  Die van mij gaan alleen mee op stap eigenlijk, naar mijn werk neem ik altijd heel veel eten mee haha dat gaat de clutch niet trekken:)

  Kus

  Reply
 • Kimberley

  23/08/2012

  Wauw Cynth! Je had mijn Clutch artikel al gelezen toch? ;-) Clutch-fan!

  Reply
  • Beauty Koning

   23/08/2012

   Ja, dat had ik gedaan! Jaaaaj, ze zijn ook gewoon amazing.

   Reply
 • Irma

  23/08/2012

  ik heb er zelf geen, maar ik jat die van mijn moeder (: die heeft ook nog zo’n lang hengsel eraan, maar die prop ik er altijd in. staat gewoon wat chiquer. er past alleen niet zoveel in als bij jou. meestal een deobus, parfumflesje, lipstick/gloss en zakdoekjes.

  Reply
 • Ik sta ervan te kijken dat er best nog wel veel inpast! Ik heb een grote handtas, ik zeul mijn agenda, volledige toilettasje, portemonnee, kleine portemonnee, sleutels, sleutels en meer sleutels, Ipod, soms Ipad,…enfin dat moet er allemaal in!

  Reply
 • Anne vdh

  23/08/2012

  Haha er past nog best wat in!
  Ik had ook altijd kleine tasjes vroeger, mijn grootste tip: haal de sleutelhangers van je sleutelbos:P Bij jou is het geen grote maar ik had echt 3 van die joekels aan mn sleutelbos, daardoor paste er nooit meer wat bij in mn tasje haha!
  Nu ben ik meer van de grotere tassen, alhoewel moet ik nog wel een leuk go- to ik-ga-een-avondje-uit-eten-of-naar-de-bios-tasje! Ik neem op dat soort avonden mijn sleutels, portemonnee, lipgloss, spiegeltje en mobiel mee, valt mee toch!

  Reply
  • Beauty Koning

   23/08/2012

   True! Ik had toevallig twee sleutelhangers eraf gehaald en nog een ring van iets. Het scheelt echt heel wat! Haha, dat valt zeker mee.

   Reply
 • TarZ Lifestyle

  23/08/2012

  I love clutches! Nu weet ik waarom je altijd de clutches in mijn outfit inspirations leuk vindt hihi! Xoxo

  Reply
 • Sophie

  26/08/2012

  Leuk om te zien! Waow, er past nog best veel in zo’n clutch! :O
  Wat een leuke visitekaartjes, trouwens!

  Reply

Geef een reactie