Filmpje: Haar krullen zonder hitte!

Krullen, ik heb ze altijd al gewild! Mijn steile lokken met een lichte slag worden dan ook vaak voorzien van haarspeldjes waarmee ik de boel probeer te faken. Prachtige gekrulde blonde haren krijg ik daarvoor terug, het vergt wat oefening, maar dan heb je ook wat. Vandaag mijn allereerste haartutorial hoe jij je haar kunt krullen, zonder hitte én wat de hele dag redelijk goed blijft zitten!

 Klik hier als je het filmpje niet kunt bekijken.

De producten die ik in de video heb gebruikt:
– Schuifspelden verkrijgbaar o.a. bij de Kruidvat
– KYRELL Styling Mousse Ultra Sterke Fixatie & Styling – Extra sterk
– L’Oréal Elnett Haarspray Absoluut Ultra-Sterke Fixatie

Je moet de techniek even onder de knie krijgen, zelf heb ik net zoals bij mijn make-up het geleerd van YouTube, maar hem samengevoegd, mijn eigen draai eraan gegeven wat het beste werkte voor mijn haar. Ik moet hier echt mee slapen, anders verdwijnen de krullen binnen een uur, daarnaast moet ik ze doordrenken met haarmousse.

Op dit moment is dit de ideale manier op mijn haar te krullen zonder hitte, jaaaaj! Omdat ik mijn haar zo lang heb geverfd, is het beschadigd geraakt en niet zo een klein beetje ook. Daarom moest ik drastisch mijn routine omgooien, geen krultangen meer, maar wilde wel nog krullen hebben. Hier heb je geen krultang voor nodig en kun je genieten van gorgeous lokken over de hele dag! De foto hierboven is trouwens in de avond gemaakt, zo ziet het er dan uit, still amazing!

Krul jij je haar ook wel eens zonder hitte? En wat is jouw techniek?


47 Comments

 • Danique

  26/08/2012

  Leuk en handig :)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  26/08/2012

  Echt een mooi resultaat ! Ik krul mijn haar meestal met de krultang want ik kan niet slapen met speldjes op mijn hoofd :)

  Reply
 • Jasmine

  26/08/2012

  Haarmousse van de Aldi, oke dat wist ik niet =] Het is wel wat werk, maar het resultaat is echt mooi!

  Reply
 • Esmay

  26/08/2012

  Oh hey, handy! Zelf gebruik ik als ik krullen wil zonder hitte altijd papilotten, super snel want je rolt het in, doet je make-up (ik doe daar zo’n 30 minuten over .. (a) ) en dan haal je het eruit en BAM bos met krullen!

  Reply
 • Diana (@DianaAPBL)

  26/08/2012

  Oh je bent ZO mooi! Hou van je haar, ga het zeker eens proberen :D

  Reply
 • Dieuwertje

  26/08/2012

  Mooi en handig gedaan! Ik heb alleen al wat kleine krullen van mezelf dus echt nodig heb ik het niet ;)

  xx

  Reply
 • sarahdiiamonds

  26/08/2012

  Je word steeds beter in je filmpjes! ik krul mijn haar altijd met de krultang, die ik ooit nog wou weggooien en nu ineens super werkt! ben wel van plan te investeren in een nieuwe die iets breder is (grotere krullen dus haha) maar de techniek met de bobby pins ga ik ook eens proberen, maar ik denk dat ik het echt met nat haar ga doen, anders heb ik er geen controle over haha! :D

  Reply
  • Beauty Koning

   27/08/2012

   Ah, dank je wel Saar! :) Maar jij hebt ook gorgeous krullen Saar met de krultang. Haha, dat herken ik hoor! Good luck! ^^

   Reply
 • Erg handige tutorial!
  Het resultaat is erg mooi geworden :)

  Reply
 • Renate

  26/08/2012

  Leuk filmpje! Ik heb van mezelf al krullen, maar ik heb wel is voor nog meer krullen – haha – ook dit gedaan, dat werkte echt geweldig! Maar na een tijdje was ik het beu dat ik er zooooveel voor moest doen dat ik een krultang kreeg!
  En btw; fohnen werkte helemaal niet bij mij, als ik dat deed; dan kreeg ik echt super erge pluishaar!

  Liefs

  Reply
  • Beauty Koning

   27/08/2012

   Ah, dank je wel! :) Oh really? Daar heb ik volgens mij geen last van, maar ik föhn het even snel, net zolang totdat het droog is met de speldjes erin.

   Reply
 • glossyblogg

  26/08/2012

  heeeel leuk filmpje !

  Reply
 • Lindy

  26/08/2012

  Super leuk gedaan:). Dit ga ik zeker proberen!

  X

  Reply
 • jlovesbeauty

  26/08/2012

  Wat een mooi haar heb je toch, staat je super! Ga ik ook eens proberen..

  Reply
 • Miranda

  26/08/2012

  Leuke video en duidelijke uitleg;D

  Reply
 • beautyxkusjex

  26/08/2012

  Handig filmpje met goede uitleg!

  Reply
 • Amanda

  26/08/2012

  Je ziet er echt prachtig uit in dit filmpje! Voor mij te veel werk, ik zou er ook niet mee kunnen slapen. Maar het effect is super!

  Reply
  • Jorinde

   26/08/2012

   Ik wilde precies hetzelfde zeggen haha :-)

   Reply
 • Lotte

  26/08/2012

  Ik vind het echt heel erg mooi, heel glamourous! Staat je ook erg goed, Cynth. En wat heb jij glanzend haar joh, wauw! Dit ga ik ook eens proberen. Moet ik wel eerst een paar pakjes bobbypins erbij kopen want ik heb echt heeeel dik haar, haha.

  Reply
  • Beauty Koning

   27/08/2012

   Thank youu! Oh my, maar jij hebt al gorgeous haar van jezelf Lot! :) Ben beniewd hoe het eruit ziet met krullen. Keep up the good work!

   Reply
 • beautiesatwork

  26/08/2012

  ik krul mijn haar nooit, steilen daarentegen…

  Reply
 • beautyshades

  26/08/2012

  Je haar ziet er echt mooi uit! Ik krul mijn haar de laatste tijd vaker want ik vind het wat mooier staan dan als ik het stijl

  Reply
 • Marloes

  26/08/2012

  Ik heb een enorme bos krullen van mezelf! Maar het is zeker handig voor vrouwen die graag een keer krullen willen hebben.

  Reply
 • Yasmina

  26/08/2012

  Wat mooi (‘L)

  Ik ging helemaal stuk toen je zei: Kruidvaten, haha in plaats van Kruidvat winkels :P

  Reply
  • Beauty Koning

   27/08/2012

   Haha, dank je wel! Ja, ik moest even nadenken, was aan het ratelen. ^^

   Reply
 • Leuk filmpje! Ik dacht eigenlijk dat jij van nature die krullen had, ik vind ze er namelijk erg natuurlijk uit zien op je foto’s =) En door jouw haar mis ik mijn eigen haarkleur (volgens mij precies jouw kleur) hihi.. nu moet ik mezelf weerhouden om niet naar de drogist te rennen om peroxide te kopen haha

  Reply
  • Beauty Koning

   26/08/2012

   Aaaah, thank you! :) No, het is helaas fake, zou hier wel elke dag mee wakker willen worden hoor! Aho, bad.. niet aan de peroxide! Ik verfde mijn haar trouwens wel, mijn kleur is wat je bovenop mijn hoofd ziet, still een gorgeous kleur hoor, maar ik hoef het niet meer te verven, thank god!

   Reply
 • ValleyDoll

  26/08/2012

  Héél mooi ! Ik heb al es geslapen met speldjes maar dat leek ’s morgens dan toch nergens naar :p !

  Reply
  • Beauty Koning

   26/08/2012

   Thank you! Ah, terrible! Misschien nog een keer proberen girl?

   Reply
 • Anne vdh

  26/08/2012

  Wow wat mooi! Staat je leuk hoor die krullen! Maar ik moet zeggen dat ik er niet het geduld voor heb ;) Heb ook wel wat krullen van mijzelf maar draag het liever golvend:)
  De ooglook staat trouwens super bij je shirtje!:D

  Reply
 • Hanna

  26/08/2012

  wat staan die krullen je mooi! ik gebruik krulspelden maar die krullen mijn haar altijd verkeerd ofzo, op de plekken waar ik krullen wil krijg ik geen krullen en andersom.
  liefs!

  Reply
  • Beauty Koning

   26/08/2012

   Thank you! Oh, dan heb je kans dat je de krul de verkeerde kant op krult. Je moet een beetje je aandacht erbij houden, voorheen had ik dat ook! Goed oefenen en probeer ervoor te zorgen dat alle krullen dezelfde kant op gaan. Het liefst je vinger dan onder je haar, dan krullen. Hopelijk heb je hier iets aan! :)

   Reply
 • Irma

  26/08/2012

  pretty pretty! het staat je ook echt heel goed!

  Reply
 • comemoda

  27/08/2012

  Leuk! Staat je heel mooi.

  Reply
 • beautyfabriek

  27/08/2012

  Nou…. Ik heb ook maar eens een poging gedaan. Weliswaar met het Aldi spul! Ik werd wakker en er ging een wereld voor me open! (Haha) Mijn eerste schooldag bestond uit complimentjes, complimentjes en nog eens complimentjes! Dus ik ga het zeker weer eens doen met de ‘Beauty koning manier’ hihi! Top! Dus even voor de duidelijkheid.. Dankjewel voor deze geweldige tip! Keep up the good work!

  Reply
 • grietje

  28/08/2012

  leuk zeg, maar ik hou toch wel meer van mijn steile lokken :$

  Reply
 • Kayka

  28/08/2012

  Dus… Je begint hieraan met handdoekdroog haar? Of gewoon droog? Dat kan ik er even niet uit opmaken. Is het niet te glad als je t net gewassen hebt?

  Reply
 • kim

  29/08/2012

  heel mooi! ik ga het wel proberen, maar ben bang dat ik er echt wel 2 uur over doe mijn haar helemaal vol te rollen! het is op mn taille, enorm dik en ook erg veel.. achja, ik ga het gewoon proberen! eerst even langs de aldi

  Reply
 • Rachella

  29/08/2012

  Looove je haar op de foto echt prachtig :D
  erg leuk filmpje en het resultaat mag er zeker zijn

  Reply
 • jantine

  20/03/2013

  Waauw echt super mooi. Ik lig hier nu in mijn bed met die speldjes erin. Ligt niet echt lekker, maar moet even wennen. Ben super benieuwd wat straks het resultaat is.

  En trouwens, die krullen staan je echt super mooi
  Xxxxx

  Reply
  • Beauty Koning

   01/04/2013

   Niet?! Het is niet heel comfortabel nee, maar papillotten zijn echt afschuwelijk. xD Ik ben heel benieuwd hoe het resultaat was! Dankjewel Jantine. :)

   Reply

Geef een reactie