TAG: Before I Die.

Before I Die, ik wil nog zoveel dingen doen + behalen. Missies compleet maken en wat rebelse dingen uithalen, op avontuur! Toevallig heb ik een mapje met de dingen die ik nog wilde doen, het waren er zoveel dus ik besloot een map aan te maken, anders vergat ik het.. just saying.. Here we go baby! .. Ik kreeg een kermis déjà vu. Getagd door Tedje, de eer gaat naar haar, eindelijk word het tijd om mijn diepste geheimen te onthullen. Joke, gniffel.

before i die

In totaal moet je tien, correctie ik doe er vijftien, wensen of dingen die je wilt doen op een rij zetten en uitleggen waarom je dat wilt. Ik heb besloten om er nog eentje te doen, met meer exclusievere wensen, maar ook eentje waarvan ik al dingen heb behaald! Op naar de vijftien wensen/dingen die ik nog wil gaan doen voordat ik het hoekje om ga.

Nummer 1 is makkelijk een eigen zaak, altijd al gewild. Van kleins af aan al, mini nagelsalons tot aan schoonheidsspecialistebehandelingen die ik even thuis tussendoor deed, voor de fun. Ik weet ongeveer wat ik wil, geheimzinnig en heel mysterieus!

before i die

Sorry mam, maar ik wil nog steeds met een wapen schieten. Nee, niet op iemand of wel. Niet op mijzelf in ieder geval, want dat geeft veel troep. Jullie hebben het gezien, het bewijsmateriaal is aanwezig! Maar gewoon in de schietvereniging, pop pop, stoer toch. Ben wel bang dat het wapen zoveel kracht heeft, dat hij tegen mijn kop komt en ik vervolgens met een ei op mijn voorhoofd rondloopt.. zie je het al voor je?

before i die

Bakken doe ik graag, de vraag is of ik het kan. Een beetje, maar koken, hell no. Mooie cupcakes, vrolijke taarten of heerlijke brownies. Ik wil het leren!

before i die

Yeap, ik wil wat kleding hip gaan pimpen. Shirts, broeken, shorts, truien alles wat je draagt, even door de bleek, de kleurstoffen en je hebt hele blitse kledingstukken ervoor terug. A lot of fun!

before i die

Gespot in de Primark, bij de van Haren, maar elke keer was ik te licht voor de huidkleurige pumps. De nude variant stond mij niet, het vloekte een beetje. Zelfbruiner op de voeten, alsof ik sokjes aan had, bad. Daarom ben ik nog wel op zoek naar dé nude pumps!

before i die

Ja, ik kan ook niet vlechten. Wel gewoon twee vlechtjes, maar niet invlechten. Ik wil ook dat nog steeds proberen, het gaat steeds beter!

before i die

God, dit wordt echt schandalig. Inpakken is ook niet mijn sterkste kant, steek vast teveel tijd in het opmaken en bloggen, waardoor ik nergens anders meer aan denk. Het is gewoon verslavend ja! Mooi inpakken voor kerstmis zou ik graag willen leren, gewoon veel oefenen.

before i die

Wie wilt hem nou niet? De prachtige lipstick van Chanel, de verpakking alleen al. Maak je hem open, er komt nog net geen licht uit, maar je hoort de engelen al wel het liedje zingen. Halleluja, hallelujaaa, halleluuuuuuuja.

before i die

Ja, dat wil ik ook kunnen! Make-up altijd perfect kunnen aanbrengen, of gewoon draagbaar, binnen een aantal minuten, hooguit tien. Nu ben ik er nog lang mee bezig, maar oefening baart kunst zeggen ze toch?

before i die

Wat een bezigheid, maar ik vind het geweldig! Net zoals de lucky paper stars, die maakte ik ook jaren geleden. Toen zat ik zelfs nog op de middelbare school, maar overal van die vrolijke kleuren in mijn kamer, of ergens waar ik ze kan bewonderen, lovely.

before i die

Horloges, ik ben er gek op. Zodra ik een rek zie, ga ik er meteen op af. De vrouwenklokken kunnen mij gestolen worden, want de mannelijke watches is toch wel waar ik het meest op focus. Ooit spotte ik de ware, maar helaas verloor ik hem uit het oog. Nooit meer tegengekomen, maar er zat een behoorlijke prijskaart aan. Maar nog steeds wil ik een Rolex, een mannelijke, grove en vooral grote zilveren klok!

before i die

Ondanks dat ik in de schoonheid zat, heb ik nooit een “officiële” manicure gehad. Ik zat altijd achter de werktafel, waar ikzelf de manicures gaf, maar zou nog graag een keer mijn handen willen laten verzorgen door iemand anders. Misschien leer ik nog wat tips en tricks.

before i die

Call me crazy, maar dit vond ik vroeger al zwaar dope. Serieus, ik wilde dit zo graag! Kwam helaas nooit verder dan twee, de derde viel, gooide ik hem terug. Het was een hopeloze missie, maar hij is nog niet afgerond, ik moet kunnen jongleren! Door jongleren blijf je in evenwicht, zag het ooit bij Joan of Arcadia. Ze raakte steeds uit balans, totdat God – want daar gaat het over – haar verteld over een man die drie dozen naar de overkant moest brengen. Hij kon maar één keer lopen, hoe zou hij dat moeten oplossen? Jap, door de dozen te jongleren, zodat hij over de brug naar de overkant kon. Heel verhaal, maar het komt erop neer dat je door jongleren in evenwicht blijft. Uhu, ben benieuwd!

before i die

Ik heb al vele potjes bijna opgemaakt, maar dat kwam omdat het kwastje er niet meer bij komt. Dan wordt hij dik en papperig, moeilijk smeerbaar, maar ooit wil ik eentje helemaal leegmaken. Gaat mij lukken, weet het nu al!

before i die

Alexander McQueen, lovely guy. Geweldige clutches maakte hij toch, heerlijke hoge hakken, waar zelfs Gaga moeilijk op liep, maar god. Hij was echt mind-blowing met zijn clutches. Ik wil graag de bovenste clutch aan mijn collectie toevoegen. Oké, alle andere ook!

before i die

De laatste alweer! Een eigen plek waar ik gewoon de muziek op een hoge volume kan zetten en met liters verf kan gooien. Klodders die tegen het plafond zijn gekomen, witte muren besmeurd met verf en handafdrukken. Neontinten die eruit knallen of juist worden bedekt door donkere stukken. Leven op de muur. Oké, stop. Ik ga er teveel in op, maar een eigen stek voor mijn art zou ik wel waarderen!

Niemand die door had dat het er eigenlijk zestien waren. Ik wil Tedje bedanken voor het taggen, topper! Het blijft een leuke tag, dus ik kom hier nog zeker op terug, waar ik ook dames in ga taggen. So stay tuned!

Heb jij nog iets op je bucketlist staan wat je écht wilt doen?


39 Comments

 • redhotjillypeppers

  28/08/2012

  Leuke tag ! Je hebt best wel haalbare bucket list hoor :)

  Reply
 • shannara

  28/08/2012

  leuk om te lezen :)

  Reply
 • Esmay

  28/08/2012

  Met een pistool schieten, dat lijkt me ook vét!!! :D

  Reply
 • Lifesplash

  28/08/2012

  Hahahah, ik had deze tag ook en had jou ook getagd – hij stond ingepland voor binnenkort! Echt toeval dit. :’) Leuke tag en leuk om te lezen… en die rode Chanel lipstick, oeeeh likey.

  Reply
 • comemoda

  28/08/2012

  Leuke Tag!

  Reply
 • the golden girls

  28/08/2012

  omg you must open your own business and be your own boss! best feeling in the world! Hugs from California! xx,
  The Golden Girls

  Reply
 • theBlondBeauty

  28/08/2012

  leuke tag en leuke antwoorden, heb deze tag al vaker gezien is erg leuk!

  Reply
 • Priscilla

  28/08/2012

  Leuk om jouw lijstje te zien! Ik heb hem toevallig vandaag ook gedaan, maar onze lijstjes verschillen echt totaal!

  Reply
 • Deb

  28/08/2012

  geweldige bucketlist! Ik ben met dit soort dingen op dit moment niet zo bezig eigenlijk. Wil hier eigenlijk helemaal nog niet aan denken.. maar wat betreft je manicure wish! Die zou ik graag voor je in vervulling willen laten gaan ;-) !Ze maar when/where!

  Reply
 • debby

  28/08/2012

  haha leuk op die van jou te zien. Leuke dingen staan erop hoor! een eigenzaak wil ik ook wel.

  Reply
 • Amanda

  28/08/2012

  Vind dit zon leuke TAG, Jorinde was laatst ook getagt, komt deze week nog online. Maar ik verbaas me er over hoeveel wij soms op elkaar lijken. Ik wil ook heel graag nog een keer schieten, lijkt me zooo gaaf! Misschien ooit een keer samen gaan doen haha

  Reply
 • Jasmine

  28/08/2012

  De tag heb je leuk ingevuld. Een geweldige bakker wil ik ook wel worden en wat grappig dat je een professsionele inpakker wilt worden. Als ik het zo lees, ga je het wel nog druk krijgen tussen je eigen bedrijf en je kunststudio en daarbij ook nog kraanvogels vouwt =]!

  Reply
 • Anne vdh

  28/08/2012

  Oeh moesten er 10? haha ik heb deze tag ook gedaan maar dat het er 10 moesten zijn wist ik niet, whoopsiiee!;)
  Je hebt echt leuke dingen die je nog wil doen haha! Maarrrrr die ‘do my make perfectly’ kan je al toch!:D

  Reply
 • Joyce

  28/08/2012

  Zo superleuk om te zien dat ie nu overal voorbij komt deze tag, haha. Je hebt echt superleuke dingetjes uitgekozen! Hartstikke leuk om te lezen :D

  Reply
 • beautiesatwork

  28/08/2012

  originele dingen zeg :D en cynth jij KAN al perfect make-up aanbrengen!

  Reply
 • BeautyGlitter

  28/08/2012

  Shoot a gun ; check ! Own a rolex ; check ! Aah die 2 dingen wil ik ook nog zo graag doen/hebben :(

  Reply
 • Erg leuk om te zien wat iedereen bij deze tag uitkiest!
  Vooral ‘Open my own Business’ lijkt me ook erg gaaf :)

  Reply
 • Femke

  28/08/2012

  Het blijft een ontzettend gave tag! Haha, make-up altijd snel en goed aan kunnen brengen wil ik ook wel! ^^

  Reply
 • jlovesbeauty

  28/08/2012

  haha wat een leuke dingen heb je uitgekozen! Ik heb ook steeds dat probleem bij mijn nagellakjes en ook ik hoop er ooit eentje helemaal leeg te kunnen maken :D

  Reply
 • Irma

  28/08/2012

  wat leuk om te lezen! ik heb ook zo’n soort lijst, met 11 dingen die ik wil doen en ik moet van mezelf er toch minimaal 6 kunnen behalen. er staan dingen op als leren surfen, een festival bezoeken en een vreemde taal leren die je niet op school leert (:

  Reply
 • makeupsensation1997

  28/08/2012

  Heel erg veel dingen (alles, denk ik zelfs?) zijn echt goed te doen! Aan de meeste zit een prijskaartje daar kan je bang van worden, maar hé, je moet er iets voor over hebben! Hihi.

  Ik ga deze tag ook snel doen!

  Liefs,
  Elize.

  Reply
 • Jorinde

  28/08/2012

  Leuk om te lezen girl :-) Ik heb hem ook ingevuld en komt van de week online!

  Reply
 • Gerrianne

  28/08/2012

  De Tag is geweldig! Je hebt doelen, joh. Alleen je gaat ze vast bereiken! Een eigen zaak? Dit wilde ik ook al van jongs af aan. Hoe en wat blijft bij mij ook altijd mysterieus, haha! Toch iets gemeen, hi! + de nude hakken, ik zag me laatst hele mooie bij Schuurman schoenen! Helaas zijn ze er nu uit het assortiment.

  Reply
 • Kayla

  28/08/2012

  Leuke dingen wil je allemaal nog doen.. deze tag is echt geweldig!

  Reply
 • beautyxkusjex

  28/08/2012

  Wat leuk! Veel dingen die je nog wilt doen dan! Succes haha

  Reply
 • beautyforgirls

  28/08/2012

  Dit vind ik een leuke tag om te lezen.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Josephine

  28/08/2012

  Zo, dat zijn mooie dingen! Ik vind het heel stoer van je dat je ooit met een pistool wil schieten, zelfs op een bord durf ik het niet! Jaaaa kleding pimpen, I want too! Ooohmy, waterfall braid, SOWIESO. Hij is zo mooi, maar het lukt niet. Enne, een lipstick van chanel, yes, I’m in!

  Reply
 • Hanna

  28/08/2012

  Kleding pimpen lijkt me zo gaaf maar bovenal dat met het jongeleren herken ik! Sterker nog, ik had exact dezelfde ballen als op die foto haha!
  Liefs!

  Reply
 • Yak Man

  28/08/2012

  Erg leuke wensen! Een eigen bedrijf opzetten wil ik ook zo graag, binnenkort word het misschien wel een werkelijkheid, hihi. En een perfect kunnen bakken zou ik ook zo graag willen, alles mislukt bij mij… Haha, jongleren is echt zo moeilijk :P. En ik heb mijn zusje beloofd om haar een rode chanel lipstick cadeau te geven als ze dit keer zonder blijven zitten haar examen haalt. Ze is namelijk blijven zitten, en misschien doet ze nu wel iets voor school. Want dan denkt ze jaaaa na mijn examen krijg dan mijn lipstick, haha :P. (Eigenlijk kan je dit ook chanteren noemen) Maar ze zit nu in havo 3.. Dus duurt nog wel even.

  Reply
 • Debby Penders

  28/08/2012

  Leuk idee, zo’n lijst! :)

  Reply
 • Les jolies filles

  28/08/2012

  Woaw leuk, hihi. De foto’s zijn zo coool ik wil precies alles voor ik sterf!!!

  Groetjes,
  Jolien

  Reply
 • Leuke tag! Je eigen zaak, wie weet meid, je kan er ooit wel eens voor gaan! De andere dingen lijken mij best haalbaar!

  Reply
 • teddlicious

  28/08/2012

  Wat ontzettend leuk dat je de tag hebt overgenomen Cynthia! Hele leuke dingen ook trouwens :-) Met een geweer schieten, dat wil ik ook nog eens doen!

  Reply
 • beautyshades

  28/08/2012

  Die tag is zo leuk, zou hem ook wel willen doen. Maar ik heb mezelf plechtig beloofd dat ik geen tags doe als ik niet getagd word, hahah.
  Leuk om te lezen! ^___^

  Reply
 • valens87

  29/08/2012

  Shoot a gun and learn to bake? You’re a fun and lovely girl, Cynthia!!!
  Well, I shot once, with a (toy) pistol at a village festival long time ago, I’m good at it and I won a toy ( I actually preferred a plush ehehe) ^-^ .
  This is a fun tag but I haven’t created my own list yet… but I know I’d love to travel a lot, because I’m very curious and I want to see more places.
  Have a great day!!!
  xoxo from Italy

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Haha, amazing comment Valens! xD Oh my, you won a toy? That’s incredible. :) You should make one! Thanks for commenting on my blog, means a lot to me! xo

   Reply
 • Dieuwertje

  29/08/2012

  Ik heb de tag al gedaan :)

  Reply
 • bibibianca

  29/08/2012

  super leuke tag, misschien ga ik hem ook nog wel een keer doen :)

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  30/08/2012

  leuk lijstje! en ook een haalbaar lijstje! Met een geweer schieten lijkt me zooo gaaf! Al lijkt me de terugslag wat minder fijn..

  Reply

Geef een reactie