De mind-blowing 120 Palette.

Met Ebay ben ik sinds kort getrouwd, pakketjes worden geleverd met vrachtwagens, aangezien je veel dingen voor een dollar of twee kan scoren. Ook de geweldige palette die ik daar tegen kwam, mijn wishlist product, hoog aangereikt op de lijst. Ja, ik moest hem kopen. Eerder zien te veroveren, totdat hij voor iets meer dan tien dollar in de brievenbus viel, alsof ik opnieuw verliefd werd.

Honderdtwintig kleuren oogschaduws keken mij aan toen ik hem openmaakte, ze naast elkaar legde en bijna huilde van geluk. De omgeving achter mij viel weg, een oorverdovend geluid was er te horen, zodra ik met mijn vingers over een pigment bolletje aaide. Een wazige rand om mij heen, even uitgeblurred en ik swatchte hem op mijn hand. Weer terug in de tijd gezogen, allemachtig, wat een pigmentatie!

Geleverd in een zwarte doos, inclusief een kartonnen verpakking, waarin ze meestal worden verkocht. Nog een keer geseald + bubbeltjespapier voor het stoten, geen één oogschaduw die tijdens de reis is gesneuveld, thank god. Trots had ik mijn handen in gesmeerd, omdat ik mijn droge huid moet blijven voeden, iets minder voor de palette, vette vingers erop krijg je niet meer van het plastic af. Jeej.. geldt trouwens ook voor make-up resten zoals foundation en goed gepigmenteerde oogschaduws.

Zodra je de palette opent verschijnt het eerste deel in beeld, de allereerste zestig oogschaduws, onaangeraakt, in rijen verdeeld. Het liefst begon ik meteen met het maken van een look, hier word je toch intens gelukkig van? Al die kleuren en nee, dit is nog niet eens de eyecatcher. Ik word er helemaal enthousiast door! SWATCHES!

De allereerste rij bestaat uit een matwit, die ik gebruik als highlighter op het wenkbrauwbot, gorgeous om te zien. Een shimmery wit, champagnekleur, lichttaupe, lichtgrijs, grijs met een witte ondertoon, donkergrijs, matzwarte tint, deze neigt ook naar grijs en als laatste matzwart.

De tweede rij bestaat uit: klavergroen, middelzeegroen, zeegroen, olijftint met shimmers, shimmery blauwgroen, turkoois met een glans, darkturqouise, lila met een blauwe ondertoon, koningsblauw en skyblue, zo blauw als de lucht, beter bekend als hemelsblauw!

Op de derde rij bevindt zich: een lila matte tint, paars met een zilver ondertoon, middelpaars, een pruimkleur, een orchidee tint, zachtroze met een glitter, een donker lila kleur, leipaars neigt naar blauw toe, donkerpaars en nog een keer een donkerpaarse tint, maar ditmaal inclusief shimmer.

De vierde rij begint met violet, suikerspinroze met een glitter, oudroze met shimmer, roze met een glans, roze, een zalmkleurige oogschaduw, roze met een paarse ondertoon, fuchsia, oudroze maar dan in een donkere variant en dieproze.

Rij nummer vijf: donkerviolet, een verstopte paars in een roze hoesje gestoken, een lichte lila tint, lichte koraalkleur, neonroze, een donkerkoraal, vermiljoen, brandweerrood, een donkere zalmkleur met shimmer en een mat lichte rode kleur.

De laatste rij in het eerste deel: een shimmery crèmekleur, beige, lichte zalmkleur met glans, bronstint, sienna, mat roestbruin, mat donkerbruin, bruin met een rode ondertoon, baksteenkleurig bruin en als laatste donkerbruin met een glanzende finish.

De eyecatcher van de palet, de adembenemende kleuren, de aparte oogschaduws, inclusief felle neontinten die zelfs de camera niet altijd kan waarnemen, maar het oog gelukkig wel. Alle kleuren van de regenboog, van licht naar donker, van mat naar shimmer, mind-blowing.

Aan de onderste palette zit een rood lintje, hiermee lift je de palettes beide omhoog, haal je het eerste deel eruit om bij de onderste te komen. Ze kunnen er allebei uit, hierdoor kan je ze ook gewoon makkelijk verplaatsen tijdens het opmaken, vasthouden, aangezien ze prettig in de hand liggen en zo creëer je weer ruimte op je werkplek.

De eerste rij van deel twee: licht turkoois, lichtblauw, aqua, babyblauw in een matte versie, licht hemelsblauw, lichte variant van zeegroen, donker mat turkoois, middenblauw, diep hemelsblauw en dodgerblue.

De tweede rij van de onderste palette: lichtblauw met een shimmer, paars met een blauwe ondertoon, staalblauw, koningsblauw, korenbloemblauw, donkerblauw, donkerstaalblauw, blauw en mat turkoois.

Op naar de derde rij: een lichtcrème, shimmery legergroen, een matte groengele tint, limoenkleur, lentegroen, een mat lichtgroen, matgroen, donkerzeegroen mat en donkergroen.

Rij nummer vier: lichte limoenkleur met shimmers, een intensere variant daarvan, lichtgroen met shimmers, donkergroen met shimmers, een mintkleur, turkoois met een blauwe ondertoon inclusief shimmers, mat turkoois, zeegroen met shimmers en een donkere mintkleur.


Op de vijfde rij bevindt zich een pastelgele tint, lichtgeel, geel met een shimmer, matgeel en een gele oogschaduw met een gouden shimmer die overigens mijn nieuwe favoriet is. Geelgroen, limoengroen met een shimmer, goud in een grove variant en nog eens goud met brons. Als laatste en okergele kleur, maar dan iets lichter.


De laatste rij alweer waar zich geel met een glitter bevindt, oranje met een rustige shimmer, mat maar een licht oranje, matoranje, een oranjerode tint, pompoenkleur, koraal, roodroze, intens oranje met een matte finish en een donkere variant daarvan als laatst.


Met het swatchen mag ik dan wel meer dan een anderhalf uur bezig zijn geweest, maar het was het zeker waard. Ik raad je de palette echt aan als je van experimenteren houdt met make-up. Je hebt ontzettend veel variatie. Het was moeilijk om elke keer de kleuren uit te zoeken, hoe ze nou werden genoemd en misschien zijn sommige wat poederig, zelf erger ik mij daar niet aan. MICA staat op nummer twee bij de ingrediënten, amazing right?!

Wat nog leuker is, is dat de 120 Palette goedkoop op Ebay verkrijgbaar is! Om precies te zijn kostte de palette $10,78, inclusief verzendkosten omdat die namelijk gratis waren. Omgerekend is dat zo een €8,60! Dat is geen geld voor 120 oogschaduws die van goede kwaliteit zijn, een uitstekende pigmentatie hebben en veel variatie. Ik kocht de palette bij deze verkoper, binnen drie tot vier weken ontving ik de palette!

Heb jij de 120 Palette al? Of staat hij nog op je wishlist?


77 Comments

 • Dana

  31/08/2012

  DAAAAAAMN! lovely eyecandy gewoon!

  Reply
 • BeautyGlitter

  31/08/2012

  Wauwieee zeker mind-blowing! Ben benieuwd watvoor looks je hiermee gaat maken, hihi :) Ik ben trouwens ook een echte eBay verslaagde, alles is ZO goedkoop! Zeker op beauty gebied :D

  Reply
 • Zoe_Olea

  31/08/2012

  Waaw! Die felle koraalkleur is prachtig! Zijn ze eigenlijk allemaal :O

  Reply
 • Miranda

  31/08/2012

  Ik heb hem ook , hij is geweldig:D

  Reply
 • wauwwwww…

  Reply
 • LounaBeauty

  31/08/2012

  WAUWWWWW CYN :) ..Super gaaf zegggg.. love it!! :) Fijn dat het uploaden weer kon he.. oleeé. ;-)

  Reply
 • Janouk

  31/08/2012

  wauw!!! Ik draag nooit oogschaduw, maar vind deze toch wel errug mooi!
  xx

  Reply
 • Yak Man

  31/08/2012

  Wow, super mooi zeg! ♥__♥ de groenig/blauwe rij is zo mooi, daar moet je echt een look van maken haha! :D

  Reply
 • beautyshades

  31/08/2012

  Wauw, ziet er super mooi uit. Die wil ik ook wel hebben!

  Reply
 • Lotte

  31/08/2012

  Wowww! Die pigmentatie!:O Geweldig!

  Reply
 • Deb

  31/08/2012

  MIND BLOWING!! Wat een geweldige pigmentatie! Hier kun jij voorlopig wel ff mee spelen ;-)

  Reply
 • Gerrianne

  31/08/2012

  Dat is geen geld, oké dit ten eerste haha! Die kleuren in het palet gewoon al, daar wordt ik blij van – kijk je naar de swatches – krijg ik een geliefd gevoel. Het viel alleen wel op dat ze iets poederig lijken, maar whatever. Hoe doen ze het op het oog? Blijft het prima zitten en is de pigmentatie net zo rijkvol? ^^ Ik hoop het, want wat een pracht palet. Goede koop!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Ja, ze doen het echt prima! Heel rijkvol qua pigmentatie. :’) Yessir, ze doen het uitstekend op het oog. Niet poederig, enkele, maar dat heb je wel eens met oogschaduws. Een aanrader? Zeker!

   Reply
 • Juudith/Watevahdude

  31/08/2012

  Okaaaay Wauuuuwhh!! Ebay is onze grootste vriend! wat een prachtige kleurenn! Ik wil hem oooooook! haha!!

  Reply
 • Irma

  31/08/2012

  jaaay, nog een artikel! en dat palette! ö
  soooo pretty! vooral die oogschaduws met die gekleurde spikkeltjes erin! jaloers!
  ik verwacht weer een aantal geweldige looks nu je dit palette hebt (:

  Reply
 • Annabel

  31/08/2012

  Wauw! Wat veel kleuren, ik zou niet meer kunnen kiezen! haha :)

  Reply
 • comemoda

  31/08/2012

  Wauwww

  Reply
 • Josephine

  31/08/2012

  Haha, Ebay is zo verslavend! Weet je dan wel dat hij veel vreemdgaat? Heb net een date met hem achter de rug! Gorgeous alle kleuren, vooral rij nummer vijf, de laatste rij met de mooie natuurlijke tinten, en de groene rij zijn mooi. Ik heb het nog niet, maar wauw, ik vind het echt heel tof! Vooral de combinatie van matte en shimmer kleuren, hmmmm… ik zat eigenlijk op een no-buy. Hij is wel errugmooi.

  Reply
 • Natasja

  31/08/2012

  Wauw wat een ge-wel-dig palette!! Prachtige kleuren zitten er in. Ik ben benieuwd naar de looks die je er mee gaat maken!

  Reply
 • Paola

  31/08/2012

  Ik heb hem al en kan hem iedereen aanraden! Echt een geweldig palette!

  Reply
 • Dieuwertje

  31/08/2012

  DAMN wat een geweldig palette! Die kleuren …O my gosh! Geweldig die wil ik zeker aanschaffen! xx

  Reply
 • Lotte

  31/08/2012

  OMGOMGOMG <3 Ik ben verliefd! Wat een geweldige kleuren!! Toch ga ik deze niet bestellen, omdat ik weet dat ik uiteindelijk 75% van de kleuren niet zou gebruiken en ik zou van mezelf echt geen oogschaduws meer mogen kopen, haha :P

  Reply
 • Lotte

  31/08/2012

  Zooooooo…veeeeeeeeel…mooie… kleuren!!! Wauw, dit is echt een heel goed palette, mooie swatches zeggen, prachtige oogschaduws! Gotta love ebay. Heel handig om zo’n palette met megaveel kleuren in huis te hebben, op die manier heb je zo’n beetje elke kleur die er bestaat!

  Reply
 • Bianca

  31/08/2012

  Wauw echt supermooi! Echt veel kleurtjes, mooie swatches en leuk geschreven weer dit artikel :)

  Reply
 • Amanda

  31/08/2012

  Ziet er geweldig uit. Zou ik als echte kleuren liefhebber toch eens moeten aanschaffen :S hhihi

  Reply
 • Esmay

  31/08/2012

  Ik HOU van palettes! Maar toch heb ik wel genoeg aan mijn 88 palettes, dat zijn voor mij wel genoeg kleuren haha! Maar voor zo’n make-upgeek als jij … oke (y)! hihi!

  Reply
 • Wauw, wat een prachtig palette is dit toch! :)

  Reply
 • shannara

  31/08/2012

  Ik heb er ook één maar ziet er toch weer anders uit. Deze is super mooi :)

  Reply
 • Hanna

  31/08/2012

  Ik dacht eerst, ‘huilen van geluk’, gekke cynthia, maar gosh ik moet zegggen dat ik je helemaal begrijp, wat een beauty is dat palette zeg! waaauw!
  liefs!

  Reply
 • Bee

  31/08/2012

  Prachtig! heb jij even veel zin gehad om te swatchen! Je blogposts zijn echt altijd te gek haha. Mooi palette, alleen veel kleuren die ik nooit zo gebruiken :)

  Reply
 • Nikita

  31/08/2012

  Wow seg, ik heb hem niet omdat ik niet graag zulke felle kleuren gebruik, dus dat zou zonde zijn

  Reply
 • jlovesbeauty

  31/08/2012

  oh wauw, wat een prachtige kleuren!!

  Reply
 • joycelysanne

  31/08/2012

  oh gorgeous!

  Reply
 • marchingonthebeat

  31/08/2012

  Dit is gewoon WOW! Te gave kleuren..

  Reply
 • Anne vdh

  31/08/2012

  Wat een pigmentatie, hallelujah! Mooie combinatie tussen mat en shimmer ook:D Ik heb zelf de 80 palette en dan kan ik soms al niet kiezen tussen kleurtjes, 120 zou voor mij echt onmogelijk zijn:D

  Reply
 • Kimberly

  31/08/2012

  WAUW wat een prachtig palette <3!!!

  Reply
 • Lifesplash

  31/08/2012

  WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUW. AL. DIE. FREAKIN’. KLEUREN. Hahahahhaha. jij hebt lekker geswatcht Cynth! Het zijn zoveel kleuren, en ik vind ze écht wat voor jou. Dit palette past echt bij je, haha. I like ittt.

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Haha, so true! Dat duurde ook wel lang hoor. :’) Maar vond het zeer leuk om te doen, leer je meteen de kleur kennen + de structuur etc.

   Reply
 • Nena

  31/08/2012

  Mooi! Vooral de gespikkelde vind ik wel speciaal. XX

  Reply
 • femketje

  31/08/2012

  <3 120 palettes :D heb er zelf ook 2! (het 120 V2 palette en het 120 shimmer palette) :D

  Reply
 • Gatton

  31/08/2012

  Zijn dat niet dezelfde die ze bij Coastal Scents verkopen, alleen dan zonder merk er op?

  Reply
  • Gatton

   31/08/2012

   Oh wacht, dat zijn uiteraard de 88 palettes. :p

   Ik heb zelf een 180 palette van ebay, maar ben er niet tevreden mee. Ding was half kapot (deksel er af, een paar compartimenten gebroken) 3 kleurtjes kapot en de pigmentatie was ook erg zielig. Was zo’n doos met schuifgebeuren en kleurtjes onder kleurtjes zeg maar, haha!

   Reply
 • valens87

  31/08/2012

  I was tempted when I’ve seen it on eBay for the first time…plus, the last pans in the last rows with those particular splashes of colour have made me so curious.
  I was a little bit sceptic about it because it was from China.
  The price is sooo good, probably I will change my mind ahaha :D
  Have a great week-end
  xoxo

  Reply
 • capsidegirl

  31/08/2012

  Dit is wel echt mooi voor dit geld. Vind niet alle kleuren heel mooi gepegementeerd lijken.Maar voor zoveel kleuren is dit zeker geen geld.

  Reply
 • mynameisblonde

  31/08/2012

  Waanzinnig veel kleurtjes. :O Ik zou meer dan de helft nooit gebruiken denk ik. Mazr toch, ik wil ze ook!

  Reply
 • jeany

  31/08/2012

  Waauw mooi!

  xxx

  Reply
 • Jasmine

  31/08/2012

  Oh my gosh, yawdrop. Wat een prachtig palet!! Zoveel kleurtjes en nog niet eens negen euro. Die laatste rij oogschaduws lijken net paaseitjes, zo mooi!

  Reply
 • Jorinde

  31/08/2012

  Wat een koopje. Ik ben benieuwd welke mooie looks je er weer mee gaat maken :-)

  Reply
 • Muchable

  31/08/2012

  Wauww liefdee! Hier kan je weer een tijdje mee vooruit.

  Reply
 • Sarah

  31/08/2012

  Wat een eyecandy! er zitten echt speciale oogschaduws in! ben echt benieuwd naar crazy looks, ookal zijn we die gewoon haha :D

  Reply
 • DennaMichelle

  01/09/2012

  Mind = Blown.
  Nu moet ik weer geld gaan uitgeven, wat een leuk palletje. En het kost bijna niks!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Hihi, so true! Het is echt een cheap palette, met een goede kwaliteit!

   Reply
 • Olga

  01/09/2012

  Riskeer je niet extra douanetaksen bij bestelling uit china?

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Volgens mij niet, omdat het een klein pakketje is. Ik heb er niet veel verstand van, maar volgens mij niet.

   Reply
 • beautyxkusjex

  01/09/2012

  Ooow wauw! Wat een mooi palette, dat wil ik hebben! Ik vind het ook zo leuk dat er details op sommige oogschaduws gemaakt zijn. Goede aankoop.

  Reply
 • Laura

  01/09/2012

  ik wilde deze ook al heel lang, echt ene mooi palet!

  Reply
 • chelles blog

  02/09/2012

  Waaauuuw wat een kleuren meid! Wees blij met zo’n palette. Ooit zal ik ook zo’n palette kopen.

  Reply
 • Mayara Esther

  02/09/2012

  Het ziet er mooi uit, maar ik heb het al de normale 120 palette en de kleuren lijken veel op elkaar vandaar dat ik hem niet ga kopen.

  Reply
 • missjustpretty

  02/09/2012

  Wat een geweldige kleuren, en wat een pigmentatie.
  Ik snap zeker dat je blij bent met dit schatje!

  Reply
 • Arletta

  02/09/2012

  Oh My!
  Ik ben jaloers! Misschien moet ik ook maar eens een relatie met eBay gaan nemen het is zoveel cheaper dan Nederlandse internetshops!
  Ik ben alleen bang dat in door zou slaan want alles is daar gewoon zo spotgoedkoop!
  Wouw.
  En dan het palette! Die is zo stunning! Ik wil er nu ook een ondanks dat ik bijna nooit oogschaduw draag

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Ja, dat is echt zo hoor! Ik merk nu dat ik meer op Ebay koop, omdat ik het systeem door heb. :’) Wel handig dat het zo goedkoop is!

   Reply
 • Lonneke Standhardt

  03/09/2012

  Wauw wat een mooi palette! Waar Ebay al wel niet goed voor is hihi

  Reply
 • Wow! Dat zijn een hoop swatches zeg! Ik wil je arm nadien wel eens gezien hebben!

  Reply
 • Xan

  03/09/2012

  WAUW. Le colors…. WAUW. Mooi. Kun je idd veel mee doen.

  Reply
 • Sal

  05/09/2012

  Wat een supermooi palette!! Ik ga er zo een kijkje naar nemen op ebay en ik overweeg om ‘m ook te kopen, wauw! Hele mooie kleuren en de pigmentatie.. Pfffff

  Reply
  • Beauty Koning

   09/09/2012

   Hij is het zeker waard! De pigmentatie is echt mind-blowing!

   Reply
 • Tattooednails

  26/09/2012

  Ik heb de knoop eindelijk door gehakt en hem zojuist besteld. Zoveel oogschaduws, zo goedkoop… kan niet wachten tot mijn schatje thuis is <3

  Reply
  • Beauty Koning

   27/09/2012

   Haha, geweldig! Ben benieuwd hoe je hem vindt. :)

   Reply
   • Tattooednails

    28/09/2012

    Ik word al helemaal hyper als ik het bij jou zie. Laat staan als ik hem zelf in huis heb :-D

    Reply
 • Beauty Koning

  07/10/2012

  Hell yea, dat ga ik zeker doen! Haha, dankjewel Rachella!

  Reply
 • Lisa

  29/10/2012

  Heel fijne review! Zo kom ik tenminste iets verder met mijn beslissing om het palette wel of niet te kopen!

  Reply

Geef een reactie