Bourjois QUEEN ATTITUDE Mascara Volume.

Ik schrijf vaak enthousiaste reviews, maar dit, dit is gewoon mind-blowing. Het effect, het eindresultaat, de volume, hoe mooi, hoe bluahht. Ja, just saying. Mijn wimpers worden echt door engeltjes in de lucht gehouden en dat allemaal zonder wimperkrultang. Hoe worden in godsnaam die lange dingen omhoog gehouden zonder valse trucjes?! De QUEEN ATTITUDE Mascara Volume afkomstig uit de Mascara & Kohl collectie van Bourjois!

De naam vond ik al bij mij passen, Queen en Koning, beter kan het niet! Maar Bourjois besloot daar nog eens wat aan toe te voegen, koninklijke voorkomen. De wondermascara is verkrijgbaar in twee kleuren, Noir Intense: diep, vol en vibrerend zwart en de Brun or Intense: diepbruin, delicaat gesublimeerd met een gouden glans. Zelf heb ik de bruine variant, al moet ik toegeven dat hij naar de zwarte kant neigt, I LIKE!

Niet alleen de lipglosses krijgen een sierlijke, maar vooral vrouwelijke vorm, ook de mascara mag eraan geloven. De Cleopatra kleuren komen naar boven, de opdruk op de verpakking is voorzien van gouden letters, inclusief turkoois.

Niet alleen de volume van de mascara is incredible, ook bevat hij geen parabenen, lief voor de wimpers + je huid! Niet waterproof, beter kan het niet, voor mij in ieder geval, met behulp van de mascaraborstel voorzie je je lashes van een hoge volume en met de oogmake-upremover doe je het tegenovergestelde.

Mijn kennende ga ik alleen met de plastic of siliconenborstels door één deur, anders lig ik in de clinch met mijn wimpers + het borsteltje. Volgens Bourjois moet de borstel je blik vergroten door de gebogen puntjes, meerdere tandjes die ze meer volume geven en de mooi naar buiten laten wingen voor de vergrote blik. Dat klinkt goed ladies and gentlemen! Tijd om hem eens onder de loep te nemen, kale wimpers, here we come!

Nadat mijn gezichtscrème langzaam aan het intrekken was, omdat ik net de No Mirror Challenge achter de rug had. Maakte ik alvast de foto’s voordat ik met de mascara aan de haal ging. Geen wimperkrultang, geen make-up, kale bedoening!

Het resultaat is echt WOW, nooit verwacht! Hij haalt de borstel goed langs de wimpers, de substantie komt overal, goed in de aanzet, maar ook echt tot in de puntjes. Ik heb hem hooguit twintig keer er doorheen gehaald, met maar één laagje. Aan de onderkant was het maar iets van vier, dat is toch niets! De borstel glijdt echt als boter tussen mijn wimpers, met een schitterend eindresultaat!

Iphone picture.

Mind. Is. Blown. Zoals ik al zei is hij niet echt bruin, maar zelf ga ik het liefst ook niet voor bruin, zwart maakt het bij mij af. Geen wimperkruller die hier nodig is, maar een echte eyeopener is het wel. Makkelijk te verwijderen, blijft goed zitten en de QUEEN ATTITUDE Mascara Volume is eind augustus – deze week – verkrijgbaar bij de de drogisterijen voor €14,99. De mascara is zijn geld dubbel en dwars waard!

Heb jij ooit een mascara van Bourjois gehad? En wat is jouw mening daarover?


61 Comments

 • Wow! ur lashes look amaaaaaaaaaazing! Deze moet ik proberen!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  27/08/2012

  Hij geeft een erg mooi effect ! Ik heb wel de indruk dat de mascara eerder voor lengte zorgt dan voor volume, niet ?

  Reply
  • Lifesplash

   27/08/2012

   Heb ik ook haha! Om heel eerlijk te zijn vind ik het resultaat mooi.. maar echt super geweldig ook weer niet.. sorry Cynth. :( Jij hebt trouwens van jezelf echt al gorgeous wimpers! :D

   Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Mijn wimpers hangen soms een beetje, beetje te niksen, dus ze gingen wel redelijk te lucht in. Lengte, fo sua!

   Reply
 • Esmay

  27/08/2012

  Jij hebt sowieso ook al wel mooie wimpers. Uhu.
  Maar het resultaat is pretteh! Maar niet het beste evarr!

  Reply
 • miss073

  27/08/2012

  super mooi effect!

  Reply
 • debby

  27/08/2012

  jeetje hier val je toch van om zo op de ochtend. Geweldig cyn. Ik ben toe aan een nieuwe mascara!

  Reply
 • Prach-tig! Ik hoop dat deze er ook in waterproof is, want na het zien van jouw beeldige wimpers MOET ik hem wel kopen!

  Reply
 • Jorinde

  27/08/2012

  ziet er echt geweldig uit zeg!

  Reply
 • Josephine

  27/08/2012

  Jaaa, deze vind ik ook geweldig! Ik heb aziatische wimpers en ze gaan omhoog, say whuttt?! En ik heb zwarte wimpers, dus het was een beetje tricky, maar je ziet helemaal niet dat het bruin, yup ik ben ook een fan :D

  Reply
 • femketje

  27/08/2012

  Woah! Super pretty resultaat :D

  Reply
 • joycelysanne

  27/08/2012

  oh jeetje, wat een megawimpers heb jij van jezelf al, woah! maar inderdaad: het resultaat mag er wezen!

  Reply
 • Jasmine

  27/08/2012

  Dat is een verschil, hoe lang zijn je wimpers nu! Hou van het resultaat!

  Reply
 • sarahdiiamonds

  27/08/2012

  Wow! ik kreeg even een shock je wimpers zijn echt lang, deze mascara ziet er heel goed uit!

  Reply
 • Paola

  27/08/2012

  Wauwie! Je wimpers knallen van het scherm af! Ze zijn echt lang.

  Reply
 • beautiesatwork

  27/08/2012

  prachtig resultaat :D

  Reply
 • Deb

  27/08/2012

  Wow! dat is zeker een mind blowing resultaat (even op z’n Cynthia’s gezegd hihi)

  Reply
 • Marloes

  27/08/2012

  Oh my, wat baal ik nu dat ik geen mascara meer mag kopen van mezelf! Ik sta te popelen om deze mascara te proberen! :$ Misschien stiekem toch een uitzondering maken, nee, ik mag echt geen mascara meer kopen. Ik heb al 14 verschillende haha!

  Maar wow, Cynthia! Die mascara is echt prachtig voor je wimpers!

  Reply
 • Yak Man

  27/08/2012

  Okaay, door jou komt er nog een mascara op mijn wishlist alleen als deze ook in waterproof verkrijgbaar is :’). Hij is echt zo mooi :o.

  Reply
 • comemoda

  27/08/2012

  Mooi resultaat!

  Reply
 • Arletta

  27/08/2012

  Wow deze moet ik hebben dat effect is echt mindblowing!

  Reply
 • Wauw, erg mooi resultaat!

  Reply
 • Irma

  27/08/2012

  wauw, wauw, wauw. i’m in heaven. ik heb eens eerder een bourjois mascara gehad, de 1001 cils, en die maakte mijn wimpers superlang, maar het leek alsof er een soort stukjes in zaten. en die plakten dus tussen mijn wimpers. dat was jammer, maar deze is echt gorgeous! ik moet hem hebben!

  Reply
 • snakesinthebasket

  27/08/2012

  ziet er heel goed uit!

  Reply
 • shannara

  27/08/2012

  Ik heb er 1 maar die is belange niet zoals deze!

  Reply
 • Gerrianne

  27/08/2012

  Oh, wauw! Het effect is geweldig. Ik zit nog steeds vast aan mijn L’oreal mascara & veranderen gaat dit voorlopig ook niet, haha!

  Reply
 • Kayla

  27/08/2012

  Ik heb deze ook, hij is echt geweldig inderdaad!

  Reply
 • BeautyGlitter

  27/08/2012

  Wowie queen mascara for a beauty queen! Hij werkt echt goed, ben verbaasd :D

  Reply
 • Miranda

  27/08/2012

  Oh hij ziet er goed uit :D En wat zijn jou wimpers toch lang, mooi :D Ik heb zelf de mascara ook vorige week gekocht en ik ben echt ontzettend benieuwd!

  Reply
 • theBlondBeauty

  27/08/2012

  ziet er goed uit, maar je wimpers zijn sowieso al heel mooi en lang!

  Reply
 • Lisa

  27/08/2012

  Wauw, wat een geweldige mascara :o

  Reply
 • sexybutclassy

  27/08/2012

  Wow die staat nu op mijn wishlist!
  X

  Ps. De krullen waren bij niet helemaal gelukt, ik denk te dunne plukken en daardoor een beetje een poedel effect;), binnenkort nog maar eens proberen.

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Oh, dan moet je ze inderdaad iets dikker maken! :) Keep up the good work!

   Reply
 • Amanda

  27/08/2012

  Ziet er super goed uit, maar nu ben ik wel heel benieuwd. Is hij beter dan de Maxfactor Masterpiece max..??!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Haha, ik wist dat die vraag zou komen! Had het er nog bij geschreven, maar er later uitgehaald. Qua lengte wel, maar de Masterpiece gaat niet zo klonteren na een tijdje. Als ik meerdere laagjes aanbreng, blijft het natuurlijk, bij Bourjois is dat niet zo.

   Reply
 • jlovesbeauty

  27/08/2012

  Wat een mooi effect, deze komt zeker op mijn wishlist!

  Reply
 • beautyxkusjex

  27/08/2012

  Je wimpers, in 1 woord, WOW!

  Reply
 • Renate

  27/08/2012

  Wauw! Deze wil ik zeker hebben!

  Liefs

  Reply
 • Liliane

  27/08/2012

  WOOOW. CYNTH. AMAZING. Je krijgt echt van die cateyes hiervan :D Pretty!

  Reply
 • Elize

  27/08/2012

  Ik vind het een mooi effect! Maar wooww, wat heb jij prachtige wimpers van jezelf! :)

  Liefs
  Elize

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  27/08/2012

  Okaaay wooooowh hee! wat een verschil!!

  Reply
 • marijke

  27/08/2012

  Wauw! Wat een effect!!

  Reply
 • Nena

  27/08/2012

  Mooi effect! Ik vind hem wel wat duur maar voor een goeie mascara valt het wel mee.

  Reply
 • Anne vdh

  27/08/2012

  Ik heb echt nog nooit een Bourjois mascara gehad, maar als ik dit zo zie.. WOW!

  Reply
 • Joyce

  27/08/2012

  Prachtig zeg! Alleen houd ik zelf liever van waterproof mascara, dus ik hoop dat die versie er ook is. Dan ga ik deze zeker halen!

  Reply
 • Hanna

  27/08/2012

  hij ziet er goed uit zeg, wauw! liefs.

  Reply
 • beautyshades

  27/08/2012

  Echt een mascara die je wimpers goed verlengd!

  Reply
 • Chelles Blog

  28/08/2012

  Ik heb nog nooit een mascara van Bourjois gehad, maar ik denk dat dat binnenkort gaat veranderen. Ik heb zoveel positieve reviews gelezen over deze mascara, dat ik eigenlijk niks anders kan doen dan deze aan te schaffen ;p

  Reply
 • Charile

  28/08/2012

  ziet er goed uit!

  Reply
 • Dieuwertje

  29/08/2012

  Mooi hoor!

  Reply
 • Rachella

  29/08/2012

  Van dit soort reviews word toch iedereen spontaan happy?
  Ik heb vroeger wel eenmalig mascara hier van gekocht maar was niet echt tevreden. Weet niet waarom eigenlijk .. Maar deze ! Wauw moet het toch een keer een tweede kans geven haha

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Haha, thank you! :) Dat heb ik ook weleens bij een merk, maar ik vond hem echt heel goed!

   Reply
 • Yu Fan

  30/08/2012

  Waauwwwwww, zo’n mooie effect, ik heb echte korte wimpers, dus misschien is het iets voor mij ? :p

  Reply

Geef een reactie