FOTD: Déjà Vu.

Veranderingen, het moet soms. Ook al wil je het niet, misschien is het juist wel gunstig voor jou! Of niet en zit je met de gebakken peren. Niemand die dat wil, maar een dagelijkse sleur, juk. Mij vind je er niet, niet eens in de buurt. Soms heb je wel eens een déjà vu toch? Omdat het misschien dagelijks is gebeurd, of iets van een tijdje terug. Belandde ik nou zojuist in mijn oude gewoonte?!

Oké, haar is omhoog. Een verandering, andere belichting, dat lag aan het weer, uitstekend trouwens! Het was niet zonnig, lichtelijk bewolkt, dat is het ultieme shoot weer voor mij. Andere positie van fotograferen. De make-up, DÉJÀ VUUUUUU. Big Wing. De kleuren waren iets fletser, mindere kwaliteit van foto’s en lage make-upskills.

Wat een verschil hé? Ook bij de vorige look, eigenlijk al mijn looks, begin ik met een oogschaduwbasis de Too Faced Shadow Insurance is mijn favoriet. Deppend over de oogleden, blendtrick (=huidkleurige oogschaduw onder het oog, blend je de kleur in je arcadeboog soepeler) op mijn wenkbrauwbot.

Sea Breezevan de Make Up Store in mijn binnenste ooghoeken en op naar de 120 Palette – review komt deze week nog online – Turkoois op het ooglid, mat en wel, maar dat duurde niet lang, licht de goot in vervagen. Wat zullen mensen wel niet denken als ze dat lezen.

Een schitterende glitter ziet hierin, die de oogschaduw mooi tot zijn recht laat komen. De shimmer turkoois ging ook op het ooglid, over de matte variant heen, moest de perfecte dekking hebben. I love it when they POPPOPPOPPOPPOP.

Niet de fuchsia oogschaduw, maar de matte bruine tint schuin daar tegen over. Hiermee zette ik de basis in mijn arcadeboog. Ik moest de kleur even opbouwen, zodat de shimmers konden gaan schijnen van de kleur daarnaast! Goed vervagen, dat is echt een must!

Dit moest ook onder het oog, zie je hoe helder de look is? Maar ergens kwam hij mij heel bekend voor, daarom besloot ik hem wat te veranderen. Nadat ik met de Waterproof Eyeliner Pen van ELF mijn big winged eyeliner had getekend en Essence All I Want op mijn waterlijn had aangebracht, mijn wimpers voorzien van de krultang en Masterpiece MAX van Max Factor ging ik over naar iets meer diepte.

Niet zwart, maar donkergrijs, een mysterieuze touche moest er nog aan de look worden toegevoegd. Hij was te licht, had het gevoel of ik hem al had nagemaakt, dus een kleine verandering was hier nodig. Door middel van een pencil brush en de donkergrijze oogschaduw legde ik meer de nadruk in mijn arcadeboog en blende hem smooth onder het oog + naar binnen toe.

Het uiteindelijk resultaat! Apart om te zien hoe een klein iets zoveel kan veranderen, zowel in je make-uplook als in het leven, is dat niet zo? Daarom, doe eens gek, zolang je elke keer maar in dat standaard zootje wordt, word je namelijk ook niet gelukkig. Of misschien wel, houden zo!

Highlighter on the cheeks en BeNatural op de lippen van Catrice. De finish is mooier als ik hem aanbreng, maar vervolgens met mijn vingers er licht inklop, waardoor de glans licht verdwijnt, maar wel de pigmentatie in mijn lippen naar beneden haalt. Tada, gorgeous nude lips!

Laatst was ik iets aan het veranderen op WP, waardoor alle oude artikelen werden geüpdatet via Twitter. Gerrianne reageerde op één van de artikelen en zij dat ik hem overnieuw moest doen, dit is echt pure toeval, maar ik heb hem opnieuw gemaakt! JAAAAAAAJ!

Verander jij wel eens een look als je een déjà vu krijgt?


67 Comments

 • Lisa

  29/08/2012

  Ziet er prachtig uit! Vooral die blauwe kleur op je bewegend ooglid knalt echt!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  29/08/2012

  Die kleuren staan je echt heel mooi ! En je brows zien er ook goed uit trouwens :)

  Reply
 • makeupsensation1997

  29/08/2012

  Waauw! Prachtig, LOVE the look. Die blauw is zo mooi en hij staat je ook echt geweldig hé!

  Liefs

  Reply
 • jlovesbeauty

  29/08/2012

  Wauw wat een geweldige kleurencombinatie! Dat blauw springt er echt uit. staat je super.

  Reply
 • shannara

  29/08/2012

  Deze vind ik echt prachtig!

  Reply
 • beautyxkusjex

  29/08/2012

  Zeker een prachtige ooglook! Mooie kleuren met lovely shimmertjes!

  Reply
 • debby

  29/08/2012

  Oeh pretty! Wat een prachtige kleuren zeg en ze poppen zo mooi samen. I like

  Reply
 • Lifesplash

  29/08/2012

  LOVE IT! Die kleurencombi alleen al, pretty! <3 Good work Cynth. :)

  Reply
 • marijke

  29/08/2012

  Prachtige look! Mooie kleurencombinatie, staat je goed!!

  Reply
 • theBlondBeauty

  29/08/2012

  super mooi! Die kleuren zijn echt WAUW!

  Reply
 • Deb

  29/08/2012

  Prachtig.. je weet dat ik gek ben op turquoise dus dit is alvast een van mijn favoriete looks!! Staat je weer stunning girl en die big wing.. big cherry on the cake!! Prachtige pigmentatie trouwens van je palette, ik dacht serieus dat je pigmenten had gebruikt.

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Toevallig zag ik hem net terug Deb en ik dacht hetzelfde! xD Totdat ik hem weer doornam. :’)

   Reply
 • Esmay

  29/08/2012

  Die turqoiuse kleur is mooi!

  Reply
 • Vera

  29/08/2012

  Wow, wat een aparte, maar prachtige look weer Cynthia!

  Reply
 • Paola

  29/08/2012

  Prachtig!

  Reply
 • beautiesatwork

  29/08/2012

  heel mooi hoor :D

  Reply
 • Mayara Esther

  29/08/2012

  Prachtig! Als ik jou make looks zie denk ik altijd ‘Oh het gaat mijn nooit lukken om zo een mooie make-up look te creëren (vooral met blenden)’. :(

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Gewoon oefenen lady! Bedankt voor je lieve compliment. :)

   Reply
 • Amanda

  29/08/2012

  Wat zie je er weer mooi uit!!

  Reply
 • Jasmine

  29/08/2012

  Mooie look! Mooier dan de oude, maar dat ligt denk ik grotendeels aan de kwaliteit van de foto, die is super op vooruit gegaan!

  Reply
 • fleursbeautytips

  29/08/2012

  Hele mooie look! Dat grijze op het eind wat je toevoegd, maakt het inderdaad extra mooi. Iets zachter (omdat de kleuren zo mooi nu overlopen). Wat zijn die eyeliner pennen van Essence fijn hè! Ik zoek alleen zo’n pen in het bruin, Catrice had deze iets meer dan een jaar geleden maar helaas zijn ze niet meer in het assortiment… ik gebruik bijna nooit zwarte eyeliner maar wel een heel dun lijntje bruin voor dagelijks. Balen dus dat ik geen back ups had gehaald… mocht je weten waar ik bruine eyeliner pen kan kopen (die net zo fijn is als die van Catrice en Essence), dan hou ik me aanbevolen voor de tip =)

  Reply
 • deijsprinses

  29/08/2012

  Deze ga ik eens proberen namaken!

  Reply
 • Sarah

  29/08/2012

  Deze look is helemaal mijn ding! het staat je ook heel goed, en heel fris! deze ga ik ook eens proberen! :)

  Reply
 • Miranda

  29/08/2012

  Oh wat een mooie look! :D

  Reply
 • Kayla

  29/08/2012

  Prachtige kleuren heb je gecombineerd, staat je heel mooi!

  Reply
 • LounaBeauty

  29/08/2012

  Super gaaf mop!

  Reply
 • LounaBeauty

  29/08/2012

  Super gaaf mop! Staat je super! X

  Reply
 • Shelly

  29/08/2012

  Die wing is echt heel mooi!

  Reply
 • Gerrianne

  29/08/2012

  Jaaaaaaa! Oh gosh, wat goed! Ik schrok dat m’n naam er stond en dacht; huh wat nou weer? ahah! Alweer vergeten dat ik ’t had gezegd, maar zo leuk dat je hem weer eens hebt gedaan. De big wing kan je perfect hebben!

  Reply
 • Dieuwertje

  29/08/2012

  Mooie kleuren, staat je goed! xx

  Reply
 • inikkens

  29/08/2012

  Oh my god, I love this look! Prachtig!

  Reply
 • bibibianca

  29/08/2012

  die kleuren staan je mooi zeg!

  Reply
 • Erg mooie look, staat je ook erg leuk!

  Reply
 • Yak Man

  29/08/2012

  Super mooie look zeg <3. Hahah, ook al heb je hem eerder gemaakt, blijft erg mooi :D

  Reply
 • MissEvie.nlsEvie.nl

  29/08/2012

  Pretty Cynth, just pretty :-)

  Reply
 • Laralaurentia

  29/08/2012

  Ja wat moet ik hier nou nog over zeggen, ik kan blijven zeggen dat ik je looks mooi vind.

  Reply
 • Jorinde

  29/08/2012

  Wat knalt de turkoois er mooi uit :-)

  Reply
 • Charlotte

  29/08/2012

  Supermooie kleurencombinatie! :D

  Reply
 • Irma

  29/08/2012

  wauwie, dat blauw staat je echt goed!
  hoe is het eigenlijk met je kamer? klaar?

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   No, not yet! NOG LANG NIET. Haha, duurt echt lang! Maar hij moet perfect zijn, dus gaat nog wel wat tijd overheen. :’)

   Reply
 • Rachella

  29/08/2012

  Looking goood!

  Reply
 • Josephine

  29/08/2012

  Dat is zeker een verschil! Jeetje, wat licht wel niet kan doen. Ik vind het bruine met blauwe stunning gecombineerd, it looks gorgeous in you!

  Reply
 • beautyshades

  29/08/2012

  Wauw, mooi look! Ik zou het niet dragen maar ik vind het echt mooi. Echt een verschil ook met die vorige foto(a)

  Reply
 • Marloes

  29/08/2012

  Oh inderdaad wat een verschil! Ziet er op de nieuwe foto veel beter uit! De kleuren spatten van de foto af!

  Reply
 • Kimberley

  29/08/2012

  Wauw! Wat kan jij toch prachtige looks maken zeg, zo netjes!

  Reply
 • Anne vdh

  29/08/2012

  Jouw looks hebben altijd die POP als je naar beneden kijkt. dat vind ik zo gaaf! Kijk je recht vooruit dan denk je ow nice mooie look met bruin enzo, maar dan kijk je naar beneden en dan BAM :D

  Reply
 • Hanna

  29/08/2012

  prachtig weer, ik val in herhaling, maar je hebt echt talent.
  liefs!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Wauw, thank you Hanna! Dat maakt niet uit met zulke grote complimenten lady!

   Reply
 • bonjourSophie

  29/08/2012

  Weer een prachtige look, Cynthia! Ik vind die blauwe kleur echt zo mooi! En wat een verschil met die andere foto! Je bent echt vooruit gegaan. :)

  Reply
 • clarissa

  29/08/2012

  Eerste keer op je blog. Wat schrijf je leuk.. Echt weer eens wat anders. En de look I love it! Top meidj!

  Reply
 • beautyforgirls

  29/08/2012

  Echt een prachtige look.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Renate

  29/08/2012

  Echt een hele mooie look!

  Liefs

  Reply
 • Monique

  30/08/2012

  Ik heb wel echt zo’n basis look die ik draag als ik het echt even niet weet, niet dat het verl voorkomt, maar dan pak ik snel hetzelfde veilige look. Of het anders is, dat zal vast wel zoals je al zei kleine verandering maakt een basis bachup look ook heel anders. Prachtige kleuen gebruikt trouwens!!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  30/08/2012

  Okaay dit word echt 1 van m’n favo looks van jou!! prachtige look! ik hou van die kleur op je ooglid!!

  Reply
 • Lindy

  30/08/2012

  Als ik ooit ga trouwen dan kom jij toch zeker wel mijn make up doen?:)

  You are so beautiful!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Haha, of course Lindy! Bedankt voor je lieve compliment. :)

   Reply

Geef een reactie