Lady Marmalade Meets Cynthia.

Een kleine knopraap met twee blonde staartjes op haar kop zingend met de lyrics: “Vola voka sjee a sesowa. SE WJOA!” Pikante pakjes waarin de vier dames in optraden, mijn favo zangeres Pink was daar één van. Moulin Rouge baby! Snap je de kinderzin al? Om hem even te vertalen, de boel op te helderen: “Voulez vous coucher avec moi ce soir.” Het bleef niet bij de kostuums, maar de showgirl make-up deed mij de das om. Lady Marmalade Meets Cynthia!

Intense smokey eyes, gitzwart, roze oogschaduw, een uitgelopen blush op de wangen, een bronzer die duidelijk zichtbaar is en laten we niet de ombre lippen vergeten. Een donkere uitloop, maar een lichte binnenkant. Diamanten op de nepwimpers, boven de crease en nog eens onder het oog. Glitter and glamour! De make-up industrie staat nooit stil, dat kun je goed zien aan de foto’s hierboven. De kleurencombinaties zijn over de top, maar ergens niet eens zo verkeerd. Houd er rekening mee dat dit wel de Moulin Rouge is, en geen neutrale look voor naar het werk. Wat zal men denken als je daarmee ineens op het bureau verschijnt?

Haat aan de wimpers. Haat aan de lijm!

Too Faced Shadow Insurance over het ooglid en ver onder het oog, op het ooglid alleen de High Voltage Eye Primer van Kat Von D in Smokey en vervaagde de oogschaduwbasis met mijn vinger de crease in. Snel de blendtruc toepassen(=huidkleurige tint op het wenkbrauwbot, die doorloopt tot in je arcadeboog.)

Op het ooglid depte ik een pikzwarte oogschaduw, afkomstig uit een Sleek palette, allemaal zijn ze ontzettend gepigmenteerd, blende hem mijn arcadeboog in en voorzag mijn waterlijn van een zwart oogpotlood Lavera Soft Eyeliner Black ook vulde ik de lege plekken tussen mijn wimpers op. De roetzwarte oogschaduw smugde ik ook onder mijn oog, connecte hem met mijn arcadeboog.

De 120 palette, binnenkort een uitgebreide review!

Een fuchsia kleur met de blauwe pijl, oranje kleur, lijkt op een poedervorm van Lady Danger – lipstick van MAC – zorgde ik ervoor dat de zwarte oogschaduw zich mengde. Hierdoor creëerde ik een soort paarse ondertoon in de look, vervaagde dit all over the place, zowel onder als boven het oog.

Met de gele pijl, een intensere versie van de groene pijl en zette hiermee de plek onder het oog + op mijn wang aan. Een grove blending brush vervaagde het grotendeels, met behulp van mijn vinger en een blush brush ging ik richting de haargrens. Ik zorgde ervoor dat het er wat smooth uitzag, omdat dit ontzettend moeilijk is om te doen! Echt, het ziet er makkelijk uit, maar damn.. vergis je niet!

Mijn wimpers krulde ik met de wimperkrultang, bracht de nepwimpers aan tegen mijn wimperrand en voorzag de onderste lashes van een laagje Masterpiece MAX van Max Factor – daarmee maakte ik ook snel een nepmoedervlek mee. – De diamantjes zijn afkomstig van de HEMA, wat eigenlijk voor je nailart is, maar met behulp van wat wimperlijm plakte ik ze op de wimpers, op het wenkbrauwbot en boven mijn jukbeenderen.

Redd op het middelste gedeelte van mijn lippen, de lipliner van MAC was een basis, de Make Up Studio lipliner – nog steeds zonder naam – bracht ik aan in mijn buitenste mondhoeken. Vulde de kleuren in met de lipsticks van NYX Raisin en Electra.Voor de high shine glow koos ik voor de lipgloss van Lancôme Juicy Tubes Apple Shibuya.

Heftig, dramatisch en veel tijd ging erin om de look te maken. Is dat niet altijd zo, als je denkt: “Moah, dat doe ik wel effuh.” Nou, dus niet, maar ik ging wel weer een stapje verder! De diamanten vond ikzelf nogal geniaal bedacht, op de lashes. Niet een glittertje, maar grote knotsen. Hihi, altijd leuk om go crazy te gaan!

Ga jij wel eens go crazy met je make-up?


79 Comments

 • Liliane

  25/08/2012

  Creatief zo met die sparkles, leuk!
  En bedankt, nu heb ik dat nummer in mijn hoofd ;’)

  Reply
 • Lifesplash

  25/08/2012

  Like! Like! Like! Heel creatief en mooi geflikt Cynth. Je zou zo maar op kantoor aankomen… haha. :p

  Reply
 • Bianca

  25/08/2012

  Wauw hele mooie look :D

  Reply
 • mysupersweetlife

  25/08/2012

  Wauw meid, je hebt jezelf weer overtroffen!
  Liefs

  Reply
 • Super gedaan Cynthia…waar haal je de tijd? Ziet er fantastisch uit!

  Reply
 • Jasmine

  25/08/2012

  Jah, ik zag het meteen een geweldige Xtina make-up look! Ik hou van je uit de box looks, zo heerlijk anders en groots! De glitters zijn echte gigantisch glamours =]

  Reply
 • Jeanine

  25/08/2012

  WOW! Prachtig!
  Ik hou van zulke over the top looks! Daar is make up voor bedoeld, om mee te spelen!

  En ik ben echt ZOOOO jaloers op jouw mooie volle lippen! <3

  Xxx

  Reply
 • MissEvie.nl

  25/08/2012

  Oh wauw echt cool gedaan! .. meets Cynthia is echt elke keer weer super om te zien :-D

  Reply
 • Yak Man

  25/08/2012

  Haha, super gaaf dat je zo hebt uittgeleefd :). Ziet er zelfs beter uit dan bij pink :o

  Reply
 • Amanda

  25/08/2012

  Whoaaaaah, super gaaf Cyn! Oh men deze is echt te gek. Dik compliment voor jou hoor, ben trots op je!

  Reply
 • deijsprinses

  25/08/2012

  Je zit er pal op! Ik vond dat vroeger zo een gave look ;) Enfin nu nog steeds hoor het is zoals Amanda zegt: awesome!

  Reply
 • r

  25/08/2012

  Jij hebt hier toch echt een talent voor hoor. Heel knap gedaan weer !

  Reply
 • Miranda

  25/08/2012

  Oh wauw wat mooi;D

  Reply
 • laura

  25/08/2012

  wow, mind blowing! super gaaf gedaan

  Reply
 • Dieuwertje

  25/08/2012

  Wow! Supermooi! Heb je zeker veel werk aan gehad! xx

  Reply
 • snakesinthebasket

  25/08/2012

  heel mooi gedaan!

  Reply
 • gina

  25/08/2012

  Wauw dit is echt super mooi! Echt goed nagemaakt van dat plaatje. Ik moest trouwens echt lachen om de eerste zin van deze post, ik zong vroeger namelijk ook heel iets anders haha

  Reply
 • Paola

  25/08/2012

  Prachtig gemaakt! Ik speel best vaak met make-up, maar als ik een extreme look maak dan mislukt het altijd!

  Reply
 • Lotte

  25/08/2012

  Ik herkende de look meteen! Héél erg mooi, tof dat je deze look hebt nagemaakt. Het is nu niet bepaald een dagelijkse, draagbare look. Ik hou d’r van!

  Reply
 • beautiesatwork

  25/08/2012

  omg je lippen zijn om op te eten cynth :D

  Reply
 • Sherr

  25/08/2012

  Like like LOVE! Jeetje vroeger was ik helemaal niet zo into kleur, maar door jou wil ik steeds vaker kleur gebruiken! Ben benieuwd naar de review van het palette want ik kom echt kleur te kort soms :D

  Reply
  • Beauty Koning

   26/08/2012

   YAY! Dat is echt amazing om te horen girl! :) Volgende week komt het artikel online. ^^ Thank you!

   Reply
 • teddlicious

  25/08/2012

  Wat heb je dat weer mooi gedaan Cynthia!

  Reply
 • ValleyDoll

  25/08/2012

  Dat heb je weer prachtig gedaan. Zo crazy ga ik nooit met mijn make up :p. Je zal maar zo eventjes naar de bakker lopen, hihi.

  Reply
  • Beauty Koning

   26/08/2012

   Dank je wel! Haha, eigenlijk moet ik dat een keer doen en het opnemen, volgens mij kunnen we dan echt heel hard lachen. :’)

   Reply
 • Esmay

  25/08/2012

  Oehh laaaa! Cynthia! Superpretty weer, je kon zo in die clip van Lady marmelade (ikhou vandie song trouwens) :D

  Reply
 • sexybutclassy

  25/08/2012

  Heel gaaf gedaan!

  Reply
 • irishhhhh

  25/08/2012

  wauw! Echt supergaaf :)

  Reply
 • Kaylani

  25/08/2012

  Oh wauw Cynth!
  Je verslaat Christina haha! Jou look is mooier :)

  Reply
 • Lisa

  25/08/2012

  Wauw, wat heb je dat goed gedaan!

  Reply
 • jlovesbeauty

  25/08/2012

  Oh wauw, heb er maar 1 woord voor, Prachtig!!

  Reply
 • beautyxkusjex

  25/08/2012

  Jaa!

  Reply
 • Shirley

  25/08/2012

  Prachtig! Je ombre lippen zijn echt heel mooi gedaan. Wederom nail je deze look beter dan je inspiratie figuur. Christina eat your heart out!

  Reply
 • Irma

  25/08/2012

  haha, te gek! die ombre lippen, de sparkles, de lashes, de moedervlek.
  great job!

  Reply
 • Silke

  25/08/2012

  WAUW! Je bent altijd zo creatief met looks! Ik zou zo graag een keer een battle tegen je willen doen. Hij is prachtig gelukt. Super!

  Reply
  • Beauty Koning

   26/08/2012

   Oh my, thank you Silke! Ik ga maar al te graag de battle met je aan hoor. :)

   Reply
 • Elyse Silver

  25/08/2012

  Love this, it looks amazing. x

  best wishes
  Elyse

  Reply
 • Josephine

  25/08/2012

  GORGEOUS! Ik vind de steentjes zo mooi, het maakt de look af. En de lipstick, love it!

  Reply
 • Anne vdh

  25/08/2012

  Leuuk! Ik kan me nog herinneren toen dat liedje altijd op tv was dat ik dacht wat een mooie makeup look haha!

  Reply
 • shannara

  25/08/2012

  Super gaaf gedaan!

  Reply
 • Sarah

  25/08/2012

  Omg! i love it! deze look wou ik ook altijd eens realiseren! duuuuh christina.. gewoon wonder dat ik hier weer ‘crazy’ ga haha! oo damn nu zit ik met dat liedje in mijn hoofd haha! :D

  Reply
 • joycelysanne

  25/08/2012

  mijn reacties zijn een beetje eentonig de laatste tijd, maar alweer: GEWELDIG. Wauwwauwwauw, ziet er weer super uit!

  Reply
 • LounaBeauty

  25/08/2012

  Wow super inspiratie :) gaaf Cyn! liefs

  Reply
 • Wauw, echt supergaaf gedaan Cynthia!
  Ik herkende het kinderzinnetje al meteen, omdat ik het liedje vroeger op die manier ook ongeveer meezong ;)

  Reply
 • Jorinde

  25/08/2012

  Jeetje. Dit ziet er echt geweldig uit!!! Wat prachtig gedaan zeg en wat een werk zal erin hebben gezeten. Dit doe ik je niet na haha.

  Reply
  • Beauty Koning

   26/08/2012

   Thank you Jorinde! :) Yesss, een uur of twee, drie dacht ik. ^^

   Reply
 • Renate

  25/08/2012

  Wat heb je dat toch weer gaaf gedaan! Ik ga nooit echt ‘ crazy ‘ met make-up, maar dat wil ik absoluut wel is gaan proberen, want als ik het jou telkens zie doen gaat het echt kriebelen om het ook is te proberen!

  Liefs

  Reply
  • Beauty Koning

   26/08/2012

   Zeker een keer proberen Renate, daarvan kan je trouwens ook veel leren. Soms ga ik wel eens buiten mijn comfort zone en leer ik iets nieuws! Door bijvoorbeeld een oogschaduw anders aan te brengen, of met een andere kwast wat uiteindelijk beter + mooier resultaat levert. :D Bedankt girl!

   Reply
 • femketje

  25/08/2012

  pwetty witty :D mooi met die rhinestones!

  Reply
 • debby

  25/08/2012

  Nostalgie! Maar oh wat was het een leuke film! Prachtige look cyn, maar ben niet anders van je gewend. x

  Reply
 • Deb

  25/08/2012

  Geweldige creatie weer! Té gek nummer en clip is dit! Vooral wanneer Christina op komt en haar keel laat horen krijg ik altijd kippenvel. Ik ben dan ook blij dat je haar look hebt gekozen uit deze clip! Het ziet er echt amazing uit!!

  Reply
 • Arletta

  25/08/2012

  Wauw cinth je hebt jezelf weer eens overtroffen ! Deze look is echt heel gewaagd maar echt stunning! Ik ben echt jaloers op jou skills.x

  Reply
 • beautyshades

  25/08/2012

  Leuk gedaan, echt goed uitgewerkt! Natuurlijk geen alledaagse look haha maar wel vet!!

  Reply
 • capsidegirl

  25/08/2012

  mooi geworden :) al is niet een dagelijkse look natuurlijk.

  Reply
 • Olga

  25/08/2012

  Mooi gedaan maar iets te fel voor dagelijks gebruik !!!

  Reply
  • Beauty Koning

   26/08/2012

   Ah, vind je? Ik wilde hem net naar school dragen.. just joking Olga! xD Bedankt voor je copliment girl!

   Reply
 • Gerrianne

  25/08/2012

  Doe normaal! Echt, Cynthia. Oké fel. Het lijkt dat je steeds beter wordt! Dit is echt talent… Die overloop van het roze naar onder, perfect! Echt. Dit moet even tot je door dringen, want je hebt hier zoiets leuks neer gezet. Ik vind het echt héél erg tof! Je verast me gewoon, zo haha! Ben benieuwd wat je de laatste tijden nog meer gaat laten zien, ben echt benieuwd aan het worden qua je look’s. Dit soort bijvoorbeeld, geweldig.

  Reply
  • Beauty Koning

   26/08/2012

   Aaaaah, Ger! Thank you girl. <3 Means a lot to me, echt een lieve comment. :)

   Reply
 • Xan

  26/08/2012

  “Vola voka sjee a sesowa. Se WJOA!” Hahaha like that one. Anyway, mooi gedaan. Kan niets anders zeggen. Ik ben nooit “all out” geweest met makeup. Staat wel op mijn lijstje voor een deze dagen. :p Love

  Reply
 • Nena

  26/08/2012

  Ziet er leuk uit hoor! Die glittertjes zijn echt tof! X

  Reply
 • beautyforgirls

  27/08/2012

  Wauw, echt heel mooi gedaan. Je looks zijn zo inspirerend. Ik ga je meteen even volgen via bloglovin.
  Liefs, xxx

  Reply
 • happyannanas

  29/08/2012

  Woo. Het is echt een verschrikkelijk overdreven niet-voor-naar-school-look, maar je hebt hem supermooi gemaakt! Dan wordt het ook serieus MOOI en niet.. travestieterig zegmaar. Wauw het ziet er echt te cool uit :-D

  Reply
 • Rachella

  29/08/2012

  De … Meets cynthia zijn zo super leuk om naar te kijken!
  Deze look doet me denken aan me examen van visagie vorig jaar toen was is ook bijna van plan om deze look te maken, gelukkig niet gedaan want me buurvrouw deed deze ook. Lucky me!
  Super mooi gemaakt, again ! You go girl!!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Oh my, dat is wel heel toevallig zeg! Slim dat je hem niet hebt gemaakt. :p Dankjewel. :)

   Reply
 • Manon

  30/08/2012

  Wat geweldige look, heel knap gedaan! Jouw lippen zijn echt prachtig

  Reply

Geef een reactie